[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:34 am

میلادپورقلی دروازه بان هست؟

قبلاً گفتند که احتمال داره این دروازه بان حتی برای این فصل آماده بشه

این بازیکن چطور هست؟

زیاد دلتون رو به غیرت و این چیزهای بازیکن ها خوش نکنید. اینا رو اگر از بازیکنا می شنوید بدونید بخش زیادیش کشک هست. بازیکنا بیشتر چشمشون دنبال پول هست. هر کسی پول بیشتری بده بازیکنا میرن اون سمت. براشون هیچ وقت به اندازه ی هوادار مهم نیست که آیا تیم شهرش وضعیتش اکی هست و یا نه. آیا من الآن برم تو این وضعیت مشکلی برای تیم شهرم پیش میاد یا نه؟ نه داماش بلکه تمام لیگ تمام تیم ها همه دنبال پول هست.

و این رو هم بدونید. خیلی وقت ها همین هوادار ها هستند که باعث پیشرفت یک بازیکن میشن. و در زمانی که هوادارها که باعث پیشرفت اون بازیکن شدند انتظار دارند در روزهای سخت کنار تیم باشه اون بازیکن میره دنبال جیب خودش!
آخرين ويرايش توسط mohammadrashti22 on چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:41 am, ويرايش شده در 2.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:35 am

آبشک: قراردادم را با داماش ثبت نکرده بودم که مشکلی ایجاد شود/ افتخار می کنم شاگرد دایی شوم

آبشک: قراردادم را با داماش ثبت نکرده بودم که مشکلی ایجاد شود/ افتخار می کنم شاگرد دایی شوم

پرسپولیس نیوز : بازیکن خط میانی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: بازی در پرسپولیس و شاگردی علی دایی افتخار بزرگی است و می‌خواهم توانایی‌های خود را به اثبات برسانم.

هافبک دفاعی تیم فوتبال داماش در آستانه پیوستن به پرسپولیس قرار دارد و اگر مساله ای پیش نیاید، این اتفاق خواهد افتاد.

محمد آبشک گزینه مورد نظر پرسپولیسی ها در این خصوص گفت: از طرف باشگاه پرسپولیس و نزدیکان علی دایی با من مذاکره شده است و صحبت های خوبی را هم انجام دادیم و به توافق هم رسیده ایم. البته قبل از این مذاکرات، قرارداد داخلی خود را با داماش به مدت یک سال تمدید کرده بودم اما از آنجایی که هنوز ثبت نشده است، فکر نمی کنم مشکلی ایجاد شود.

وی ادامه داد: هنوز با آقای عابدینی صحبت نکردم اما می خواهم این مسائل را برای او بازگو کنم و درخواستم را بگویم. این که گفته می شود اگر عابدینی به پرسپولیس بیاید، من هم در آن صورت می توانم بیایم، صحت ندارد و عابدینی هیچ گاه مسائل داخلی فوتبال را با بحث مدیریتی آن به یکدیگر ارتباط نمی دهد. فکر می کنم الان زمان مناسبی برای تجربه فضای دیگری است و به همین خاطر بی صبرانه منتظر هستم تا این اتفاق رخ بدهد. با این اوصاف در رشت روزهای خوبی را سپری کرده ام و از هواداران خوب داماش هم تشکر و قدردانی می کنم.

آبشک تصریح کرد: بازی در پرسپولیس و شاگردی دایی افتخار بزرگی است و می خواهم توانایی های خود را به اثبات برسانم. بازی کردن در تیمی پرطرفدار مثل پرسپولیس که همه نگاه ها به سمتش است، کار را سخت می کند اما مطمئن هستم که تحمل این دشواری ها برای رسیدن به اهدافم ارزش آن را دارد. از رقابت در پرسپولیس نمی ترسم و می خواهم از تجربیات سایر نفرات این تیم استفاده کنم و بازیکن موثری برای سرخپوشان باشم.

وی در انتها گفت: البته قبل از این که با داماش قرارداد داخلی امضا کنم، از مس کرمان و تراکتورسازی تبریز هم پیشنهاد داشتم. با تراکتور صحبت هایی انجام داده بودم اما مجید جلالی بیشتر به جذب جواد نکونام علاقه مند بود و به همین دلیل ادامه مذاکرات مقدور نبود.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:45 am

خیلی ممنون محمد جان امیدوارم هرجا بری موفق باشی و اینکه کاش قبل مذاکره کردن با پرسپولیس با آقای عابدینی صحبت میکردی ولی به هر حال بازیکنی بود که من انتظار رفتنش داشتم .الانم دوس دارم با رضایت همه هوادارها و آقای عابدینی بری /13/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:45 am

[color=darkblue:75f92a0071][size=18:75f92a0071]قبل عمل:
محمد آبشک : دلیل اصلی ماندم ، هواداران داماش و مردم رشت بودند

بعد عمل:

/15/ /15/ /15/ /15/[/size:75f92a0071][/color:75f92a0071]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:53 am

بازگشت على چيلاورت به دروازه داماش

از درون باشگاه شنيده ايم كادر فنى و مديريت داماش تصميم گرفته اند تا درون دروازه به جاى رودباريان از على نظرمحمدى استفاده نمايند

سايت گل - در حالى كه پيش از اين در رسانه ها اعلام شده بود كه همه ى بازيكنان فصل گذشته داماش قراردادشان را تمديد كردند، روز گذشته به ناگهان مشخص شد كه حسن رودباريان در يك چرخش آشكار به كرمان كوچ كرد و قراردادش را با مس اين شهر به ثبت رسانيد. اين امر و با توجه به اينكه اكثر دروازه بانهاى ليگ برترى قرارداد خود را با تيمهايشان تمديد كرده اند، مى توانست موجب شود كه دست داماشى ها بدجورى در پوست گردو بماند.
اما آنطور كه از درون باشگاه شنيده ايم كادر فنى و مديريت داماش تصميم گرفته اند تا درون دروازه به جاى رودباريان از على نظرمحمدى استفاده نمايند. دروازه بانى كه سالها درون دروازه اين تيم ايستاده و بازوبند كاپيتانى را هم بر دست بسته است. نظرمحمدى كه در نزد هواداران داماش به على چيلاورت معروف است، امسال به عنوان كادر فنى به جمع پسران شهرباران پيوسته بود و سال گذشته هم در تيم نساجى مازندران حضور داشت.
داماش به جز نظرمحمدى از وجود ميلاد فراهانى و بهنام لايقى فر هم سود مى برد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 10:02 am

[size=18:fbedb6a137]آبشک قبل از صحبت با پرسپولیس[/size:fbedb6a137]

[size=24:fbedb6a137][color=red:fbedb6a137] محمد آبشک : دلیل اصلی ماندم ، هواداران داماش و مردم رشت بودند [/color:fbedb6a137][/size:fbedb6a137]

از همه ی هواداران خونگرم و خوب تیم داماش تشکر می کنم.[b:fbedb6a137]اول صحبت هایم هم گفتم که دلیل اصلی ماندن من در داماش بیشتر هواداران داماش و مردم رشت می باشند . ان شالله بتوانیم امسال نتایج خوبی بگیریم . اگر همین چند بازیکن هم می رفتیم تیم از هم پاشیده می شد.[/b:fbedb6a137]می بینید که 2 تن از خوب های ما رفتند و زمان میبرد تا بازیکنان جایگزین بتوانند در تیم جا بیفتند و همانند حسین و علیرضا مثمر ثمر واقع شوند و جای خالی دو بازیکن خوب ما را پر کنند . در کل جوان های خوب و با انگیزه ای امسال داریم . اگر یکی از اون دو بازیکن امسال حفظ میشدند ما جز 6 تای اول بودیم و میتوانستیم نتیجه بهتری بگیریم .

[size=18:fbedb6a137]بعد از صحبت با پرسپولیس[/size:fbedb6a137]

[size=24:fbedb6a137][color=orange:fbedb6a137] آبشک: قراردادم را با داماش ثبت نکرده بودم که مشکلی ایجاد شود/ افتخار می کنم شاگرد دایی شوم [/color:fbedb6a137][/size:fbedb6a137]

از طرف باشگاه پرسپولیس و نزدیکان علی دایی با من مذاکره شده است و صحبت های خوبی را هم انجام دادیم و به توافق هم رسیده ایم. البته قبل از این مذاکرات، [b:fbedb6a137]قرارداد داخلی خود را با داماش به مدت یک سال تمدید کرده بودم اما از آنجایی که هنوز ثبت نشده است، فکر نمی کنم مشکلی ایجاد شود. [/b:fbedb6a137]

بازی در پرسپولیس و شاگردی دایی افتخار بزرگی است و می خواهم توانایی های خود را به اثبات برسانم. بازی کردن در تیمی پرطرفدار مثل پرسپولیس که همه نگاه ها به سمتش است، کار را سخت می کند اما مطمئن هستم که تحمل این دشواری ها برای رسیدن به اهدافم ارزش آن را دارد.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی ها داماش اگر بره دسته یک این بازیکنا میگن به جهنم که رفت دسته یک!!!. فقط شاید یکم از این نارحت بشن که زمانیکه تیم های دیگه این ها رو نخوان داماش براشون مثل یه پناهگاه بوده تا دوباره خودشون رو احیا کنند و دیگه این پناهگاه خوب رو ندارند تا باهاش به پول برسند!

یعنی اینقدر هم مرد نیستند که وقتی قرارداد امضا می کنند به قراردادی که با تیم شهرشون بستند احترام بزارن
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » چهارشنبه جولاي 03, 2013 10:30 am

من نمیفهمم مگه قرارداد داخلی امسالم مثل سالهای قبل کشکه؟!؟
مگه اعلام نشده امسال قرارداد داخلی اعتبار داره
بازم مثل سالهای قبل همه فقط واسه بازار گرمی دارن داخلی میبندن که
اگه ارزشی نداره پس چرا میبندن خوب
مردمو گیر آوردن دیگه
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 10:53 am

زنیدپور از گسترش فولاد جدا شد! فرصت عالی برای جذب یه بازیکن خوب
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 11:07 am

مسلمان در ذوب آهن ماندني شد

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران در تيم ذوب آهن ماندني شد.

محسن مسلمان که در حال حاضر براي مذاکره با باشگاه ذوب آهن در اين باشگاه حضور دارد در گفت و گويي کوتاه به خبرنگار اوج گفت: يک سال ديگر با ذوب آهن قرارداد داشتم اما بايد توافق مي کردم که الان اين توافق انجام شده و يک سال ديگر در ذوب آهن مي مانم.

به گزارش اوج نيوز، وي درخصوص داشتن پيشنهاد از تيم هاي ديگر گفت: هر چه که بوده تمام شد و من در ذوب آهن ماندم.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 03, 2013 11:14 am

[align=center:11d8c0c079][color=blue:11d8c0c079][size=18:11d8c0c079]
با داماش قرارداد داخلي بسته ام و بايد رضايت باشگاه را بگيرم / آبشک : احتمالش زياد است كه به پرسپوليس بيايم

داماش هم تيم كوچكي نيست اما براي پيشرفت بيشتر مي توانم پرسپوليس را انتخاب كنم[/size:11d8c0c079]
[/color:11d8c0c079]

سایت گل - پرسپوليسي ها بعد از عدم موفقيت در جذب قاسم حدادي فر حالا دنبال به خدمت گيري يك هافبك مياني مقتدر هستند. [color=black:11d8c0c079]علي دايي دست گذاشته روي محمد آبشك. هافبك جنگنده داماش گيلان كه حالا مورد توجه پرسپوليسي ها قرار گرفته و پيشنهاد سرخ ها را در جيب خود مي بيند.[/color:11d8c0c079]

به گزارش گل ، آبشك كه به تازگي قبرارداد خود را با داماش براي يك سال ديگر تمديد كرده [color=red:11d8c0c079]درباره احتمال حضور در پرسپوليس مي گويد:« من با داماش قرارداد داخلي بسته ام و بايد رضايت باشگاه را بگيرم تا بتوانم پرسپوليسي شوم. فكر مي كنم احتمالش زياد است كه به پرسپوليس بيايم. مثل خيلي ها نمي گويم از بچگي پرسپوليسي بودم. من از بچگي داماشي بودم و حالا هم افتخار مي كنم كه مورد توجه مسئولان پرسپوليس و علي دايي قرار گرفته ام.نمي دانم چند درصد احتمال دارد كه به پرسپوليس بروم ولي اميدوارم كه رضايتنامه ام را بدهند. اگر فكر مي كنند مي توانم در پرسپوليس پيشرفت كنم عالي است كه رضايتنامه ام را بدهند. البته همه چيز را سپرده ام به قسمت تا ببينم چه اتفاقي رخ مي دهد»[/color:11d8c0c079]
[color=darkblue:11d8c0c079]
آبشك از پيشرفت با پيراهن پرسپوليس صحبت مي كند و مي گويد:« اگر شرايط مهيا باشد در پرسپوليس هم پيشرفت مي كنم. براي نيمكت نشيني به پرسپوليس نمي آيم. مي آيم تا بازي كنم و مهره مثمرثمري باشم. قطعا بازي در تيمي پرطرفدار مثل پرسپوليس مي تواند در پيشرفتم تاثيرگذار باشد. البته داماش هم تيم كوچكي نيست اما براي پيشرفت بيشتر مي توانم پرسپوليس را انتخاب كنم. من برخلاف پيشنهادهايي كه داشتم با داماش تمديد كردم اما حالا منتظرم نظر عابديني را بدانم تا ببينم مي توانم پرسپوليسي شوم يا نه. »[/color:11d8c0c079]

آبشك درباره رقابت با كفشگري و حقيقي مي گويد:« همه تيمها چندين و چند هافبك دارند و اين هافبكها بايد با هم رقابت كنند تا به تركيب اصلي برسند. حقيقي و كفشگري هم خوب هستند اما همه بايد بجنگيم و تلاش كنيم تا به تركيب اصلي برسيم»
[/align:11d8c0c079]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9-?ICID=OP
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Mohammad_S » چهارشنبه جولاي 03, 2013 11:57 am

بازیکنی که دلش با تیم نیست همون بره بهتره.
ما فصل پیش هم بدون آبشک خیلی بازی انجام دادیم. اگه هم رفت به سلامت. بچه های جاشو پر می کنن.
امیدوارم آبشک هر تیمی میره موفق باشه
ولی بازیکنا بدونن که رفتارشون زمانی که تیم توی مشکلاته، هیچ موقع از ذهن هوادرا پاک نمیشه...
نماد کاربر
Mohammad_S
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 22, 2013 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:29 pm

من موندم فقط که این حبیب دهقانی رو برای چی دارن میگیرن!؟ یعنی خیار بذاری تو دروازه از این بهتر میتونه دروازه بانی کنه......... /15/
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:31 pm

دهنوي پرسپوليسي شد!
قاسم دهنوي به پرسپوليس پيوست.

هافبک فصل پيش تراکتورسازي که به دليل بستن قرارداد همزمان با دو باشگاه سپاهان و پرسپوليس، دچار مشکلات شده بود و حتي با شکايت پرسپوليسي‌ها و تصميم ابتدايي کميته انضباطي يک سال از حضور در ميادين محروم شد امروز با حضور در اردوي پرسپوليس پيوستن خود را به اين تيم قطعي کرد.

سعيد شيريني با تاييد اين خبر گفت : دهنوي امروز در کنار ساير بازيکنان با پيراهن پرسپوليس برابر تراکتورسازي به ميدان خواهد رفت.

به گزارش ايسنا، اکنون بايد منتظر واکنش سپاهاني‌ها به اين انتقال بود. اين بازيکن پيش از اين در تمرين‌هاي تيم سپاهان هم حاضر شده بود و احتمالا حضورش در تمرين پرسپوليس و حضورش در اين تيم با واکنش تيم اصفهاني روبه‌رو خواهد شد، هر چند که شايد پشت پرده توافقي بين دو تيم صورت گرفته شده باشد.
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط totti » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:32 pm

ابوالقاسم چي همه رو گير اورد پس ابشك را ديگه نميخان
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط totti در چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:36 pm .
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:32 pm

دهنوي مشکلي براي بازي در پرسپوليس ندارد!
رئيس کميته انضباطي مي‌گويد دهنوي مشکلي براي بازي در پرسپوليس ندارد.
اسماعيل حسن‌زاده درباره وضعيت قاسم دهنوي براي بازي در پرسپوليس اظهار کرد: کميته انضباطي دهنوي را محروم نکرده بود و متاسفانه برخي رسانه‌ها در اين زمينه خبر اشتباه داده بودند. ما درباره اين بازيکن فقط يک دستور موقت داده بوديم که آن هم با توجه به اينکه دهنوي به اشتباه خود پي برد، رفع اثر شد.

به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: بنابراين دهنوي مثل ساير بازيکنان مشکلي براي فعاليت ندارد و مي‌تواند براي پرسپوليس يا هر تيمي که با آن قرارداد دارد بازي کند.
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان