[quote:c4047b4d04="mahyarmaya"][quote:c4047b4d04="abarar1989"][quote:c4047b4d04="mahyarmaya"][quote:c4047b4d04="abarar1989"][quote:c4047b4d04="mahyarmaya"]

[/quote:c4047b4d04]
[color=black:c4047b4d04]مهیار جان میتونم بپرسم چه جوری به این نتیجه رسیدی که ما بدترین هوادارها رو داریم؟!!!!!!!!!!!!
یه سوال.الان اگه داماش آنلازیروشو به صورت مخفیانه میفرستاد تو هر شهری میگرفتنش میتونم ازت بپرسم جنازه ی آنالیزورمون رو باید از کجا میکشیدیم بیرون؟!زیر خاک؟توی جوب؟ توی یه انبار متروکه؟اصلا میتونستیم پیداش کنیم؟چاقو پیچ میکردن آنالیزورمون رو.حالا من و مازیار طرف رو خفت کردیم.در کمال احترام فیلمهاشو پاک کردیم و نوشته هاش رو ازش گرفتیم.ما بدترین هاییم مهیار جان؟!!!!!!!!!!!![/color:c4047b4d04][/quote:c4047b4d04]
رضا جان من شاید بد میگم متوجه نمیشید.
رضا جان پسر عمو من هم توی کانادا هوادار داماشه "کسی میگه که اوه رشتی با کلاشن و با شعورن و ....؟
چیزی رو که میبینن بیان میکنن .
شمـا هوادار بودین دیگه چرا نتونستین یه شعار بدین ؟انگار اومه بودیم مهمونی جای دیگه"فقط هم دیگه نگاه میکردیم و وای وای میکردیم.
یه هوادار رضوانشهری مثلا اومده بود میگفتن "رضا و مازیار عجب هوادار خوبی هستن ؟یا میگفتن دقیقه 10 بازی اون شعاره ها چرا میدن ؟!
اصلا همون آنالیزور سایپا بگن بازی رشت هواداران چطورن؟میگه 2 تا هوادار خب داره که توی جوب نمیکنن یا توی انبار چاقو نمیزنن ؟:)
اونی رو میگه که توی سکو اتفاق افتاد که همه شاهد بودیم[/quote:c4047b4d04]
[color=black:c4047b4d04]مهردا تورو خدا یه شکلک بزار که کله میکوبه به دیوار
آبرار بازی دوستانس با 400 تا هوادار.ما هم چند تا شعار دادیم ولی به دلیل دوستانه بودن بازی نشستیم سر جامون.دلیلشم خیلی واضحه.اول بازی یه خورد تشویق کردیم بعدشم بسته به جریان بازی زننده گل یا بازکنی که خوب کار میکرد رو یکم تشویق میکردیم.دقیقا مثل تمرین.این یک بازی تمرینی بود بازی فینال جام حذفی نیست که تا دقیقه نود سرپا تشویق کنیم که.یه هوادار رضوانشهری هم که اگه بیاد بادی فهمش رو داشته باشه بفهمه بازی تدارکاتیه و خیلی جدی گرفته نمیشه.تمرینات مارو نگاه کن.خنده و شوخی خیلی توش بیشتر از تشویقه.کاملا هم طبیعه.اگه منظورت کری های سنتیه (بقول دورگه ها) که خیلی عجیب نیست.نزدیک دربیه و مثل همیشست.شاید باید برداشته شه ولی مثل سابقه خیلی اتفاق خاصی نیست.شوخی های بچه ها هم دقیقا مثل تمریناته با یه خورده آب و تاب بیشتر.ایکنکه یه خورده فراتر از حد معمول رفت بخاطر اتفاقت درون زمین بود.یه سوال ازت میپرسم دوست دارم جوابمو بدی.توی زمین یه بازیکنی تکل خشنی روی پای بازیکن ما میزنه و بعدش توی شهر ما به یکی از قدیمی های تیم و هم شهریمون فحش میده و وسط زمین کتک کاری میشه دوست داری هوادارها قرمز و آبی نریم شعار بدن یا نه اینتر نه میلان؟فقط جواب منو بدی که هوادارها چی باید بگن من دیگه در این مورد بحثی ندارم![/color:c4047b4d04][/quote:c4047b4d04]
همه چیز عادی بود رضا جان حق با توست.مثل همیشه بود .اینکه مثل همیشه بودیم ناراحتیم.
در مورد سوالت قبل اون اتفاق هم شعار ها بد بود چه برسه به بعدش.
ادامه نده تا جواب ندم بلا می سر.
شب خوش

[/quote:c4047b4d04]
شما بخاطر مثل قبل بودن ناراحتی منم ناراحتم.ولی شور حسینی گرفتنها جدیده.خود زنی ها جدیده با این مخالفم
شب خوش