[quote:dcca3a196c="hesam14"][quote:dcca3a196c="MEHRDAD"][quote:dcca3a196c="pedram_1367"][quote:dcca3a196c="popo131"]pedram_1367 جان هر چه دل تنگت ميخواهد بگو

[/quote:dcca3a196c]
من از اول موضعم نسبت به دروازه بانان تیممون مشخص بود و کماکان هم روی نظرم مبنی بر اینکه هیچ دروازه بان تاثیر گذاری در ایران نداریم هستم ...
اتفاقا اون روز هم به شما گفتم چون تا الان رودباریان نیومده سر تمرین و از اونجایی که ما باز هم خدمت کردیم به فوتبال این مملکت و رودباریان رو برگردوندیم ؛ قطعا احتمال بازگشتش کم هست و نگرانی من از ورود معمارزاده و اخیرا میرزاپور به شدت افزایش یافته ...
قبل از فصل هم شنیده بودم نظر محمدی امسال بازی می کنه که خبر مربیگریش یکم شوکه ام کرد ... البته با جذب کمک مربی های دیگه ؛ باز هم حدس می زنم نظر محمدی امسال بازی می کنه ... حالا باید دید چی میشه ...
در مورد آبشک هم نظرم اینه که اگه بخواد بره که ربطی به داماش و اجازه عابدینی نداره ... چون تا اونجایی که من می دونم قراردادش تموم شده و بازیکن آزاد هست و الان هم شاید قرارداد داخلی بسته باشه با تیم ... با توجه به این نکته که تازه ازدواج کرده و تشکیل زندگی داده ( که براش آرزوی خوشبختی می کنم ) ، شاید این یکم ورق رو به سمت ما برگردونه که حداقل این فصل رو به خاطر مسایل خانوادگی بمونه ... ( این کاملا حدسیات منه ! البته همچین حدسی در مورد ابراهیمی هم زده بودم ولی رفت )
در مورد جذب مگنو به نظرم اگه حاجی زاده رو رد می کردند ؛ خوب بود ... ولی با حضور حاجی زاده دیگه ما چند تا هافبک می خوایم ؟؟!! نمی دونم والله ...[/quote:dcca3a196c]
[color=darkblue:dcca3a196c]از امسال قرارداد داخلی به معنای قرارداد رسمی هست و هر بازیکنی که با یک تیم قرارداد ببنده دیگه رسما بازیکن تیم میشه و فقط باید سه روز بعد از امضای قرارداد ثبتش کنند تا اعتبارش باقی بمونه . آبشک و بقیه افرادی هم که تو لیست نوشتیم قرارداد امضا کردند و فقط رضا کاردوست مثل اینکه هنوز رسما امضا نکرده یه مشکلات کوچیکی سر مسائل مالیش داره .
[/color:dcca3a196c][/quote:dcca3a196c]
دروازه بان تاثیر گذار نداریم؟؟؟پس کی استقلالو قهرمان کرد؟؟[/quote:dcca3a196c]
به نظر شما رحمتی استقلال رو قهرمان کرد ؟! یکی از عوامل قهرمانی استقلال رحمتی بود که 3 تا گل از داماش خورد و تا آخر عمرش باید یادش باشه مخصوصا گل های بازی برگشت جلوی 100 هزار نفر ...
عوامل زیادی در قهرمانی استقلال دخیل بود که یک نمونه خیلی تابلوش پنالتی ای بود که تو اهواز آقای ترکی بعد از تقریبا 2 ماه داوری نکردن براشون گرفت ....
دروازه بان تاثیر گذار کسی هست که همیشه در یک سطح باشه که تو ایران نداریم و همه عشقی و بگیر و نگیر هستند ... رحمتی یکبار چنان توپ میگیره که آدم فکر می کنه جادو کرده دروازه رو یکبار هم اون گل رو از حسین ابراهیمی تو تهران می خوره ... بقیه شون هم همینطور !!