[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:13 am

[quote:a14fe0428b="abarar1989"][quote:a14fe0428b="popo131"]ما بهترينيم ...سر ما را بريدند ... راستي صندلي هم شكستند ... ما بهترينيم :?: :?:[/quote:a14fe0428b]
[b:a14fe0428b][color=black:a14fe0428b]نه آبرار ما بدترینیم آبرار،راستی اصفهانی ها چشه سرباز رو تو بازی سپاهان در آوردند ما بدترینیم هوادار پرسپولیس تو دربی تهران کشته شد
ما بدترینیم ...دربی تهران به دلیل سنگ پرانی هوادارن 10 دقیقه به تعویق افتاد ...ما بدترینیم ...تو آبادان واسه هواداران مهمان کلت میکشن ما بدترینیم تو تبریز .../تو انزلی ...
ولش کن مهم نیست کی چی کار میکنه مهم اینه ما بدترینیم :roll: [/color:a14fe0428b][/b:a14fe0428b][/quote:a14fe0428b]

ما نه بدترینیم و نه بهترین . فقط چند تا مشکل داریم . مثلا هیچ کس نیست هوادارامون رو کنترل کنه . اکثر هوادارای داماش جوان های رشتی هستند که بعضی وقت ها از کنترل خارج میشند . به نظرم باید راهی پیدا کرد تا اینا رو کنترل کرد .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:31 am

یه سوال از مدیران سایت .
دیشب ابوذر رحیمی بازی نکرد ؟
مصدومه ؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:32 am

[quote:43bf870ea6="Siavash"]دوستان ۲ تا سوال ازتون دارم: ۱- ابوذر رحیمی دیروز بازی نکرد؟ من اسمش رو توی هیچ کدوم از ۳ ترکیب نمی‌بینم. ۲- مسعود حسن زاده دقیقا چه پستی واسه داماش بازی کرد؟ خوب بود؟[/quote:43bf870ea6]

1. ابوذر نبود ...

2. حسن زاده مهاجم نوک هست که به نظرم می تونیم روش حساب باز کنیم ... همون بازیکنی هست که اگه اشتباه نکنم پارسال تو بازی با فجر در رشت وارد شد و یک تک به تک رو که با دوندگی به دست آورده بود ، خراب کرد ... معمولا تو تمرینات هم با شماره 17 میاد ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:42 am

[quote:44cb0f54ce="nima_beckham"][quote:44cb0f54ce="mahyarmaya"]من نظراتم پاک کردم .
اما عجیب از سایت دلسرد شدم !
سایتی کـه قصد داشتیم کـاری کنیم استارتش اینجا میخورد .
شاید زمانی که مهدوی داشت میرفت جلوش رو میگیرفتیم و توی سایت به به نمیگفتیم به خودمون الان رودباریان هم میداشتیم.[/quote:44cb0f54ce]

[color=black:44cb0f54ce]من همه کامنت ها رو خوندم . دیشب هم نتونستم بازی رو بیام ولی از بچه ها پرسیدم چه خبر بود . ولی چون نبودم دوست ندارم نظر بدم . فقط اینو بگم که فرق وارش اسپرت ما با سایت های دیگه اینه که ما اینجا مشکلاتمون رو حل میکنیم . اگه قرار باشه از ترس بیگانه ها نظراتمون رو سانسور کنیم که دیگه اصلا نباید غیر از گل و بلبل حرفی بزنیم . من با نظر دوستایی که فکر میکنند گفتن مشکلات تو سایت خوب نیست مخالفم . اتفاقا ما خیلی از مشکلاتمون رو تو همین سایت حل کردیم و این مشکل هم میتونیم تصمیم مناسب بگیریم .[/color:44cb0f54ce][/quote:44cb0f54ce]

[color=red:44cb0f54ce]
الان با توجه به حرف های دوستان ، یه پیج انزلی اومده هواداراشون رو تحریک کرده و مثل همیشه آنچنان با عقده نوشته که تو کامنت ها همه فحاشی کنند و خودشون رو خالی کنند . الان یعنی اینقدر این پیج براتون مهمه که به خاطر اونا باید خودمون سانسور کنیم ؟ اگه خودمون رو سانسور کنیم مثلا اون ادمین چیزی پیدا نمیکنه به ما توهین کنه ؟؟؟ [/color:44cb0f54ce]
ادمین پیج ها و سایتای انزلی چی فقط دنبال زیاد کردن جنگ بین مردم 2 شهر هستند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند . متاسفانه یه فرهنگی هم تو انزلی به وجود آوردند که هر کی بیشتر به رشتیا توهین کنه بیشتر هوادار پیدا میکنه . به نوعی میزان بزرگیشون با توهین به رشت سنجیده میشه :) ما نباید اصلا به اینا فکر کنیم چه برسه کامنت هامون رو به خاطر اینا تغییر بدیم ! این پیج که توش پر از تُرک هست هیچ اهمیتی نداره .

[i:44cb0f54ce]
برای بیگانه ها :
شما فقط کافی هست پیج رسمی هوادارای داماش رو با بزرگترین پیج کل انزلی مقایسه کنید ( پیج هوادارای ملوان لایک هاش خیلی کمتر از داماش هست) . تو کامنت ها میبینید کدام پیج و کدام هوادارا بی فرهنگ هستند . حداقل ما رشتیا دنیای مجازی رو از فحش و کینه پاک کردیم ولی شما انزلی چیا حتی دوست ندارید حتی دنیای مجازی رو از فحش و کینه پاک کنید .

یه نکته جال دیگه اینجاست خود ادمین اون پیج میگه از واژه الگیلانو استفاده نکنید و داماش به ما نمیخوره بعد خودشون صبح تا شب تو سایت هواداری ما هستند . آره ادمین ما به شما نمیخوریم همان ترک ها اصفهانی ها به شما میخورند ! [/i:44cb0f54ce] [size=18:44cb0f54ce] از سایت وارش اسپرت و همه هوادرای داماش خواهشمندم از واژه الگیلانو استفاده نکنند . تمام .[/size:44cb0f54ce]
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on يکشنبه جولاي 21, 2013 7:05 am, ويرايش شده در 3.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:57 am

[color=blue:75ff05e3b7][size=18:75ff05e3b7]سلام...واقعا دیگه دست و دلم به نظر گذاشتن تو وارش نمیره...[/size:75ff05e3b7][/color:75ff05e3b7]

:? :? :? :?
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:06 am

[quote:dc4fcd6c11="alex00755"][color=blue:dc4fcd6c11][size=18:dc4fcd6c11]سلام...واقعا دیگه دست و دلم به نظر گذاشتن تو وارش نمیره...[/size:dc4fcd6c11][/color:dc4fcd6c11]

:? :? :? :?[/quote:dc4fcd6c11]
سلام آبرار.چرا؟!!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:15 am

چرا دوستان همش خودزنی میکنن؟ چرا باید تو سایت همش اسم شهرکی ها رو ببرید ؟ یا بخاطر اینکه اونا سوئ استفاده نکنند شما حرفاتون رو نزنید ؟! این سایت مال ماست و باید توش مشکلاتمون رو حل کنیم البته بدور از توهین و دعوا. فرق ما هم با اونا به همیناست.
این نشان از بزرگی ما هستش که شهرکی ها بیشتر از سایت خودشون تو وارش میچرخن. لطفا نخواییم که حرفامون رو سانسور کنیم چون به هیچ کس مربوط نیست.
در ضمن بعضی از دوستان به خاطر رفتار های دیشب گله مند هستند. من میخوام از اینا سوال کنم که شما میخوایید هوادارای ما مثل هوادارای دورتمند باشن ؟ یا بارسا؟ یا رئال ؟ یا منچستر ؟!!!! بعضی از دوستان انتظاراتی عجیبی از هوادارها دارند ! اینجا ایران هستش ! و فرهنگ ایرانی مال تاریخمون فقط هستش و نه زمان حال ما. یکم واقع بینانه نگاه کنید به موضوع و رویا بینانه. ما هیچ وقت نمیتونیم مثل هوادارهای اروپایی باشیو هیچوقت . پس خواهش میکنم در رفتار هوادارها ماها رو با اروپایی ها مقایسه نکنید !!!
دیروز تو تمرینات مس کرمان مربی رو زدند. سر مربی رو دنبال کردن ! یکم هوادار های مارو با بقیه تیم های ایرانی مقایسه کنید !
مگه شماها خبر دارید تو بازی تدارکاتی بقیه تیم ها که پوشش خبری نشده چه اتفاقاتی افتاده ؟! فقط یاد گرفتیم خود زنی کنیم !!!
اگه خیلی ناراحتید کاری کنید که اون چند نفری که عامل این بی فرهنگ بازی ها هستند دیگه نتونند ورزشگاه بیان. :wink:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:20 am

همه نظر ها رو خواندم،نظرات جالی بود دست همگی درد نکنه ولی با هر دو طیف مخالفم؛ چرا؟ الان عرض میکنم:
اول-- اینکه انتقاد حق طبیعی ما هست و نباید چشم بر واقعیت ببندیم و به به وچه چه کنیم وقتی از عملکرد فنی و مدیریتی باشگاه و در حال حاضر عملکرد هواداران ناراحتیم باید گفته بشه و این فکر چون همه وارش رو دنبال میکنند گفته نشه مثل این میمونه که بخواهیم صورت مساله رو پاک کنیم!

دوم-- اینکه فقط بگیم وا مصیبتا "ما بد هستیم" هم دردی رو دوا نمیکنه!همه صورت مساله رو میدونیم احتیاج به تکرار بیش از حد به این شکل نیست مساله باید حل بشه. آقایون راهکار بدهند تا بتونیم جلو بریم.

دیشب من یه جمله نوشتم که فکر کنم فقط میلاد متوجه منظورم شد و البته با پدرام وعلی داماشی و777 هم که در راه برمیگشتیم قضیه رو باز کردم! الان هم تا حدی بازش میکنم اون جمله این بود:
[color=red:825027e62e]" باشگاه یا این چیزا نمی بینه و[b:825027e62e] یا نمیخواد ببینه[/b:825027e62e] . ما تا ابد هم صحبت کنیم هیچ چیزی درست نمیشه." [/color:825027e62e]
من میگم هوادر اگه10 % مقصر باشه باشگاه 90% مقصره . باشگاه داماش در خوشبینانه ترین حالت وقتی به یاد هواداراش میوفته که با تیم های بزرگ بازی داره پس همه از مدیرعامل گرفته تا سایرین یک مصاحبه میکنند و هواداران رو دعوت به اومدن به استادیوم میکنند! ولی هیچ قدمی برنداشته واسه بهتر شدن هوادار!
تیم که صاحب نداره که بگیم صاحبش این وضعیت رو میبینه ولی مدیرعاملی داریم که چند ماه هست اصلا رشت نیومده و عملا باشگاه رو به کسانی سپرده که چشم و گوشش در رشت هستند!مطمئن هستم اتفاقات بازی دیشب فقط حواشی داخل زمین به سمع و نظر ایشون میرسه و در مورد سکوها هیچ اطلاعی پیدا نمیکنه!ولی وقتی این زخم مثل قضیه رودباریان عفونت میکنه همه(از جمله چشم و گوش های امیرخان در رشت و خود ایشون) میگن کی بود ؟کی بود؟ من نبودم؟

از اونهایی که دیشب نظم رو بر هم زدند چند نفرشون با بلیط وارد استادیوم میشن؟؟؟؟ منظورم بلیط 3000 تومانی و حالا 5000 تومانی هست! جواب مشخصه: هیچ یک !!!!!!!!!! بله این دوستان یا بدون بلیط بخاطر پارتی بازی از طرف مسئولین باشگاه در رشت از در اصلی وارد میشن و یا با دعوت نامه هایی که باز هم مسئولین باشگاه بهشون میدن وارد استادیوم میشن !پای صحبت همین هواداران هم نشستم ؛میگن: [b:825027e62e]* که میام توی جایگاه تیفوسی ها دید خوب برای بازی ندارم و تیم رو تشویق میکنم باشگاه وظیفه اش هست که پول بلیطم رو بده![/b:825027e62e]

پس باشگاه بیشتر از هر کسی مقصره ! کسی مقصره که پیراهن آل اشپورت بدون شماره رو همین جوری واسه قشنگی بین دوستان تقسیم میکنه! آیا امیر عابدینی از وجود و کارهای این شخص بی خبره! نه ! پس عابدینی از اون هوادار بیشتر مقصره!!!!
با کمال احترام به آقای سراوانی که روز به روز داره توی باشگاه درجه ایشون بالاتر میره!ایشون که کسی در دلسوز بودنشون شک نداره تنها کاری که دیشب کردند جلوی سکو اومدند و چند نفر از همین دوستان رو به اسم صدا زدند و گفتند که ساکت باشید و اینقدر فحاشی نکنید!!! نتیچه اینکه خود آقای سراوانی هم این دوستان رو میشناسه همین تعداد از دوستان که از پارسال سرو کله شون پیدا شده و اتفاقات بعد از بازی با نفت تهران رو رقم زدند! هیچ برخوردی از طرف مسئولین باشگاه باهاشون نشده یا شده کافی نبوده! پس باشگاه نمیتونه ادعا کنه که این افراد رو تا حالا ندیده و از کره ماه اومدن !
ما میگیم پول نداریم ولی توی جلسات قبل از بازی و سایر جلسات باشگاه با نیروهای امنیتی وسایر مسئولین که توجیه کردن نیروی انتظامی در مورد این دوستان که دیگه احتیاجی به پول نداره!!!!
یک ضرب المثل گیلکی هست که میگه : اونَ ولا کونی ،خو پالانَ تاوَدِه شونده کَلِه!!!! متاسفانه باشگاه این دوستان رو ول کرده و باعث شده که روز به روز به تعداشون اضافه بشه!
همین قدر که نوشتم بسه و با شعر حافظ تموم میکنم:
گر مسلمانی چنین هست که حافظ دارد
وای اگر از پس امروز بود فردایی!
آخرين ويرايش توسط The_King_of_rasht on يکشنبه جولاي 21, 2013 7:30 am, ويرايش شده در 2.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:22 am

سلام.
من دیشب استادیوم نبودم ولی وقتی آدم وقتی کامنتها رو میخونه بطور عجیبی دلش میگیره و فقط میشه تاسف خورد که اون عده حتی از بازی دوستانه هم نمیگذرن، عده ای که حتی از خوندن کامنت بچه ها میشه فهمید خطاب به کدوم افراد هست.....
مهیار بعضی از نظراتشو پاک کرده بود ولی همون چندتایی که بود و خوندم بسیار درست و بجا بود...
دوستان خوبم معین جان ( sepidroudi ) ، پوریا جان ( popo131 ) ، مهیار جان ( mahyarmaya ) کاملا با شما موافقم
و به قول آقا مجید ( Majid_rasht ) : [color=red:6df5a0dcf7]پاک کردن صورت مسئله هیچ چیزی را عوض نمی کند[/color:6df5a0dcf7] .
به امید روزی که همگی حقیقت این قسمت از حرفهای آقا مجید رو باور کنیم و به دنبال چاره باشیم و نه به دنبال حمایت کورکورانه!!!
قطعا اگر بحثی هم در اینجا بوجود میاد هدف کمک کردن به داماش هستش ، نه اختلاف و دو دستگی.
امیدوارم روزی برسه که حداقل بچه های وارش اسپرت از 20،25تا بچه زیر 20سال ( به قول حمزه ) که فرهنگ رشت رو دارن لگدمال میکنن حمایت نکنن...
درسته که مستقیما حمایتی از اون افراد نشده ولی همینکه برای دوای درد خودمون بیایم به بی فرهنگی استادیوم انزلی، تبریز ، اصفهان و.... اشاره کنیم یعنی یک درد جدید.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط keyvan در يکشنبه جولاي 21, 2013 7:28 am .
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:26 am

[quote:fe399a0986="abarar1989"][quote:fe399a0986="alex00755"][color=blue:fe399a0986][size=18:fe399a0986]سلام...واقعا دیگه دست و دلم به نظر گذاشتن تو وارش نمیره...[/size:fe399a0986][/color:fe399a0986]

:? :? :? :?[/quote:fe399a0986]
سلام آبرار.چرا؟!![/quote:fe399a0986]
[color=blue:fe399a0986]
چاکر داش رضا...
خیلی نظرات سازنده کم شد و همه رو آوردیم به اسپم!!!طاقت انتقاد نداریم هیچ کدوممون.
ضمن اینکه فضای به لجن کشیده فوتبال هم مزید بر علت شده و به شدت از فوتبال ایران بدم اومده.
بی تفاوتی و بیخیالیه مسئولین استان و تیم بخصوص سکوت امیر عابدینی نسبت به سرنوشت تیم و اوضاع بی پول تیم که فقط به تماشا نشستیم تا شاهد باشیم تیم های متموله کثیف به ولخرجی هاشون برای ربودن گوی سبقت تو پر کردن جیب یه مشت بازیکن نما مشغول باشن.
و یه دلیل دیگه توهین های مدام مردم رشت و انزلی به هم که متاسفانه با قدرت بیشتر و کینه بیشتر از طرف دوستان همسایه دنبال میشه و خواه نا خواه باز خوردش رو از طرف همشهریهامون شاهد هستیم.و اصلا نمیفهمیم که هر چه دامنه این کینه توزی بیشتر شه ضررش رو خود استان گیلان میبینه...
اتفاقاته تلخ روی سکوها که باعث میشه خوب بودن اکثریت هوادارها بواسطه حضور اون یه عده معدوده دیوانه،زیر سوال بره.نمونش جریان دیشب که من نبودم و از خودتون شنیدم...
کلا دلسردم آبرار[/color:fe399a0986]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:53 am

[quote:a070ad4fcd="The_King_of_rasht"]همه نظر ها رو خواندم،نظرات جالی بود دست همگی درد نکنه ولی با هر دو طیف مخالفم؛ چرا؟ الان عرض میکنم:
اول-- اینکه انتقاد حق طبیعی ما هست و نباید چشم بر واقعیت ببندیم و به به وچه چه کنیم وقتی از عملکرد فنی و مدیریتی باشگاه و در حال حاضر عملکرد هواداران ناراحتیم باید گفته بشه و این فکر چون همه وارش رو دنبال میکنند گفته نشه مثل این میمونه که بخواهیم صورت مساله رو پاک کنیم!

دوم-- اینکه فقط بگیم وا مصیبتا "ما بد هستیم" هم دردی رو دوا نمیکنه!همه صورت مساله رو میدونیم احتیاج به تکرار بیش از حد به این شکل نیست مساله باید حل بشه. آقایون راهکار بدهند تا بتونیم جلو بریم.

دیشب من یه جمله نوشتم که فکر کنم فقط میلاد متوجه منظورم شد و البته با پدرام وعلی داماشی و777 هم که در راه برمیگشتیم قضیه رو باز کردم! الان هم تا حدی بازش میکنم اون جمله این بود:
[color=red:a070ad4fcd]" باشگاه یا این چیزا نمی بینه و[b:a070ad4fcd] یا نمیخواد ببینه[/b:a070ad4fcd] . ما تا ابد هم صحبت کنیم هیچ چیزی درست نمیشه." [/color:a070ad4fcd]
من میگم هوادر اگه10 % مقصر باشه باشگاه 90% مقصره . باشگاه داماش در خوشبینانه ترین حالت وقتی به یاد هواداراش میوفته که با تیم های بزرگ بازی داره پس همه از مدیرعامل گرفته تا سایرین یک مصاحبه میکنند و هواداران رو دعوت به اومدن به استادیوم میکنند! ولی هیچ قدمی برنداشته واسه بهتر شدن هوادار!
تیم که صاحب نداره که بگیم صاحبش این وضعیت رو میبینه ولی مدیرعاملی داریم که چند ماه هست اصلا رشت نیومده و عملا باشگاه رو به کسانی سپرده که چشم و گوشش در رشت هستند!مطمئن هستم اتفاقات بازی دیشب فقط حواشی داخل زمین به سمع و نظر ایشون میرسه و در مورد سکوها هیچ اطلاعی پیدا نمیکنه!ولی وقتی این زخم مثل قضیه رودباریان عفونت میکنه همه(از جمله چشم و گوش های امیرخان در رشت و خود ایشون) میگن کی بود ؟کی بود؟ من نبودم؟

از اونهایی که دیشب نظم رو بر هم زدند چند نفرشون با بلیط وارد استادیوم میشن؟؟؟؟ منظورم بلیط 3000 تومانی و حالا 5000 تومانی هست! جواب مشخصه: هیچ یک !!!!!!!!!! بله این دوستان یا بدون بلیط بخاطر پارتی بازی از طرف مسئولین باشگاه در رشت از در اصلی وارد میشن و یا با دعوت نامه هایی که باز هم مسئولین باشگاه بهشون میدن وارد استادیوم میشن !پای صحبت همین هواداران هم نشستم ؛میگن: [b:a070ad4fcd]* که میام توی جایگاه تیفوسی ها دید خوب برای بازی ندارم و تیم رو تشویق میکنم باشگاه وظیفه اش هست که پول بلیطم رو بده![/b:a070ad4fcd]

پس باشگاه بیشتر از هر کسی مقصره ! کسی مقصره که پیراهن آل اشپورت بدون شماره رو همین جوری واسه قشنگی بین دوستان تقسیم میکنه! آیا امیر عابدینی از وجود و کارهای این شخص بی خبره! نه ! پس عابدینی از اون هوادار بیشتر مقصره!!!!
با کمال احترام به آقای سراوانی که روز به روز داره توی باشگاه درجه ایشون بالاتر میره!ایشون که کسی در دلسوز بودنشون شک نداره تنها کاری که دیشب کردند جلوی سکو اومدند و چند نفر از همین دوستان رو به اسم صدا زدند و گفتند که ساکت باشید و اینقدر فحاشی نکنید!!! نتیچه اینکه خود آقای سراوانی هم این دوستان رو میشناسه همین تعداد از دوستان که از پارسال سرو کله شون پیدا شده و اتفاقات بعد از بازی با نفت تهران رو رقم زدند! هیچ برخوردی از طرف مسئولین باشگاه باهاشون نشده یا شده کافی نبوده! پس باشگاه نمیتونه ادعا کنه که این افراد رو تا حالا ندیده و از کره ماه اومدن !
ما میگیم پول نداریم ولی توی جلسات قبل از بازی و سایر جلسات باشگاه با نیروهای امنیتی وسایر مسئولین که توجیه کردن نیروی انتظامی در مورد این دوستان که دیگه احتیاجی به پول نداره!!!!
یک ضرب المثل گیلکی هست که میگه : اونَ ولا کونی ،خو پالانَ تاوَدِه شونده کَلِه!!!! متاسفانه باشگاه این دوستان رو ول کرده و باعث شده که روز به روز به تعداشون اضافه بشه!
همین قدر که نوشتم بسه و با شعر حافظ تموم میکنم:
گر مسلمانی چنین هست که حافظ دارد
وای اگر از پس امروز بود فردایی![/quote:a070ad4fcd]

با حمزه موافقم ..... واقعا نميدونم دليل برخورد نكردن با اين افراد چيه .... ديشبم گفتم شخصي تو باشگاه هست به نام[size=24:a070ad4fcd] سياه كولي [/size:a070ad4fcd]... اين آقا مشكل ايجاد ميكنه .... البته اينو هم فراموش نكنيم ما [size=24:a070ad4fcd]مهد كودكي[/size:a070ad4fcd] هستيم .... و تا فرداصبح بگيم كسي گوش نميده ...خيلي وقته آقاي سرراواني اينجا صحبتي نميكنه
چرا نبايد پاسگو باشن ... نميخواد بياين اينجا يه تك تك سوالات جواب بدين ..يه بيانيه يا يه چند خط ..مارو يكم آروم ميكنه ..مثلا شما مدير رسانه اي اين تيم هستيد

دوستان من ميگم مهد كودكي ... قصد جسارت ندارم .... دوستاني كه ديروز سر بازي بودن ميدونن .... ما بچه هاي h فحش نميداديم ...به ما ميگفتن مهد كودكي
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:03 am

آقای عابدینی باید هرطور شده بیاد تا 2شنبه این نیست که آقا تیم اصلا روحیه نداره همش عصبین این عصبانیت هم مطمئنا به سکو منتقل میشه تا دیر نشده باید یه کاری کنن مسئولین بی غیرت استانم که مثل همیشه روزه سکوت گرفتن
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:10 am

متاسفانه هر جايي كه فقر ،به هر لحاظ كه اتفاق ميافته تمام صحبتها ،فكرها،تحليل ها و حتي شايد تعصبات و مسائل دِلي و روحي ،معطوف به يه سري صحبتهاي كم ارزش ميشه
شما الان يه سر تو سايتهاي طرفداري باشگاههاي متمولِ بي درد بزنين ميبينيد كه صحبتها در مورد چيه ولي متاسفانه ما هنوز اندر خم يه كوچه ايم
اونجا صحبت از بزرگيشون تو ايران وآسيا ميشه ،ولي ماها ميگيم انزلي چيها اينطور ،انزلي چيها ميگن رشتيها اينطور آخرشم چي خب هيچي خدا ميدونه چي
به جاي اين بحث هايي كه فقط انرژي از ماها ميگيره به مسئولين كاربلد و متخصص و صدالبته غيرتمند خودمون بگيم و بخواهيم شما كه سرنوشت آدما ،
دست شماهاست ،بياين و يه كاري انجام بدين
اصلاً به مديرعامل تيممون بگيم بايد بلند شي بياي
و ديگر هيچ
[color=green:ff1c00c62f]به اميد كسب 6 امتياز اول ليگ[/color:ff1c00c62f]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:10 am

بزودی...
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:17 am

[size=18:6179aca028][color=green:6179aca028]سپاهان و فولاد بدون حضور هواداران در هفته اول[/color:6179aca028][/size:6179aca028]

ديدار تيم فوتبال سپاهان اصفهان و فولاد خوزستان پشت درهاي بسته انجام مي‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------

ديدار هفته پاياني سپاهان در ليگ سال قبل مقابل آلومينيوم هرمزگان با تخلفاتي از سوي هواداران اين تيم همراه شد.

به گزارش فارس، به همين خاطر کميته انضباطي اين باشگاه را به پرداخت 80 ميليون ريال جريمه نقدي و به محروميت از حضور هواداران در يک بازي محکوم کرد.

با توجه به اين حکم هواداران سپاهان در ديدار هفته اول تيم خود در سزدهمين دوره ليگ برتر که قرار است روز پنج شنبه مقابل فولاد خوزستان در فولادشهر اصفهان برگزار شود محروم هستند و اين مسابقه پشت درهاي بسته برگزار مي شود.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان