آدم بعضی وقتا یه چیزایی میخونه که شاخ در میاره...
مثلا دوستان تو سایتشون به جای اینکه به فکر تیم خودشون باشند دارند به کری خوندن بر علیه تیم شهر ما مشغول میشن. معلوم نیست از اینکه داماش داره به این شکل بسته میشه ناراحتن؟ میخوان دل بسوزن؟ میخوان خودشون رو با کری راضی کنند؟ نمیدونم هدفشون چیه...
حالا من موندم که محمد غلامی که تازه اومده داماش مدیر نقل و انتقالاته که به یه بازیکن که دوستشم هست میگه بیاد داماش؟
من نمیگم این اتفاق حتما نیفتاده ... شایدم افتاده ولی کاملا مشخصه که اون بازیکن خواسته خودشیرینی کنه و از قصد چنین حرکتی رو انجام داده اونم مثلا پای برگه قرارداد

و اینجوریه که یه بازیکن براشون اسطوره میشه و بعد هم تا رفت یه تیم دیگه دیگه اسطوره نیست...
ضمن اینکه اون بازیکن که هنوز هم نمیدونه اصلیتش از کجاست حرف پرسپولیس رو هم میزنه و باز میگن که این عشق تیمشونه!
منم از یکی از دوستان اونوری و کاملا موثق شنیدم که یکی از همین بازیکنان مثلا با تعصبشون به داماش پیشنهاد همکاری داده اما داماش چون تو پستش نیازی بهش نداره گفته نه...!
من مخالف فحاشی بین دو تیم و دو شهر هستم اما خب این رقابت رو نمیشه از بین برد و کری هم چیز بدی نیست منتهی فکر نکنید با زیر سوال بردن تیم رقیب میشه که خودتون بالا باشید.