توسط sepidrod » يکشنبه جولاي 07, 2013 6:58 am
[quote:6145b52b4d="MEHRDAD"][quote:6145b52b4d="sepidrod"]در صفحه اول سایت از قول عابدینی اومده که از محل درآمد این دو شرکت سالی چهار تا پنج میلیارد بشه برای داماش هزینه کرد از هیچ چی بهتره ولی پول بجایی در لیگ برتر هم نیست چند سال پیش که تورم و هزینه ی تیمداری کمتر بود سه برابر و نیم بودجه داشتیم البته من نمی خواهم انتظار بی جا داشته باشم.
اطلاع دارید امکان داره بعد از رونق احتمالی مجدد شرکت بودجه داماش افزایش پیدا کنه ؟[/quote:6145b52b4d]
سعید عزیز هیچ وقت ما چنین بودجه ای که گفتی رو برای تیم فوتبال نداشتیم! اونی که شما میگی بودجه کل تیم های داماش شامل والیبال داماش گیلان ، فوتبال داماش درود، فوتبال داماش تهران ، فوتبال داماش گیلان و تیم های پایه بود که رقمش نزدیک به 18 میلیارد بود و سهم فوتبال داماش گیلان 10.5 میلیارد بود.
تو یه کامنت بخش نقل و انتقالات در مورد رقم قراردادها گفتم و میشه با یه حساب سرانگشتی و جداکردن چند بازیکن شاخص ترمون حدود پرداختی امسال به بازیکنان و تیم رو محاسبه کرد . رقمی که برای اسپانسر روی پیراهن در نظر گرفته شده هم حدود دو تا دو و نیم میلیارد هست . یک میلیارد جهانبخش هم که برسه بدهی های بازیکنان تا حد زیادی برطرف میشه و باید برای سایر بدهی ها فکر کنند... با این شرایط من استنباطم این هست که اگر همه چیز درست پیش بره باشگاه تا پایان فصل تراز مالیش + میشه .
در مورد شرکت ها هم بله با رونق گرفتن که مدتی زمان می بره سوددهی بسیار بالاتری پیدا می کنند.[/quote:6145b52b4d]
[b:6145b52b4d]ممنونم مهرداد جان توضیحات کامل بود و متوجه شدم.[/b:6145b52b4d]