[quote="RainyGilman"][quote:a1c787b231="mahmood1331"][color=green:a1c787b231][size=24:a1c787b231]/6/

كميته انضباطي با ما مشكل داره
هر كدوم از بچه ها كه اين كامنت رو ميخونين ،تو رو خدا سعي كنين رو سكوها تاثير گذار باشين اونم از نوع خيلي خيلي خيلي مثبت

[/size:a1c787b231][/color:a1c787b231][/quote:a1c787b231]
تا حالا چند تا از بچه ها این حرف رو زدند ولی به نظر من اصلا هیچ ربطی به سکو ها نداره. یعنی اگه بخوان ما رو محروم کنن، به 89+1 ماموریت میدن که یه دلقک مثل او یارو نیما (فامیلیش یادم نیست) پیدا کنه،تا با یه گزارش دروغین القا کنن که ما فحش دادیم. بعد قاطر بیاد بگه که " یه سری تصاویر آقای ماجدی فرستادن ، یه سری هم آقای دردگر فرستادن، (و برای اطمینان خاطر ببننده) "یکمم تماشاگرای شما زیادی افراط میکنن"!
ما هم که رسانه نداریم حرفمون رو ثابت کنیم.
اصلا من موندم دردگر تصویر از کجا آورده فرستاده؟ فقط می خواست ذهن ها رو معطوف بازی با ملوان کنه و بگه این بازی هم مثل اون بازی، چه فرقی میکنه.
چطور سر بازی با میوان تصویر داشت و نشون داد; اینجا نشون نداد، چون تصاویرش به اندازه کافی خوب نبودن. فقط میخواست از دل استقلالی ها در بیاره.
[color=black]-کلش یعنی اینکه حتی اگه ما کاری نکنیم با ساخت یه گزارش دروغین (که تو رشت خیلی راحته) توسط مافیای فوتبال ایران (عادل فردوسی پور) به راحتی آب خوردن محروم میشیم.
دوست من هر چي شما ميگي درست ،قبول ولي اون فرهنگي كه تو تاريخ ما نوشته رو چي كار كنيم
پيشينه شعور و شهريت ما كجا ميره پس؟
من تو چند تا از استاديومهاي كشور از جمله آزادي،فولادشهر،تختي آبادان،حافظيه شيراز و تو عيد امسال تو خليج فارس بندرعباس بودم .ميدونم كه خيلي روزها اونا شرايط بدتري از ما دارند،تاكيد ميكنم تو بعضي از روزها
ولي ديگه بيشتر از اين تو فضاي سايت چيزي نميگم تا دشمناي تا بن دندان مسلح ما سوء استفاده نكنند
با تمام اين شرايط بخدا اين راهش نيست بيا سعي كنيم هممون بريم اون طرفي كه نماد تاريخ و سبقه شهرمون رو نشون ميده
مرسي بلا مي س
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند