[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط dani_0131 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:44 am

مجثد مقبل دوست
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:07 am

محمود
رشت
استقامت
ليسانس حسابداري
35سال
رشتي
دقيقاً 30 ساله كه به استاديوم پير شهرمون عضدي ميرم
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:16 am

سهیل هستم.
متولد 8/6/1370
ساکن شهر باران (استقامت)
اصالتا شهر بارانی هستم.
دانشجوی ترم اخر مهندسی الکترونیک.
تیم مورد علاقه اروپاییم رئال مادرید.
به شدت به شهرم و تیم شهرم و مردمان شهرم تعصب دارم.
از کودکی از پس پس و اس اس متنفر بودم (چون پدرم از این دو تیم بیزار بود و سپیدرودی بود) و طرفدار استقلال رشت بودم.
خودم فوتسالیست بودم که متاسفانه بعد پارگیه رباط صلیبیه پام در حال حاضر فوتسال رو کنار گذاشتم. و خودم رو با مربیگری تو فوتسال و حتی گل کوچیک ( البته به طور تفریحی) مشغول میکنم و خوشبختانه توفیقی هم توش نصیبم شد و اونم قهرمانی داماش شهر باران تو مسابقات دانشگاه بود که با حذف ملوان همراه بود و تو fb هم سر و صدای خوبی کرد و تونستیم پرچم رو بالا نگه داریم.
بسیار خوشحالم که عضو وارش شدم ( گرچه خیلی دیر) و تونستم با ابراران گل و با تعصبی مثل شما اشنا بشم که مثل خودم قلبتون به عشق داماش و گیلان و رشت میتپه. اگه سوالی هست در خدمتم.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » سه شنبه جولاي 16, 2013 11:20 am

تازه این تایپک رو دیدم وگرنه حتما همون روز اول خودمو کامل معرفی میکردم.هیچوقت این تایپک رو صفحه اول نبودمتاسفانه.
میلاد احمدی
65.1.3(با افتخار دهه 60).
سکونت:مسجد هاشمی.
کارشناسی معماری.
عاشق رشت و مردماش و آب و هواش.
متنفر از 2تیم کثیف پایتخت.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط mostafa » چهارشنبه جولاي 17, 2013 5:41 am

مصطفی هستم. دکترای مدیریت، ساکن مالزی و طرفدار پرو پا قرص [color=blue:ca3d65e9c7]داماش گیلان[/color:ca3d65e9c7] (و البته [color=red:ca3d65e9c7]سپیدرود[/color:ca3d65e9c7] عزیز).
با اینکه کیلومترها از رشت دور هستم اما قلبم به عشق داماش می تپه. به قول معروف، [b:ca3d65e9c7]پرچم داماش در سراسر جهان بالاست. [/b:ca3d65e9c7] /23/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 17, 2013 6:36 am

[b:be9275935d]ارجـــــــــــــــــــــاع از صــفــحــــه 1 [/b:be9275935d]

[quote:be9275935d="The_King_of_rasht"]به نام خدا
حمزه صداقت هستم 58 کیلو از رشت :arrow:
متولد محله پیر کلاچای رشت پدرم متولد سراه پاستوریزه هست و پدر بزرگم و پدرش متولد محله سرچشمه رشت(نزدیک لب آب) بودندالبته یه پسوند هم آخر فامیلیمون داریم که "بجاربنه "هست که محلی هست در رشت نزدیک آج بیشه،و این هم به خاطر اینه که پدر پدربزرگم از خانهای قدیمی رشت بودند و کل اون محل (بجاربنه)جز ملکشون بود (البته فامیلهای پدریم سر بابابزرگم رو کلاه گذاشتند و از اون همه دارایی فقط پسوندش به ما ارث رسید!)
دیپلم رشته مکانیک از هنرستان فنی چمران(یکی دو بار دانشگاه قبول شدم ولی به دلایل شخصی نرفتم)
4 سال هم کشتی گیر بودم. /4/ دیگه همین![/quote:be9275935d]

متولد 3 مهر ماه 1367
این چند بیت از حضرت مولانا رو بهش اضافه میکنم :
[b:be9275935d]
باز آمدم چون عید نو ،من قفل زندان بشکنم / این چرخ مردم خوار را چنگال و دندان بشکنم
من نشکنم جز جور زا یا ظالم بد غور را / گر اندکی دارد نمک ،گیرم اگر آن بشکنم
ز آغاز عهدی کرده ام تا جان فدای شه کنم / بشکسته بادا پشت جان گر عهد و پیمان بشکنم
امروز همچون آصفم،شمشیر و فرمان در کفم / تا گردن گردنکشان در نزد سلطان بشکنم
گر پاسبان گوید که هی بر وی بریزم جام می / دربان اگر دستم کشد من دست دربان بشکنم
چرخ ار نگردد گرد دل از بیخ و اصلش برکنم / گردون اگر دونی کند گردون گردان بشکنم [/b:be9275935d]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه جولاي 17, 2013 6:49 am

[quote:24ba608816="mostafa"]مصطفی هستم. دکترای مدیریت، ساکن مالزی و طرفدار پرو پا قرص [color=blue:24ba608816]داماش گیلان[/color:24ba608816] (و البته [color=red:24ba608816]سپیدرود[/color:24ba608816] عزیز).
با اینکه کیلومترها از رشت دور هستم اما قلبم به عشق داماش می تپه. به قول معروف، [b:24ba608816]پرچم داماش در سراسر جهان بالاست. [/b:24ba608816] /23/[/quote:24ba608816]

عشق است هم نام تحصیل کرده خودم :P :P :P

هر جا هستی موفق باشی آبرار. اونجا چی کار میکنی؟ یعنی منظورم اینه که در اونجا شغلت چیه؟
دکترای مدیریت بازرگانی داری؟ چه گرایشی؟
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 6:51 am

مهیار رهبر هستم متولد 22/09/1371 دانشجوی مهندسی صنایع پیام نور رشت.
بعد...دیگه همین دیگه
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 7:39 am

سلام دوستان. قدیمی های سایت احتمالاً بشناسند، اما جهت معرفی به سایر دوستان:

مهران هستم، متولد رشت. دکترای مدیریت رو اخذ کردم و در حال حاضر هم در مقطع فوق دکترای مدیریت در یکی از دانشگاه های مالزی مشغول به کار هستم. مهم تر از همه اینکه طرفدار پر و پا قرص [b:65a1e7e829][color=blue:65a1e7e829]داماش گیلان[/color:65a1e7e829][/b:65a1e7e829] و [b:65a1e7e829][color=red:65a1e7e829]سپیدرود[/color:65a1e7e829][/b:65a1e7e829] در درجه اول و تمام تیم های گیلانی در درجه بعد هستم.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط somehsara » چهارشنبه جولاي 17, 2013 7:52 am

با سلام خدمت شما دوستان :
من مرتضی هستم . 13 ساله متولد 1378/11/26 در شهر بابلسر ام و امسال به کلاس سوم راهنمایی می روم . من اصلیتی گیلانی دارم چون پدرم اهل صومعه سرا و بخش طاهرگوراب است.
ابتدا داماش را دوست دارم بعد سپیدرود بعد نساجی مازندران را /2/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط somehsara در چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:13 pm .
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 9:52 am

سلام
سامان هستم.متولد 31/2/70اصالتا بچه رشتم محله سام و کرف آباد ولی 12 13 ساله که مسجد صفی می شینیم.از زمان کاپیتانی افشین ناظمی عاشق استقلال شهرداری بودم تا الان.الانم دانشجوی مهندسی شیمی هستم.2ساله که فقط جایگاه H می شینم فقط بازی با استقلال تهران اونم چون جا نبود رفتیم پشت دروازه.
/13/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 12:14 pm

سلام به همه دوستان عزيز سايت

ميثم هستم متولد1365 ساكن رشت،محله سعدي. ليسانس آمار از دانشگاه گلستان

از5سالگي با پدرم براي تماشاي بازيهاي سپيدرود به ورزشگاه ميرفتم وبعدهم

خودم بازيهاي استقلال رشت همه رو ميرفتم.خاطرات بسيار است.

در تيم نوجوانان فجرگيلان بازي ميكردم اما بعدقبول شدن دانشگاه

سراغ درس رفتم بخاطر يكسري مسايلي كه وجود داشت.در تيم فوتبال

دانشجويان گرگان در مسابقات كشوري بسيار والمپيادهاي ورزشي حضور داشتم.

در زمان دانشجويي در گرگان وبعد خدمت سربازي در بندرعباس به دليل علاقه وافر

به داماش تمام بازيهارو دنبال ميكردم.

الانم خوشحالم كه در كنار دوستان هستم.انشالله كه بتونيم با كمك هم در جهت

موفقيت داماش قدم برداريم.

به اميد موفقيت داماش و رشت و هرچي رشتي
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط mostafa » چهارشنبه جولاي 17, 2013 3:53 pm

[quote:6c53c3fa91="golsar-boy"][quote:6c53c3fa91="mostafa"]مصطفی هستم. دکترای مدیریت، ساکن مالزی و طرفدار پرو پا قرص [color=blue:6c53c3fa91]داماش گیلان[/color:6c53c3fa91] (و البته [color=red:6c53c3fa91]سپیدرود[/color:6c53c3fa91] عزیز).
با اینکه کیلومترها از رشت دور هستم اما قلبم به عشق داماش می تپه. به قول معروف، [b:6c53c3fa91]پرچم داماش در سراسر جهان بالاست. [/b:6c53c3fa91] /23/[/quote:6c53c3fa91]

عشق است هم نام تحصیل کرده خودم :P :P :P

هر جا هستی موفق باشی آبرار. اونجا چی کار میکنی؟ یعنی منظورم اینه که در اونجا شغلت چیه؟
دکترای مدیریت بازرگانی داری؟ چه گرایشی؟[/quote:6c53c3fa91]

مخلصیم. :oops:
گرایش تحصیلیم در زمینه توسعه پایدار و همینطور مدیریت تغییرات بود. فعلا اینجا تدریس می کنم.
ضمنا از پستهای خوبت هم همواره بهره می برم. موفق باشی آبرار
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » چهارشنبه جولاي 17, 2013 3:55 pm

چه تاپیک خوبی

من شاهین هستم
27 ساله
رشتی و اصالتا بچه خیابان 17 شهریور ( چراغ برق سابق) جد در جد رشتی هستم
رشته های تحصیلی :
طراحی صنعتی
حسابداری
مهندسی مدیریت اجرایی

شغل : کارشناس IT بانک ....... و همچنین کارمند شعبه .......
قدیمیترین هوادار پگاه گیلان و داماش کنونی در اینترنت ( احتمالا بازم با این حرف میرم تو حاشیه :lol: )
خیلی از اشنایی با همه دوستان هم خوشبختم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط jahan46 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 8:18 am

[color=red:4f0ffd9ade][size=24:4f0ffd9ade]بچه ها این تاپیک رو همیشه زنده نگه دارین . . .[/size:4f0ffd9ade][/color:4f0ffd9ade]
عشقم روحم دل مشغولی هرروزه ام داماش
نماد کاربر
jahan46
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان