[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 03, 2013 2:18 pm

[align=center:172a8b9fd3][color=darkblue:172a8b9fd3][size=18:172a8b9fd3]زنیدپور به دنبال تیم جدید[/size:172a8b9fd3][/color:172a8b9fd3]

[color=blue:172a8b9fd3]سایت گل- میلاد زنیدپور که به تازگی پس از حضور در پیکان به گسترش فولاد پیوسته بود، به طور ناگهانی از این تیم جدا شده، آن طور که شنیده می شود این جدایی به علت عدم رضایت کادر فنی از این بازیکن بوده است.

اما به طور دقیق هنوز کسی نمی داند این بازیکن به چه دلیل از این تیم جدا شده.

[b:172a8b9fd3]به گزارش سایت گل میلاد زنیدپور سخت در تلاش است که هر طور شده خودش را در انتهای فصل نقل و انتقالات به یک تیم لیگ برتری برساند.[/b:172a8b9fd3][/color:172a8b9fd3]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AF?ICID=OP[/align:172a8b9fd3]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط hesam150 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 2:41 pm

این وسط آبشک اشتباه کرد و فریب بازی پرسپولیس-سپاهان رو خورد.
واقعیت اینه که تیم های پولدار برای خرید بازیکن بیشتر به دنبال اسم ها می رن و به بازیکنای تیم های دیگه معمولا کاری ندارند مگر اینکه مربی تیم واقعا یک بازیکن رو بخواد که در این صورت همون اول فصل نقل و انتقالات جذبش می کنند. (مثل کفشگری و عالیشاه) واقعا نمی دونم هدف پرسپولیس از پیشنهاد به آبشک چی بود چون اگه واقعا می خواستنش تا الان صبر نمی کردند. به هر حال حدس من اینه:
1- می خواستن به دهنوی یادآوری بکنند که فاصله اش با بقیه ی هافبک های لیگ زیاد نیست و اگه به دنبال جذبش هستند، فقط به خاطر اینه که هوادارا و و رسانه ها رو تحت تاثیر قرار بدن. به همین دلیل خواستند پای یه هافبک دیگه رو پیش بکشند. حالا چرا آبشک از داماش؟؟؟
2-یه مدت بود که عابدینی زیاد در مورد مسائل پرسپولیس اظهار نظر می کرد. به هر حال رویانیان جدی ترین رقیب خودشو عابدینی می دونه و به هیچ وجه دوست نداره عابدینی بیشتر از این به پرسپولیس نزدیک بشه. مخصوصا که عابدینی الان از رویانیان حمایت کرده و در کنار هوادارای پرسپولیس قرار گرفته. همین مسئله بیشتر باعث ترس رویانیان می شه. اما رویانیان با علم اینکه عابدینی به سادگی اجازه ی رفتن به آبشک نمی ده، می خواست عابدینی رو در مقابل هواداران پرسپولیس قرار بده و جایگاه خودشو محکم کنه.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه جولاي 03, 2013 3:27 pm

[color=black:7d4e4f57b6]الان حبیب دهقانی دروازبان اوله یا دوم؟؟؟
جداً انقدر این بشر دروازبان معمولی ای هستش که من شک دارم واسه دروازبان اصلی آوردنش یا ذخیره فراهانی!!!!!!
اومدن جهانگیر عسگری رو به فال نیک میگیرم و از اومدنش خوشحالم ،،،،،،، ولی هنوز ما توی دروازه و خط حمله به شدت مشکل داریم !! حالا نمیخوام بگم دفاع راست هم هنوز نداریم...[/color:7d4e4f57b6]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » چهارشنبه جولاي 03, 2013 3:34 pm

واقعا من موندم اگه قراره به دروازه بان 29 ساله ای که تو کل دوران فوتبالش همش به اندازه یک فصل تونسته(33بازی) اونم تو لیگ قبل بازی کرده اعتماد کنیم چرا به دروازه بان های تیم امیدمون این فرصت رو ندیم خرید در کل مضحک و متاسفانه بدون هیچگونه تدبیری بود متاسفم تو این مورد برای آقای عابدینی و تیم فنی داماش
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 4:41 pm

آبشک:
گفته‌هاي عابديني را تکذيب مي‌کنم/يکي از نزديکان دايي با من تماس گرفت
بازيکن تيم فوتبال داماش گيلان گفت: من با تيم داماش گيلان قرار داد داخلي بستم اما چند روز پيش يکي از نزديکان علي دايي، سرمربي پرسپوليس با من تماس گرفت و خواهان حضورم در تيم سرخ پوشان شد.

آبشک در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، افزود: به دنبال گرفتن رضايت نامه‌ام از باشگاه داماش هستم تا به تيم پرسپوليس بپيوندم.

بازيکن داماش گيلان درباره گفته‌هاي عابديني مبني بر فرستادن دلال براي مذاکره گفت: مسئولان پرسپوليس مستقيما با من تماس گرفتند و خواهان حضورم در اين تيم شدند هيچ دلالي با من در اين زمينه صحبتي نکرد.

وي بيان داشت: حاضرم که طلبم را به داماش ببخشم اما آنها هم در عوض رضايت نامه‌ام را بدهند تا به پرسپوليس بپيوندم.

آبشک در مورد وضعيتش گفت: ظرف يکي دو روز آينده تکليفم مشخص خواهد شد و من اميدوارم باشگاه داماش رضايت نامه‌ام را بدهد و با توافق از اين باشگاه جدا شوم.

وي در پايان خاطر نشان کرد: در تيم پرسپوليس جا براي پيشرفت مهيا است و من هم تمايل دارم که به اين تيم بپيوندم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 4:42 pm

بازگشت جهانگیرشاه: جهانگیر عسگری به داماش پیوست

جهانگیر عسگری با یک قرارداد یک ساله دوباره به تیم سابقش پیوست. وی از روز شنبه به داماش گیلان ملحق خواهد شد.

سایت گل - جهانگیر عسگری بازیکن دو فصل پیش داماش گیلان دوباره به تیم سابقش پیوست. عسگری که سال گذشته از داماش جدا شده بود و به عضویت راه آهن در آمده بود پس از انجام مذاکراتی در دفتر عابدینی در تهران با داماش یک قرارداد یک ساله منعقد نمود.
جهانگیر عسگری که به دلیل گلی که در داربی گیلان مقابل ملوان به ثمر رسانده بود از سوی هواداران این تیم محبوبیت زیادی دارد و آنها به او لقب جهانگیرشاه داده اند. عسگری اعلام نموده است که از روز شنبه در تمرینات گروهی داماش در رشت شرکت خواهد کرد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه جولاي 03, 2013 4:51 pm

البته پست های آبشک با اون پسرک مشهدی فرق می کنه
در هر حال پرسپولیس با جذب اون پسرک از سپاهان مشخص کرد که امسال حرف اول لابی رو قرمزها خواهند زد!!!
باز درود بر شرافت و غیرت آبشک که گفت :
من نمی گویم از کوچکی پرسپولیسی بودم ، من از اول داماشی بودم /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه جولاي 03, 2013 5:03 pm

دم جهانگیر گرم رو قولش موند تو دوران بی پولی اومد داماش
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط amirground » چهارشنبه جولاي 03, 2013 5:21 pm

آبشك هم بره ديگه اسكلت اصلي دقيقا حفظ شده ها /8/ /4/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:04 pm

[quote:ca0cd7c9b5="mahyar7192"]چرا بجای حبیب دهقانی با طالب لو مذاکره نمیکنن ؟آخه حبیب دهقانی چیه؟ :?:
الان محمد باقر صادقی هم بازیکن آزاده میشه اونم گرفت[/quote:ca0cd7c9b5]

تا جایی که من یادمه طالبلو به راه آهن رفت ...

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920311001122

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B3%D8%AA
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:43 pm

هنوز کسی نمی داند این بازیکن به چه دلیل از گسترش فولاد جدا شده.

سایت گل- میلاد زنیدپور که به تازگی پس از حضور در پیکان به گسترش فولاد پیوسته بود، به طور ناگهانی از این تیم جدا شده، آن طور که شنیده می شود این جدایی به علت عدم رضایت کادر فنی از این بازیکن بوده است.

اما به طور دقیق هنوز کسی نمی داند این بازیکن به چه دلیل از این تیم جدا شده.

به گزارش سایت گل میلاد زنیدپور سخت در تلاش است که هر طور شده خودش را در انتهای فصل نقل و انتقالات به یک تیم لیگ برتری برساند.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:47 pm

یعنی ممکنه زنیدپور بیاد داماش ؟ /4/
شایدم برای مسایل خانوادگیش بره استقلال خوزستان
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:05 pm

رقم پيشنهادي پرسپوليس به صادقيان از زبان فروتن

سرپرست تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: پيام صادقيان زماني که قصد جدايي از تيم ما را داشت به ما مي‌گفت [size=18:3b7aaf271e]پرسپوليس به من 1 ميليارد و 700 ميليون پيشنهاد داده است.[/size:3b7aaf271e]
[رقم پيشنهادي پرسپوليس به صادقيان از زبان فروتن]

اصغر فروتن امروز در جلسه معارفه و نشست خبري لوکا بوناچيچ اظهار کرد: زماني نام باشگاه‌ها براي پيوستن بازيکنان به آنها امتياز محسوب مي‌شد اما امروزه اين پول است که براي بازيکنان امتياز محسوب مي‌شود.

به گزارش فارس، وي تصريح کرد: زماني پرسپوليس و استقلال براي بازيکنان امتياز بود اما امروزه با هر بازيکني که براي بستن قرارداد صحبت مي‌کنيم صحبت پول مي‌کند.

سرپرست تيم فوتبال ذوب‌آهن تاکيد کرد: [size=18:3b7aaf271e]پيام صادقيان به ما مي‌گفت پرسپوليس به من يک ميليارد و 700 ميليون مي‌دهد و سينا عشوري هم مي‌گويد استقلال به من گفته فلان مبلغ بالا را به تو مي‌دهيم و صلصالي هم که يعني کاپيتان تيم ما بوده مبلغ بسيار زيادي را از ما طلب مي‌کند.[/size:3b7aaf271e]

وي با بيان اينکه دوست دارم خبرنگاران به ما کمک کنند تاکيد کرد: اميدوارم فصل خوبي را سپري کنيم و من هم با کسب اجازه از استاد ياوري در خانه خودم ماندگار شدم.[size=12:3b7aaf271e] [/size:3b7aaf271e]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:11 pm

زیر یکی از این مطالب که به رقم های میلیاردی بازیکنا اشاره میکرد تو سایت گل یکی نوشته خوش به حالشون رفتم مسکن مهر بگیرم گفتند فلان قدر باید بدی و منم نداشتم پولم رو پس گرفتم!!!!!!!!!!

به کجا چنین شتابان!

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط majid13 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:14 pm

من فکر میکنم اگه به زنیدپور پیشنهاد بدن میاد! با توجه به این که این فصل هم انگیزش بر رسیدن به تیم ملی و جام جهانی چند برابر هست میتونه گزینه خوبی باشه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان