[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » شنبه جولاي 20, 2013 9:47 am

[quote:79749cc348="Setare-Sorkh"]عابدینی:مسوولان استانی برای ما وقت و پول ندارند اما می خواستند سازمان چای را به کلاهبرداران بدهند/ این پرسپولیس روی سر هر کسی تاج نیست
مدیرعامل باشگاه داماش گفت:ما وضعیت مالی بدی داریم
امیر عابدینی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص وضعیت مالی باشگاه داماش اظهار داشت:ما خیلی بی پولیم و وضعیت خوبی از نظر مالی نداریم.
وی افزود:مسوولان استانی اصلا به ما کمک نمی کنند.من فکر می کنم بدشان نمی آید ما تیم نداشته باشیم.افرادی آمدند اینجا و دروغ گفتند و حالا هم متواری اند اما صدها جلسه با آنان برگزار کردند.سازمان چای را در اختیارشان گذاشتند و می خواستند زمین کارخانه پوشش را به آنان بفروشند،به افرادی که می خواستند کلاه مردم را بردارند اما برای ما وقت ندارند.
وی افزود:مشکل امروز داماش نقدینگی است.قرار است اداره یکی دو کارخانه داماش را بنده بر عهده بگیرم اما اینها در حال حاضر پول نمی شود.
[color=red:79749cc348]عابدینی در خصوص ورزشگاه خانگی داماش نیز گفت:مصوب شده که این فصل تمام بازیهای خانگی داماش در ورزشگاه عضدی برگزار شود.ما باید دو ورزشگاه به سازمان لیگ معرفی کنیم و ورزشگاه اول ما عضدی رشت است.
[/color:79749cc348]مدیرعامل اسبق پرسپولیس در خصوص تغییرات مداوم در هیئت مدیره این باشگاه خاطرنشان کرد:این پرسپولیس با 50 میلیارد تومان پرسپولیس روی سر هر کسی قرار بگیرد تاج نیست.نمی شود خیلی حرفها را زد اما همین اندازه بگویم این پرسپولیس روی سر هر کسی تاج نیست...[/quote:79749cc348]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه جولاي 20, 2013 9:59 am

3.5 lملیارد تومان از طرف وزارت ورزش(نهاد دولتی-جیب من و تو-مسیول در برابر همه تیمها)برای آزاد کردن یک بازیکن.اصلا ما به کنار این گهری های بدبخت یک سال آواره بودن با این پولا راحت می تونستن استادیو داشته باشن!!!!
/15/ /15/ /15/
اینجا جایی که عدالت شرمنده میشه!!!!!
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8A?ICID=OP
/15/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » شنبه جولاي 20, 2013 11:10 am

راستی امروز اخبار کانال 3 تمرینات داماش رو نشون داد مندز هم بود!!!!!!!!!!!
مدیرای سایت گفته بودن مدز و دارکو رفتن می خواستم بدونم تصاویر مال آرشیو بود یا جدیده و واقعا مندزهست؟
/4/ /4/ /4/
ممنون
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه جولاي 20, 2013 11:13 am

[quote:28831e90d5="abarar0131"]راستی امروز اخبار کانال 3 تمرینات داماش رو نشون داد مندز هم بود!!!!!!!!!!!
مدیرای سایت گفته بودن مدز و دارکو رفتن می خواستم بدونم تصاویر مال آرشیو بود یا جدیده و واقعا مندزهست؟
/4/ /4/ /4/
ممنون[/quote:28831e90d5]

مندز هستش و با سجادی گلر ها رو آماده میکنند ولی دارکو دراژیچ رفته
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه جولاي 20, 2013 11:45 am

ابوذر رحیمی : از سايپا امتياز مي‌گيريم
مشکلات مالي داماش برطرف نشده و قرار بود که بازيکنان سه روز پيش مقداري از مطالباتشان را دريافت کنند ولي خبري نشده و ...! در همين رابطه گفت و گوي 90 را با ابوذر رحيمي مدافع مازندراني داماش بخوانيد:
90: مشکلات مالي داماش برطرف شد؟
حتما برطرف نشده که مطالباتمان را نمي‌دهند. قرار بود چند روز پيش بخشي از پولمان را بدهند ولي هنوز خبري نيست.
90: قراردادهايتان را ثبت کرده‌ايد؟
قرارداد داخلي داشتيم و بايد ثبت مي‌کرديم. با ثبت نکردن که مشکل حل نمي‌شود!
90: نگفته‌اند کي پول مي‌رسد؟
يک قولهايي داده بودند!
90: از قرعه داماش راضي هستي؟
قرعه خوبي به داماش خورده و همين که سه هفته اول از گيلان خارج نمي‌شويم خيلي خوشحال کننده است.
90: هميشه با سايپا مشکل داشتيد فکر مي کني امسال از اين تيم به راحتي امتياز بگيريد؟
سايپا تيم ضد حمله است. امسال تمام نقطه قوت اين تيم‌ را شناسايي کرده‌ايم. مطمئن باشيد از سايپا امتياز مي‌گيريم.
90: فکري به حال جايگزين جهانبخش و ابراهيمي کرده‌ايد؟
داماش فصل پيش هم بازي‌هاي سختي را در غياب جهانبخش و حتي ابراهيمي برنده شد. فکر نمي‌کنم يک تيم با رفتن يکي دو بازيکن زياد ضرر کند. ما سپاهان را بدون جهانبخش برديم البته اگر نمي‌رفتند براي داماش خيلي بهتر بود.
90: رودباريان هم با ناراحتي داماش را ترک کرد؟
من هم شنيدم ناراحت شده.
90: چرا عده‌اي از هواداران به دورازه‌بانان داماش توهين مي‌کنند؟
عده کمي هستند که اين کار را مي‌کنند. ولي من خودم روزهاي بد هم در تيم داشتم ولي کسي به من توهين نکرد.
90:‌ ولي به مهدوي‌کيا هم توهين کردند؟
گفتم که تعداد اندکي هستند که بعضي اوقات از اين کارها مي‌کنند. البته همه جا هست و اين را هم بگويم بازيکنان بزرگ و پا به سن گذاشته دل نازک هستند و دوست ندارند کوچکترين بي‌احترامي ببينند.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 20, 2013 11:58 am

آقایان حضور و غیاب کنیم ببینیم چند نفر امروز بازی رو میان تا ببینیم ؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه جولاي 20, 2013 12:00 pm

[quote:e83bc469d8="pedram_1367"]آقایان حضور و غیاب کنیم ببینیم چند نفر امروز بازی رو میان تا ببینیم ؟![/quote:e83bc469d8]

اگه یک نفر پیدا بشه من رو با ماشین تا اونجا ببره من میام ولی در غیر این صورت نه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه جولاي 20, 2013 12:09 pm

[quote:998a0191bb="The_King_of_rasht"][quote:998a0191bb="pedram_1367"]آقایان حضور و غیاب کنیم ببینیم چند نفر امروز بازی رو میان تا ببینیم ؟![/quote:998a0191bb]

اگه یک نفر پیدا بشه من رو با ماشین تا اونجا ببره من میام ولی در غیر این صورت نه[/quote:998a0191bb]

من هم مشکل حمزه برار رو دارم :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه جولاي 20, 2013 12:16 pm

[quote:8f2e411b5c="ali_damashi"][quote:8f2e411b5c="The_King_of_rasht"][quote:8f2e411b5c="pedram_1367"]آقایان حضور و غیاب کنیم ببینیم چند نفر امروز بازی رو میان تا ببینیم ؟![/quote:8f2e411b5c]

اگه یک نفر پیدا بشه من رو با ماشین تا اونجا ببره من میام ولی در غیر این صورت نه[/quote:8f2e411b5c]

من هم مشکل حمزه برار رو دارم :D[/quote:8f2e411b5c]

منم همین مشکلو دارم حالا چیکار کنیم؟ :roll:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 20, 2013 12:18 pm

خب خدا رو شکر مشکل رو شناسایی کردیم ... /15/ /15/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه جولاي 20, 2013 12:21 pm

رونمايي از توپ جديد ليگ برتر فوتبال

توپ جديد ليگ برتر فوتبال رونمايي مي‌شود.
رونمايي از توپ جديد ليگ برتر فوتبال
به نقل از سازمان ليگ برتر فوتبال، فردا (يکشنبه) در محل سالن کنفرانس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال از توپ جديد "آل اشپورت" که قرار است در فصل سيزدهم ليگ برتر فوتبال مورد استفاده قرار بگيرد، رونمايي مي‌شود.

در اين مراسم که راس ساعت 14 آغاز مي‌شود، عبدالوحيد جعفري، مدير بخش خاورميانه شرکت آل اشپورت حضور خواهد داشت.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » شنبه جولاي 20, 2013 12:21 pm

[quote:5899e398f9="aryanrecord"][quote:5899e398f9="ali_damashi"][quote:5899e398f9="The_King_of_rasht"][quote:5899e398f9="pedram_1367"]آقایان حضور و غیاب کنیم ببینیم چند نفر امروز بازی رو میان تا ببینیم ؟![/quote:5899e398f9]

اگه یک نفر پیدا بشه من رو با ماشین تا اونجا ببره من میام ولی در غیر این صورت نه[/quote:5899e398f9]

من هم مشکل حمزه برار رو دارم :D[/quote:5899e398f9]

منم همین مشکلو دارم حالا چیکار کنیم؟ :roll:[/quote:5899e398f9]
ابره من میخوام بیام بنظرم باید همه جمع بشیم بریم و بعد هم برای برگشت به اژانس زنگ بزنیم برگردیم نظرتون چیه؟ :)
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه جولاي 20, 2013 12:23 pm

[quote:12dc720a6c="alimoteboy"][quote:12dc720a6c="aryanrecord"][quote:12dc720a6c="ali_damashi"][quote:12dc720a6c="The_King_of_rasht"][quote:12dc720a6c="pedram_1367"]آقایان حضور و غیاب کنیم ببینیم چند نفر امروز بازی رو میان تا ببینیم ؟![/quote:12dc720a6c]

اگه یک نفر پیدا بشه من رو با ماشین تا اونجا ببره من میام ولی در غیر این صورت نه[/quote:12dc720a6c]

من هم مشکل حمزه برار رو دارم :D[/quote:12dc720a6c]

منم همین مشکلو دارم حالا چیکار کنیم؟ :roll:[/quote:12dc720a6c]
ابره من میخوام بیام بنظرم باید همه جمع بشیم بریم و بعد هم برای برگشت به اژانس زنگ بزنیم برگردیم نظرتون چیه؟ :)[/quote:12dc720a6c]

شماره آژانس های فلکده رو داری مگه؟ :D
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alimoteboy » شنبه جولاي 20, 2013 12:24 pm

[quote:14948d7f5b="aryanrecord"][quote:14948d7f5b="alimoteboy"][quote:14948d7f5b="aryanrecord"][quote:14948d7f5b="ali_damashi"][quote:14948d7f5b="The_King_of_rasht"][quote:14948d7f5b="pedram_1367"]آقایان حضور و غیاب کنیم ببینیم چند نفر امروز بازی رو میان تا ببینیم ؟![/quote:14948d7f5b]

اگه یک نفر پیدا بشه من رو با ماشین تا اونجا ببره من میام ولی در غیر این صورت نه[/quote:14948d7f5b]

من هم مشکل حمزه برار رو دارم :D[/quote:14948d7f5b]

منم همین مشکلو دارم حالا چیکار کنیم؟ :roll:[/quote:14948d7f5b]
ابره من میخوام بیام بنظرم باید همه جمع بشیم بریم و بعد هم برای برگشت به اژانس زنگ بزنیم برگردیم نظرتون چیه؟ :)[/quote:14948d7f5b]

شماره آژانس های فلکده رو داری مگه؟ :D[/quote:14948d7f5b]
ندارم ولی میگیریم 8)
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه جولاي 20, 2013 12:26 pm

خب اینطوری خوبه.
یه ساعت معین کنین که فلکه رازی باشیم با هم بریم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 14 مهمان