[quote:9a6646b0cd="majid13"][quote:9a6646b0cd="mahyarmaya"][quote:9a6646b0cd="majid13"]چند روزه فکر ساخت یه کلیپ خوب برا داماشم!!! ولی متاسفانه فکر نمیکنم اون چیزایی که تو زهنمه وجود داشته باشه

مثلا یه فیلمی میخام از اعتراض هوادارا (مثل اعتراض به سوت داور) یا تصویر کلوز آپ از یه هواداری که استرس زیادی داره (تو بازیایی اورپایی خیلی نشون میدن ولی اینجا 10هزار نفرو تو کل 90 دقیقه بازی 2بار اونم نهایت توو 10 ثانیه نشون میدن

خدایش فکر نکنم هیچکدوم از فیلمبردارایه عضدی مدرک مخصوص فیلم برداری داشته باشن!)
وللللللللللی حالا که اینها نیست دوست دارم یه چیزی بسازم.فقط کسی اینجا هست که فیلمایه بازی یا اگه نه اکثر ویدوهایی که ورزش 3 میزاره بعد بازی. تو هارد کامپیوترش داشته باشه و یروز توو تمرین بما بده؟ آیا کسی هست؟[/quote:9a6646b0cd]
اگـه هدف جدی هستش چرا استارت رو نمیزنی ؟مجوز بگیر شروع کن .همه بازی های امسال خودت از هوادار فیلم بگیر راش رو کش بیرون و بعد فیلم نامه بنویس بر اساس اونی که داری.اصلا یه راه ساده "مطهری "انجمن سینمای جوان پـر از استعداد های خوب و داغون هستش که میتونی بعد تموم شدن فیلمت کمکت کنن .[/quote:9a6646b0cd]
آبرار اتفاقا من خیلی علاقه دارم. ولی دریغ از یه دوربین!

نمیدونستم همچین جایی توو رشت هست واقعا دوست دارم وارد این عرصه بشم مثل تدوین فیلم.
پیغام خصوصی داری آبرار.[/quote:9a6646b0cd]
جواب دادم بـرار