توسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 10:02 pm
[quote:ca8fc6d6cc="soheil_shahre_baran"]وای بچه ها منم خیلی دلم واسه لیگ و داماش تنگ شده و حضور در تمرینات تو سانتیاگو عضدی منو راضی نکرد و دلم مسابقه میخواد که تیمم بزنه بترکونه.
ایشالا از اولش هم توی زمین هم توی سکوها با قدرت شروع میکنیم. سایپا هم به نظرم خیلی نسبت به قبل ضعیف شده و بازیکنای ورودیش مهدي جعفرپور - بابک حاتمي - ناصحي- مشکل پور - ثابتي - ميرزاپور-ميلاد نصرتي - کاسمين ونسا هستند و بازیکنای خروجیش بازیکنای تاثیر گذار و سرشناسی مثل غريبي-رحمان احمدي - دقيقي هستند و با توجه به ضعیف شدن سایپا یه پیروزیه خوب با یه نتیجه ی خوب دور از دسترس نیست. ما هم باید روی سکوها ماهیت سانتیاگو عضدی رو به حریف [size=24:ca8fc6d6cc]در کمال احترام نشون بدیم[/size:ca8fc6d6cc]. حداقل انتظارمون اینه که بجه های عضو سایت که تعدادشون هم کم نیست [size=18:ca8fc6d6cc]از دادن هر گونه فحشی تو ورزشگاه خوداری [/size:ca8fc6d6cc]کنند. ایشالا امسال سال داماش شهر باران خواهد بود. اولی رو ببریم روحیه میگیریم واسه بردن تیم شهرک همسایه و با حضور کابوسشون ( جهانگیر ) از نظر روحی روانی کلاسشون تعطیله![/quote:ca8fc6d6cc]
[size=24:ca8fc6d6cc] [color=darkblue:ca8fc6d6cc]دمتگرم سهيل جان
بچه ها بايستي به هم قول بديم كه امسال ما بچه هاي وارش اسپرت با كمك و همدلي همديگه و گرفتن نبض فرهنگي استاديوم رو تك تك سكوها ،يه سال خوب رو به لحاظ احياي تمدنِ سرزمينمون رقم بزنيم.
ما اگه باور كنيم و بخواهيم ،هر كدوممون ميتونيم حداقل 30 نفر رو كاملاً كنترل و راهبري كنيم. . .
حالا اين كنترل ميتونه با توضيح دادن باشه يا اينكه خواهش كنيم ازشون يا هم اگه لازم شد مسائل سال قبل و لج بودن فدراسيونيهارو گوشزد كنيم بهشون
ما ميتونيم ،باور كنيم كه ميتونيم ،حتي اگه يك دقيقه شرايط رو عوض كنيم
فكرش رو بكنين چه حالي ميده،حالا اين اتفاقات قشنگ با برد همراه بشه . . .
پس ايشالا از همين هفته اول به كمك هم به همه ثابت ميكنيم كه ما رشتي هستيم ،ما گيلاني هستيم[/color:ca8fc6d6cc] [/size:ca8fc6d6cc]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند