[quote:44cb0f54ce="nima_beckham"][quote:44cb0f54ce="mahyarmaya"]من نظراتم پاک کردم .
اما عجیب از سایت دلسرد شدم !
سایتی کـه قصد داشتیم کـاری کنیم استارتش اینجا میخورد .
شاید زمانی که مهدوی داشت میرفت جلوش رو میگیرفتیم و توی سایت به به نمیگفتیم به خودمون الان رودباریان هم میداشتیم.[/quote:44cb0f54ce]
[color=black:44cb0f54ce]من همه کامنت ها رو خوندم . دیشب هم نتونستم بازی رو بیام ولی از بچه ها پرسیدم چه خبر بود . ولی چون نبودم دوست ندارم نظر بدم . فقط اینو بگم که فرق وارش اسپرت ما با سایت های دیگه اینه که ما اینجا مشکلاتمون رو حل میکنیم . اگه قرار باشه از ترس بیگانه ها نظراتمون رو سانسور کنیم که دیگه اصلا نباید غیر از گل و بلبل حرفی بزنیم . من با نظر دوستایی که فکر میکنند گفتن مشکلات تو سایت خوب نیست مخالفم . اتفاقا ما خیلی از مشکلاتمون رو تو همین سایت حل کردیم و این مشکل هم میتونیم تصمیم مناسب بگیریم .[/color:44cb0f54ce][/quote:44cb0f54ce]
[color=red:44cb0f54ce]
الان با توجه به حرف های دوستان ، یه پیج انزلی اومده هواداراشون رو تحریک کرده و مثل همیشه آنچنان با عقده نوشته که تو کامنت ها همه فحاشی کنند و خودشون رو خالی کنند . الان یعنی اینقدر این پیج براتون مهمه که به خاطر اونا باید خودمون سانسور کنیم ؟ اگه خودمون رو سانسور کنیم مثلا اون ادمین چیزی پیدا نمیکنه به ما توهین کنه ؟؟؟ [/color:44cb0f54ce]
ادمین پیج ها و سایتای انزلی چی فقط دنبال زیاد کردن جنگ بین مردم 2 شهر هستند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند . متاسفانه یه فرهنگی هم تو انزلی به وجود آوردند که هر کی بیشتر به رشتیا توهین کنه بیشتر هوادار پیدا میکنه . به نوعی میزان بزرگیشون با توهین به رشت سنجیده میشه

ما نباید اصلا به اینا فکر کنیم چه برسه کامنت هامون رو به خاطر اینا تغییر بدیم ! این پیج که توش پر از تُرک هست هیچ اهمیتی نداره .
[i:44cb0f54ce]
برای بیگانه ها :
شما فقط کافی هست پیج رسمی هوادارای داماش رو با بزرگترین پیج کل انزلی مقایسه کنید ( پیج هوادارای ملوان لایک هاش خیلی کمتر از داماش هست) . تو کامنت ها میبینید کدام پیج و کدام هوادارا بی فرهنگ هستند . حداقل ما رشتیا دنیای مجازی رو از فحش و کینه پاک کردیم ولی شما انزلی چیا حتی دوست ندارید حتی دنیای مجازی رو از فحش و کینه پاک کنید .
یه نکته جال دیگه اینجاست خود ادمین اون پیج میگه از واژه الگیلانو استفاده نکنید و داماش به ما نمیخوره بعد خودشون صبح تا شب تو سایت هواداری ما هستند . آره ادمین ما به شما نمیخوریم همان ترک ها اصفهانی ها به شما میخورند ! [/i:44cb0f54ce] [size=18:44cb0f54ce] از سایت وارش اسپرت و همه هوادرای داماش خواهشمندم از واژه الگیلانو استفاده نکنند . تمام .[/size:44cb0f54ce]