[quote:8c4f70196c="pedram_1367"]من خیلی زیاد با سروش و رضای عزیز موافقم ...
نمی دونم چرا این بحث به شدت منو یاد ماجراهای بعد بازی پارسال با ملوان میندازه ... اون موقع مسئولین تیم ما به جز هرندی افتاده بودند به جون هوادارها و به حدی کوبیدن ما رو که 2 جلسه محروم شدیم ... تو اون بازی آقای عابدینی قلبش درد گرفت ، دیگران هم به نوعی شرمسار شدند ... بعد از اون ماجرا توی سایت همه می گفتند فحاشی نشده و چرا میگین ما فحش دادیم ...
اما الان همه میگیم ما بدترین هستیم !! خودمون داریم میگیم ما فحاشیم !! حرف از فرهنگ می زنیم !! نمی دونم چرا وقتی با فرهنگ میشیم که می خوایم خودمون رو بکوبیم ؟؟!!! همیشه این با فرهنگی های ما به خودمون ضربه زده ... ما حرف از فرهنگ می زنیم ولی سر چهارراه و چراغ قرمز و صف نانوایی داریم پدر همدیگه رو در میاریم ... خوب همین آدما میریم تو استادیوم ...
در مورد فحاشی من تاکید می کنم هیچکس در ایران و جهان موافق فحاشی نیست و نخواهد بود ... اما همیشه چند نفر هستند که فحاشی می کنند و این طبیعی هست ...
ما تو رشت این موضوع رو رسوندیم به 4 تا بازی ( پرسپولیس ، استقلال ، تراکتور و ملوان ) . وگرنه تو بازی با تیمی مثل سایپا که فحاشی ای صورت نمیگیره مگر اینکه مشکلی پیش بیاد . مثل ناداوری یا حرکات تحریک کننده بازیکن حریف که تو همه جای دنیا این حرکات باعث تشنج میشه ...
نکته مهم اینه که ما تو ایران هستیم و باید با 15 تا تیم دیگه مقایسه بشیم ... سایپا ، راه آهن ، نفت تهران و حتی مس و صبا و فجر که هواداری ندارند و موقع حضور تیم های تهرانی یا ترک ها پر میشند ... تیمی مثل ذوب آهن هم که به زور اضافه حقوق و جایزه و تراول 50 هزار تومانی هوادار میارن ... این وسط پرسپولیس ، استقلال ، داماش ، فولاد ، ملوان ، سپاهان و تراکتور به اسم تیم های پر طرفدار هستند که به نظرم بدون هیچ گونه تعصبی از این بین داماش در همه بازی ها یک میانگین درست از هوادارها که چیزی بین 3 تا 5 هزار هوادار بوده رو داشته و به امید خدا خواهد داشت و بیشترش هم می کنیم ...
حالا تو این تیم های پر طرفدار ، همه خوب هستند و ما بد ؟! از وحشی گری های تهرانی ها چی می تونیم بگیم ؟! سر داربیشون یارو رو از موتور انداختند و کشتند !! چی شد ؟! کسی پیگیری کرد ؟؟ سپاهان چی ؟ تراکتور و سنگ های لای برفش یادمون نرفته ! راستی حکم بازی 2 سال پیش چی شد ؟؟ ملوان که تو داربی نمی تونه ورزشگاهش رو پر کنه و ....
من نظرم رو در مورد رودباریان گفتم و دوباره میگم ؛ به نظرم رودباریان اینقدر خوبی دید که یک بدی رو می تونست فراموش کنه ... یادمون نره رودباریان بعدازظهر آخرین روز مهلت نقل و انتقالات اومد به داماش و الان حرف 600 میلیون می زنه ...
حرف آخر ؛ به نظرم یکی از راه های جلوگیری از این قبیل حوادث اینه که بازیکنان رو زیاد بزرگ نکنیم ... وقتی رودباریان رو بت می کنیم ، از اونور وقتی میاد میگه بالای چشم ما ابرو هست بهمون بر می خوره ... زنیدپور رو آرپیچی زن کردیم و دیدیم چی شد ... مهدوی کیا رو زیاد اسطوره آسیا صدا کردیم و دیدیم چی شد ... جهانگیر شاه هم دیدیم ولی دوباره داریم میبینیم

...
[b:8c4f70196c]آخه همه که امکانات مهدوی ، حاجتی ، نظیفکار ، سهرابی ، مختاری ، ناظمی ، هرندی ، آبشک و ... شدن رو ندارند[/b:8c4f70196c]

[/quote:8c4f70196c]
قوربون دهنت پدرام جان,دقیقا,منم یاد بعد بازی با ملوان پارسال میفتم,زیاد بحث رو وانمیکنم ولی یه کسایی اومده بودن میگفتن من بدم میاد ازشما و با لحن بدی از ما انتقاد میکردن(در حالی که بچه های این سایت هیچوقت توهین نمیکنن و سعی دارن دیگران هم نکنن),بعد بازی برگشت دیدیم که انزلیچیها سنگ تموم گذاشتن در میزبانی!!!!!!!!!!!