توسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 5:40 pm
[quote:747ba57d41="hesam150"]دوستان این بحثی که الان پیش کشیده شده یک بحث ریشه ای هست و باید همه ی عوامل دست به دست هم بدند تا این مشکلات رفع بشه. اما اگه واقعا درصدد رفع معضلات مربوط به ورزشگاه هستیم، باید از یه جایی شروع کنیم:
دلایلی که باعث به وجود آمدن شرایط نامناسب استادیوم ها هست، بر دوستان پوشیده نیست و منم قصد ندارم از دلایل بگم. اما در مورد راه حل ها اولین مورد که به نظرم می رسه، تجهیز کردن عضدی هست. یعنی شرایطی فراهم بشه که تماشاگر فارغ از نتیجه ی بازی، از اون لذت ببره و استادیوم جایی برای تفریح بشه نه خالی کردن فشارهای روزانه. در واقع با این کار ما باید جلوی بدترشدن جو عضدی رو بگیریم.
دومین مورد که به نظرم می رسه، دخیل بودن باشگاه هست. متاسفانه باشگاه از هواداران تاحدودی فاصله گرفته که این خوب نیست. پیشنهاداتی که دوستان تو این چندروزه بازگو کردند، از جمله راه اندازی فروشگاه، درنظر گرفتن محلی یا شرایطی برای ارتباط هواداران با بازیکنان و دیگر اعضای تیم، اعطای کارت هواداری و درنظرگرفتن امتیازاتی برای این افراد، بازی دوستانه با تیم های محلی و منتخب هوادارن حتی به طور سالانه، اردوی بازیکنان به سایر مناطق گیلان و... علاوه بر درآمد زایی و مباحث اقتصادی، باعث به وجود آمدن یک احساس صمیمیت و نزدیک بودن در بین هواداران و باشگاه می شه. در این صورت کسی نمی یاد به بازیکن تهمت کم کاری بزنه یا شرایطی مثل این برای همه ی ارکان باشگاه به وجود بیاره. چون همه رو از خودش می دونه. همچنین بازیکنان هم به بهتر بازی کردن راغب میشن. در واقع احساس یک خانواده بودن به وجود میاد.
و مورد آخر که اتفاقا بسیار مهم است، خود ما هواداران هستیم. ما باید در خودمون و رفتارمون یه سری تغییرات پدید بیاریم و سعی نکنیم تا جو موجود رو خرابتر کنیم.
البته تمامی این موارد تنها درصورتی امکانپذیره که یک اراده پشت این تصمیم باشه و این اراده در همه، از من هوادار گرفته تا مسئولین باشگاه و...به وجود بیاد. در غیر این صورت این صحبت ها به نتیجه ای نمی رسه چون همونطور که اول گفتم بحث ریشه ای هست........[/quote:747ba57d41]
[size=18:747ba57d41][color=green:747ba57d41]آقا احسنت به تحليل ها و نظرات ولي الان خيلي از اين فاكتور و معيارها دست ما نيست تنها چيزي كه دست ماست اينه كه با تمام كاستي ها كه بعداً كاملاً بهش ميپردازيم كنار بيايم و سعي كنيم
هر كدوم ما يه قسمت از سكو كه نشستيم مديريتش كنيم و از حريم اخلاقيات حفاظت كنيم
آقا 2500 نفر عضو سايتيم
اگه فقط 500 نفر ما دست به كار بشيم تو استاديوم پير شهر ما انقلابي ميشه . . .
ممنون از همه كسايي كه در اوج نداشتن ها ،تنشها،بي احترامي ها ، و ،و ،و ،و ،و ،و . . . . ميخوان اصالت شهر و سرزمينشون رو به رخ بكشند[/color:747ba57d41][/size:747ba57d41]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند