دوستان عزیز در اینکه همه ی ما عاشق داماشیم و دلسوز این تیم و صد البته فرهنگ مردم رشت عزیزمون هستیم شکی نیست اما من احساس میکنم داریم دچار یه سوء تفاهم میشیم متاسفانه انگار منظور همو خوب متوجه نشدیم . این وسط قرار نیست کسی صورت مساله رو پاک کنه یا اینکه از گروهی که فحاشی کردن حمایت کنه از طرفی هم قرار نیست همه ی هواداران رو بد جلوه بدیم و بخاطر چند تا لکه ی ننگ تمام دریای پاک هوادارای داماش رو آلوده جلوه بدیم .
به قول امروزی ها بهترین کار اعتدال و تدبیر

من به عنوان یه هوادار کوچیک از همه خواهش میکنم اجازه ندیم این سوء تفاهم ها باعث ایجاد دو دستگی تو بچه های سایت بشه .
منظور من و دیگر دوستان هم عقیده ی من اینه که مشکلاتمون رو در فضای خودمونی و با حضور هوادارای داماش حل کنیم و البته در آرامش به فکر راه حل باشیم فصل پیش از این اتفاق ها زیاد میفتاد که دوستان تو عصبانیت کامنت میذاشتن و بعدش خودشون پشیمون میشدن البته خود منم اینجوری بودم اما الان ترجیح میدم تو آرامش کامنت بذارم .
دوستان عزیز بهتره با خودمون رو راست باشیم تیم ما به جرات میتونم بگم جز دو سه تیم لیگ امسال هستش که مشکلات مالی زیادی داره خودتون هم شاهدش هستین همین تیم رو هم با غیرت و همت بازیکنا و کادر فنی و هوادارا جمع و جور کردیم روی دوش دردانه ی عزیزمون داماش کلی مشکلات هستش پس نباید با دامن زدن به حواشی این مشکلات رو افزایش بدیم .
نمیدونم چرا بعضی دوستان هی اسم تیم ها و هوادارای شهرک همسایه رو میارن در صورتی که هیچکدوم از بچه های مخالف از دیشب تا حالا حرفی از اون بی فرهنگ ها نزدن و نخواهند زد من احساس میکنم بعضی ها منظور ما رو بد متوجه شدن ما از شهرک نشین های همسایه که هیچ از گنده تر از اونا هم ترسی نداریم اینا که عددی نیستن و جز آمار حساب نمیشن منظور من از عدم باز کردن این حواشی توی سایت جلوگیری از بر هم زدن آرامش تیم خودمون بود چون هممون خوب میدونیم تمام اعضای تیم و باشگاه به وارش اسپرت سر میزنن و نظرات رو میخونن مطمئنا این حواشی و مشکلات روی روحیه ی اون ها هم تاثیر میذاره و در نهایت باعث میشه تیم دچار حاشیه بشه و صد البته سوء استفاده ی دشمنان از این حواشی .
مسایل روی سکو به کادر فنی و بازیکنا ربطی نداره اون بنده خداها با کمترین پول و امکانات دارن واسه شادی ما تلاش میکنن ما به عنوان هوادار وظیفه داریم با مسئولین باشگاه این مشکلات رو حل کنیم حالا که مسئولین باشگاه زیاد به این مسایل توجه نمیکنن باید خودمون به فکر راه چاره باشیم شما اگر دقت کرده باشین آمار فحاشی ها و ناهنجاری ها در لیگ پارسال خیلی کمتر از دو سال قبل بود سال پیش خیلی از سکوها مخصوصا جایگاه H هیچ فحاشی نکردن خب این معنیش چیه به نظرتون ؟
معنیش اینه که هوادارای جوون داماش دارن به بلوغ فوتبالی میرسن دارن درک میکنن که فحاشی و صندلی شکستن فقط باعث ضرر زدن به خودمون میشه هر وقت استادیوم یکصدا نام زیبای داماش شهر باران رو فریاد زد تیممون عالی بازی کرد و بالعکس هر وقت فحاشی ها شروع شد تیم بازی رو باخت . اگه دو سال پیش دو طرف استادیوم فحش میدادن سال پیش شاهد بودین خیلی از این شعارهای همراه با فحش از طرف مقابل بی پاسخ میموند این یعنی اینکه بیشتر از نیمی از هوادارای داماش با فحاشی مخالفن خب مطمئنا امسال هم از سال گذشته بهتر خواهد شد و حواشی کمتر خواهد شد صد البته که در این راه سایت وارش و کاربراش نقش اساسی داشتن درود بر غیرت و همت این هوادارای نازنین که با کوچیکترین حمایت و امکاناتی هم فرهنگ سازی میکنن هم از تیمشون حمایت میکنن هم حواشی رو جمع میکنن .
بله دوستان عزیز ما هم قصدمون اینه که مشکلات حل بشه اما نباید با ایجاد حواشی به آرامش تیممون لطمه بزنیم مطمئن باشین هر حرفی که تو این سایت زده میشه تو روحیه ی تیممون تاثیر مستقیمی خواهد داشت .
ما به عنوان یه هوادار وظیفه داریم حواشی روی سکوها رو جمع کنیم همونطور که کاپیتان عزیزمون رضا مهدوی به عنوان بزرگتر تیم حواشی توی زمین رو جمع میکنه .
بخدا روی تیم ما کوهی از مشکلات هست تو رو خدا دیگه با ایجاد این حواشی بیشترش نکنیم بخدا ما نه از *# میترسیم نه از ترک و نه از هر چیز دیگه ما فقط به فکر تیم خودمون هستیم و نگران شرایط تیم خودمون هستیم .
[size=18:814297192d][color=red:814297192d][b:814297192d]حرف آخرم خطاب به اون دوستانی که اصرار بر بدترین بودن هوادارای ما دارن :
دوست عزیز کجای دنیا هوادارای یه تیم از جیب خودشون پول جمع میکنن تا واسه تیمشون پرچم و بنر درست کنن ؟
کجای دنیا هوادارای یه تیم انواع تهمت ها و ناسزاها رو میشنون اما باز عاشقونه از تیمشون حمایت میکنن ؟
کجای دنیا هوادارای یه تیم پول جمع میکنن اتوبوس میگیرن میرن یه شهر دیگه واسه حمایت از تیمشون ؟
کجای دنیا هوادرای یه تیم بعد از باخت سرپا میمونن بعد از 3 ساعت بازی بعد از ساعت ها موندن تو هوای گرم و دریغ از یه قطره آب ( اشاره به بازی با پرسپولیس در فصل قبل در جام حذفی ) تیمشون رو تشویق میکنن ؟
دوست عزیز قبول دارم نیمه ی خالی لیوان رو باید دید اما نیمه ی پر رو هم باید دید و بعد قضاوت کرد .
مشکلات داریم مثل همیشه با همت همه ی دوستان حلشون خواهیم کرد اما با اقتدار میگم هواداران داماش متعصب ترین و با غیرت ترین و مظلوم ترین و صد البته بهترین هوادارای دنیا هستن ...[/b:814297192d][/color:814297192d][/size:814297192d]