[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hesam150 » جمعه جولاي 12, 2013 7:54 am

[quote:822f854903="pedram_1367"]هافبک جوان تبريزي به گسترش فولاد پيوست

تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز، هافبک [b:822f854903][size=18:822f854903]جوان[/size:822f854903][/b:822f854903] فصل گذشته شهرداري تبريز را به خدمت گرفت.

به گزارش روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي گسترش فولاد تبريز، محمدرضا زينال خيري، بازيکن [size=24:822f854903][color=red:822f854903][b:822f854903]26ساله[/b:822f854903][/color:822f854903][/size:822f854903] تبريزي که فصل گذشته در تيم شهرداري تبريز بازي مي کرد، با عقد قراردادي يکساله به جمع آبي پوشان تبريزي پيوست.[/quote:822f854903]
با دیدن تیم هایی مثل گسترش و ملوان که فقط ادعای بومی بودن و جوانگرایی دارند، یاد این بیت از حافظ می افتم:
ای دل طریق رندی از محتسب بیاموز //////// مست است و در حق او کس این گمان ندارد.
یه نفر رو در نظر بگیرید که تو شهرهای مرکزی ایران مثل اراک یا کاشان و... زندگی می کنه. مرجع اطلاعات این شخص از تیم های شهرستانی مثل داماش و فجر و گسترش فولاد و.... برنامه ی نود و سایت های مختلف هست. این شخص وارد یه سایت میشه و تیتر می بینه ((بازیکن جوان تبریزی در گسترش فولاد)) یا یه چیزی مثل همین جمله. این شخص با خوندن این تیتر فکر می کنه که تیم تبریزی چقدر بومی گرا و جوان هست!!!!! یا مثلا وقتی برنامه ی نود یا روزنامه ها اینقدر از ملوان صحبت میکنند، اون شخص فکر می کنه کل ملوان از جوان های زیر 24 سال انزلیچی هست. و وقتی می بینه داماش این همه محرومیت و جریمه داره، درموردش قضاوت منفی می کنه. بدون اینکه از بسیاری از مسائل مطلع باشه. بدون اینکه فقط یه بار به عضدی یا حتی رشت اومده باشه و اونو با جاهای دیگه مقایسه کرده باشه........ بدون اینکه حتی یه بازیکن از داماش یا ملوان رو بشناسه........
در واقع تمام این اخبار به افکار اشخاص جهت می دن و کسی نمیره ریز اطلاعات بازیکنان تیم ها رو بررسی کنه. اینجاست که کمیته ی انظباطی برای نشون دادن اقتدار خودش و درعوض محروم نکردن استقلال و پرسپولیس و تراکتور و سپاهان میاد داماش رو محروم می کنه و همه هم از این حق کشی احساس رضایت می کنند. برنامه ی نود کاملا یکطرف عمل می کنه و همه احساس رضایت می کنند. جهانبخش لژیونر میشه اما پدیده ی لیگ کسیه که کلا 120 دقیقه بازی نکرده و همه احساس رضایت می کنند و این چرخه ادامه پدا می کنه.......... :roll: :roll:
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » جمعه جولاي 12, 2013 10:51 am

مس کرمان سه بازيکن جديد جذب کرد

تيم فوتبال مس کرمان سه بازيکن جديد جذب کرد.

باشگاه مس کرمان روز گذشته فرزاد محمدي مهاجم و شيرازي مدافع نفت مسجد سليمان را جذب کرد.

به نقل از فارس، ابرقويي مدافع تيم آلومينيوم هرمزگان هم با عقد قرارداد رسمي به مس کرمان پيوست.

مجتبي تقوي سرمربي تيم فوتبال مس کرمان است.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه جولاي 12, 2013 11:31 am

لیست کامل نقل و انتقالات لیگ سیزدهم+ جدول

سایت گل – تیم های لیگ برتری مثل هر سال برای تقویت خود جهت ورود به فصل تازه اقدام به خرید بازیکنان جدید کردند .بعضی ها خانه تکانی کردند و برخی دیگر تغییرات کمی داشتند :
استقلال تهران
ورودی ها: محمد مهدي نظري - احمد جمشيديان - محمد قاضي- فردین عابديني - پژمان نوري – علیرضا نيکبخت واحدي - آندرانيک تيموريان(قطعی نشده) - گوران لاوره(قطعی نشده)
خروجی ها:حسن اشجاري – علی حمودي – میثم بائو - کيانوش رحمتي - ايمان موسوي - ويسنته آرزه – عباس محمدرضايي - فرزاد حاتمي – آرمن طهماسيان - مجتبي جباري
تراکتورسازي
ورودی ها:حامد لک - محسن دلير – میثم بائو- سعيد دقيقي - علي کريمي – داود نوشی صوفياني – محسن ربيع خواه - فرشيد طالبي
خروجی ها: عقيل اعتمادي - محسن فروزان –سید مهدی سيدصالحي - قاسم دهنوي - مهدي ثابتي - عابديني - اکرامي - فلاویولوپز(قطعی نشده)
سپاهان
ورودی ها: يعقوب کريمي- رحمان احمدي - هادي عقيلي – علی حمودي - شجاع خليل‌زاده - آرش افشين- مجتبي جباري
خروجی ها:احمد جمشيديان - مهدي جعفرپور - حسن جعفري – میلان سوشاک - محمد رضا خلعتبري- فرشيد طالبي – جواهیر سوکاي(قطعی نشده) - محمد باقر صادقي
فولاد خوزستان
ورودی ها:حسن جعفري - مهدي بدرلو – روبرتو نوس آدام جونيور – عباس محمدرضايي - فرزاد حاتمي - سرجيو رافائل دکاستا- لئوناردو چاوز رودریگوئز
خروجی ها:مهدی اميرآبادي - ميثم کريمي - ادريس کوچکي - طالب ريکاني – عباس پورخسرواني - آرش افشين
نفت تهران
ورودی ها: حسين ابراهيمي - پويا نزهتي – کمال کاميابي نيا - وحيد اميري - حميد بوحمدان - رسول نويدکيا - حسين رحيمي - اکبر صغيري - بهرام دباغ - مهرداد اولادي
خروجی ها:يعقوب کريمي- هادي شکوري- مصطفي سيفي - مهدي خيري - محسن يوسفي - ميثم آقابابايي - ميثم حسيني – امین منوچهري - حامد فلاح‌زاده - مگنو باتيستا - گوران لوبوويچ – ماریو داسيلوا
مس کرمان
ورودی ها:اکبر ايماني -علیرضا نظيف کار – محمود تيغ نورد - هادي شکوري - فرشيد باقري - عليرضا ابراهيمي- مجتبي ترشيز - کريم اسلامي – حسن رودباريان - ادينهو - سمير بکريچ- فرزاد محمدی – ابراهیم ابرقویی – سعید شیرازی
خروجی ها:رضا عنايتي - مهرداد کريميان - منصور تنهايي – کیوان امرايي – مهدی نظرزاده - مهدي محمدي - شجاع خليل‌زاده-ميلان مياتوويچ - استفان باتس - ايوان پتروويچ - شهرام گودرزي - حميد کاظمي - آرش روشني پور
پرسپوليس
ورودی ها:يونس شاکري – میلاد غريبي - محمد عباس‌زاده – مهرداد کفشگري – حمید رضا علي‌عسگری – سید مهدی سيدصالحي - ميثم حسيني - اميد عاليشاه – مارکو سپانوويچ - پيام صادقيان – قاسم دهنوي
خروجی ها:مهدی مهدوي کيا - علي کريمي – امیرحسین فشنگچي - محمد قاضي - ولاتکو گروزدانوفسکي - ميثم نقي‌زاده - معدنچي - عادل کلاه‎کج - کریم انصاري فر-مارکو پروویچ
راه آهن
ورودی ها:ميلاد نوري - رامين رضائيان - وحيد طالبلو – رضا خالقي فر - علي عليپور- امين منوچهري - بهنام برزاي - حامد فلاح‌زاده - محمد حسين پور- ايمان شيرزادي
خروجی ها: محمد محمدي - مهردادکفشگري - عليرضا عباسفرد - محمدرضا ماماني - ايگور کاسترو - حمیدرضاعلي‌عسگری- اميد عاليشاه - جهانگير عسگري - فرشيد کريمي
سايپا
ورودی ها:مهدي جعفرپور - بابک حاتمي – محمد رضا ناصحي- سجاد مشکل پور – مهدی ثابتي – محمد باقر صادقی-ميلاد نصرتي - کاسمين ونسا - کيانوش رحمتي
خروجی:میلادغريبي- رحمان احمدي – سعید دقيقي
صباي قم
ورودی ها:رضا عنايتي - محمود شفيعي- شهرام مهربان – کیوان امرايي - مهدي محمدي
خروجی ها: ميلاد نوري - رامين رضائيان - حامد لک – سهراب بختياري زاده – دیوید ويکروم- مهدي بدرلو - کريم اسلامي - ميثم خسروي – ایمان رزاقي راد- بهمن طهماسبي - محسن خليلي – فرشاد قدیری
داماش گيلان
ورودی ها :جهانگير عسگري - رضا کاردوست – روح الله سیف اللهی – سعید قدمی- حبیب دهقانی
خروجی ها: عليرضا جهانبخش - حسين ابراهيمي – ابوذر رحيمي – ابوالفضل حاجي زاده – حسین کوشکي – علیرضا نيکبخت واحدي – حسن رودباريان
فجر سپاسي
ورودی ها: بهنام عسگرخاني - مصطفي صبري - عمار نيک‌کار - مهرداد کريميان - کوهنورد - فؤاد آقايي - مجتبي زارع - محمد حيدري -مهرزاد معدنچي- خالد شفيعي – محمد مهدي نظري - مجتبي ترشيز
ملوان بندرانزلي
ورودی ها:ادريس کوچکي – حسن اشجاري – مهدی دغاغله - مهدي شيري - محسن يوسفي - سيداحمد مهدي‌زاده - مرتضي فلاحتي - آرمان قاسمي-امیرحسین فشنگچي – استانیسلاو ژکوف-ایگور ویتزر
خروجی ها: پژمان نوري - محمد حيدري – پویا نزهتي – مهرداد اولادي - هادي تأميني- حسین بادامکی
ذوب آهن
ورودی ها: روح الله عرب - مصطفي اکرامي - آرمين طلايي‌منش - وحيد علي‌آبادي - اويس کرد‌جهان -هادی تأميني - مرتضي تبريزي - ميلاد زنيدپور- علي مانوئل منوچهري
خروجی ها :سوکوفوفانا - ايمان شيرزادي - محمد صادق باراني - اميرحسين پوزش - علي گودرزي – محمد برجلو - حميد پروا - محمدعلي جراح‌ کار - پيام صادقيان – امیرحسین پهلوان - محمد صلصالي
استقلال خوزستان
ورودی ها : سهراب بختياري زاده – دیوید ويکروم – آمبونه آچيله - ميثم کريمي – فابیو کارواليو - ابراهيم صالحي - مهدي چاه کوتازاده - ايمان مبعلي - ميلاد ميداودي - عادل کلاه‎کج - هادي خنيفر – حسین کعبي - کريم شاهوردي خروجی ها:عليرضا ابراهيمي
گسترش فولاد
ورودی ها :امیرحسین پهلوان – رسول پيرزاده - حميدرضا سليماني - خالد شفيعي - محسن فروزان- ميثم نقي‌زاده - ايمان موسوي - محمود خمسه - بهنام داداش‌وند - ديگو چاواري - علي يونسي - محمدرضا زينال خيري
خروجی ها:محسن دلير – داود نوشي صوفياني

یا توی سایت ها ورودی ما رو نمیزنن یا مثل سایت گل خروجی ما رو اضافه میکنن
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » جمعه جولاي 12, 2013 11:50 am

بازيکن اسبق تيم فوتبال گهر دورود با نظر ابراهيم قاسمپور و با عقد قراردادي 3 ساله به تيم فوتبال بزرگسالان صنعت نفت آبادان ملحق شد.

به نقل از سايت باشگاه صنعت نفت آبادان،قاسمي‌نژاد بازيکن اسبق گهر دورود با نظر ابراهيم قاسمپور و با عقد قراردادي 3 ساله به تيم فوتبال بزرگسالان صنعت نفت آبادان ملحق شد و قرارداد خود را امضا کرد. اين بازيکن 25 ساله سابقه حضور در تيم‌هاي نفت محمود آباد، گهر درود، و مس سرچشمه را در کارنامه خود دارد. قاسمي‌نژاد متولد شهر بابل است و در پست هافبک راست بازي مي‌کند. /14/
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه جولاي 12, 2013 2:01 pm

[size=20:421dd6ecf8][color=red:421dd6ecf8]پورغلامي مربي تراکتورسازي شد.[/color:421dd6ecf8][/size:421dd6ecf8]
[color=black:421dd6ecf8]سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال ملوان انزلي به عنوان مربي جديد تيم فوتبال تراکتورسازي انتخاب شد.
فرهاد پورغلامي با مجيد جلالي سرمربي و مسئولان باشگاه تراکتورسازي به توافق رسيد تا به عنوان مربي جديد اين باشگاه فعاليت خود را آغاز کند.
به گزارش فارس، پورغلامي قرار است از روز يکشنبه در تمرينات تيم تراکتورسازي حاضر شود.
پورغلامي فصل گذشته به عنوان سرمربي ملوان بود.
پيش از اين جلال چراغپور به عنوان دستيار مجيد جلالي انتخاب شده بود که اين مربي با جلالي اختلاف پيدا کرد و تراکتوسازي را ترک کرد.[/color:421dd6ecf8]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه جولاي 12, 2013 2:43 pm

[quote:cb8c237dc2="damashmylove2"]لیست کامل نقل و انتقالات لیگ سیزدهم+ جدول

سایت گل – تیم های لیگ برتری مثل هر سال برای تقویت خود جهت ورود به فصل تازه اقدام به خرید بازیکنان جدید کردند .بعضی ها خانه تکانی کردند و برخی دیگر تغییرات کمی داشتند :
داماش گيلان
ورودی ها :جهانگير عسگري - رضا کاردوست – روح الله سیف اللهی – سعید قدمی- حبیب دهقانی
خروجی ها: عليرضا جهانبخش - حسين ابراهيمي – ابوذر رحيمي – ابوالفضل حاجي زاده – حسین کوشکي – علیرضا نيکبخت واحدي – حسن رودباريان
یا توی سایت ها ورودی ما رو نمیزنن یا مثل سایت گل خروجی ما رو اضافه میکنن[/quote:cb8c237dc2]

مگه ابوذر رحيمي از تیم جدا شده؟!؟ :o
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 12, 2013 2:48 pm

[color=black:9fee3ed4fb]لیست نقل و انتقالات داماش پایین سایت هست . لطفا به لیست های هیچ سایت یا منبع دیگه ای توجه نکنید.[/color:9fee3ed4fb]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه جولاي 12, 2013 2:53 pm

[quote:f4eedeadef="mostafa"][quote:f4eedeadef="damashmylove2"]لیست کامل نقل و انتقالات لیگ سیزدهم+ جدول

داماش گيلان
یا توی سایت ها ورودی ما رو نمیزنن یا مثل سایت گل خروجی ما رو اضافه میکنن[/quote:f4eedeadef]

مگه ابوذر رحيمي از تیم جدا شده؟!؟ :o[/quote:f4eedeadef]

عزیز من این سایت چرت و پرت نوشته رفته دیده ورزش3 تو خروجی های داماش زده رحیمی فکر کرده ابوذر رحیمی هستش. کلا به هیچ سایتی اعتماد نکن فقط وارش خودمونو بچسب. نه حاجی زاده از تیم جدا شده نه رحیمی. تازه ورودیهامونم کم نوشته و کامل نیست. تا جایی که من میدونم ما مگنو باتیستا هم جذب کردیم.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه جولاي 12, 2013 7:35 pm

گفته مي‌شود مهدي محمدنبي، دبيرکل فدراسيون با ارسال نامه‌اي به سازمان ليگ درخواست تمديد تاريخ نقل‌وانتقالات از پنج‌شنبه 20 تير (ديروز) به يکشنبه 23 تير را داده است. اين درخواست ظاهرا هنوز به رويت مهدي تاج رييس سازمان ليگ نرسيده تا دستوري درباره‌اش صادر شود.

به نقل از ايسنا، ظاهرا دستور تمديد مهلت نقل‌وانتقالات به خاطر درخواست باشگاه استقلال از فدراسيون به دليل حضورش در اوکراين و نيز درخواست چند باشگاه ديگر بوده است. پيش از اين مهلت نقل‌وانتقالات ليگ برتر 15 تير بود که به خاطر درخواست کي‌روش براي استراحت ملي‌پوشان سازمان ليگ تصميم گرفت اين زمان را 5 روز به عقب بياندازد.

اگه بشه مثل فصل قبل یکی 2 تا بازیکن بیرون مونده خوب بخریم عالی میشه تو دقیقه 90
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 13, 2013 8:16 am

خلعتبری: پرسپولیسی ها دنبال رضایت نامه ام باشند

علی کاوه جمعه ۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۳:۵۶

طرفداری- مهاجم تیم فوتبال عجمان امارات گفت: پرسپولیسی ها مدتهاست با من مذاکره ای نداشته اند.

محمدرضا خلعتبری در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شایعه حضورش در پرسپولیس، انتخاب بهترین بازیکن لیگ و حضور مجتبی جباری در سپاهان صحبتهای جالبی مطرح کرده که آنها را در ادامه می خوانید.

* شایعه شده باشگاه پرسپولیس می خواهد برای جذب تو با باشگاه عجمان وارد مذاکره شود؟

- پرسپولیسی ها با من تماسی نداشته اند و در واقع مدتهاست که با آنها مذاکره ای نداشته ام. من با عجمان قرارداد دارم و بارها گفته ام بعد از پایان بازی فینال جام حذفی به امارات رفتم و با عجمان قرارداد بستم. پرسپولیس اگر می تواند برود رضایت نامه کممن را بگیرد اما من اطمینان دارم عجمان رضایت نامه به من نمی دهد.

* از کی قرار است در تمرینات عجمان شرکت کنی؟

- من 5 روز دیگر به امارات می روم و در تمرینات عجمان شرکت می کنم.

* خیلی ها انتظار داشتند در مراسم انتخاب بهرین های لیگ نامی هم از تو برده شود. برای خودت عجیب نبود که چرا حتی جزو کاندیداها هم نبودی؟

- چرا برایم عجیب بود. خودم هم فکر می کردم حداقل جزو کاندیداها باشم اما جالب بود که حتی اسمی هم از من برده نشد. من 14 پاس گل در لیگ دادم و درجام حذفی هم که عملکرد خوبی داشتم اما انگار به چشم آقایان نیامده ام. نمی دانم ملاک این انتخاب چه بوده اما اصلا برایم مهم نیست که بهترین بازیکن لیگ نشدم. به نویدکیا هم تبریک می گویم و امیدوارم موفقیتش تداوم داشته باشد.

* الان که جباری هم به سپاهان آمده خیلی ها می گویند جای تو در این تیم خالی است تا سپاهان حسابی کهکشانی شود. در این باره چه صحبتی داری؟

- من یک سال خوب را در سپاهان سپری کردم. از شرایطی هم که در باشگاه داشتم راضی بودم. من از نیم فصل پارسال به مسولان سپاهان گفتم 20 درصد روی قرارداد من بگذارید اما آنها مدام امروز و فردا کردند. من هم فکر کردم شاید نظر مثبت روی من ندارند و نمی توانستم پیشنهاداتم را رد کنم به همین دلیل با عجمان قرارداد بستم اما بعد مسئولان سپاهان پشیمان شدند و هر چه تلاش کردند رضایت نامه من را از عجمان بگیرند موفق نشدند.

* درباره حضور جباری در سپاهان چه صحبتی داری؟

- جباری یکی از بهترین پاسورهای فوتبال ایران است. نصیحت برادرانه من به او این است که توقعات هواداران سپاهان خیلی بالاست چون هر سال این تیم دارد قهرمان می شود و همین موضوع کار بازیکنان جدید را سخت می کند. شاید همه بگویند فقط استقلال و پرسپولیس تیمهای بزرگ فوتبال ایران هستند اما هر بازیکنی یک سال هم در سپاهان بازی کند متوجه فرق این باشگاه با بقیه تیمها می شود. من برای جباری آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم روزهای خوبی در سپاهان داشته باشد.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه جولاي 13, 2013 8:38 am

مهدي محمدنبي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در خصوص اينکه آيا زمان نقل و انتقالات تمديد شده است يا خير، گفت: با توجه به اينکه اکثر باشگاه‌هاي حاضر در ليگ برتر و ساير ليگ‌ها بدهي‌هايي اشخاص حقيقي و حقوقي دارند و اساسا طبق احکام کميته انضباطي بايد اول وضعيت‌شان را در خصوص اين بدهي‌ها روشن مي‌کردند، از همين رو فرصتي ايجاد شده تا باشگاه‌ها رفع نواقص خود را تا يکشنبه انجام دهند. بنابراين زمان نقل و انتقالات تمديد نشده است.

دبير کل فدراسيون فوتبال افزود: فدراسيون فوتبال از سازمان ليگ خواسته که شرايطي را فراهم کند که باشگاه‌ها بتوانند اقدامات لازم را براي رفع نقص مدارک و اجراي احکام کميته انضباطي انجام دهند.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 13, 2013 8:45 am

من 5 روز دیگر به امارات می روم و در تمرینات عجمان شرکت می کنم.

جالبه !!! مگه قرار نبود بازیکنی از ایران به لیگ امارات نره چون اسم لیگشون رو خلیج عربی گذاشتند ؟!!!

من فکر می کنم اگه بازیکن داماش می رفت امارات کلا داماش رو مینداختند لیگ 3 !! اما تا میرسه به تیم های بزرگ میشه فوتبال حرفه ای و ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه جولاي 13, 2013 8:55 am

مديران سايت ..بازيكنا قراردادشونو ثبت كردن ؟؟؟‌
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 13, 2013 8:57 am

[quote:729f3b58de="popo131"]مديران سايت ..بازيكنا قراردادشونو ثبت كردن ؟؟؟‌[/quote:729f3b58de]
تمام اسامی که اعلام شده بود قرارداد بسته بودند
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه جولاي 13, 2013 10:25 am

[quote:377df7d15d="pedram_1367"]من 5 روز دیگر به امارات می روم و در تمرینات عجمان شرکت می کنم.

جالبه !!! مگه قرار نبود بازیکنی از ایران به لیگ امارات نره چون اسم لیگشون رو خلیج عربی گذاشتند ؟!!!

من فکر می کنم اگه بازیکن داماش می رفت امارات کلا داماش رو مینداختند لیگ 3 !! اما تا میرسه به تیم های بزرگ میشه فوتبال حرفه ای و ...[/quote:377df7d15d]

مدرضا خلعتبري درباره‌ي وضعيت قراردادش با تيم عجمان امارات بيان کرد: بعد از بازي فينال جام حذفي مقابل پرسپوليس قرارداد يک ساله با عجمان بستم و بازيکن اين تيمم. با خود کفاشيان هم صحبتي داشتم که او گفت که حضورم در عجمان موردي ندارد چون من از قبل با اين تيم قرارداد بسته بودم و آن موقع بحث تحريف نام خليج فارس مطرح نشده بود.

به گزارش ايسنا،وي افزود: با اين حال اگر مسوولان سپاهان يا پرسپوليس بتوانند رضايت‌نامه را بگيرند مطمئن باشيد به ايران برمي‌گردم و در کشورم بازي مي‌کنم و هيچ مشکلي هم با اين موضوع ندارم. اما اگر به عجمان نروم فيفا مرا يک سال محروم مي‌کند؛ چون با اين تيم قرارداد دارم. بنابراين هر تيمي که رضايت‌نامه‌ام را بگيرد در خدمتش هم هستم. اما اگر آقايان راضي‌اند يک سال از فوتبال محروم شوم به امارات نمي‌روم.

[color=red:377df7d15d]ملي‌پوش ايران در ادامه با بيان اين‌که ادعاي اماراتي‌ها را قبول ندارد، خاطرنشان کرد: خليج براي من خلعتبري هميشه فارس است و آنها اين ادعا را مطرح کرده‌اند. اگر ليگ قهرمانان آسيا برگزار شود مگر با عرب‌ها بازي نخواهيم کرد و آنها به ايران نمي‌آيند و ما به امارات نمي‌رويم؟ بنابراين قرارداد من هم با عجمان مشکلي نيست که بخواهيم تا اين حد بزرگش کنيم. من هم از قبل با اين تيم قرارداد داشتم.
[/color:377df7d15d]
خلعتبري هم‌چنين در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا مبني بر اين‌که آيا باشگاه عجمان حاضر به صدور رضايت‌نامه‌اش جهت بازي در تيم‌هاي ايراني است يا نه و چه مبلغي را براي دادن رضايت‌نامه تعيين کرده‌اند، عنوان کرد: خبر ندارم چه مبلغي را پيشنهاد داده‌اند و تنها مي‌دانم مسوولان سپاهان با اين باشگاه صحبت کرده‌اند و آنها گفتند که رضايت اين آقا را نمي‌دهيم! بايد ببينم چه مي‌شود و قسمت‌مان چيست. من که اميدوارم ماندنم در ايران درست شود و در کشورم بازي کنم.

بازيکن فصل قبل سپاهان در ادامه‌ي اين گفت‌وگو در پاسخ به اين پرسش که آيا باشگاه پرسپوليس مذاکره مستقيمي با او داشته است يا نه، تاکيد کرد: من در روزنامه‌ها خواندم که پرسپوليس به دنبال جذبم است و تا الان کسي از مسوولان اين باشگاه با من تماس نگرفته است.

خلعتبري درباره دليل اصلي جدايي‌اش از باشگاه اصفهاني نيز توضيح داد: من دوست داشتم در سپاهان بمانم و در نيم‌فصل به آنها گفتم که مي‌خواهم قراردادم را تمديد کنم اما شرايط طوري بود که اين اتفاق نيفتاد. به هر حال مسوولان باشگاه بايد خواستار تمديد قراردادم مي‌بودند و من نمي‌توانستم خودم به ماندن اصرار کنم. اگر سپاهان مي‌گفت بمان مطمئن باشيد براي اين تيم بازي مي‌کردم ولي موقعي خواستار تمديد قرارداد شدند که با عجمان بسته بودم. غير از سپاهان نيز هيچ باشگاهي در ايران با من صحبت نکرده بود.

محمدرضا خلعتبري که در دوازدهمين دوره ليگ عملکرد قابل قبولي داشت و به اعتقاد کارشناسان مي‌توانست يکي از گزينه‌هاي دريافت جايزه بهترين بازيکن ليگ باشد از رسيدن به اين عنوان ناکام ماند.

وي در اين‌باره نيز به ايسنا گفت: نويدکيا اين عنوان را به دست آورد و من به او تبريک مي‌گويم. او يکي از بهترين فوتباليست‌هاي ايران است و در سپاهان هم فصل خوبي داشت اما کارنامه‌ي من هم مشخص است. 16-15 گل براي سپاهان به ثمر رساندم و چند پاس گل هم دادم. با اين حال نظر کارشناسان بود که مرا انتخاب نکردند و من هم هيچ مشکلي ندارم و اصلا برايم مهم نيست. ديگر هم به آن فکر نمي‌کنم. اين عنوان مبارک آقاي نويدکيا باشد.

خلعتبري در پايان در پاسخ به پرسشي که چه زماني به تمرين‌هاي عجمان اضافه خواهد شد به ايسنا گفت: تمرين عجمان يکي، دو روز ديگر شروع مي‌شود و من هم بايد خودم را هرچه زودتر به تيم برسانم. احتمالا دو، سه روز ديگر عازم امارات مي‌شوم.
[color=blue:377df7d15d]اینا بوزن برر .یه پولی میده سفارت یه پولی میده فدراسیون سرع واسش جابجا کنن.[/color:377df7d15d]
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان