[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد2

گفتگو آزاد2

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط milad1987 » سه شنبه ژوئن 21, 2011 8:00 pm

[quote:629c95b526="mehran2010"][quote:629c95b526="mahyarmaya"]دوستای گلم این سایت شده کاملا مثله یه روم با این فرق که کامنت ها با تاخیر جواب داده میشه.چرا این سعی نمیکنیم که برای برنامه ریزی و درست به جلو رفتن تیم تلاش کنیم ؟مهرداد میگه لیدر درست نداریم فقط یه کامنت در مورد حرفش زده شده و پی گیر این مسله نیستین.این بد نیست که خبر های سایت دیگه رو اینجا میذاریم و با هم با خبر میشیم اما رکن اصلی ما اینها نباید باشه.
ما ضعف بزرگی داریم که مهمترین اینها :
1. نداشتن لباس درست و تغییر پیاپی رنگ لباس.
2.نداشتن لیدر قابل
واقعا نمیشه با وجود سایت به اینها رسید ؟
یه کم اساسی تر به سایت و بودن توی سایت نگاه کنیم باور کند میشه همه کار کرد البته از پس درست کردن شعار بر نیومدیم هنوز .شاید هم دلتون نمیخواد و تفریحی میاد سایت.[/quote:629c95b526]

منم موافقم که میشه از این فرصت برای هماهنگی بهتر و تلاش در جهت پیدا کردن راه حل برای رفع نقاط ضعف استفاده کرد. در مورد لباس به نظرم باید نظر هوادار ها به گوش مسئولین باشگاه رسونده بشه و با ذکر دلایل منطقی خواسته هواداران مطرح بشه. تا جایی که متوجه شدم اکثراً طرفدار همون رنگ آبی آسمانی بودند که هم نمادی از دریای کاسپین و شهر باران هست، همین که طرفدار ها با این رنگ هاطرات خوبی دارند. از طرفی با این رنگ تیم خاص میشه تقریباً در ایران و به نوعی هم فکر کنم رنگ آبی آسمانی برای شرکت داماش هم با توجه به نوع کسب و کارش همخوانی داره. نظر شما چیه؟

در خصوص لیدر به نظرم باید از طرف باشگاه به صورت حرفه ای با قضیه برخورد بشه چون لیدر قابل انتظارات مالی خاص خودش رو داره ولی از طرفی به نفع باشگاه هم هست.[/quote:629c95b526] منم كامل با دو عزيز موافقم و بايد در مورد ليدر و رنگ لباس فكري كرد بخصوص در مورد رنگ لباس كه يه پديده داره ميشه من موندم كه مهندس عابديني كه اينقدر خوب فوتبال و ميفهمه چرا رو لباس تيم كه شخصيت يه تيم اينقدر ساده بهش نگاه ميكنه مثلا اينتر واسه تبليغ كامل مشخص بود كه فكر كنم 3 فصل بايد لباس سليب ميپوشيد يا تيم هاي ديگه ، همين تيم هاي خودمون ملوان به سفيد پيروزي به قرمز و... شخصيت پيدا كردن بعد تيم ما هر روز رنگش يه رنگ ميشه ما هوادارا ميخوايم با رنگ تيممون بيايم ورزشگاه هيچ كي نميدونه چه رنگي بايد بپوشه بنظر يه تالار با اين موضوع ساخته شه خيلي خوبه
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه ژوئن 21, 2011 8:22 pm

رتبه سایت در alexa
Global 2,064,489
Global Rank

Iran Flag 43,986
Rank in IR
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » سه شنبه ژوئن 21, 2011 8:24 pm

مهیار جان از زمانی که من عضو این سایت شدم اولین جملم این بود که این لیدرا باید عوض بشن و بیشتر دوستانم هم همین نظرو داشتم، اگه یکم به مطالبه صفحات دورتر سر بزنی میبینی بحث لیدر تو این سایت بارها وبارها انجام شده،درست نیست که بگی که فقط یه کامنت ازش حرف شده، اگه از مهرداد بخوای میتونه برات جستجو کنه که ببینی چقدر در این مورد صحبت شده
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 21, 2011 8:32 pm

مهرداد و میلا د گل 2 تا راه هست که میشه به عابدینی حلی کرد که تیم ما یه رنگ داره.1یه را اینه که طومار تهیه کنیم که فکر کنم زیاد تاثیر نداره .و راه دوم این که توی ورزشگاه بخوایم از عابدینی و باشگاه .البته با آوردن پرچم های بزرگ (مثل پرچم بایرن و پرچم ژاپنی ها که میارن)این کار توی ایران انجام نشده و یه نوع حایت جدیده توی ایران هم کل ایران میفهمه که ما توی جبر مدیر باشگاه مجبور قبول کردن این لباس هستیم هم این که عابدینی با این کار میفهمه که باید تغییر کنه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژوئن 21, 2011 9:00 pm

مهیار عزیز مطالب این سایت مورد بازدید هست و حتما اگر کسی بخواد خیلی راحت میتونه این قضایا رو به مهندس عابدینی منتقل کنه. اما فکر تو هم فکر خوبیه و میشه عملیش کرد با همت و البته به وقتش چون الان تو فصل نقل و انتقالاته . . .!

پ.ن :
آقایون از محیط فروم درست استفاده کنید و اجازه ندید از این محیط آزاد استفاده سو بشه... این رو خطاب به یکی دو کاربر گفتم و از کاربرای دیگه هم میخوام به این ها پر و بال ندن تا محیط فروم خدای نکرده خراب نشه و مجبور نشیم این محیط رو محدودش کنیم.. واقعا حیفه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه ژوئن 21, 2011 9:03 pm

من که نفهمیدیم در چه موردی میگی مهرداد!!!؟؟؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژوئن 21, 2011 9:28 pm

خودشون میدونند... و بلاک هم شدن :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 6:59 am

/13/
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 7:14 am

بچه ها ما میتونیم به صورت خود جوش با مبلغی که از خود همین بچه های سایت که مایل عوض شدن پیراهن هستن بگیریم و به شرکت تولید پرچم که توی رشت کم نیست بدیم حتی میتونیم بیرون ورزشگاهم این پرچم هار بفروشیم وقتی کل طرفدارها یک رنگ خاصی از پرچم توی ورزشگاه داشته باشن خود مدیران باشگاهم به فکر عوض کردن رنگ پیراهن میشن برای پول گذاشتنم خودم ثابت قدم میشم 10000تومان میزارم
تازه هم حرفمون به کرسی مینشونیم توی ورشگاه هم سودم میکنیم /12/ /12/ /10/

تا شروع بازی ها وقت زیاد باید کم کم پول جمع کنیم و این کار عملی کنیم بعد پارچه هم زیاد گرون نیست اینهایی که پرچم میفروشن دونی 350تومان براشون تا یکسال پیش میفتاد شاید الان تا500تومان800تومان بیفته

پرچم ها هم طوری میفروشیم که نه گرون نه ضرر کنیم پول بچه ها یی که کمک کردنم میدیم

این میگن اعتراض مدنی /11/ /11/ /11/ /15/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 7:22 am

عجب ابتکاری
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 7:41 am

onlyrasht مسخره کردی یا جدی گفتی؟ /15/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 8:21 am

[quote:fe440c77f7="raincityboy"]onlyrasht مسخره کردی یا جدی گفتی؟ /15/[/quote:fe440c77f7]

جدیه جدی گفتم :twisted:
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 8:41 am

جالبه :twisted:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 8:54 am

آدم بعضی وقتا یه چیزایی میخونه که شاخ در میاره...
مثلا دوستان تو سایتشون به جای اینکه به فکر تیم خودشون باشند دارند به کری خوندن بر علیه تیم شهر ما مشغول میشن. معلوم نیست از اینکه داماش داره به این شکل بسته میشه ناراحتن؟ میخوان دل بسوزن؟ میخوان خودشون رو با کری راضی کنند؟ نمیدونم هدفشون چیه...
حالا من موندم که محمد غلامی که تازه اومده داماش مدیر نقل و انتقالاته که به یه بازیکن که دوستشم هست میگه بیاد داماش؟ :D
من نمیگم این اتفاق حتما نیفتاده ... شایدم افتاده ولی کاملا مشخصه که اون بازیکن خواسته خودشیرینی کنه و از قصد چنین حرکتی رو انجام داده اونم مثلا پای برگه قرارداد :lol: و اینجوریه که یه بازیکن براشون اسطوره میشه و بعد هم تا رفت یه تیم دیگه دیگه اسطوره نیست...
ضمن اینکه اون بازیکن که هنوز هم نمیدونه اصلیتش از کجاست حرف پرسپولیس رو هم میزنه و باز میگن که این عشق تیمشونه!
منم از یکی از دوستان اونوری و کاملا موثق شنیدم که یکی از همین بازیکنان مثلا با تعصبشون به داماش پیشنهاد همکاری داده اما داماش چون تو پستش نیازی بهش نداره گفته نه...!
من مخالف فحاشی بین دو تیم و دو شهر هستم اما خب این رقابت رو نمیشه از بین برد و کری هم چیز بدی نیست منتهی فکر نکنید با زیر سوال بردن تیم رقیب میشه که خودتون بالا باشید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 9:25 am

آره مهرداد جان منم توی جریان ماجرا هستم .همه چیز مثل فیلم هندیه "طرف میره قرار داد ببنده بعد زنگ زده میشه میزاره رو پخش بعد هم......3ماه بعد با هم ماه عسل میرن شیراز :!:
من بارها گفتم الانم میگم توی اون شهر کسی به فکر ما نیست یه کم فکر و یه کم غرور میخواد تا فهمید.همین شخصی که داشت این حرف رو میزد یکی از همونا بودن که اتحاد رکن اصلیشون بوده.یادتون باشه که کی گفتم هر چه قدر به بازی ترکا نزدیک بشیم مهربونتر میشن اما ما طرفدارایی که روزمون با داماش شب میشه باید یادمون باشه که اینا فقط واسه خودشون سینه شون رو جاک میدن.
من که از الان واسه بازی ترکا هدفم مشخصه اگه بیان اینجا جز احترام کاری نمیکنم چون اونا اون قدر احمق هستن که توی شهر ما به مقدساتمون توهین کنن "بالاترین اتفاق اینکه بعد بازی ....."که این توی رسانه گفته نمیشه اگه هم بگن آبروی ما میره پس احترام میزاریم تا احترام ببینیم.
هیچ ربطی به ما نداره که ترکا به اونها میگن بابا ندارن یا اینکه *# یا هر چی دیگه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان