[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط majid13 » سه شنبه جولاي 16, 2013 7:49 pm

چند روزه فکر ساخت یه کلیپ خوب برا داماشم!!! ولی متاسفانه فکر نمیکنم اون چیزایی که تو زهنمه وجود داشته باشه /4/ مثلا یه فیلمی میخام از اعتراض هوادارا (مثل اعتراض به سوت داور) یا تصویر کلوز آپ از یه هواداری که استرس زیادی داره (تو بازیایی اورپایی خیلی نشون میدن ولی اینجا 10هزار نفرو تو کل 90 دقیقه بازی 2بار اونم نهایت توو 10 ثانیه نشون میدن :?: خدایش فکر نکنم هیچکدوم از فیلمبردارایه عضدی مدرک مخصوص فیلم برداری داشته باشن!)
وللللللللللی حالا که اینها نیست دوست دارم یه چیزی بسازم.فقط کسی اینجا هست که فیلمایه بازی یا اگه نه اکثر ویدوهایی که ورزش 3 میزاره بعد بازی. تو هارد کامپیوترش داشته باشه و یروز توو تمرین بما بده؟ آیا کسی هست؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه جولاي 16, 2013 7:53 pm

[quote:e851186c99="majid13"]چند روزه فکر ساخت یه کلیپ خوب برا داماشم!!! ولی متاسفانه فکر نمیکنم اون چیزایی که تو زهنمه وجود داشته باشه /4/ مثلا یه فیلمی میخام از اعتراض هوادارا (مثل اعتراض به سوت داور) یا تصویر کلوز آپ از یه هواداری که استرس زیادی داره (تو بازیایی اورپایی خیلی نشون میدن ولی اینجا 10هزار نفرو تو کل 90 دقیقه بازی 2بار اونم نهایت توو 10 ثانیه نشون میدن :?: خدایش فکر نکنم هیچکدوم از فیلمبردارایه عضدی مدرک مخصوص فیلم برداری داشته باشن!)
وللللللللللی حالا که اینها نیست دوست دارم یه چیزی بسازم.فقط کسی اینجا هست که فیلمایه بازی یا اگه نه اکثر ویدوهایی که ورزش 3 میزاره بعد بازی. تو هارد کامپیوترش داشته باشه و یروز توو تمرین بما بده؟ آیا کسی هست؟[/quote:e851186c99]
مجیدجان من تمام بازیایه داماش رو دارم از ورزش3 البته بعیدمیدونم بکارت بیادا چون تموم بازیا کامل خلاصه اما برات میارم شایدبدردت خورد.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه جولاي 16, 2013 7:58 pm

[quote:2a18d106cd="777"][quote:2a18d106cd="majid13"]چند روزه فکر ساخت یه کلیپ خوب برا داماشم!!! ولی متاسفانه فکر نمیکنم اون چیزایی که تو زهنمه وجود داشته باشه /4/ مثلا یه فیلمی میخام از اعتراض هوادارا (مثل اعتراض به سوت داور) یا تصویر کلوز آپ از یه هواداری که استرس زیادی داره (تو بازیایی اورپایی خیلی نشون میدن ولی اینجا 10هزار نفرو تو کل 90 دقیقه بازی 2بار اونم نهایت توو 10 ثانیه نشون میدن :?: خدایش فکر نکنم هیچکدوم از فیلمبردارایه عضدی مدرک مخصوص فیلم برداری داشته باشن!)
وللللللللللی حالا که اینها نیست دوست دارم یه چیزی بسازم.فقط کسی اینجا هست که فیلمایه بازی یا اگه نه اکثر ویدوهایی که ورزش 3 میزاره بعد بازی. تو هارد کامپیوترش داشته باشه و یروز توو تمرین بما بده؟ آیا کسی هست؟[/quote:2a18d106cd]
مجیدجان من تمام بازیایه داماش رو دارم از ورزش3 البته بعیدمیدونم بکارت بیادا چون تموم بازیا کامل خلاصه اما برات میارم شایدبدردت خورد.[/quote:2a18d106cd]
میدونم آبرار ولی از هیچی بهتره. پس حتما مزاحم میشیم. :oops:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:22 pm

عابديني: نبايد با صدا و سيما قهر کنيم

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: حق پخش تلويزيوني فوتبال حداقل بايد 90 ميليارد تومان باشد.

امير عابديني در مورد درخواست برخي باشگاه‌ها مبني بر عدم پخش مستقيم فوتبال براي افزايش حق پخش تلويزيوني گفت: نبايد با صدا و سيما قهر کنيم، بايد تعامل داشته باشيم. واقعيت آن است که فوتبال يک هيجان مثبت در جامعه ايجاد مي‌کند و اگر بخواهيم مانع پخش تلويزيوني آن شويم اين هيجان از بين مي‌رود. اگر فوتبال به طور زنده و مستقيم پخش نشود مي‌خواهيم چه بکنيم؟ آيا بايد مسابقات فوتبال را با CD پخش کرد؟ تمام هيجان يک مسابقه به پخش زنده آن است تا جايي که به ياد دارم ضرغامي همواره مدافع ورزش بوده است.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد:‌ بايد براي حل مشکل صدا و سيما اقدام کنيم، اگر قرار است با مجلس صحبت شود، اين کار را انجام دهيم. اما حداقل مبلغ پخش تلويزيوني فوتبال بايد 90 ميليارد تومان باشد. اين مبلغ اکنون 18 ميليارد تومان است، اين ارقام براي صدا و سيما هم مبلغ زيادي نيست برخي برنامه‌هايي که در تلويزيون ساخته مي‌شود مخاطب زيادي ندارند. برنامه‌هاي طنز معمولاً مخاطب دارند اما ورزش از پر بيننده‌ترين برنامه‌هاي تلويزيون است و بايد هزينه‌هاي آن هم پرداخت شود. درخواست 90 ميليارد توماني براي فصل گذشته است، نبايد با صدا و سيما قهر کنيم چون فصل گذشته اين اتفاق افتاد و هر دو طرف ضرر کردند. براي صدا و سيما هم نمي‌توان رقيبي تراشيد.

مديرعامل داماش در مورد محروميت باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال از حضور در ليگ برتر به خاطر بدهي گفت:‌ سنگ بزرگ علامت نزدن است. مگر مي‌توان پرسپوليس و استقلال را به خاطر بدهي از حضور در ليگ منع کرد؟ بهتر است که براي حل مشکل بدهي آنها را تهديد به کسر امتياز کنيم، يعني همان کاري که فيفا انجام مي‌دهد. فيفا ابتدا امتياز کسر مي‌کند و بعد از چند تذکر باز هم امتياز کسر مي‌کند و در نهايت باشگاه متخلف را به دسته پايين‌تر سقوط مي‌دهد. ما که نمي‌توانيم يکباره پرسپوليس و اسقتلال را به دسته يک بفرستيم. اينکه بگوييم آنها حق حضور در ليگ برتر را به خاطر بدهي ندارند يعني آنکه بايد در ليگ يک بروند. بايد صرفه و صلاح را در احکام ببينيم. تنها اجراي يک قانون کارايي ندارد بايد با تعامل رفتار کرد. استقلال و پرسپوليس سالي 25 ميليارد تومان هزينه مي‌کنند و حالا يک ميليارد تومان هم بدهي شکايتي دارند که حدود چهار درصد هزينه‌هاي اين دو باشگاه است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:25 pm

[size=13:b8513e6c71][color=black:b8513e6c71][b:b8513e6c71]mahyar7192[/b:b8513e6c71] : بیرق ناز به خامه به زدی بر دل من...

[b:b8513e6c71]havadarehamishegi [/b:b8513e6c71]: به شاهراه تمنا و طلب ، با نگاهت ، میثاق بستم ای آشنای خوب...

[b:b8513e6c71]aryanrecord [/b:b8513e6c71]: تو می خوانی به از بلبل به یاد آشنایان ای گل
گل خواننده ای تو خوب می خوانی بخوان ای گل
زهی آن لحن داودی و اعجاز مسیحایی
که با یک نغمه دلکش ، به من دادی روان ای گل (اقبال)

[b:b8513e6c71]metall [/b:b8513e6c71]: به یادت صادقم ، که صدقت ، باورم ، باور نداری امتحانم کن...[/color:b8513e6c71][/size:b8513e6c71]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:25 pm

[quote:ec64531d56="majid13"]چند روزه فکر ساخت یه کلیپ خوب برا داماشم!!! ولی متاسفانه فکر نمیکنم اون چیزایی که تو زهنمه وجود داشته باشه /4/ مثلا یه فیلمی میخام از اعتراض هوادارا (مثل اعتراض به سوت داور) یا تصویر کلوز آپ از یه هواداری که استرس زیادی داره (تو بازیایی اورپایی خیلی نشون میدن ولی اینجا 10هزار نفرو تو کل 90 دقیقه بازی 2بار اونم نهایت توو 10 ثانیه نشون میدن :?: خدایش فکر نکنم هیچکدوم از فیلمبردارایه عضدی مدرک مخصوص فیلم برداری داشته باشن!)
وللللللللللی حالا که اینها نیست دوست دارم یه چیزی بسازم.فقط کسی اینجا هست که فیلمایه بازی یا اگه نه اکثر ویدوهایی که ورزش 3 میزاره بعد بازی. تو هارد کامپیوترش داشته باشه و یروز توو تمرین بما بده؟ آیا کسی هست؟[/quote:ec64531d56]
اگـه هدف جدی هستش چرا استارت رو نمیزنی ؟مجوز بگیر شروع کن .همه بازی های امسال خودت از هوادار فیلم بگیر راش رو کش بیرون و بعد فیلم نامه بنویس بر اساس اونی که داری.اصلا یه راه ساده "مطهری "انجمن سینمای جوان پـر از استعداد های خوب و داغون هستش که میتونی بعد تموم شدن فیلمت کمکت کنن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:29 pm

مرتضى ابراهيمى: وضعيت خراب مالى، روحيه بازيكنان را از بين برده است / ثبت نشدن قراردادم يك سوء تفاهم بزرگ بود/ تنها دلخوشى ما هواداران هستند

من پانزده سال است كه در سطح اول فوتبال حضور دارم و اجازه نمى دهم كسى با شخصيت من بازى كند.باز هم مى گويم احتمالا همه ى اينها يك سوء تفاهم بزرگ بود.منتظرم تا آقای عابدینی را ببینم .
سايت گل - خط دفاعى داماش در ليگ گذشته از نقاط عطف اين تيم بود، جايى كه بازيكنانى همچون نظيف كار، حاجى زاده، مختارى و البته مرتضى ابراهيمى همچون سدى محكم در برابر مهاجمان حريف ايستادگى كردند. به سراغ مرتضى ابراهيمى رفتيم تا نظرش را در باره ى حال و روز امسال داماش بدانيم. بازيكنى كه مى توان او را يكى از قديمى ترين مدافعان ليگ برتر هم ناميد.كسى كه سابقه حضور در تيمهايى چون داماش،استقلال، مس و سايپا را در كارنامه دارد:
اوضاع داماش در ليگ تازه؟
ببينيد ليگ سختى در پيش خواهيم داشت، سخت و فشرده. وضعيت تيم به طور كلى بد نيست و بايد گفت بازيكنان خوب تمرين مى كنند و همديگر را مى شناسند. اما واقعيت اين است كه داماش بازيكنان بزرگى را از دست داده است. جهانبخش، ابراهيمى و رودباريان همه در تركيب ثابت تاثيرگذار بودند و با احترام براى همه ى بازيكنان تازه وارد بايد بگويم كه همگى از سطح پايين ترى نسبت به آنهايى كه رفتند برخوردار هستند و اين كار همه ى ما را سخت مى كند.
وضعيت مالى تيم در چه حالى است؟
اصلا خوب نيست! انگار همه ما را فراموش كرده اند. بعضى از بازيكنان از دو سال پيش طلب دارند و من هم به اتفاق سايرين از سال گذشته طلب كاريم. گروهى شصت درصد پولشان را گرفتند و گروهى هم مثل تنها چهل درصد پول را سال گذشته را گرفتند. اين كار را براى همه مشكل كرده است.
يعنى در هنگام بستن قرارداد امسال پولى به عنوان پيش پرداخت دريافت نكرديد؟
من وقتى مى گويم من از سال پيش شصت درصد طلب كار هستم، يعنى امسال هم به كلى پولى نگرفته ايم. اين وعده وعيدها بچه ها را كلافه كرده است. ما سال پيش در بهبوهه ى ليگ و با مشكلات مالى مواجه بوديم و با اين انگيزه كه ليگ وقتى به سرانجام رسيد مشكلات حل مى شود. اما همه مى دانيم كه هنوز مشكل شديد داريم. مى توان با نشان دادن يك دورنماى دو يا سه ماهه بچه ها را اميدوار نگه داشت اما وقتى آن زمان سپرى شد و اتفاقى نيفتد ديگر انگيزه ها كاسته مى شود.
وقتى ما مى بينيم ساير تيمها چه ريخت و پاش هايى مى كنند و اينجا حداقل هزينه ها هم مشكل وجود دارد، يك نوع سر خوردگى بين بازيكنان به وجود مى آيد. من خودم بازيكن هستم و خوشحال مى شوم همه ى بازيكنان شاغل در ليگ خوب پول بگيرند اما شما نمى توانيد باور كنيد چه فشارى روى دوش ما هست. و اين مشكلات وظيفه هوادارانمان را سنگين تر مى كند. شايىةد يكى از بزرگترين دلخوشى هاى ما هواداران پرشور داماش هستند كه به ما هميشه انگيزه مى دهند و اميدواريم در اين شرايط سخت ما را تنها نگذارند تا روحيه بچه ها هم حفظ شود
داستان دير ثبت شدن قرارداد شما چه بود؟ مگر نه اين است كه به همراه ساير بازيكنان در دفتر باشگاه قراردادت را تمديد كردى؟ پس چه سد كه به عنوان آخرين نفر قراردادت را ثبت كردند؟
خودم هم درست نمى دانم چه اتفاقى افتاده است. احتمالا يك سوء تفاهم موجب اين اتفاق شد. من هنوز آقاى عابدينى را نديده ام تا دليلش را بپرسم. من به مانند سايرين با دفتر باشگاه رفتيم و حاجى هم گفت كه رقم قراردادت مثل سال پيش است و من هم بدون هيچ حرفى قبول كردم. چون دوست داشتم اين يكى دو سال آخر را در تيم شهرم توپ بزنم. اما درست يكى دو روز مانده به پايان نقل و انتقالات به من گفتند كه رقم قراردادت زياد و است ما نمى توانيم بپردازيم. در حالى كه من اصلا حرف پول را نزده بودم و خود آقاى عابدينى گفتند. بعد از اين من هم گفتم مشكلى نيست! من پانزده سال است كه در سطح اول فوتبال حضور دارم و اجازه نمى دهم كسى با شخصيت من بازى كند. به هر حال دوباره گفتند كه مشكل حل شد و قراردادم ثبت شد. من بازهم مى گويم كه احتمالا يك سوء تفاهم بزرگ پيش آمد و وقتى آقاى عابدينى را ببينم حتما از ايشان در اين باره خواهم پرسيد.
حرف آخر؟
اميدوارم از داماش حمايت شود. ببينيد فقط بحث من بازيكن نيست بحث ايجاد انگيزه بين جوانان يك شهر بزرگ و پر جمعيت است. وقتى از داماش حمايت شود و اين تيم نتيجه بگيرد، همه ى نسل جوان شور بر مى دارد كه به ورزش بپردازند. فوتبال سطح نشاط جامعه را بالا مى برد و با حمايت از داماش مى توان براى آيندگان هم تاريخ ساز شد و يك يادگارى خوب از خود در اين شهر بگذارند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:31 pm

دروازه داماش؛ چشم اسفنديار يا نقطه ى پرواز؟

حالا رشتى ها ليگ را با ترس و لرزى بيشتر آغاز مى كنند، نمى دانند امسال با فراهانى و دهقانى روزهاى خوشى در پيش خواهند داشت و يا آنها چشم اسفنديارى در تركيب داماش مى شوند؟
سايت گل - دروازه و سنگربانش، آخرين ستون دفاعى هر تيمى محسوب مى شود. منطقه اى كه اگر قوى باشد مى تواند تيمى را از فرش به عرش ببرد و اگر سست و ناتوان باشد استعداد اين را خواهد داشت كه ويرانگرتر از چرنوبيل باشد براى توانمندترين تيمها. و داماش گيلان نيز از اين امر مستثنا نيست و نبوده، اما نكته خاص اين تيم حواشى هميشگى است كه در همه ى اين سالها در نقطه آخر زمين اين تيم جارى بوده و تو گويى بايد چون قانونى نانوشته تا هميشه در اين تيم باقى بماند.
فصل ٨٩-٩٠ بود و بازى هاى حساس ليگ دسته اول. داماش در كورس صعود بود و درون دروازه على نظرمحمدى بود و ميلوش رادوويچ كراوت. حواشى فيكس بودن دروازه بان خارجى اين تيم آنقدر در تيم بالا گرفته بود كه دينورزاده صلح طلب تصميم گرفت بازى هاى درون خانه نظرمحمدى را بگذارد و خارج از آن رادوويچ را! اما درخشش على نظر و كلين شيت هاى پياپى او، همه را مجاب كرد تا داماش قيد دلارى كه پرداخته را بزند. هرچند در پايان فصل و بعد از آن مصاحبه معروف نظرمحمدى با فردوسى پور در نود و تمجيد وى از عابدينى، او در كمال تعجب از داماش كنار گذاشته شد و جايش را در ليگ برتر دروازه بان جنجالى قرمز و آبى تهران، محمد محمدى گرفت.
دروازه بانى كه به محض خبردار شدن از اوضاع خراب مالى داماش، به ناگهان يادش آمد كه ورزشگاه عضدى رشت چمنش مصنوعى است و براى كمرش ضرر خواهد داشت! درست در همان روزها براى داماش جوانى پديده شد و توانست در آن ليگ پر تنش و حساس گليم رشتى ها را از آب بيرون بكشد و به جرات يكى از بازوان اين تيم در رسيدن به رتبه هفتمى ليگ كسى نبود جز ميلاد فراهانى.
ليگ ٩١-٩٢ اوضاع مالى رشتى ها خراب تر از سال قبلش شد و آنها كه ماندند يا از زمان قرارداد شان مانده بود و يا عشق شهرشان داشتند. بازهم در آخرين لحظات داخل دروازه داماش شورى تازه پيدا شد. در حالى كه همه فكر مى كردند با درخشش سال پيش فراهانى او مرد همه تمام داماش در داخل دورازه خواهد بود، درست در ساعت آخر نقل و انتقالات رودباريان دروازه بانى كه كارشناسان مى پنداشتند با بدون تيم ماندنش عمر بازيگرى اش تمام مى شود به جمع رشتى ها اضافه شد.
دروازه بانى كه انگار چون يك ماهى در آبى تازه جان گرفته بود، شد نقطه پرواز رشتى ها. بازى هاى شاهكارش در برابر تراكتور و سپاهان و گهر جانى تازه داد به داماش. حالا فراهانى و رودباريان شده بودند مركز قدرت تيم. هر چند كه مسابقه نيمه نهايى جام حذفى و خوردن پنالتى هاى يك مدل كمى او را به حاشيه برد، اما كسى انتظارش را نداشت پايان فصل حسن رودباريان از تيمى كه به او بال دوباره داد براى پرواز جدا شود و تاسف بارتر اينكه دهان به انتقاد باز كند و از همه ى كسانى كه هوادارش بودند در آن روزها، نمك نشناسى كند! او همه ى پل هاى پشت سرش را ويران كرد و رفت! غافل از اينكه چرخ گردون بازى هاى زيادى خواهد داشت. شايد رودباريان هنوز صابون انتفاد تماشاگران متعصب كرمانى به تنش نخورده است، كه قدر هواداران داماش را بيشتر بداند!
اما ليگ تاره در راه است. باز هم داماش و بازهم آخرين سنگر دفاعى. رودباريان ناگهان با دو برابر دريافتى سال گذشته اش دست داماش را در پوست گردو گذاشت و به كرمان رفت. يك داماش ماند و يك فراهانى و لايقى فر جوان. يكى دو شب مانده به اتمام نقل و انتقالات خبرى اميدوار كننده در شهر پيچيد كه عابدينى گفته على نظر محمدى به جاى مربى بودن درون دورازه مى ايستد و رشتى ها غمشان نباشد، اما صبح كه شد حبيب دهقانى كه زحمت كشيده بود و با نفت شصت گل دريافت نموده بود با يك قرارداد سفيد به رشت آمد!!
مديرعامل توجيه كرد مشكل از دفاع آبادان بود و ما دفاع مان چون سد ايستاده اند. اما بازى هاى دوستانه سخنى ديگر را تاييد مى كند. شايد بايد به عابدينى يكى از مشاورانش يادآورى كند كه دروازه بانى كه از تيم ته جدولى مى آيد و يك سور به كيسه گل زده و با افتخار قرارداد سپيد امضا مى كند، مسلما عشق داماش و هوادارانش را در سينه ندارد و به قولى بى بى از بى چادرى خانه نشين است!
حالا رشتى ها ليگ را با ترس و لرزى بيشتر آغاز مى كنند، نمى دانند امسال با فراهانى ( كه با دو سال گذشته فاصله دارد) و دهقانى روزهاى خوشى در پيش خواهند داشت و يا چشم اسفنديارى در تركيب داماش مى شوند. اينكه امسال بازهم دروازه بانها با درخششان هواداران را شگفت زده خواهند كرد، آرزوى مردمان شهرباران خواهد بود. در غير اين صورت شايد خيلى ها منتظر بازگشت على چيلاورت شهرباران بشوند، دروازه بانى كه اگر هيچ سورپريز تازه اى نداشته باشد، حداقل بمب روحيه و اعتماد به نفس خواهد بود. بايد ديد ليگ امسال شاهد رو كردن يك آس تازه درون دروازه خواهيم بود يا نقطه ى پايانى آرزوهاى يك شهر؟

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_2
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:34 pm

یه نکته تاسف آور بنری بود که دیروز برای تبلیغ یه آکادمی فوتبال جلوی در اصلی عضدی دیدم که لباس ملوان تن بازیکناش بود!!البته با ماشین بودم سریع رد شدم .امیدوارم اشتباه کرده باشم.دوستان اگه دیدن لطفا تایید یا تکذیب کنند. /9/ /9/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:34 pm

[quote:0d34e6063b="damashmylove2"]مرتضى ابراهيمى: وضعيت خراب مالى، روحيه بازيكنان را از بين برده است / ثبت نشدن قراردادم يك سوء تفاهم بزرگ بود/ تنها دلخوشى ما هواداران هستند

من پانزده سال است كه در سطح اول فوتبال حضور دارم و اجازه نمى دهم كسى با شخصيت من بازى كند.باز هم مى گويم احتمالا همه ى اينها يك سوء تفاهم بزرگ بود.منتظرم تا آقای عابدینی را ببینم .
سايت گل - خط دفاعى داماش در ليگ گذشته از نقاط عطف اين تيم بود، جايى كه بازيكنانى همچون نظيف كار، حاجى زاده، مختارى و البته مرتضى ابراهيمى همچون سدى محكم در برابر مهاجمان حريف ايستادگى كردند. به سراغ مرتضى ابراهيمى رفتيم تا نظرش را در باره ى حال و روز امسال داماش بدانيم. بازيكنى كه مى توان او را يكى از قديمى ترين مدافعان ليگ برتر هم ناميد.كسى كه سابقه حضور در تيمهايى چون داماش،استقلال، مس و سايپا را در كارنامه دارد:
اوضاع داماش در ليگ تازه؟
ببينيد ليگ سختى در پيش خواهيم داشت، سخت و فشرده. وضعيت تيم به طور كلى بد نيست و بايد گفت بازيكنان خوب تمرين مى كنند و همديگر را مى شناسند. اما واقعيت اين است كه داماش بازيكنان بزرگى را از دست داده است. جهانبخش، ابراهيمى و رودباريان همه در تركيب ثابت تاثيرگذار بودند و با احترام براى همه ى بازيكنان تازه وارد بايد بگويم كه همگى از سطح پايين ترى نسبت به آنهايى كه رفتند برخوردار هستند و اين كار همه ى ما را سخت مى كند.
وضعيت مالى تيم در چه حالى است؟
اصلا خوب نيست! انگار همه ما را فراموش كرده اند. بعضى از بازيكنان از دو سال پيش طلب دارند و من هم به اتفاق سايرين از سال گذشته طلب كاريم. گروهى شصت درصد پولشان را گرفتند و گروهى هم مثل تنها چهل درصد پول را سال گذشته را گرفتند. اين كار را براى همه مشكل كرده است.
يعنى در هنگام بستن قرارداد امسال پولى به عنوان پيش پرداخت دريافت نكرديد؟
من وقتى مى گويم من از سال پيش شصت درصد طلب كار هستم، يعنى امسال هم به كلى پولى نگرفته ايم. اين وعده وعيدها بچه ها را كلافه كرده است. ما سال پيش در بهبوهه ى ليگ و با مشكلات مالى مواجه بوديم و با اين انگيزه كه ليگ وقتى به سرانجام رسيد مشكلات حل مى شود. اما همه مى دانيم كه هنوز مشكل شديد داريم. مى توان با نشان دادن يك دورنماى دو يا سه ماهه بچه ها را اميدوار نگه داشت اما وقتى آن زمان سپرى شد و اتفاقى نيفتد ديگر انگيزه ها كاسته مى شود.
وقتى ما مى بينيم ساير تيمها چه ريخت و پاش هايى مى كنند و اينجا حداقل هزينه ها هم مشكل وجود دارد، يك نوع سر خوردگى بين بازيكنان به وجود مى آيد. من خودم بازيكن هستم و خوشحال مى شوم همه ى بازيكنان شاغل در ليگ خوب پول بگيرند اما شما نمى توانيد باور كنيد چه فشارى روى دوش ما هست. و اين مشكلات وظيفه هوادارانمان را سنگين تر مى كند. شايىةد يكى از بزرگترين دلخوشى هاى ما هواداران پرشور داماش هستند كه به ما هميشه انگيزه مى دهند و اميدواريم در اين شرايط سخت ما را تنها نگذارند تا روحيه بچه ها هم حفظ شود
داستان دير ثبت شدن قرارداد شما چه بود؟ مگر نه اين است كه به همراه ساير بازيكنان در دفتر باشگاه قراردادت را تمديد كردى؟ پس چه سد كه به عنوان آخرين نفر قراردادت را ثبت كردند؟
خودم هم درست نمى دانم چه اتفاقى افتاده است. احتمالا يك سوء تفاهم موجب اين اتفاق شد. من هنوز آقاى عابدينى را نديده ام تا دليلش را بپرسم. من به مانند سايرين با دفتر باشگاه رفتيم و حاجى هم گفت كه رقم قراردادت مثل سال پيش است و من هم بدون هيچ حرفى قبول كردم. چون دوست داشتم اين يكى دو سال آخر را در تيم شهرم توپ بزنم. اما درست يكى دو روز مانده به پايان نقل و انتقالات به من گفتند كه رقم قراردادت زياد و است ما نمى توانيم بپردازيم. در حالى كه من اصلا حرف پول را نزده بودم و خود آقاى عابدينى گفتند. بعد از اين من هم گفتم مشكلى نيست! من پانزده سال است كه در سطح اول فوتبال حضور دارم و اجازه نمى دهم كسى با شخصيت من بازى كند. به هر حال دوباره گفتند كه مشكل حل شد و قراردادم ثبت شد. من بازهم مى گويم كه احتمالا يك سوء تفاهم بزرگ پيش آمد و وقتى آقاى عابدينى را ببينم حتما از ايشان در اين باره خواهم پرسيد.
حرف آخر؟
اميدوارم از داماش حمايت شود. ببينيد فقط بحث من بازيكن نيست بحث ايجاد انگيزه بين جوانان يك شهر بزرگ و پر جمعيت است. وقتى از داماش حمايت شود و اين تيم نتيجه بگيرد، همه ى نسل جوان شور بر مى دارد كه به ورزش بپردازند. فوتبال سطح نشاط جامعه را بالا مى برد و با حمايت از داماش مى توان براى آيندگان هم تاريخ ساز شد و يك يادگارى خوب از خود در اين شهر بگذارند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1[/quote:0d34e6063b]

عکسشم که نصفه زدن,واقعا سایت گل خیلی چرته,الان تیمهای محبوب خودشون بود خودشون رو پاره میکردن!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:38 pm

[quote:a0bd24bd8d="abarar0131"]یه نکته تاسف آور بنری بود که دیروز برای تبلیغ یه آکادمی فوتبال جلوی در اصلی عضدی دیدم که لباس ملوان تن بازیکناش بود!!البته با ماشین بودم سریع رد شدم .امیدوارم اشتباه کرده باشم.دوستان اگه دیدن لطفا تایید یا تکذیب کنند. /9/ /9/[/quote:a0bd24bd8d]
[b:a0bd24bd8d]چیو تکذیب کنیم؟!تازه لوگو شو ندیدی!!اسم تیم هم نام کثیف خزر گیلان![/b:a0bd24bd8d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:38 pm

[quote:8685ca7c48="abarar0131"]یه نکته تاسف آور بنری بود که دیروز برای تبلیغ یه آکادمی فوتبال جلوی در اصلی عضدی دیدم که لباس ملوان تن بازیکناش بود!!البته با ماشین بودم سریع رد شدم .امیدوارم اشتباه کرده باشم.دوستان اگه دیدن لطفا تایید یا تکذیب کنند. /9/ /9/[/quote:8685ca7c48]
تبلیغ نبود، لباس ملوان هم نبود . بنر رو نخوندم اما یکی از تیم های پایه خزر رشت بود که مقام آورد و بنر تبریک بود. لباسش یه کم به لباس ملوان شباهت داره .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:42 pm

آبرارها شما هم آب خونتون قطع شده؟!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:43 pm

[quote:566160aa24="mahyarmaya"][quote:566160aa24="majid13"]چند روزه فکر ساخت یه کلیپ خوب برا داماشم!!! ولی متاسفانه فکر نمیکنم اون چیزایی که تو زهنمه وجود داشته باشه /4/ مثلا یه فیلمی میخام از اعتراض هوادارا (مثل اعتراض به سوت داور) یا تصویر کلوز آپ از یه هواداری که استرس زیادی داره (تو بازیایی اورپایی خیلی نشون میدن ولی اینجا 10هزار نفرو تو کل 90 دقیقه بازی 2بار اونم نهایت توو 10 ثانیه نشون میدن :?: خدایش فکر نکنم هیچکدوم از فیلمبردارایه عضدی مدرک مخصوص فیلم برداری داشته باشن!)
وللللللللللی حالا که اینها نیست دوست دارم یه چیزی بسازم.فقط کسی اینجا هست که فیلمایه بازی یا اگه نه اکثر ویدوهایی که ورزش 3 میزاره بعد بازی. تو هارد کامپیوترش داشته باشه و یروز توو تمرین بما بده؟ آیا کسی هست؟[/quote:566160aa24]
اگـه هدف جدی هستش چرا استارت رو نمیزنی ؟مجوز بگیر شروع کن .همه بازی های امسال خودت از هوادار فیلم بگیر راش رو کش بیرون و بعد فیلم نامه بنویس بر اساس اونی که داری.اصلا یه راه ساده "مطهری "انجمن سینمای جوان پـر از استعداد های خوب و داغون هستش که میتونی بعد تموم شدن فیلمت کمکت کنن .[/quote:566160aa24]
آبرار اتفاقا من خیلی علاقه دارم. ولی دریغ از یه دوربین! :cry: نمیدونستم همچین جایی توو رشت هست واقعا دوست دارم وارد این عرصه بشم مثل تدوین فیلم.
پیغام خصوصی داری آبرار.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:45 pm

[quote:f54ee8ef67="soroosh8"]آبرارها شما هم آب خونتون قطع شده؟![/quote:f54ee8ef67]
از صبح تا الان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان