[quote:e8103f7b51="ba-taasob-2"][quote:e8103f7b51="ali_damashi"][quote:e8103f7b51="The_King_of_rasht"][quote:e8103f7b51="mehdi_damash"]یه سوال دارم از آقایون.مگه سیف الهی یا سعید قدمی بازیکن تیم ما نیستن که دیروز اجازه تشویق شدنشونو نمیدادن اون آقای ع.ت؟؟تا کی از این کارا میخوان بکنن آخه چه معنی داره میگن چون تازه اومده نباید تشویق شه بزارید کنار این بچه بازیهای دوران داییناسورهارو.الان سوالم اینجاست مثلا یک بازیکن از بایرن مونیخ میره به یک تیم مثل وردربرمن طرفدارای اونا تشویقش نمیکنن میگن تازه اومده؟شایدم طرفدارای(انگشت شمار)ما خیلی روشنفکرن.بازی سایپا هر کی تو ترکیب باشه تشویق میکنیم ببینیم کی میخواد جلوگیری کنه دیگه شورشو در آوردن اه

[/quote:e8103f7b51]
امیدوارم امسال جایگاهای S و H بیشتر از قبل هماهنگ تر و متحد تر باشن چون چشم هواداران پر شمار داماش به این دو جایگاه هست. قطعا اگه جایگاه ما با جایگاه شما موازی با هم در تشویق ها حرکت کنند به راحتی میتونیم خودمون جو عضدی رو به دست بگیریم و با تشویق به تیم کمک کنیم ! در این بین سایرین هم میتونن خوش باشند و خودشون رو تخلیه کنند!!!

[/quote:e8103f7b51]
به نظر من بهترین راه برای کاهش فحاشی ها عوض کردن چایگاه مهمان با سپییدرودی هاست[/quote:e8103f7b51]
نمیشه. طبق قانون نیمکت تیم مهمان باید پشت کمک داور اول باشه[/quote:e8103f7b51]
این همیشه برا من سوال بود چند بارم تو سایت دوستان مطرح کردن طبق قانون نمیشه اما من درک نمیکردم اشکال چیه!
مرسی از جواب روشن شما