[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لیگ جهانی والیبال

لیگ جهانی والیبال

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه جولاي 06, 2013 5:21 am

من بازی و ندیدم دمشون گرم
کوبا انزلیچی هم رو برده بود /11/
چی میشه بازی با آلمان توی تهران /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 06, 2013 5:21 am

آبرارا اگر تو این مسابقات امتیاز دو تیم برابر باشه معدل ست ملاک قرار داده میشه یا معدل پوئن و یا میانگین هر دو؟
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 06, 2013 5:30 am

امروز بعید میدونم آلمان بتونه 3-0 یا 3-1 انزلیچی را شکست بده ولی اگر بشه که خیلی خوب میشه، بچه ها حسابی روحیه میگیرن. در اون یکی بازی هم اگر صربستان بتونه در هر دو بازی مقابل ایتالیا برنده بشه و 6 امتیازو بگیره عالی میشه، در صورتیکه ایران از بازیهای باقیموندش 9 امتیازو بگیره اونوقت شاید بتونیم صعود کنیم.
ما از اول هیچ ادعایی نداشتیم ولی همین که الان میتونیم دو دوتا 4تا کنیم واسه صعود خودش کلی ارزش داره، به قول خودم این دلخوشکنک ها رو میگم شاید گرفت /11/ /11/ /11/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط somehsara » شنبه جولاي 06, 2013 6:24 am

ایول ایول، ایول تیم ما یل است ایول
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه جولاي 06, 2013 6:35 am

ویدئوی بازی والیبال کوبا ۲-۳ ایران (بازی رفت):
http://video.varzesh3.com/video/%DA%A9% ... %A7%D9%86/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه جولاي 06, 2013 6:36 am

[color=blue:8001acbe4e]پس از برتري واليبال ايران برابر کوبا[/color:8001acbe4e]
[b:8001acbe4e]ولاسکو:به بازيکنانم گفتم ازاين لحظات لذت ببرند[/b:8001acbe4e]

سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از برتري مقابل کوبا در رقابت‌هاي ليگ جهاني گفت: از بازيکنانم خواستم از اين مسابقه لذت ببرند.

تيم ملي واليبال ايران امروز در رقابت‌هاي ليگ جهاني در هاوانا موفق شد با نتيجه 3 بر 2 مقابل کوبا به برتري برسد.

به گزارش فارس،ايران برنده اين بازي سرد بود و در حالي که 2 ست اول را به کوبا واگذار کرد، توانست در سه ست‌ متوالي به برتري برسد. خوليو ولاسکو آرژانتيني از جبران شکست 2 ست اول توسط شاگردانش بسيار خوشحال بود و گفت:‌ همان طور که انتظار داشتيم، بازي سختي بود. به ندرت توانستيم در مقابل حملات کوبايي‌ها در نيمه اول مسابقه دفاع کنيم اما قدم به قدم بهتر شديم. من فکر مي‌کنم اين مسابقه تجربه بزرگي براي هر دو تيم بود.

وي ادامه داد: به بازيکنانم گفتم مقابل يک تيم افسانه‌اي به ميدان مي‌روند، بنابراين بايد از اين لحظات لذت ببرند. آنها در ست اول عصبي بودند اما توانستند به پيروزي برسند و انگيزه فراواني به دست آورند. اين پيروزي تزريق اعتماد به نفس به آنها بود.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » شنبه جولاي 06, 2013 6:37 am

[color=brown:077b489499]ليگ جهاني واليبال 2013[/color:077b489499]
[b:077b489499]آمار تحليلي عملکرد ملي‌پوشان ايران برابر کوبا[/b:077b489499]

آمار تحليلي عملکرد ملي‌پوشان واليبال ايران برابر کوبا منتشر شد.

نخستين ديدار تيم‌هاي واليبال ايران و کوبا از هفته ششم رقابت‌هاي ليگ جهاني واليبال از ساعت 5:10 به وقت تهران در سالن مملو از تماشاگر شهر هاوانا برگزار شد که در پايان شاگردان خوليو ولاسکو با نتيجه 3 بر 2 بازي را به سود خود رقم زدند و جمع امتيازهاي خود در جدول رده‌بندي را به 9 رساندند.

به گزارش فارس،رولندو کپدا، بازيکن شماره 8 ايتاليا در اين بازي توانست 24 امتياز کسب کند و امتيازآورترين بازيکن ميدان لقب بگيرد، اما نتوانست مانع شکست تيمش شود.

امير غفور، بازيکن تيم ملي ايران هم با به دست آوردن 17 امتياز به عنوان امتياز‌آورترين بازيکن ايران معرفي شد.

* آمار عملکرد ملي‌پوشان ايران در بخش‌هاي حمله، دفاع و سرويس به اين شرح است:

در بخش حمله امير غفور از مجموع 35 حمله، توانست 16 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد. پس از غفور، عليرضا مباشري از 29 حمله خود موفق شد 13 امتياز کسب کند. سيد محمد موسوي عراقي هم در اين بازي 17 حمله انجام داد و موفق به کسب 11امتياز براي ايران در بخش هجومي شد.

در دفاع محمد موسوي عراقي در تيم ايران از مجموع 27 دفاع خود توانست 5 امتياز کسب کند و پس از وي عليرضا مباشري 17 دفاع انجام داد که موفق به کسب 2 امتياز شد. سعيد معروف هم 11 دفاع انجام داد و توانست 2 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد.

در بخش سرويس هم آرمين تشکري 15 بار پشت خط سرويس قرار گرفت و توانست 2 امتياز مستقيم سرويس کسب کند. معروف هم از 19 باري که پشت خط سرويس قرار گرفت 2 امتياز کسب کرد. عادل غلامي هم از 15 باري که پشت خط سرويس قرار گرفت موفق شد 2 امتياز براي ايران کسب کند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » شنبه جولاي 06, 2013 7:58 am

[color=green:3ee054e6a7]سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از برتري مقابل کوبا در رقابت‌هاي ليگ جهاني گفت: از بازيکنانم خواستم از اين مسابقه لذت ببرند.

به گزارش فارس، تيم ملي واليبال ايران امروز در رقابت‌هاي ليگ جهاني در هاوانا موفق شد با نتيجه 3 بر 2 مقابل کوبا به برتري برسد.

ايران برنده اين بازي سرد بود و در حالي که 2 ست اول را به کوبا واگذار کرد، توانست در سه ست‌ متوالي به برتري برسد. خوليو ولاسکو آرژانتيني از جبران شکست 2 ست اول توسط شاگردانش بسيار خوشحال بود و گفت:‌ همان طور که انتظار داشتيم، بازي سختي بود. به ندرت توانستيم در مقابل حملات کوبايي‌ها در نيمه اول مسابقه دفاع کنيم اما قدم به قدم بهتر شديم. من فکر مي‌کنم اين مسابقه تجربه بزرگي براي هر دو تيم بود.

وي ادامه داد: به بازيکنانم گفتم مقابل يک تيم افسانه‌اي به ميدان مي‌روند، بنابراين بايد از اين لحظات لذت ببرند. آنها در ست اول عصبي بودند اما توانستند به پيروزي برسند و انگيزه فراواني به دست آورند. اين پيروزي تزريق اعتماد به نفس به آنها بود.[/color:3ee054e6a7]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 8:57 am

محمودي:کار بزرگي کرده‌ايم اما مغرور نمي‌شويم

قطر پاسور تيم ملي واليبال پس از پيروزي مقابل کوبا گفت: واقعا بچه‌ها عالي کار کردند و من نيز تلاش کردم تا بدون استرس بعد از گرفتن هر امتياز روي به دست آوردن امتياز بعدي تمرکز کنم.

شهرام محمودي اظهار کرد: هميشه سعي مي‌کنم به جاي اين‌که بعد از امتياز گرفتن خيلي شادي کنم بيشتر تمرکز داشته باشم و به گرفتن امتيازهاي بعدي فکر کنم. فکر مي‌کنم که ما گيم اول را قدري راحت به حريف واگذار کرديم اما يکي از ويژگي‌هاي خوب تيم ما اين است که تا آخرين امتياز مي‌جنگيم. از يک زماني به بعد که احساس خطر مي‌کنيم ديگر اجازه نمي‌دهيم حريف راحت امتياز بگيرد. مثل امروز که قدري بد شروع کرديم اما خوشبختانه بعد از ست سوم کار را جمع کرديم.

به گزارش فارس،وي افزود: از ست سوم به بازي برگشتيم، خوب سرويس زديم و خوب دفاع کرديم. همه‌ي تاکتيک‌ها را درست پياده کرديم تا پيروز شديم. من هميشه به پيروزي‌ها اميدوار و خوشبين هستم، ولي در واقع هيچ وقت فکر نمي‌کردم بتوانيم ايتاليا و کوبا را در خانه شکست دهيم.

محمودي در پايان گفت: نمي‌خواهم حرفي بزنم که بگويند مغرور شده است اما هرکس که واليبال را مي‌شناسد گواهي مي‌دهد که تيم ملي کار بزرگي انجام داد. واقعا همه‌ي بازيکنان کار بزرگي انجام دادند که در تورنمنتي نظير ليگ جهاني تا اين‌جا سه پيروزي به دست آورده‌اند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 8:58 am

معروف: روي مهار کپدا تمرکز کرده بوديم

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران اعلام کرد که يارانش در پيروزي مقابل کوبا روي مهار مهاجم اين تيم تمرکز کرده بودند.

سعيد معروف پس از پيروزي سخت 3 بر 2 مقابل کوبا در هاوانا نه تنها حضور در اين کشور بلکه شکست يکي از معروف‌ترين تيم‌هاي واليبال دنيا را فوق‌العاده دانست.

به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: ما روي مهار کپدا تمرکز کرده بوديم و همه در دفاع کمک مي‌کردند.

معروف افزود: يک کار تيمي انجام داديم و اين مسئله بسيار بااهميتي است.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 8:59 am

سرمربي کوبا:نتوانستيم مثل ايران خوب باشيم

سرمربي تيم ملي واليبال کوبا پس از شکست مقابل ايران گفت: نتوانستيم در کارهاي ترکيبي مثل ايران خوب عمل کنيم.

سرمربي تيم ملي واليبال کوبا، پس از شکست مقابل ايران در نشست خبري خود اظهار کرد: هر دو تيم به سختي جنگيدند، اما متاسفانه نتوانستيم ، امتياز آخر را به دست آوريم. فکر مي‌کنم ما در اين بازي به دريافت ضعيفمان باختيم.

به گزارش ايسنا،وي ادامه داد: نتوانستيم توپ را به اندازه کافي نزديک به تور نگه داريم. همچنين در کارهاي ترکيبي در حمله بر خلاف ايران ناموفق بوديم.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه جولاي 06, 2013 9:27 am

تبریک به همه. واقعا این روحیه ی جنگندگی بچه ها فوق العادست. فقط سوالی که واسم پیش اومد اینه که چرا رحمان داوودی از سرویسای پرشی استفاده نکرد و تنیسی سرویس میزد؟! خیلی عجیب بود چون یکی از بهترین پرشی زن های ماست. به نظرم سرویس های خوبه تشکری تو این بازی از عوامل اصلی این پیروزی بود. امیدوارم فردا با بازی تشکری از ابتدا بتونیم 3 امتیاز کامل بازی رو از کوبا بگیریم. همچنین امیدوارم المان تو بازیه دوم بتونه 3 امتیاز رو از انزلیچی بگیره یا صربستان تو دو تا بازیش بتونه یقه ی ایتالیا رو بگیره تا ما شانس صعود داشته باشیم.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه جولاي 06, 2013 9:40 am

واقعا بعضی وقتا تبعیض خیلی تو ذوق می زنه..........................
=====================================================
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ اعضای تیم ملی والیبال کشورمان که با پیروزی های غرورانگیزشان باعث افزایش روحیه نشاط ملی شده اند همچنان در دل بی مهری مسئولان به کارشان ادامه می دهند.

اگرچه هفته گذشته هیات دولت مصوب کرد تا هواپیمایی ایران ایر یک فروند از هواپیماهای بویینگ 747 خود را به هاوانا بفرستد تا ملی پوشان والیبال را بلافاصله بعد از پرواز دوم شان با کوبا به تهران بیاورد و آنها را از سرگردانی میان زمین و هوا نجات دهد ، این هواپیما از تهران پرواز نکرده است. محمدرضا داورزنی در این باره به خبرآنلاین می گوید:« راستش متاسفانه هواپیما هنوز از تهران پرواز نکرده است و بچه ها احتمالا خسته و کوفته برای بازی با آلمان به تهران می رسند. » او درباره دلیل نرفتن پرواز به دنبال ملی پوشان هم گفت:« به ما اعلام کردند غیر از عربستان ، دیگر کشورهایی که پرواز باید از آنها عبور کند ، مجوز پرواز را به هواپیما نداده اند و به همین دلیل تا حالا هواپیما نرفته است.»

البته این مشکل چیزی نمانده بود سبب شود ملی پوشان والیبال ایران کلا از بازگشت به تهران باز بمانند. ابتدا قرار بود آنها راهی انزلیچی شوند و با یک روز توقف به تهران بیایند. این بلیت ها به بهانه پرواز چارتر تیم ملی لغو شدند اما با نرفتن هواپیما فدراسیونی ها خوش شانس بودند که باری دیگر توانستند این بلیت ها را رزرو کنند.

======================================================
در خصوص صحبتهاي علي فتح الله زاده، واکنش نشان داد اما مدير روابط عمومي باشگاه استقلال نيز پاسخ رويانيان را داد.

محمد سررشته داري در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: سفر تيم به اوکراين با تقبل هزينه‌هايش توسط باشگاه ديناموکيف صورت گرفته و مسولان باشگاه تنها پول بليط اين سفر را پرداخت کرده اند.

وي افزود: اين سفر با هواپيماي اختصاصي باشگاه استقلال صورت گرفته و در اين مورد در آينده با جزئيات بيشتري صحبت خواهم کرد.

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تاکيد کرد:اسپانسر باشگاه استقلال براي اين سفر هزينه اي نکرده و بهتر است دوستان در باشگاه پرسپوليس با سند و مدرک صحبت کنند.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه جولاي 06, 2013 10:08 am

[quote:a32dcd7a4f="golsar-boy"]آبرارا اگر تو این مسابقات امتیاز دو تیم برابر باشه معدل ست ملاک قرار داده میشه یا معدل پوئن و یا میانگین هر دو؟[/quote:a32dcd7a4f]

100% مطمئن نیستم اما به احتمالا ابتدا ست سپس پوئن. چون یادمه قبلا به این صورت بود. البته با میانگین هایی که امروز صبح شبکه 3 بعد بازی نشون داد به شک افتادم.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه جولاي 06, 2013 10:32 am

کپدا: تحت تأثیر شجاعت ایران قرار گرفتیم

امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و کوبا تحت تاثیر پیکار شجاعانه ملی پوشان ایران قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، "رونالدو کپدا" که در دیدار مقابل ایران امتیاز آورترین بازیکن میدان بود، در نشست خبری گفت: ما در ست‌ها مساوی شدیم، اما نتوانستیم از لحظات استفاده کنیم. در ست چهارم هم این وضعیت وجود داشت، امشب احساس قدرت می‌کردم، اما در ست پنجم خسته شده بودم.

وی ادامه داد: ایران تیم قدرتمندی است. آنها هیچ وقت دست از تلاش بر نمی‌دارند و تا آخرین لحظه شجاعانه می‌جنگند، فکر می‌کنم که در بازی فردا عملکرد بهتری را به نمایش بگذاریم. چیزی که تماشاگران ما شایسته آن هستند.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان