[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 7:30 am

[quote:5910c71c34="saleh1346"]انصاري فرد به تراکتورسازي پيوست

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تبريزي شد.

کريم انصاري فرد با وجود قرارداد دو ساله با پرسپوليس به دليل اينکه براي فصل جديد مورد توجه علي دايي قرار نگرفت و با هم به اختلاف نظر خوردند پس از مذاکرات نهايي با مسئولان باشگاه تراکتورسازي با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد يک ساله اي را با اين تيم امضا کرد.

به گزارش فارس، انصاري فرد براي گرفتن رضايت نامه از باشگاه پرسپوليس مشکلي ندارد.[/quote:5910c71c34]

گندش بزنه ،بره اونجا هم تِر بزنه . . .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarevaghey » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:24 am

حسن رودباريان درباره شرايط تيمش اظهار داشت: خداراشکر شرايط خوبي داريم. تمرينات منظمي را انجام مي دهيم و منتظر شروع فصل هستيم تا دل هواداران را شاد کنيم. هواداران پرشوري داريم و در اين فصل هدفي جز خوشحال کردن آنها نداريم. من حدودا 10 روز است با مسي ها هستم اما شناخت بسيار خوبي از اين تيم پيدا کرده ام.

به گزارش اوج ، وي درباره دلايل جدايي اش از داماش تاکيد کرد: دليل جدايي من از داماش تنها مشکلات مالي نبود. متاسفانه در بازي با نفت تهران که در ورزشگاه دستگردي برگزار شد، برخي هواداران داماش فحاشي هاي متعددي به من انجام دادند. در آن مقطع با توجه به شرايط حساس تيم و اينکه در کورس سقوط بوديم نمي خواستم حرفي بزنم تا جو تيم به هم بريزد اما بعد از همان مسابقه تصميم گرفتم در پايان فصل جدا شوم البته آنها همه هواداران داماش نيستند و تيم داماش هواداران فهيمي نيز دارد.

دروازه بان سابق داماش همچنين گفت: متاسفانه برخي هواداران داماش بسيار بي فرهنگ هستند و دليل اصلي جدايي ام هم همين هواداران داماش بودند. آنها وجهه ساير هواداران که در سرما و گرما حامي تيمشان هستند را نيز خراب مي کنند.

او درباره ديدار با راه آهن در هفته نخست ليگ خاطرنشان کرد: اين راه آهن با آن تيمي که من در آن بازي مي کردم تفاوت زيادي دارد. ابراهيم زاده تيم بسيار خوبي درست کرده و بي ترديد بازي سختي داريم. بايد گام اول را در ليگ محکم برداريم و بتوانيم 3 امتياز اول را دشت کنيم.

رودباريان درباره آينده مس کرمان افزود: ما امسال براي رسيدن به سهميه آسيايي تلاش مي کنيم. همه تيم ها قابل احترام هستند اما بايد بتوانيم به آن چيزي که لياقت داريم برسيم.

وي در پايان درباره اظهارات فرزاد حسن خاني که عنوان کرده بازيکنان خوبي به عضويت مس درنيامده اند، گفت: او نظرش را گفته و من دلخوري ندارم. نظر هرکسي قابل احترام است.
نماد کاربر
havadarevaghey
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 12, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:36 am

اینو از یه پیج تیراختور ورداشتم. واقعا اینا هم تیم خوبی بستن!
دروازه بان :حامد لک--نوشی صوفیانی
مدافعان : محمد ایران پوریان---فرشید طالبی--مرتضی اسدی---محمد نصرتی---سید محسن حسینی---حبیب گردانی---میلاد فخرالدینی
هافبک ها: مهدی کیانی---مهدی کریمیان---میثم بائو---فرشاد احمد زاده---مارکو---علی کریمی---
فورواردها: محمد ابراهیمی---سعید دقیقی---جواد کاظمیان...گیلسون سوارز---کریم انصاری فرد
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:42 am

[quote:31ecfe161f="majid13"]اینو از یه پیج تیراختور ورداشتم. واقعا اینا هم تیم خوبی بستن!
دروازه بان :حامد لک--نوشی صوفیانی
مدافعان : محمد ایران پوریان---فرشید طالبی--مرتضی اسدی---محمد نصرتی---سید محسن حسینی---حبیب گردانی---میلاد فخرالدینی
هافبک ها: مهدی کیانی---مهدی کریمیان---میثم بائو---فرشاد احمد زاده---مارکو---علی کریمی---
فورواردها: محمد ابراهیمی---سعید دقیقی---جواد کاظمیان...گیلسون سوارز---کریم انصاری فرد[/quote:31ecfe161f]

البته بازیکنی مثل انصاری فرد فکر می کنم به دلایل بی تیم موندن ، پول خوب ، سربازی و ترک بودگی رفت اونجا ...

در کل درسته که تیمشون روی کاغذ تیم خوبی هست ولی میانگین سنیشون اونقدر بالا هست که راحت توی این لیگ فرسایشی که تعطیلی ها و وقفه های زیادی رو حتما به همراه داره ؛ کم میارند و تحلیل می رند ... نصرتی ، طالبی ، بائو ، کریمی ، کریمیان ، دقیقی ، کاظمیان و ... خودشون تیم ملی پیشکسوتان هستند !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:51 am

[quote:cce0c67c36="havadarevaghey"]حسن رودباريان درباره شرايط تيمش اظهار داشت: خداراشکر شرايط خوبي داريم. تمرينات منظمي را انجام مي دهيم و منتظر شروع فصل هستيم تا دل هواداران را شاد کنيم. هواداران پرشوري داريم و در اين فصل هدفي جز خوشحال کردن آنها نداريم. من حدودا 10 روز است با مسي ها هستم اما شناخت بسيار خوبي از اين تيم پيدا کرده ام.

به گزارش اوج ، وي درباره دلايل جدايي اش از داماش تاکيد کرد: دليل جدايي من از داماش تنها مشکلات مالي نبود. متاسفانه در بازي با نفت تهران که در ورزشگاه دستگردي برگزار شد، برخي هواداران داماش فحاشي هاي متعددي به من انجام دادند. در آن مقطع با توجه به شرايط حساس تيم و اينکه در کورس سقوط بوديم نمي خواستم حرفي بزنم تا جو تيم به هم بريزد اما بعد از همان مسابقه تصميم گرفتم در پايان فصل جدا شوم البته آنها همه هواداران داماش نيستند و تيم داماش هواداران فهيمي نيز دارد.

دروازه بان سابق داماش همچنين گفت: متاسفانه برخي هواداران داماش بسيار بي فرهنگ هستند و دليل اصلي جدايي ام هم همين هواداران داماش بودند. آنها وجهه ساير هواداران که در سرما و گرما حامي تيمشان هستند را نيز خراب مي کنند.

او درباره ديدار با راه آهن در هفته نخست ليگ خاطرنشان کرد: اين راه آهن با آن تيمي که من در آن بازي مي کردم تفاوت زيادي دارد. ابراهيم زاده تيم بسيار خوبي درست کرده و بي ترديد بازي سختي داريم. بايد گام اول را در ليگ محکم برداريم و بتوانيم 3 امتياز اول را دشت کنيم.

رودباريان درباره آينده مس کرمان افزود: ما امسال براي رسيدن به سهميه آسيايي تلاش مي کنيم. همه تيم ها قابل احترام هستند اما بايد بتوانيم به آن چيزي که لياقت داريم برسيم.

وي در پايان درباره اظهارات فرزاد حسن خاني که عنوان کرده بازيکنان خوبي به عضويت مس درنيامده اند، گفت: او نظرش را گفته و من دلخوري ندارم. نظر هرکسي قابل احترام است.[/quote:cce0c67c36]

کاری به این که حق داری یا نه ندارم ولی حالا که رفتی میتونستی محبوب بمونی ولی وقتی گفتی *تيم داماش هواداران فهيمي [b:cce0c67c36][size=18:cce0c67c36]نيز[/size:cce0c67c36] [/b:cce0c67c36]دارد* یه چیزای دیگه ای نشون دادی - مرد حسابی اینهمه تو ورزشگاه صدات کردن و تشویقت کردن حالا یه بازی انگشت شمار تو بازی خارج خونه دو تا حرف بد بهت زدن حالاداماش هواداران فهیمی [b:cce0c67c36][size=24:cce0c67c36]نیز[/size:cce0c67c36][/b:cce0c67c36] دارد؟؟؟؟؟!!!!

منو بگو که پیش خودم گفتم اومدی تشویقت کنیم ولی .............

تو مس ن ر ی ن ی چون آب قطعه حسن خان !!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sepidroudi در دوشنبه جولاي 15, 2013 9:09 am .
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:59 am

رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه جولاي 15, 2013 9:05 am

[quote:181e3d70c7="sepidrod"]رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره[/quote:181e3d70c7]

صد در صد حرفتون درسته و منم بهش حق میدم ولی میتونست بهتر مصاحبه کنه و به جای اینکه بگه *داماش هواداران فهیمی نیز دارد* که به این معنی که انگار همه بی ادب و بی فرهنگن و تک و توک هوادار سالم داره بگه که بعضی از هوادرای داماش اذیتم کردند و از اکثریتشون که تو هر بازی تشویقم میکردن ممنونم.
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط keyvan » دوشنبه جولاي 15, 2013 9:10 am

[quote:f728ed1043="sepidroudi"][quote:f728ed1043="sepidrod"]رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره[/quote:f728ed1043]

صد در صد حرفتون درسته و منم بهش حق میدم ولی میتونست بهتر مصاحبه کنه و به جای اینکه بگه *داماش هواداران فهیمی نیز دارد* که به این معنی که انگار همه بی ادب و بی فرهنگن و تک و توک هوادار سالم داره بگه که بعضی از هوادرای داماش اذیتم کردند و از اکثریتشون که تو هر بازی تشویقم میکردن ممنونم.[/quote:f728ed1043]

معین جان اون تیکه از مصاحبه رو هم بخون که گفته : ( [color=red:f728ed1043]متاسفانه برخی طرفداران داماش بی فرهنگ هستند [/color:f728ed1043] )
این تیکه از حرفاش حقیقت تلخی هستش متاسقانه....
به قول مهرداد تو نوشتن این مصاحبه کمی شیطنت هم شده...
هرچند که سایر تیمهای لیگ برتر هم از این قاعده مستثنی نیستند...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 9:13 am

[quote:8dd5b07254="sepidrod"]رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره[/quote:8dd5b07254]

[size=18:8dd5b07254][color=green:8dd5b07254]آفرين به اين تحليل
كلامتون متين ،به نظر من يه فكري بايستي به حال اين موضوع بشه
بزرگترين دغدغه من و دليل ورود من به اين سايت كه البته سايت خودم ميدونمش ،همينه كه بايستي دست تو دست هم بديم و يه فكري به حال سكوها بكنيم
البته تحت هر شرايطي مصاحبه رودباريان رو تاييد نميكنم اون ميبايست يه مقدار جانب انصاف رو رعايت ميكرد[/color:8dd5b07254][/size:8dd5b07254]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه جولاي 15, 2013 9:18 am

[quote:bbf222a079="keyvan"][quote:bbf222a079="sepidroudi"][quote:bbf222a079="sepidrod"]رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره[/quote:bbf222a079]

صد در صد حرفتون درسته و منم بهش حق میدم ولی میتونست بهتر مصاحبه کنه و به جای اینکه بگه *داماش هواداران فهیمی نیز دارد* که به این معنی که انگار همه بی ادب و بی فرهنگن و تک و توک هوادار سالم داره بگه که بعضی از هوادرای داماش اذیتم کردند و از اکثریتشون که تو هر بازی تشویقم میکردن ممنونم.[/quote:bbf222a079]

معین جان اون تیکه از مصاحبه رو هم بخون که گفته : ( [color=red:bbf222a079]متاسفانه برخی طرفداران داماش بی فرهنگ هستند [/color:bbf222a079] )
هرچند که سایر تیمهای لیگ برتر هم از این قاعده مستثنی نیستند...[/quote:bbf222a079]

کیوان جان گفتم که حق رو بهش میدم ولی من بودم اصلا هیچ مصاحبه ای نمیکردم و به حرمت اون همه هواداری که همیشه تشویقم میکردن کلا بیخیال میشدم و ..........
خلاصه حرکتش خوب نبود
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط cabana » دوشنبه جولاي 15, 2013 9:22 am

خیلی ناراحت شدم این دومین بازیکنیه که از تماشاچی های داماش بد میگه متاسفم از تماشاچی های بی فرهنگ که باعث بد نام شدن دوستداران داماش می شن
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه جولاي 15, 2013 9:24 am

[quote:92fc24f782="keyvan"][quote:92fc24f782="sepidroudi"][quote:92fc24f782="sepidrod"]رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره[/quote:92fc24f782]

صد در صد حرفتون درسته و منم بهش حق میدم ولی میتونست بهتر مصاحبه کنه و به جای اینکه بگه *داماش هواداران فهیمی نیز دارد* که به این معنی که انگار همه بی ادب و بی فرهنگن و تک و توک هوادار سالم داره بگه که بعضی از هوادرای داماش اذیتم کردند و از اکثریتشون که تو هر بازی تشویقم میکردن ممنونم.[/quote:92fc24f782]

معین جان اون تیکه از مصاحبه رو هم بخون که گفته : ( [color=red:92fc24f782]متاسفانه برخی طرفداران داماش بی فرهنگ هستند [/color:92fc24f782] )
هرچند که سایر تیمهای لیگ برتر هم از این قاعده مستثنی نیستند...[/quote:92fc24f782]
بنظر من اینجور مسایل توو همه تیمهایی که هوادار دارن هست و این عاقا نباید این مصاحبه رو میکرد مطعنا رودباریان با این سن باید بدتر از اینو دیده باشه!!! من قبول دارم کار اون 10-15 نفر که خیلی هم ادعایه هواداری و تعصب میکنند اصلا درست نبوده ولی فحش اون 10-15 نفر کجا و تشویق شدنش توسط 10هزار نفر کجا!! چرا اون تشویقا رو نگفت!!! این حرفم کاملا قبول دارم که داماش باعث شد که این دوباره به خودش برگرده! مطمعنا کسایی که اوایل فصل پیش توو تمرینا بودن حرفه منو تایید میکنند که این چه سوتی هایه وحشتناکی میداد!!!!!!!!!!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » دوشنبه جولاي 15, 2013 9:44 am

[quote:13e0a6b7a6="sepidrod"]رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم [color=red:13e0a6b7a6]همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن [/color:13e0a6b7a6]و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره[/quote:13e0a6b7a6]

بحث من اصلا مصاحبه رودباریان نیست... مصاحبه رودباریان فقط باعث شده تا بعضی از حقایق بیشتر به چشم بیاد...
کاش این کانون هوادران فقط یه اسم نباشه و کارهای مثبتی در این زمینه صورت بگیره...
من سالهای پیش اکثر بازیهای خارج از خانه داماش رو میرفتم حتی زمانی که دسته یک بودیم ( هما ، عقاب ، راه آهن ، نساجی ، استقلال ، نفت تهران ، پیکان .... )
اما متاسفانه آدم بعضی برخوردها رو میبینه که واقعا زننده هستش و پشیمون میشه از رفتن به بازیهای بیرون خانه...
کلا سعی کردم دیگه نرم و فقط آرزوی موفقیت بکنم واسه تیم محبوبم....
صحنه های زیادی تو ذهنم هست اما برای مثال یکی از اونها تو بازی با راه آهن ( همون که ترکی دقیقه 90 پنالتی گرفت و مهدوی گل زد ) طرفدارای خودمون به 2دسته تقسیم شده بودن و انواع فحش ها رو بهم و تیم حریف میدادن... ( یه عده بچه های پسیخان بودن و اون مرده که مسخره میرقصه همه صداش میکنن صوماسرا!!! و طرف دیگه سایر بچه ها ) بچه هایی که تو اون بازی در تهران حضور داشتن قطعا شاهد اینجور مسائل هستن...
چی بگم والا؟؟؟ الانم که دیگه وضع خیلی بدتر شده متاسفانه، تو یکی از تمریناتی که بودم با مهرداد درمورد اون عده از طرفدارا که به قول خودشون خداااای تعصب هستن ( ولی به نظر من نمااااااد بی فرهنگی ) هستن یه سری حرفا زدیم و خیلی چیزا دستم اومد.... ( البته جسارت به همه نشه ، واسه همین اون تیکه از کامنت دوستمون sepidrod رو به رنگ قرمز درآوردم )
امیدوارم دوستان کمی واقع بین باشن نه تعصب خشک و خالی!!!
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » دوشنبه جولاي 15, 2013 11:03 am

وضعیت علی صبوری و مگنو به کجا رسید؟ /4/
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » دوشنبه جولاي 15, 2013 11:30 am

[quote:bbdb60718e="keyvan"][quote:bbdb60718e="sepidrod"]رودباریان حق داره من هوادارانی را که با تیم به سفرهای خارج از استان میان می شناسم [color=red:bbdb60718e]همشون نه ولی تعدادیشون حقیقتا بویی از ادب و فرهنگ نبردن [/color:bbdb60718e]و هر چی از دهانشون در میاد میگن وقتی روبروی آدم جلوی چشم مردم اونم نه در محیط بازی و استادیوم بلکه رودرو به ادم بدترین فحش های ناموسی داده بشه و بازیکنی که کلی برای تیم زحمت بکشه به ادم انگ تبانی و کم کاری بزنند معلومه که اون فرد دلسرد میشه ضمن اینکه رودباریان جمع نبسته و اون تعداد محدود را از هواداران داماش جدا کرده و گفته داماش هواداران فهیمی دارد و حرف به حقی زده که اون تعداد محدود هوادار وجهه سایر هواداران رو خراب می کنند پارسال به خاطر همین ها سه تا بازی مهم رو محروم شدیم در کل باید طوری جلوشون گرفته بشه و گرنه دودش به چشم تیم میره[/quote:bbdb60718e]

بحث من اصلا مصاحبه رودباریان نیست... مصاحبه رودباریان فقط باعث شده تا بعضی از حقایق بیشتر به چشم بیاد...
کاش این کانون هوادران فقط یه اسم نباشه و کارهای مثبتی در این زمینه صورت بگیره...
من سالهای پیش اکثر بازیهای خارج از خانه داماش رو میرفتم حتی زمانی که دسته یک بودیم ( هما ، عقاب ، راه آهن ، نساجی ، استقلال ، نفت تهران ، پیکان .... )
اما متاسفانه آدم بعضی برخوردها رو میبینه که واقعا زننده هستش و پشیمون میشه از رفتن به بازیهای بیرون خانه...
کلا سعی کردم دیگه نرم و فقط آرزوی موفقیت بکنم واسه تیم محبوبم....
صحنه های زیادی تو ذهنم هست اما برای مثال یکی از اونها تو بازی با راه آهن ( همون که ترکی دقیقه 90 پنالتی گرفت و مهدوی گل زد ) طرفدارای خودمون به 2دسته تقسیم شده بودن و انواع فحش ها رو بهم و تیم حریف میدادن... ( یه عده بچه های پسیخان بودن و اون مرده که مسخره میرقصه همه صداش میکنن صوماسرا!!! و طرف دیگه سایر بچه ها ) بچه هایی که تو اون بازی در تهران حضور داشتن قطعا شاهد اینجور مسائل هستن...
چی بگم والا؟؟؟ الانم که دیگه وضع خیلی بدتر شده متاسفانه، تو یکی از تمریناتی که بودم با مهرداد درمورد اون عده از طرفدارا که به قول خودشون خداااای تعصب هستن ( ولی به نظر من نمااااااد بی فرهنگی ) هستن یه سری حرفا زدیم و خیلی چیزا دستم اومد.... ( البته جسارت به همه نشه ، واسه همین اون تیکه از کامنت دوستمون sepidrod رو به رنگ قرمز درآوردم )
امیدوارم دوستان کمی واقع بین باشن نه تعصب خشک و خالی!!![/quote:bbdb60718e]

ابرار جانا سخن ما گویی دمت گر منم تا فصل 90-91 بازی های داماش را عمدتا در خارج از خانه می رفتم به خاطر رفتار نامناسب برخی دوستان بی خیال شدم که با تیم خارج از استان برم اون روز که این حواشی عجیب و رفتار ناپسند نسبت به رودباریان رو از دوستان در فضای مجازی شنیدم با اون که اونجا نبودم به قول معروف دوزاریم جا افتاد که چی بر سر رودباریان بیچاره اوردن این دروازه بان انقدر محجوب بود که واکنش ناپسندی نشون نداد و خویشتن داری کرد تا تیم و خودش بیشتر به حاشیه نرون اطمینان دارم اگر اون رفتار در قبال یک بازیکن بومی مثلا نظرمحمدی یا هر کس دیگر انجام می شد یک دعوا و جنجال به تمام معنا به پا می شد و متعاقبش باید از دوست و دشمن تیکه می خوردیم مثل برنامه نود و ملوانی هاو... خوراک فردوسی پور هم پیدا می شد از رشتی ها بد بگه ولی رفتار خوب رودباریان در اون زمان مانع رسانه ای شدن قائله شد.
و اما در مورد رفتار اون عده قلیل که باعث میشه تیم ضربه بخوره و شان هواداران داماش پایین بیاد به علاوه نابسامانی هایی که گفتی رفتار های ناپسندی در مسیر و شهر های محل توقف که من دوست ندارم بیشتر از این از کارهای ناپسندشون بیشتر از این نام ببرم چون این سایت از طرف غریبه ها هم رصد میشه و...
خلاصه اینکه کارهای این ها باعث شد باشگاه قید اتوبوس گذاشتن برای خارج از استان را بزنه وقتی میبنه در کوران مشکلات مالی برای بچه ها اتوبوس میذاره و اونها نه تنها در خارج از استان و در سختی ها یاور باشگاه نیستن بلکه با کارهای خودشون برای باشگاه مدام دردسر ایجاد می کنند طبیعی است که دلسرد بشه دو سال پیش چند نفر داشتن در ورزشگاه مدام فحش های رکیک می دانند یکی از دوستان به صورت محترمانه ازشون درخواست کرد که باتوجه به سخت های کمیته و... فحش ندید اون چند نفر هم بهش بدیراه گفتن و منجر به یک دعوا شد و بعد ها مشخص شد که اون عده اولین بارشونه که استادیوم میان و همون اولین بارشون هدفشون حمایت از داماش نبود بلکه امده بودن عقده های خودشان را خالی کنند که به نظرم کارشون درست نیست و بهتره جای دیگه ای را برای رفع حاجت پیدا کنند چون با کارهاشون به تیم و شان همه هواداران ضربه می زنند باشگاه وقتی می خواد برای خارج از استان هوادار ببره باید طوری برنامه ریزی کنه که این افراد نباشند تا از مشکلات یاد شده پیشگیری بشه
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان