[quote:1709059acb="The_King_of_rasht"][quote:1709059acb="ali126"][quote:1709059acb="The_King_of_rasht"]دوستان مقداری به حافظه خودشون رجوع کنند لطفا؛ هنوز اینقدر بدبخت نشدیم که محتاج میلاد زنید پور باشیم!
من میگم هرکس دلش با تیم نیست به سلامت در رو هم پشت سرش محکم ببنده حتی بازیکنی مثل آبشک و حسین ابراهیمی دیگه میلاد زنید پور دیگه جای خود که کلاهش وسط معرکه افتاده بود!
شما رو خدا دیگه حرفی نزنید که تک و پهلوی آدم به حرف بیاد !
یادتون رفته چه جوری اواخر تِر میزد ! اگه یادتون نیست برید سر تمرین از ابوذر رحیمی بپرسید
یادتون رفته کل ورزشگاه وقتی اون حرکتش رو که خطاب به ابوذر انجام داد چه جوری و با چه شعاری جوابش رو داد؟
از دوستان خواهش میکنم داماشی فکر کنند
اگه حرکات و رفتار های میلاد توی اون بازی خاص یادتون رفته که دیگه
این ضرب المثل گیلکی اینجا در مورد میلاد زنید پور کاربرد داره:
"سکَ دوما هفت سال به قالب دَوَستیدی،بعد هفت سال کی واگودیدی ،هنوز کج بو! "[/quote:1709059acb]
ابرار ما چه جوری آبشک و بخشیدیم وقتی اون حرف و زد بعد از اون بازی
چجوری حسین ابراهیمی بخشیدم بعد از بازی با نفت تهران
چجوری فراهانی بخشیدیم بعد از دعوا تو رشت و اون بحث ها[/quote:1709059acb]
علی جان من نظرم رو در مورد میلاد گفتم، تمام
آبشک و حسین اگه گوشت ما رو بخورند استخوان رو دور نمی اندازند چون واسه همین آب و خاک هستند بخشیدن اونها راحت تره میلاد فراهانی توی خیابون دعوا گرفت و یه حرکتی انجام داد نه توی استادیوم ،سید علی حسینی رو که یادته اونهم توی خیابون دعوا گرفته بود نزدیک بود حتی چاقو بخوره ولی ربطی به بازی کردن توی تیم نداشت،این آقا جلوی چشم اونهمه آدم توی استادیوم وقتی ابوذر رحیمی بهش اشاره میکنه که برو جلو میگه ولش کن(در حالی که تیم به اون نتیجه احتیاج داشت) طوری که همه استادیوم میبینند و با شعار میلاد بی غیرت ازش استقبال میکنند !
سال گذشته توی پیکان که بود جلوی فولاد بعداز زدن گل پیراهن فولاد(تیم شهرش ) رو به زمین کوبید این یعنی بازیکنی هست که هیچ تعصبی به هیچ پیراهنی نداره
بعدش به نظر شما رسول خطیبی که این همه بازیکن برای تیمش خرید آیا مرض داشت که میلاد رو رد کنه یا نه کرم از خود درخت هست!
در کل من برای فوتبال میلاد و شخصیتش دو زار ارزش قائل نیستم چند گلی هم که برای ما زد همه روی ضربات ایستگاهی بود و فقط یک گل در جریان بازی داشت(مقابل ذوب) اگر به حافظه خودمون رجوع کنیم میبینیم که چقدر از بازی ضعیفش گله داشتیم البته در پیکان هم این بازیهای ضعیف ادامه داشت
چه اسراری هست که همه بازیکن های ضعیف به تیم ما ملحق بشن[/quote:1709059acb]
این نظر شماست حمزه جان و من هم برای شما هم برای نظرات شما احترام بسیاری قائلم . اما در مورد آبشک باهات هم نظر نیستم ( طبق حرفایی که ازش شندیم) و همینطور برنامه دوسال اخیرش رفتن از تیمه پارسال تراکتور امسال هم که آرزوش رفتن به لنگه . اتفاقا من بیشتر از آبشک دلگیرم چون بچه همین شهره و به قول خودش از بچگی داماشی بوده!!! فوتبالش رو مدیون داماشه وگرنه الان تو محلات داشت با رفیقاش بازی میکرد یکی در میون مصدوم میشد. ولی زنیدپور یه بازیکن غیر بومی هست و فوتبالش رو هم از رشت نداشت چون ملی پوش بود که رشت اومد شاید خیلی های دیگه هم جای زنیدپور بودن بازی نمیکردن چون پول نگرفته بود.
از نظر فنی هم من به شخصه خیلی قبولش دارم و در اکثر بازیها ( غیر از چند بازی آخر ) برای ما فوق العاده کار کرد - در جریان بازی واقعا موثر بود. فقط کاشته هاش نبود واقعا .
از نظر من اگه قدر خودشو میدونست الان تو اروپا بازی میکرد . از لحاظ اخلاقی مشکل داشت ولی فک کنم الان سرش به سنگ خورده چون دیده که با حاشیه نمیتونه به جایی برسه و حتی تو پیکان هم نیمکت نشین میشه !!!
برای چپ بهترین بازیکنی که در حال حاضر بیرون مونده همین زنیدپور هست که البته فک نکنم دنبالش بریم .