[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rahan » يکشنبه جولاي 21, 2013 5:12 am

اهان بگردن بگردن ایبچه اتو بگردان ایبچه اوتو بگردن...........حال سایپارو خواهیم گرفت /23/ /13/ :!: :!: :!:
نماد کاربر
rahan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 24, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:06 am

بايد 3 امتياز رو بگيريم ،به هر قيمتي
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:45 am

ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ... /7/

با توجه به نبود مختاری و لحاظ این نکته که کاردوست از دید کادر فنی برای هافبک دفاعی در نظر گرفته شده ... هر چند می تونیم با توجه به نوع بازی حریف و شرایط بازی خودمون ، در نیمه دوم کاردوست و سهرابی رو هم عوض کنیم ...

( البته می دونم این ترکیب بازی نیست )
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در يکشنبه جولاي 21, 2013 7:50 am .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:51 am

آقا پدرام ترکیب خوبی چیدی فقط 2 تا سوال داشتم ازت :

1-با توجه به اینکه قبلا گفته بودی بازیه محمد سیاه رو قبول نداری چرا تو ترکیب پیشنهادیت ازش استفاده کردی ؟
2-از سیف اللهی چیز خاصی دیدی ؟ آخه من شناخت زیادی رو سبک و قدرت بازیش ندارم میخوام نظرتو بدونم . چون تو ترکیب فیکس واسه بازی اول گذاشتیش واسم جالب بود بپرسم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:56 am

[size=24:41ace41572][color=green:41ace41572]گزارش بازي جام حذفي داماش و سايپا در 27 مهر [/color:41ace41572]89[/size:41ace41572]
بازدید : 1086 بار دسته بندی: گزارش بازی نویسنده : MEHRDAD

وارش اسپرت:

داماش گیلان 3-1 سایپا کرج

از سری رقابت های جام حذفی باشگاه های ایران و در مرحله یک هشتم نهایی عصر امروز تیم فوتبال داماش گیلان میزبان تیم لیگ برتری سایپا کرج بود که در نهایت داماش شهر باران توانست با نتیجه 3 بر1 تیم فوتبال سایپا کرج را با شکست بدرقه کند.

گلهای این مسابقه توسط افشین چاوشی 13 ، محمد رضا مهدوی 18 و بهنام افشه در دقیقه 63 برای داماش گیلان به ثمر رساندند. ضمن آنکه تک گل تیم سایپا توسط ابراهیم صادقی در دقیقه 39 به ثمر رسید.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه جولاي 21, 2013 6:58 am

به نظرم بیشتر از گربه سیاه بودن سایپا باید به شروع لیگ واسه تیم خودمون توجه کنیم .
اگه دقت کرده باشین ما دو سال پیش لیگ رو توی عضدی و با مساوی آغاز کردیم .
لیگ یازدهم : داماش با نفت آبادان تو عضدی مساوی کرد
لیگ دوازدهم : داماش با فولاد خوزستان تو عضدی مساوی کرد
لیگ سیزدهم : دیگه وقتشه این طلسم رو بشکنیم و با برد مسابقات رو آغاز کنیم .
به امید کسب 3 امتیاز در بازی اول در حضور 15 هزار هوادار عاشق در جهنم سانتیاگو عضدی .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط popo131 » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:00 am

[quote:fa2339237b="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ... /7/

با توجه به نبود مختاری و لحاظ این نکته که کاردوست از دید کادر فنی برای هافبک دفاعی در نظر گرفته شده ... هر چند می تونیم با توجه به نوع بازی حریف و شرایط بازی خودمون ، در نیمه دوم کاردوست و سهرابی رو هم عوض کنیم ...

( البته می دونم این ترکیب بازی نیست )[/quote:fa2339237b]

منم با تركيب شما موافقم فقط به جاي سياه سهرابي بازي كنه و به جاي سهرابي ..... سيف الهي و به جاي سيف الهي از قدمي استفاده كنه .... اين دوتا واقعا ديروز خوب بودن ..... يه خوبي كه دارا از سرعتشون استفاده ميكنن ...بي كله نيستن .... محمدي هم ديروز خيلي خوب بود ..شايد يه مدافع پا به توپ ديگه داره تو ايران به وجود مياد ...
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:15 am

[quote:52f9ef780a="pouryaR-damash"]آقا پدرام ترکیب خوبی چیدی فقط 2 تا سوال داشتم ازت :

1-با توجه به اینکه قبلا گفته بودی بازیه محمد سیاه رو قبول نداری چرا تو ترکیب پیشنهادیت ازش استفاده کردی ؟
2-از سیف اللهی چیز خاصی دیدی ؟ آخه من شناخت زیادی رو سبک و قدرت بازیش ندارم میخوام نظرتو بدونم . چون تو ترکیب فیکس واسه بازی اول گذاشتیش واسم جالب بود بپرسم .[/quote:52f9ef780a]

من قبلا هم گفتم توی قیاس " بی فکری در بازی " بین 3 نفر من بی نهایت دچار تردید هستم و اصلا نمی تونم نظری در موردشون بدم و رده بندیشون کنم ... کوشکی ، سیاه و حاجی زاده !

[size=18:52f9ef780a][color=red:52f9ef780a][b:52f9ef780a]مهمترین دلیل اینه که بازی در خانه خودمونه و برد می خوایم ... [/b:52f9ef780a][/color:52f9ef780a][/size:52f9ef780a]اما سیاه یک خصوصیت خوبی داره و اونم اینه که در حمله ها خیلی خوب اضافه میشه و سانتر های در حرکتش هم خوبه اما در دفاع بسیار بد و ناکارآ هست . یک دلیل دیگه اینه که واقعا حیف هست هادی سهرابی رو دفاع راست بذاریم ... هادی فکر و هوش داره و توانایی جلو بازی کردن و اگه عقب بذاریم می خواد با همون خصوصیتش توپ بگیره که به نظرم خطرناک می کنه کار ما رو ... دفاع راست باید بی کله باشه که خدا رو شکر سیاه بی کله هست ... فقط ضعف دفاعی داره که اون رو در این سیستم میشه با آبشک و دفاع پشتش پوشش داد ... تازه میشه وظیفه سهرابی رو کمک به دفاع راست تعیین کرد تا کمک کنه ... اینطوری هم تو حمله می تونیم از تنها خصوصیت سیاه استفاده کنیم و هم در دفاع با کمک همه پوشش بدیم ... هرچند یکبار دیدیم مثل بازی با تراکتور سیاه شاهکار کرد !

در مورد سیف اللهی و قدمی من خودم از اول نظر مثبتی نداشتم روشون چون شناختی نداشتم . ولی تو تمرینات بهشون دقت کردم و این بازی دوستانه خیلی چیزها رو نشون داد ... من فکر می کنم سیف اللهی یک جهانبخش دیگه می تونه برامون باشه ... جاگیری هاش ، استارت هاش و فکر بازیش به درد بازی در کناره ها می خوره ... البته این رو بگم که من نظرم روی کاردوست برای هافبک چپ بود ولی همونطوری که گفتم کلا نظر کادر فنی اینه که کاردوست هافبک دفاعی باشه ... ( حداقل من اینجوری برداشت کردم )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:23 am

ممنون که کامل و جامع پاسخ دادی آقا پدرام .
راستی شنیدم تو بازی دیشب قدمی خیلی خوب بازی کرد . میخواستم بدونم پست تخصصیش چیه ؟ و اینکه چرا تو ترکیب ازش استفاده نکردی ؟
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:30 am

[quote:237ccc4b0e="pouryaR-damash"]ممنون که کامل و جامع پاشخ دادی آقا پدرام .
راستی شنیدم تو بازی دیشب قدمی خیلی خوب بازی کرد . میخواستم بدونم پست تخصصیش چیه ؟ و اینکه چرا تو ترکیب ازش استفاده نکردی ؟[/quote:237ccc4b0e]

من خودم هم پست قدمی رو نفهمیدم !! اگه اشتباه نکنم تو تایم 1 هافبک چپ بود ، تو تایم 2 رفت دفاع چپ ... کلا بازیکنی هست که به درد گوش ها می خوره ... اما سیف اللهی به نظرم یکم پخته تر و با استعدادتر نشون میداد ...

اما دلیل استفاده نکردن رو میگم که جواب popo131 هم باشه ... به نظرم تو جوان گرایی هم باید یکم مراعات کرد ... نمیشه یهو تیم رو جوان کرد و رفت لیگ یک :arrow: :arrow: :) :) این بازیکنان کم کم باید بیان تو ترکیب ... جهانبخش هم از 10 دقیقه بازی به بازیکن فیکس و پایه تیممون تبدیل شد ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:37 am

ممنون آقا پدرام عزیز . واقعا داشتن هوادارای فهیمی مثل شما واسه هر تیمی نعمته افتخار میکنم که داماشمون همچین هوادارای فهیم و فوتبالی داره /13/

این هم ویکی پدیا دو بازیکن جوان و جدید داماش گیلان که انشالا به قول آقا پدرام جهانبخش جدیدی واسمون میشن :

روح الله سیف اللهی :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9% ... 9%87%DB%8C

سعید قدمی :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8% ... 9%85%DB%8C

به امید درخشش این دو جوان آینده دار در ترکیب داماش شهر باران .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:53 am

سایپا رو شکست میدیم و اولین 3 امتیاز لیگ رو میگیریم /11/

افشین ناظمی مربی باهوشی هست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه جولاي 21, 2013 7:54 am

یه سوال دارم از آقایون.مگه سیف الهی یا سعید قدمی بازیکن تیم ما نیستن که دیروز اجازه تشویق شدنشونو نمیدادن اون آقای ع.ت؟؟تا کی از این کارا میخوان بکنن آخه چه معنی داره میگن چون تازه اومده نباید تشویق شه بزارید کنار این بچه بازیهای دوران داییناسورهارو.الان سوالم اینجاست مثلا یک بازیکن از بایرن مونیخ میره به یک تیم مثل وردربرمن طرفدارای اونا تشویقش نمیکنن میگن تازه اومده؟شایدم طرفدارای(انگشت شمار)ما خیلی روشنفکرن.بازی سایپا هر کی تو ترکیب باشه تشویق میکنیم ببینیم کی میخواد جلوگیری کنه دیگه شورشو در آوردن اه /9/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:11 am

2 0 تركانيم :evil: :evil: :evil: /16/ /16/ /16/ /16/ :wink: :wink:
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:13 am

[quote:bb6400767a="pedram_1367"][quote:bb6400767a="pouryaR-damash"]ممنون که کامل و جامع پاشخ دادی آقا پدرام .
راستی شنیدم تو بازی دیشب قدمی خیلی خوب بازی کرد . میخواستم بدونم پست تخصصیش چیه ؟ و اینکه چرا تو ترکیب ازش استفاده نکردی ؟[/quote:bb6400767a]

من خودم هم پست قدمی رو نفهمیدم !! اگه اشتباه نکنم تو تایم 1 هافبک چپ بود ، تو تایم 2 رفت دفاع چپ ... کلا بازیکنی هست که به درد گوش ها می خوره ... اما سیف اللهی به نظرم یکم پخته تر و با استعدادتر نشون میداد ...

اما دلیل استفاده نکردن رو میگم که جواب popo131 هم باشه ... به نظرم تو جوان گرایی هم باید یکم مراعات کرد ... نمیشه یهو تیم رو جوان کرد و رفت لیگ یک :arrow: :arrow: :) :) این بازیکنان کم کم باید بیان تو ترکیب ... جهانبخش هم از 10 دقیقه بازی به بازیکن فیکس و پایه تیممون تبدیل شد ...[/quote:bb6400767a]
در مورد مراعات تو جوانگرایی کاملا موافقم. باتوجه به جو حاکم بر فوتبال ایران بهتره که درمورد بازیکنان جوان مثل قدمی، سیف اللهی، مرتضوی، هادی محمدی و... با دقت عمل کنیم. مثلا می تونیم بازی های ابتدایی لیگ درحد چند دقیقه بهشون فرصت بدیم از هفته ی 5و6 به بعد درحد 25-30 دقیقه و در نهایت تا قبل از نیم فصل این بازیکنان تو ترکیب جابیفتند. البته سرعت جاافتادن تو ترکیب برای هر بازیکنی متفاوته و بیشتر بستگی به شرایط فنی، روحی، روانی و همچنین اخلاق بازیکن داره.
فراموش نکنیم بازیکن هایی مثل مجاهد خذیراوی هم تو سن کم معروف شدند اما به دلیل ناپخته بودن و... خیلی زود هم از فوتبال ما رفتند.
به نظرم حتی باید نامه بنویسیم و درمورد محرومیت مختاری اعتراض کنیم. چون هفته های اول فشار زیادی روی بازیکنان هست و تجربه تو این شرایط خیلی مهمه. هر چند با این فدراسیون بعید می دونم حتی به نامه ی ما نگاه بکنند چی برسه به رسیدگی.........
البته این نظر شخصی منه و همه چیز به نظر کادرفنی و سرمربی بستگی داره. چون کادرفنی باید تمام جوانب رو درنظر بگیره و بعد تصمیم گیری کنه.
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 5 مهمان