[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidroudi » شنبه جولاي 20, 2013 9:54 pm

[quote:7b2a1b9f98="abarar1989"][quote:7b2a1b9f98="miladcivil"][quote:7b2a1b9f98="mahyarmaya"] :?: [/quote:7b2a1b9f98]

[color=brown:7b2a1b9f98]مهیار عزیز که کلا دودستی چسبیده به این ایدش و یه قدم هم عقب نمیره [/color:7b2a1b9f98] :lol: :lol: :lol:
[color=green:7b2a1b9f98]هواداران شامل من خطاکار و شما و حمزه و پدرام و معین و آرش و ..... آقای خرمی و ........ سایر دوستان هم میشه.[/color:7b2a1b9f98]
[color=indigo:7b2a1b9f98](البته معذرت از بقیه عزیزان که اسمشونو نیاوردم، وگرنه تا صبح باید اسم تایپ میکردم)[/color:7b2a1b9f98]
[color=black:7b2a1b9f98]همه ما میدونیم معمولا برخی از ناآرامی ها از کجا نشات میگیره و این یک نکته مهم برای کنترل اینگونه از مسائل هست.
در کل یعنی ما مرض میدونیم و باید به فکر درمان باشیم، و این یعنی چندین قدم تو حل مسئله جلو هستیم.[/color:7b2a1b9f98]
[color=blue:7b2a1b9f98]یکی بیاد همین الان وارش بخونه، میگه ببین: خودشون اذعان دارن بدترین هستن و مورد دارند![/color:7b2a1b9f98]
[color=red:7b2a1b9f98]صحبت در این زمینه بسیاااااااار است، اما کو گوش شنوا و یا مجالی برای پیاده سازی پیشنهادات دوستان؟!؟!؟[/color:7b2a1b9f98][/quote:7b2a1b9f98]
[color=black:7b2a1b9f98]اینکه تو 400،500 نفر 15،20 نفر یه خورده مشکل دار پیدا شدن خیلی چیزه عجیبی نیست.البته از حرکت وحشیانه ی اون بازیکن هم نمیشه گذشت.حدس من اینه که فقط برای پا رفت و میخواست نظیف کار رو مصدوم کنه.شاید من خیلی منفی فکر میکنم.ولی چند تا چیز رو کنار هم قرار میدم به نتایج خوبی نمیرسم:[/color:7b2a1b9f98]
[b:7b2a1b9f98][color=darkblue:7b2a1b9f98]1.بازی دو روز پیش ملوان و رهپویان 2.نزدیکی رضوانشهر و عنزلی چه از نظر شهری و چه از نظر مردمی 3.بازی هفته دوم داماش و ملوان 4.خطا روی ستون دفاعی داماش[/color:7b2a1b9f98][/b:7b2a1b9f98]
[color=black:7b2a1b9f98]من این سه تا چیز رو کنار هم میزارم به نتیجه ی خوبی نمیرسم البته بازهم میگم شاید خیلی دارم به این قضیه منفی فکر میکنم[/color:7b2a1b9f98][/quote:7b2a1b9f98]

نمیخواستم بگم ولی چون ذکر شد میگم:

1. خطا روی نظیفکار خشن بود ولی نه وحشیانه!!!! که تو لیگ هم کم ندیدیم از اینا که اگه کارت هم داشت زرد بود کارتش! - ضمنا اعتراض اول رو نظیفکار به بازیکن حریف کرد که البته رفتار زشت و فحاشی طرف باعث ادامه قضایا شد
2. مسلما در تیم حریف بازیکن انزلیچی هم بود که اگه بوده باشه خیلی مرام گذاشتن به رو خودشون نیاوردن!!!
3. فضای بد ربطی به تکل اون بازیکن نداشت چون از اول بازی فضا خیلی ..............
4. جز اون تکل اونا چکاره دیگه ای کردن؟!

اگه تشنه عدالت و انصافید اول خودتون هادل و منصف باشید!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 20, 2013 9:55 pm

[b:2afa57c4b3][color=black:2afa57c4b3]نمیدونم با خود زنی چی درست میشه.خیلی جالبه وقتی توی یه شهر دیگه یه اتفاقی میوفته همه سعی دارن لا پوشونی کنن.دیگه ضایع تر از حرکت هوادارن تراکتور که نداشتیم تو بازی رودر روی استقلال.با سنگ و برف زدن همه چیز رو شکستن بعد مدیر عاملشون میاد میگه داور مارو تحریک کرد.کمک داور رشتی بازی رو دنبال میکنن تو پمپ بنزین خارج شهر خفتش میکنن میزن همه چیزو میترکونن بعد میگن هیچی نشده.حتی فیلم پمپ بنزین رو هم پاک میکنن.این میدونین یعنی چی.یعنی فریاد وا مصیبتای بعضی ها گوش ما رو کر کرد.نکنید برادر من نکنید.
خیلی در فکر درست شدن قضایا هستید برید باشگاه صحبت کنید با خود اون افراد صحبت کنید فقط تو فضای مجازی که هزار دشمن داره مارو میپاد نگید.تورو خدا نگید.با هم حضوری در مورد مشکلات صحبت کنید تو سایت انقدر ننویسید ما بدترینیم.خدایی ما بدترینیم؟!!!!!!!!!!!!!
چرا شور حسینی میگیرید آخه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color:2afa57c4b3][/b:2afa57c4b3]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 20, 2013 9:57 pm

در مورد بازی و روندش نظری ندارید؟ تو لیگ هم اگر اتفاقی بیفته دیگه کمتر کسی در مورد خود بازی نظر می ده :lol:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه جولاي 20, 2013 9:58 pm

[quote:6786bb6d37="abarar1989"][quote:6786bb6d37="mahyarmaya"] :?: [/quote:6786bb6d37]
[color=black:6786bb6d37]مهیار جان میتونم بپرسم چه جوری به این نتیجه رسیدی که ما هوادارها رو داریم؟!!!!!!!!!!!!
یه سوال.الان اگه داماش آنلازیروشو به صورت مخفیانه میفرستاد تو هر شهری میگرفتنش میتونم ازت بپرسم جنازه ی آنالیزورمون رو باید از کجا میکشیدیم بیرون؟!زیر خاک؟توی جوب؟ توی یه انبار متروکه؟اصلا میتونستیم پیداش کنیم؟چاقو پیچ میکردن آنالیزورمون رو.حالا من و مازیار طرف رو خفت کردیم.در کمال احترام فیلمهاشو پاک کردیم و نوشته هاش رو ازش گرفتیم.ما بدترین هاییم مهیار جان؟!!!!!!!!!!!![/color:6786bb6d37][/quote:6786bb6d37]
:?:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در شنبه جولاي 20, 2013 10:09 pm .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 20, 2013 9:59 pm

نمیخواستم اما مجبور شدم بازم کامنت بذارم واسه توضیح دادن به اون دوستان عزیزی که اصرار بر بد بودن هوادارای ما و باز کردن تمام جزئیات در فضای سایت رو دارن :

دوستان عزیز و محترم بخدا ما هم مثل شما از این اتفاقات ناراحتیم و واسمون درد بزرگیه . منظور ما این نیست که هیچ مشکلی نداریم و فقط باید به به و چه چه بزنیم نه اصلا اتفاقا باید مشکلات رو بررسی کرد اما مشکل اصلی الان اینه که این مسایل نباید توی فضای سایتمون با این همه بازدید کننده مطرح بشه چون الان صدر در صد توی سایت ما از خبرنگار غریبه تا هوادارای غریبه و حتی برخی بازیکنا هم حضور دارن و مطالب رو میخونن منظور من اینه که بهتره این مسایل و صحبت ها رو تو جای بهتری که فقط خودمون داماشی ها هستیم مثل تمرین یا جلسات هم اندیشی مطرح کنیم و به فکر پیدا کردن راه حل باشیم بخدا اونجوری نتیجه ی بهتری هم میگیریم .
من نمیخوام صورت مساله پاک بشه اما از طرفی هم نمیخوام کاری کنیم که دشمنامون از آب گل آلود ماهی بگیرن .
امیدوارم منظور منو متوجه شده باشین . دلسوز باشیم اما منطقی و حرفه ای .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه جولاي 20, 2013 9:59 pm

[quote:31c2e2f6e7="mahyarmaya"][quote:31c2e2f6e7="miladcivil"][quote:31c2e2f6e7="mahyarmaya"]من اون روز میگفتم که ما بدترین هواداران رو داریم میگفتین نـــــــــه (!)باز بگین بدتر از ما هست.[/quote:31c2e2f6e7]

[color=brown:31c2e2f6e7]مهیار عزیز که کلا دودستی چسبیده به این ایدش و یه قدم هم عقب نمیره [/color:31c2e2f6e7] :lol: :lol: :lol:
[color=green:31c2e2f6e7]هواداران شامل من خطاکار و شما و حمزه و پدرام و معین و آرش و ..... آقای خرمی و ........ سایر دوستان هم میشه.[/color:31c2e2f6e7]
[color=indigo:31c2e2f6e7](البته معذرت از بقیه عزیزان که اسمشونو نیاوردم، وگرنه تا صبح باید اسم تایپ میکردم)[/color:31c2e2f6e7]
[color=black:31c2e2f6e7]همه ما میدونیم معمولا برخی از ناآرامی ها از کجا نشات میگیره و این یک نکته مهم برای کنترل اینگونه از مسائل هست.
در کل یعنی ما مرض میدونیم و باید به فکر درمان باشیم، و این یعنی چندین قدم تو حل مسئله جلو هستیم.[/color:31c2e2f6e7]
[color=blue:31c2e2f6e7]یکی بیاد همین الان وارش بخونه، میگه ببین: خودشون اذعان دارن بدترین هستن و مورد دارند![/color:31c2e2f6e7]
[color=red:31c2e2f6e7]صحبت در این زمینه بسیاااااااار است، اما کو گوش شنوا و یا مجالی برای پیاده سازی پیشنهادات دوستان؟!؟!؟[/color:31c2e2f6e7][/quote:31c2e2f6e7]
جاتـون خلی بود میلاذ جان.
دوستان وقتی اومد 1 دقیقه هم تشویق صورت نگرفت و هر فحش و ضر و آهنگی شروع شد و هر لودگی هم خواستن انجام دادن.
دمشون گـرم تونستن و انجام دادن.ما بچه های سایت بیشتر بودیم امـا سکوت مـا را فرا گرفته بود .من هواداری که لالـم که به چشم عادل و وهابی سایت گـل نمیان کـه نمیگه حـمزه "پدارم معین و آرش بچه های با فرهنگی هستن و یه عده بودن .مثل همون سربازهای ورزشگاه اکباتان که داماشی میاد باتوم رو از رو میبنده.
رودباریان رو همین دوستان بیرون کرد "مهدوی کیا هم همین رفتار ها باعث شد "باز هم این اتفاق ها میوفته شک نکن.
تاکید میکنم "تشویقی به نظر میاد که به گوش برسه.جایگاه H تا پاسی از شب بگه داماش قهرمان ایران"وقتی صدای به * که زیر اسکوربرد میشینم صدای H رو نمی شنوم پس به گوش خبرنگار هم نمیرسه"امـا تیفوسی که دم گوش مهمان هست راحت فحاشی میکنه و اکثرا خبرنگان اون اطرافن.[/quote:31c2e2f6e7]

[color=brown:31c2e2f6e7]دوستان به جای ما ، نوش جان [/color:31c2e2f6e7] :lol: :wink: :lol:
[color=indigo:31c2e2f6e7]پس کم کاری و احمال از ماهم هست و میشه گفت مقصریم ؟!!!؟[/color:31c2e2f6e7]
[color=blue:31c2e2f6e7]اما مهیار جان، بنده بسیار نسبت به خودت هم ارادت دارم، اونم از نوع وِیژه. خود شما جز بهترین هواداران داماش در هر زمینه هستی.
پس همه هواداران ما بد نیستن. نکتش همینجاست که عده ای حواشی دارند. اما در بسیاری از تیمهای بسیار مدعی و به اصطلاح
پرهوادار اوضاع برعکسه و اون نسبت دقیقا جاشو باهم تغییر داده.[/color:31c2e2f6e7]
[color=red:31c2e2f6e7]بقول حمزه ناقلا : باشگاه یا این چیزا نمی بینه و یا نمیخواد ببینه . ما تا ابد هم صحبت کنیم هیچ چیزی درست نمیشه.[/color:31c2e2f6e7]
[color=darkblue:31c2e2f6e7]البته اگه اون بچه ها پشت دروازه ای و یا اصطلاحا تیفوسی هستن، میشه از راههای دیگه ای هم بخاطر منفعت تیم تذکراتی
بهشون داده بشه، چون افرادی از اون قسمت هستن که حرفشون خریدار داره و سایرین نسبت به اون افراد حرف شنوی دارن.
خب اگه واقعا عزم ما رایخ باشه، گفتگو با اون افراد هم میتونه یکی از راه حلها باشه.[/color:31c2e2f6e7]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 20, 2013 10:03 pm

[quote:b6c4529062="MEHRDAD"]در مورد بازی و روندش نظری ندارید؟ تو لیگ هم اگر اتفاقی بیفته دیگه کمتر کسی در مورد خود بازی نظر می ده :lol:[/quote:b6c4529062]
نه آبرار حواشی مهمتره!برا بچسبید به اصل تیم 4 روز دیگه بازی داره یه خورده نظرات فوتبالی،تاکتیکی تکنیکی :wink: !
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه جولاي 20, 2013 10:05 pm

...بزودی...
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه جولاي 20, 2013 10:05 pm

[quote:6d4f4dee17="MEHRDAD"]در مورد بازی و روندش نظری ندارید؟ تو لیگ هم اگر اتفاقی بیفته دیگه کمتر کسی در مورد خود بازی نظر می ده :lol:[/quote:6d4f4dee17]
درکل بازی تو وقت اول خیلی ضعیف بودیم تو اوایل وقت دوم هم خیلی ضعیف بازی کرد داماش توهمون دقایق رهپویان خوب داماش تحت فشارگذاشت وبه لطف حاجی زاده واشتباهتش خوب توپ میگرفت از داماش
وقتی گل زدیم کمی بهترشدیم وراحت گل دوم وسوم رو زدیم تووقت سوم نفهمیدم چی شدبه غیرگل چهارم :D
ولی درکل بازی داماش چنگی به دل نمی زد شاید دلیلشم کیفیت بدچمن بود.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه جولاي 20, 2013 10:06 pm

من به شخصه امشب خیلی ناراحت شدم و شاید الان داغم و نظراتم احساسی و شاید نباید این حرفا رو اینجا میزدم ولی دلم پر بود گفتم - حالا اگه مدیریت صلاح میدونه پاک کنه من حرفی ندارم

بهر حال ببخشید /3/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه جولاي 20, 2013 10:11 pm

[quote:22293f548e="777"][quote:22293f548e="MEHRDAD"]در مورد بازی و روندش نظری ندارید؟ تو لیگ هم اگر اتفاقی بیفته دیگه کمتر کسی در مورد خود بازی نظر می ده :lol:[/quote:22293f548e]
درکل بازی تو وقت اول خیلی ضعیف بودیم تو اوایل وقت دوم هم خیلی ضعیف بازی کرد داماش توهمون دقایق رهپویان خوب داماش تحت فشارگذاشت وبه لطف حاجی زاده واشتباهتش خوب توپ میگرفت از داماش
وقتی گل زدیم کمی بهترشدیم وراحت گل دوم وسوم رو زدیم تووقت سوم نفهمیدم چی شدبه غیرگل چهارم :D
ولی درکل بازی داماش چنگی به دل نمی زد شاید دلیلشم کیفیت بدچمن بود.[/quote:22293f548e]

چی انتظار دارین اخه هر توپی گل بشه ؟؟؟بازیکنا نمیتونن حرکت کنن سنگینن یه چنتا بازی باید سوتی بدن بد بازی کنن تا رو فرم بیان پلی استیشن نی که :lol: تازه هیچی دیگه
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mahyarmaya » شنبه جولاي 20, 2013 10:13 pm

من نظراتم پاک کردم .
اما عجیب از سایت دلسرد شدم !
سایتی کـه قصد داشتیم کـاری کنیم استارتش اینجا میخورد .
شاید زمانی که مهدوی داشت میرفت جلوش رو میگیرفتیم و توی سایت به به نمیگفتیم به خودمون الان رودباریان هم میداشتیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 20, 2013 10:14 pm

[quote:ebe75f3cf9="mahyarmaya"][quote:ebe75f3cf9="abarar1989"][quote:ebe75f3cf9="mahyarmaya"]من اون روز میگفتم که ما بدترین هواداران رو داریم میگفتین نـــــــــه (!)باز بگین بدتر از ما هست.[/quote:ebe75f3cf9]
[color=black:ebe75f3cf9]مهیار جان میتونم بپرسم چه جوری به این نتیجه رسیدی که ما بدترین هوادارها رو داریم؟!!!!!!!!!!!!
یه سوال.الان اگه داماش آنلازیروشو به صورت مخفیانه میفرستاد تو هر شهری میگرفتنش میتونم ازت بپرسم جنازه ی آنالیزورمون رو باید از کجا میکشیدیم بیرون؟!زیر خاک؟توی جوب؟ توی یه انبار متروکه؟اصلا میتونستیم پیداش کنیم؟چاقو پیچ میکردن آنالیزورمون رو.حالا من و مازیار طرف رو خفت کردیم.در کمال احترام فیلمهاشو پاک کردیم و نوشته هاش رو ازش گرفتیم.ما بدترین هاییم مهیار جان؟!!!!!!!!!!!![/color:ebe75f3cf9][/quote:ebe75f3cf9]
رضا جان من شاید بد میگم متوجه نمیشید.
رضا جان پسر عمو من هم توی کانادا هوادار داماشه "کسی میگه که اوه رشتی با کلاشن و با شعورن و ....؟
چیزی رو که میبینن بیان میکنن .
شمـا هوادار بودین دیگه چرا نتونستین یه شعار بدین ؟انگار اومه بودیم مهمونی جای دیگه"فقط هم دیگه نگاه میکردیم و وای وای میکردیم.
یه هوادار رضوانشهری مثلا اومده بود میگفتن "رضا و مازیار عجب هوادار خوبی هستن ؟یا میگفتن دقیقه 10 بازی اون شعاره ها چرا میدن ؟!
اصلا همون آنالیزور سایپا بگن بازی رشت هواداران چطورن؟میگه 2 تا هوادار خب داره که توی جوب نمیکنن یا توی انبار چاقو نمیزنن ؟:)
اونی رو میگه که توی سکو اتفاق افتاد که همه شاهد بودیم[/quote:ebe75f3cf9]
[color=black:ebe75f3cf9]مهردا تورو خدا یه شکلک بزار که کله میکوبه به دیوار :roll:
آبرار بازی دوستانس با 400 تا هوادار.ما هم چند تا شعار دادیم ولی به دلیل دوستانه بودن بازی نشستیم سر جامون.دلیلشم خیلی واضحه.اول بازی یه خورد تشویق کردیم بعدشم بسته به جریان بازی زننده گل یا بازکنی که خوب کار میکرد رو یکم تشویق میکردیم.دقیقا مثل تمرین.این یک بازی تمرینی بود بازی فینال جام حذفی نیست که تا دقیقه نود سرپا تشویق کنیم که.یه هوادار رضوانشهری هم که اگه بیاد بادی فهمش رو داشته باشه بفهمه بازی تدارکاتیه و خیلی جدی گرفته نمیشه.تمرینات مارو نگاه کن.خنده و شوخی خیلی توش بیشتر از تشویقه.کاملا هم طبیعه.اگه منظورت کری های سنتیه (بقول دورگه ها) که خیلی عجیب نیست.نزدیک دربیه و مثل همیشست.شاید باید برداشته شه ولی مثل سابقه خیلی اتفاق خاصی نیست.شوخی های بچه ها هم دقیقا مثل تمریناته با یه خورده آب و تاب بیشتر.ایکنکه یه خورده فراتر از حد معمول رفت بخاطر اتفاقت درون زمین بود.یه سوال ازت میپرسم دوست دارم جوابمو بدی.توی زمین یه بازیکنی تکل خشنی روی پای بازیکن ما میزنه و بعدش توی شهر ما به یکی از قدیمی های تیم و هم شهریمون فحش میده و وسط زمین کتک کاری میشه دوست داری هوادارها قرمز و آبی نریم شعار بدن یا نه اینتر نه میلان؟فقط جواب منو بدی که هوادارها چی باید بگن من دیگه در این مورد بحثی ندارم![/color:ebe75f3cf9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه جولاي 20, 2013 10:15 pm

[quote:39b6377532="mahyarmaya"]من نظراتم پاک کردم .
اما عجیب از سایت دلسرد شدم !
سایتی کـه قصد داشتیم کـاری کنیم استارتش اینجا میخورد .
شاید زمانی که مهدوی داشت میرفت جلوش رو میگیرفتیم و توی سایت به به نمیگفتیم به خودمون الان رودباریان هم میداشتیم.[/quote:39b6377532]

جمله آخری خیلی معنی داشت دمت گرم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » شنبه جولاي 20, 2013 10:15 pm

ما بهترينيم ...سر ما را بريدند ... راستي صندلي هم شكستند ... ما بهترينيم :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان