[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:28 am

با احترام به تمام هواداران عزیز به عنوان یه برادر کوچیک میخواستم نظرمو راجع به اختلافاتی که از دیشب پیش اومده بگم :
دوستان عزیز در اینکه همه ی ما عاشق داماشیم و دلسوز این تیم و صد البته فرهنگ مردم رشت عزیزمون هستیم شکی نیست اما من احساس میکنم داریم دچار یه سوء تفاهم میشیم متاسفانه انگار منظور همو خوب متوجه نشدیم . این وسط قرار نیست کسی صورت مساله رو پاک کنه یا اینکه از گروهی که فحاشی کردن حمایت کنه از طرفی هم قرار نیست همه ی هواداران رو بد جلوه بدیم و بخاطر چند تا لکه ی ننگ تمام دریای پاک هوادارای داماش رو آلوده جلوه بدیم .
به قول امروزی ها بهترین کار اعتدال و تدبیر :)
من به عنوان یه هوادار کوچیک از همه خواهش میکنم اجازه ندیم این سوء تفاهم ها باعث ایجاد دو دستگی تو بچه های سایت بشه .
منظور من و دیگر دوستان هم عقیده ی من اینه که مشکلاتمون رو در فضای خودمونی و با حضور هوادارای داماش حل کنیم و البته در آرامش به فکر راه حل باشیم فصل پیش از این اتفاق ها زیاد میفتاد که دوستان تو عصبانیت کامنت میذاشتن و بعدش خودشون پشیمون میشدن البته خود منم اینجوری بودم اما الان ترجیح میدم تو آرامش کامنت بذارم .
دوستان عزیز بهتره با خودمون رو راست باشیم تیم ما به جرات میتونم بگم جز دو سه تیم لیگ امسال هستش که مشکلات مالی زیادی داره خودتون هم شاهدش هستین همین تیم رو هم با غیرت و همت بازیکنا و کادر فنی و هوادارا جمع و جور کردیم روی دوش دردانه ی عزیزمون داماش کلی مشکلات هستش پس نباید با دامن زدن به حواشی این مشکلات رو افزایش بدیم .
نمیدونم چرا بعضی دوستان هی اسم تیم ها و هوادارای شهرک همسایه رو میارن در صورتی که هیچکدوم از بچه های مخالف از دیشب تا حالا حرفی از اون بی فرهنگ ها نزدن و نخواهند زد من احساس میکنم بعضی ها منظور ما رو بد متوجه شدن ما از شهرک نشین های همسایه که هیچ از گنده تر از اونا هم ترسی نداریم اینا که عددی نیستن و جز آمار حساب نمیشن منظور من از عدم باز کردن این حواشی توی سایت جلوگیری از بر هم زدن آرامش تیم خودمون بود چون هممون خوب میدونیم تمام اعضای تیم و باشگاه به وارش اسپرت سر میزنن و نظرات رو میخونن مطمئنا این حواشی و مشکلات روی روحیه ی اون ها هم تاثیر میذاره و در نهایت باعث میشه تیم دچار حاشیه بشه و صد البته سوء استفاده ی دشمنان از این حواشی .
مسایل روی سکو به کادر فنی و بازیکنا ربطی نداره اون بنده خداها با کمترین پول و امکانات دارن واسه شادی ما تلاش میکنن ما به عنوان هوادار وظیفه داریم با مسئولین باشگاه این مشکلات رو حل کنیم حالا که مسئولین باشگاه زیاد به این مسایل توجه نمیکنن باید خودمون به فکر راه چاره باشیم شما اگر دقت کرده باشین آمار فحاشی ها و ناهنجاری ها در لیگ پارسال خیلی کمتر از دو سال قبل بود سال پیش خیلی از سکوها مخصوصا جایگاه H هیچ فحاشی نکردن خب این معنیش چیه به نظرتون ؟
معنیش اینه که هوادارای جوون داماش دارن به بلوغ فوتبالی میرسن دارن درک میکنن که فحاشی و صندلی شکستن فقط باعث ضرر زدن به خودمون میشه هر وقت استادیوم یکصدا نام زیبای داماش شهر باران رو فریاد زد تیممون عالی بازی کرد و بالعکس هر وقت فحاشی ها شروع شد تیم بازی رو باخت . اگه دو سال پیش دو طرف استادیوم فحش میدادن سال پیش شاهد بودین خیلی از این شعارهای همراه با فحش از طرف مقابل بی پاسخ میموند این یعنی اینکه بیشتر از نیمی از هوادارای داماش با فحاشی مخالفن خب مطمئنا امسال هم از سال گذشته بهتر خواهد شد و حواشی کمتر خواهد شد صد البته که در این راه سایت وارش و کاربراش نقش اساسی داشتن درود بر غیرت و همت این هوادارای نازنین که با کوچیکترین حمایت و امکاناتی هم فرهنگ سازی میکنن هم از تیمشون حمایت میکنن هم حواشی رو جمع میکنن .
بله دوستان عزیز ما هم قصدمون اینه که مشکلات حل بشه اما نباید با ایجاد حواشی به آرامش تیممون لطمه بزنیم مطمئن باشین هر حرفی که تو این سایت زده میشه تو روحیه ی تیممون تاثیر مستقیمی خواهد داشت .
ما به عنوان یه هوادار وظیفه داریم حواشی روی سکوها رو جمع کنیم همونطور که کاپیتان عزیزمون رضا مهدوی به عنوان بزرگتر تیم حواشی توی زمین رو جمع میکنه .
بخدا روی تیم ما کوهی از مشکلات هست تو رو خدا دیگه با ایجاد این حواشی بیشترش نکنیم بخدا ما نه از *# میترسیم نه از ترک و نه از هر چیز دیگه ما فقط به فکر تیم خودمون هستیم و نگران شرایط تیم خودمون هستیم .

[size=18:814297192d][color=red:814297192d][b:814297192d]حرف آخرم خطاب به اون دوستانی که اصرار بر بدترین بودن هوادارای ما دارن :

دوست عزیز کجای دنیا هوادارای یه تیم از جیب خودشون پول جمع میکنن تا واسه تیمشون پرچم و بنر درست کنن ؟

کجای دنیا هوادارای یه تیم انواع تهمت ها و ناسزاها رو میشنون اما باز عاشقونه از تیمشون حمایت میکنن ؟

کجای دنیا هوادارای یه تیم پول جمع میکنن اتوبوس میگیرن میرن یه شهر دیگه واسه حمایت از تیمشون ؟

کجای دنیا هوادرای یه تیم بعد از باخت سرپا میمونن بعد از 3 ساعت بازی بعد از ساعت ها موندن تو هوای گرم و دریغ از یه قطره آب ( اشاره به بازی با پرسپولیس در فصل قبل در جام حذفی ) تیمشون رو تشویق میکنن ؟

دوست عزیز قبول دارم نیمه ی خالی لیوان رو باید دید اما نیمه ی پر رو هم باید دید و بعد قضاوت کرد .

مشکلات داریم مثل همیشه با همت همه ی دوستان حلشون خواهیم کرد اما با اقتدار میگم هواداران داماش متعصب ترین و با غیرت ترین و مظلوم ترین و صد البته بهترین هوادارای دنیا هستن ...[/b:814297192d][/color:814297192d][/size:814297192d]
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:31 am

[b:e9aad982f8]نکونام: دوست دارم در استقلال بمانم[/b:e9aad982f8]

واقعاً چه بر سر این فوتبال آمده است ؟! اگرچه نکونام رو جزو افراد بی حاشیه می دانم ولی این بنده خدا چند ماهی است که چند باشگاه داخل و خارج کشور رو به سخره گرفته است !!!
باور کنید هر کس نداند ، تصور می کند که منت پروفسور سمیعی یا استفان هاوکینگ رو دارند می کشند !!!

همیشه گفتم ، وای به آن روزی که . . .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:43 am

[quote:ab8549e08d="pouryaR-damash"]با احترام به تمام هواداران عزیز به عنوان یه برادر کوچیک میخواستم نظرمو راجع به اختلافاتی که از دیشب پیش اومده بگم :
دوستان عزیز در اینکه همه ی ما عاشق داماشیم و دلسوز این تیم و صد البته فرهنگ مردم رشت عزیزمون هستیم شکی نیست اما من احساس میکنم داریم دچار یه سوء تفاهم میشیم متاسفانه انگار منظور همو خوب متوجه نشدیم . این وسط قرار نیست کسی صورت مساله رو پاک کنه یا اینکه از گروهی که فحاشی کردن حمایت کنه از طرفی هم قرار نیست همه ی هواداران رو بد جلوه بدیم و بخاطر چند تا لکه ی ننگ تمام دریای پاک هوادارای داماش رو آلوده جلوه بدیم .
به قول امروزی ها بهترین کار اعتدال و تدبیر :)
من به عنوان یه هوادار کوچیک از همه خواهش میکنم اجازه ندیم این سوء تفاهم ها باعث ایجاد دو دستگی تو بچه های سایت بشه .
منظور من و دیگر دوستان هم عقیده ی من اینه که مشکلاتمون رو در فضای خودمونی و با حضور هوادارای داماش حل کنیم و البته در آرامش به فکر راه حل باشیم فصل پیش از این اتفاق ها زیاد میفتاد که دوستان تو عصبانیت کامنت میذاشتن و بعدش خودشون پشیمون میشدن البته خود منم اینجوری بودم اما الان ترجیح میدم تو آرامش کامنت بذارم .
دوستان عزیز بهتره با خودمون رو راست باشیم تیم ما به جرات میتونم بگم جز دو سه تیم لیگ امسال هستش که مشکلات مالی زیادی داره خودتون هم شاهدش هستین همین تیم رو هم با غیرت و همت بازیکنا و کادر فنی و هوادارا جمع و جور کردیم روی دوش دردانه ی عزیزمون داماش کلی مشکلات هستش پس نباید با دامن زدن به حواشی این مشکلات رو افزایش بدیم .
نمیدونم چرا بعضی دوستان هی اسم تیم ها و هوادارای شهرک همسایه رو میارن در صورتی که هیچکدوم از بچه های مخالف از دیشب تا حالا حرفی از اون بی فرهنگ ها نزدن و نخواهند زد من احساس میکنم بعضی ها منظور ما رو بد متوجه شدن ما از شهرک نشین های همسایه که هیچ از گنده تر از اونا هم ترسی نداریم اینا که عددی نیستن و جز آمار حساب نمیشن منظور من از عدم باز کردن این حواشی توی سایت جلوگیری از بر هم زدن آرامش تیم خودمون بود چون هممون خوب میدونیم تمام اعضای تیم و باشگاه به وارش اسپرت سر میزنن و نظرات رو میخونن مطمئنا این حواشی و مشکلات روی روحیه ی اون ها هم تاثیر میذاره و در نهایت باعث میشه تیم دچار حاشیه بشه و صد البته سوء استفاده ی دشمنان از این حواشی .
مسایل روی سکو به کادر فنی و بازیکنا ربطی نداره اون بنده خداها با کمترین پول و امکانات دارن واسه شادی ما تلاش میکنن ما به عنوان هوادار وظیفه داریم با مسئولین باشگاه این مشکلات رو حل کنیم حالا که مسئولین باشگاه زیاد به این مسایل توجه نمیکنن باید خودمون به فکر راه چاره باشیم شما اگر دقت کرده باشین آمار فحاشی ها و ناهنجاری ها در لیگ پارسال خیلی کمتر از دو سال قبل بود سال پیش خیلی از سکوها مخصوصا جایگاه H هیچ فحاشی نکردن خب این معنیش چیه به نظرتون ؟
معنیش اینه که هوادارای جوون داماش دارن به بلوغ فوتبالی میرسن دارن درک میکنن که فحاشی و صندلی شکستن فقط باعث ضرر زدن به خودمون میشه هر وقت استادیوم یکصدا نام زیبای داماش شهر باران رو فریاد زد تیممون عالی بازی کرد و بالعکس هر وقت فحاشی ها شروع شد تیم بازی رو باخت . اگه دو سال پیش دو طرف استادیوم فحش میدادن سال پیش شاهد بودین خیلی از این شعارهای همراه با فحش از طرف مقابل بی پاسخ میموند این یعنی اینکه بیشتر از نیمی از هوادارای داماش با فحاشی مخالفن خب مطمئنا امسال هم از سال گذشته بهتر خواهد شد و حواشی کمتر خواهد شد صد البته که در این راه سایت وارش و کاربراش نقش اساسی داشتن درود بر غیرت و همت این هوادارای نازنین که با کوچیکترین حمایت و امکاناتی هم فرهنگ سازی میکنن هم از تیمشون حمایت میکنن هم حواشی رو جمع میکنن .
بله دوستان عزیز ما هم قصدمون اینه که مشکلات حل بشه اما نباید با ایجاد حواشی به آرامش تیممون لطمه بزنیم مطمئن باشین هر حرفی که تو این سایت زده میشه تو روحیه ی تیممون تاثیر مستقیمی خواهد داشت .
ما به عنوان یه هوادار وظیفه داریم حواشی روی سکوها رو جمع کنیم همونطور که کاپیتان عزیزمون رضا مهدوی به عنوان بزرگتر تیم حواشی توی زمین رو جمع میکنه .
بخدا روی تیم ما کوهی از مشکلات هست تو رو خدا دیگه با ایجاد این حواشی بیشترش نکنیم بخدا ما نه از *# میترسیم نه از ترک و نه از هر چیز دیگه ما فقط به فکر تیم خودمون هستیم و نگران شرایط تیم خودمون هستیم .

[size=18:ab8549e08d][color=red:ab8549e08d][b:ab8549e08d]حرف آخرم خطاب به اون دوستانی که اصرار بر بدترین بودن هوادارای ما دارن :

دوست عزیز کجای دنیا هوادارای یه تیم از جیب خودشون پول جمع میکنن تا واسه تیمشون پرچم و بنر درست کنن ؟

کجای دنیا هوادارای یه تیم انواع تهمت ها و ناسزاها رو میشنون اما باز عاشقونه از تیمشون حمایت میکنن ؟

کجای دنیا هوادارای یه تیم پول جمع میکنن اتوبوس میگیرن میرن یه شهر دیگه واسه حمایت از تیمشون ؟

کجای دنیا هوادرای یه تیم بعد از باخت سرپا میمونن بعد از 3 ساعت بازی بعد از ساعت ها موندن تو هوای گرم و دریغ از یه قطره آب ( اشاره به بازی با پرسپولیس در فصل قبل در جام حذفی ) تیمشون رو تشویق میکنن ؟

دوست عزیز قبول دارم نیمه ی خالی لیوان رو باید دید اما نیمه ی پر رو هم باید دید و بعد قضاوت کرد .

مشکلات داریم مثل همیشه با همت همه ی دوستان حلشون خواهیم کرد اما با اقتدار میگم هواداران داماش متعصب ترین و با غیرت ترین و مظلوم ترین و صد البته بهترین هوادارای دنیا هستن ...[/b:ab8549e08d][/color:ab8549e08d][/size:ab8549e08d][/quote:ab8549e08d]

دقیقا با شما هم نظرم . این ماجرا هم شده مثل بازیهایی که تو لیگ انجام میدیم و اگه ببریم همه چی عالیه همه خوب بودن مربی بهترین تعویض هارو داشته و ... اما اگه ببازیم همه چی برعکس میشه و مربی هم میشه بدترین مربی جهان!!!!
الان هم یه ماجرایی پیش اومده و متاسفانه عده ای از دوستان خودی مارو بدترین هواداران جهان خطاب میکنند . حالا میگم خدا پدر و مادر حسن زاده رو بیامرزه !!! با این وضعیت باید منتظر محرومیت های بیشتری برای امسال باشیم .

از نظر من هم عده ای هستن که همیشه مشکل ایجاد میکنن ( علی الخصوص در بازیهای خارج خونه ) ولی با تمام این تفاصیر من معتقدم که هیچ جای ایران هوادارای مارو نداره و ما بهترینیم بدون شک. حتی برادر یکی از بازیکنای غیر بومی ما اومده بود سر تمرین ( روزی که رضا داشت برای فک کنم بنر پول جمع میکرد ) و تعجب کرده بود و میگفت تا حالا همچین چیزی ندیده بودم و فکر نمیکردم کسایی باشن که اینقدر عاشقانه تیمشونو دوست داشته باشن.( البته این ماجرای برای سال گذشته بود)

ولی متاسفانه الان این عاشقان بدترین هوادارای جهان هستن!!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:48 am

جدا از اتفاقات دیروز باید به بازی چشم نواز رضا کاردوست اشاره کنم. این پسر عجب بازی میکنه. واقعا منو امیدوار کرد. چه پاس های قشنگی میداد. خیلی از آبشک بهتر بود دیشب !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:56 am

[color=red:89dbb84dc9]در تصویر زیر جباری در جلوی درب ورودی رستورانش با نام هشت مشاهده می شود![/color:89dbb84dc9]

خد[color=black:89dbb84dc9]ا برکت بده ، بعد صدای بی پولی این افراد گوش فلک رو کر می کند !!!!!!![/color:89dbb84dc9]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:58 am

من همه کامنت ها رو خوندم فقط میگم 20% هوادار مقصره 80% دیگه مربوط یه مدیریت باشگاه است خیلی حرف تو دلم مونده برای گفتن ولی چون دشمن شاد کن هست مجبورم لال مونی بگیرم ! خدا اون چند نفر به اصطلاح هوادار رو به راه راست هدایت کنه
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:59 am

آقا من قبل از هر چیزی بگم که چرخ زدنم تو این سایت هر روز داره برام موجه تر میشه. فارغ از جنس بحثایی که داره میشه، خوشحالم که بحثا داره با این کیفیت به لحاظ رعایت کردن خیلی از چهارچوب ها داره دنبال میشه.
اما نظر من اصلن با نظر دوستانی که میگن بحثا رو باید باز کنیم و انتقادات رو مطرح کنیم همخوان نیست. دلیل هم دارم برای این بحث. معمولن دوستانی که میان وارد بحث میشن دلیلای محکم و قابل اتکایی برای پشتیبانی از حرفاشون دارن و این باعث میشه موضوعات هر چه بیشتر و بیشتر باز بشه و متاسفانه برسه به انتقاد تیز و برنده از خودمون. این رو هم بگم که این ویژگی خیلی خوبه که ما تاب و توان شنیدن انتقاد رو داریم ولی فکر می کنم اگه مسائل و مشکلات تا حد مشخصی بررسی بشه و بقیه گذاشته بشه واسه جمع های خصوصی تر موفق تر باشه. دلیلشم اینه که ما در نهایت به موضوع هایی می رسیم که در حال حاضر خودمون هم براشون راه حلی جامع و اجرایی ای نداریم. در نتیجه مطرح کردنشون تنها نشون دادن نقاطی هست که ما تو اون زمینه ها قوی نیستیم. نمی خوان بحث توطئه و این جور چیزا پیش بکشم ولی از قدیم می گن که "نقُل دانَ هوایَ بدر". حواسمون باید باشه که بی پرده صحبت کردن از موضوعات، تو هر جمعی چاره ی کار نیست و کمی باید دقت کنیم که کی داره به چه دید و پیش زمینه ی ذهنی ای به حرفامون گوش میده و این چه عواقبی می تونه برامون داشته باشه.
حديث دوست نگويم مگر به حضرت دوست/ كه آشنا سخن آشنا نگه دارد
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:59 am

پسر کو ندارد نشان از پدر؟

این کوچولو رو میشناسید؟؟؟

آتبین مهدوی پسر کاپیتان دوست داشتنی داماش

[img:a5aa618931]http://www.8pic.ir/images/37931611846382297316.jpg[/img:a5aa618931]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:15 am

بچه ها از تون خواهش میکنم دیگه این بحث کلیشه ای رو تموم کنید چون با پشت کامپیوتر نشستن و ادعا کردن چیزی سر و سامون نمیگیره و فقط ضررش به خود ما و در کل به تیم داماش :P میرسه.
بحث های این گونه رو میشه در خود استادیوم و جاهای دیگه مطرح کرد و این طوری بین هواداران دو دستگی پیش میاد و به اختلافات دامن میزنه. خودتون دیدین که ما با اتحاد و همبستگی تیم رو از چه جاهای خطرناکی نجات دادیم و به ساحل آرامش رسوندیم پس لطفا نزارید هدف های کوچک رو فدای هدف های بزرگ بکنیم، ما یه بازی مهم با سایپا داریم که در واقع استارت فصل جدید هست و حتما خودتون بهتر از من اهمیت یه استارت خوب در نقطه آغازین لیگ برتر رو درک میکنید .
متاسفانه اونجوری که من دیدم دوستان بحث های فنی و مهم تیمو فراموش کردن و به پیگیری حواشی پرداختن یعنی همون چیزی که واسه موفقیت تیم میتونه بسیار بسیار مضر باشه.
در مورد هوادارن هم باید بگم ریشه کن کردن تنی چند از اقایون بی شعور در ورزشگاه کاری نداره و این دلیل نمیشه با عصبانیت بیاین و رفتار های یه عده لات بی سر و پا رو به کل هواداران خوب ونجیب داماش نسبت بدین همونایی که اگه نبودن داماش با این همه مشکلات شدید هیچوقت استوار نمیموند، واقعا این بی عدالتی هست که بیایم هواداران داماش رو بدترین بنامیم این موضوع به هیچ وجه از با تجربه های وارش انتظار نمیرفت.
فصل جدید از چند روز دیگه شروع میشه بیاین دست در دست هم دیگه بزاریم و دوباره از جون مایه بزاریم تا داماش موفق بشه همونجوری که 2 سال تیمو نجات دادیم امسال هم همین کارو میکنیم و از محبوبمون محافظت میکنیم ما عهد بستیم نزاریم داماش آسیب ببینه و با تموم وجود برای رسیدن به موفقیت یاریش کنیم پس یه یا علی بگید که کم کم داره از پنج شنبه وظایف سنگین از راه میرسه :wink:
ببخشید خستتون کردم ، من کوچکتر از اینم که به شما بزرگواران چیزی بگم فقط میخواستم یه خرده درد دل کنم آخه خیلی نگران داماش هستم امیدوارم ببخشید من رو :P
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ardalan_royaei » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:22 am

رشتیه با تعصب
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:28 am

برگرفته از روزنامه نود

[color=blue:620424f776][size=18:620424f776]علیرضا ‏نظیفکار‬ : ‫‏عابدینی‬ جواب تلفن ها را نمی دهد[/size:620424f776][/color:620424f776]

سایت هواداران ‏داماش‬ گیلان - اف سی داماش دات آی آر : مشکلات مالي داماش برطرف نشده و بازيکنان از اين موضوع ناراحت هستند. قرار بود قبل از شروع مسابقات مطالبات همه نفرات پرداخت شود ولي ...در اين رابطه گفت و گوي 90 را با علي نظيف‌کار بخوانيد :

اوضاع داماش چگونه است؟
از لحاظ فوتبالي مشکلي نداريم و آماده حضور در مسابقات هستيم ولي از نظر مالي حرفش را نزنم خيلي بهتر است.

چرا؟
خوب آنقدر وعده و وعيد شنيده‌ايم که خسته شده‌ايم. هر روز مي‌گويند امروز پول مي‌رسد ولي خبري نمي‌شود. آخر تا کي فقط بشنويم قرار است پول برسد و ...

با عابديني تماسي نداشتي؟
مدتهاست که هر کسي با مديرعامل تماس مي‌گيرد جوابش را نمي‌دهد. خود من هم چند بار تماس گرفتم ولي جواب نداده. من مي‌دانم که او به دنبال حل مشکل داماش است ولي مشکلات من خيلي زياد شده. هم طلبم زياد است و هم طلب‌کار زياد دارم. اعتبارم از بين رفته و حتي هيچ چکي را از من قبول نمي‌کنند. روح و روان به هم ريخته است. ما از لحاظ فني داريم به شرايط آرماني مي‌رسيم اما ار نظر روحي رواني زير صفر هستيم.

از باشگاه چک داري؟
من چک دو سال پيش را دارم که نقد نشده ولي اداره ماليات،‌ مالياتش را مي‌خواهد. باور کنيد اگر مالياتم را ندهم شايد اجازه بازي ندهند و کارتم صادر نشود. اگر بازي نکردم تعجب نکنيد.

پشيمان نشده‌اي که مثل ابراهيمي جدا نشدي؟
ابراهيمي تصميم گرفته بود جدا شود که تصميمش را گرفت و رفت من هم پيشنهادهاي زيادي داشتم همه را جواب کردم. بمانم ولي قرار نبود اينگونه باشد.

مدتي بود که کادرفني مصاحبه مي‌کرد و مي‌گفت مشکل خاصي نداريم؟!
از اين موضوع اطلاعي ندارم ولي من مشکل مالي دارم و طلبکاران دنبالم هستند.

ظاهرا زير آفتاب تمرين مي‌کنيد؟
ما فقط يک جلسه زير نور تمرين کرديم و ساير روزها زير نور آن هم روي چمن مصنوعي تمرين داشتيم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:32 am

[quote:44de81b85b="gilan-astaneh"]من همه کامنت ها رو خوندم فقط میگم 20% هوادار مقصره 80% دیگه مربوط یه مدیریت باشگاه است خیلی حرف تو دلم مونده برای گفتن ولی چون دشمن شاد کن هست مجبورم لال مونی بگیرم ! خدا اون چند نفر به اصطلاح هوادار رو به راه راست هدایت کنه[/quote:44de81b85b]

حالا این موضوع رو نمیگم ولی کلا هر حرفی دارید بگید. دشمن سواد نداره فقط میاد عکس ها رو نگاه میکنه! /10/
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:38 am

[quote:7c08353895="The_King_of_rasht"]پسر کو ندارد نشان از پدر؟

این کوچولو رو میشناسید؟؟؟

آبتین مهدوی پسر کاپیتان دوست داشتنی داماش

[img:7c08353895]http://www.8pic.ir/images/37931611846382297316.jpg[/img:7c08353895][/quote:7c08353895]

عالی بود این کوچولو - کاپیتان داشت کنار زمین گرم میکرد و حرکات خاص تمرینی رو داشت انجام میداد که دقیقا چسبیده بود به کاپیتان و حرکاتشو کپی میکرد اونم خیلی باحال و شیرین :P

خدا بداره :arrow:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:46 am

به دنبال اين اتفاقات امروز و دقايقي قبل تقوي از سمت خود استعفا كرد و حالا در آستانه ليگ سيزدهم كرماني ها بايد دنبال سرمربي جديد باشند.

سايت گل – بعد از اتفاقات عجيب و غريبي كه در تمرين مس كرمان رخ داد مجتبي تقوي سرمربي اين تيم از سمت خود استعفا كرد.ديروز در تمرين مس بيژن طاهري دستيار جديد تقوي با سنگ و چوب از سوي برخي هواداران اين تيم مواجه شده بود ضمن اينكه گفته مي شود يكي از مربيان بومي مس قبل از اينكه طاهري به اين تيم بپيوندد در تماسي با طاهري به او گفته بود اگر اينجا بيايي بد مي بيني !

خدا رو شکر در آستانه مسابقات یک تیم رفت توی بحران!!!!!!!!!!!!!!!!!یادمون نره چه لیگ سختی در انتظاره . امیدوارم همه تیم ها بجز داماش طعم بحران رو بچشند
/11/ /11/ /11/ /11/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:49 am

آقای رودباریان میخواست از مس بره تیم ملی ... :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi