این بازی روکه میبریم وباروحیه میریم تیم شهرک نشینا رومیبریم
سایپاهم مث داماش یارهای مهم وتاثیرگذارخودش رو از دست داده حتی سرمربی شون رو ازدست داده
برگ برنده دوتیم میانه میدانشون هست جایی که مهدوی برای داماش وابراهیم صادقی برای سایپا رهبری میکنند و تفکرات سرمربیان دوتیم هست که میشه گفت دراین جاترازو به سود داماش سنگینی میکنه چرا که افشین ناظمی شناخت بهتری نسبت به تیمش داره وسابقه درخشانی درلیگ ایران داره تاسرمربی خارجی سایپا(اسمش یادم رفته)
همون طور که گفتم نقطه قوت دوتیم درمیانه میدان هست وبه میدان داری کاپیتان های دوتیم اما این رو هم یادم نمیره بازیکنانی چون محمدابشک وحاجتی به مهدوی کمک میکنندولی درتیم سایپا یارهای خوش نامی نمیبینم وحتی درخط حمله هم مهاجم خطرسازی درسایپا نیست
بنظر من اگه به خوبی کمربندمیانی داماش کارکنه یابقول قلعه نویی هافبک های حریف رواز بازی خارج کنه میتونه ازلحاظ فنی مهربرتری خودش روبرتیم نگون بخت سایپا بکوبونه...
گفتم تیم نگون بخت سایپا چرا انها باید جلوی تماشاگران پرتعداد ودواتشه داماش شهرباران قرار بگیرن تماشاگرانی که بعدازخط میانی وکادرفنی سرترازسایپایی ها دیگر ستون اصلی تیم شهرباران هستند
من خودم بااین تعبیروتفسیرهای خودم پیروزتیم شهرم رو یحتمل تر میدونم
[size=18:296bd44ae0][color=red:296bd44ae0]باقدرت واتش تندترازفصول قبل میاییم تا جهنم عضدی راشعله ورترکنیم[/color:296bd44ae0] [/size:296bd44ae0]