[align=justify:1538ea2827][color=black:1538ea2827]فرهاد قائمي سرعتي زن پيشين تيم ملي واليبال جوانان كشورمان براي حضور در مسابقات ليگ برتر امسال به علت آنكه مشمول خدمت نظام وظيفه است طبق قانون نمي تواند با تيم هاي باشگاهي قرارداد ببندد. فرهاد قائمي سرعتي زن پيشين تيم ملي واليبال جوانان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: پيش از آنكه جزو بازيكنان مشمول معرفي شوم حدود 2 ماه قبل با تيم واليبال داماش گيلان قرارداد بستم در زمان عقد قرارداد همكاري با اين تيم احساس مي كردم مشكلي در خصوص سربازي ندارم اما در مراحل اداري براي گرفتن معافيت دچار مشكل شدم.
وي تصريح كرد: پس از پيگيري هاي مختلف مسئولان سازمان نظام وظيفه من را به عنوان سرباز فدراسيون معرفي كردند و قرار است امروز طي جلسه اي كه با داورزني رييس فدراسيون دارم آن ها تكليفم را براي ادامه فعاليتم مشخص كنند.
قائمي در پاسخ به اين سوال كه با وجود چنين شرايطي شايد اجازه بازي در تركيب تيم داماش گيلان را نداشته باشيد گفت: من به طور قانوني و رسمي با تيم داماش گيلان قرارداد بسته ام و نمي توانم در مسابقات ليگ امسال با آن ها همكاري نكنم اما چگونگي همكاريم بستگي به تصميم مسئولان فدراسيون دارد.[/color:1538ea2827][/align:1538ea2827]