[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 777 » سه شنبه جولاي 02, 2013 9:30 pm

[quote:c70703d1b8="nima_beckham"][align=center:c70703d1b8][color=darkblue:c70703d1b8][b:c70703d1b8]تماس شیرینی با عابدینی/حاجی آبشک رو بده به ما
[/b:c70703d1b8][/color:c70703d1b8]

[img:c70703d1b8]http://u.goal.com/270400/270493_heroa.jpg[/img:c70703d1b8]
کثیتر از شیرینی دیگه وجود نداره !

حالا پرسپولیسی ها سخت به دنبال هافبک دفاعی هستند و هر طور شده می خواهند آبشک را از داماش بگیرند
سایت گل-پرسپولیس که در فصل نقل و انتقالات نتوانست یک هافبک دفاعی خوب بگیرد حالا می خواهد هر طور که شده آبشک را از داماشی ها بگیرددر همین رابطه حالا شیرینی ساعاتی پیش با امیر عابدینی تماس گرفت تا اجازه حضور آبشک را در داماش بگیرد.[color=red:c70703d1b8]
[b:c70703d1b8]در این مکالمه شیرینی خیلی جدی در نهایت صمیمیت به عابدینی گفت:حاجی آبشک رو بده به ما..[/b:c70703d1b8][/color:c70703d1b8]
حالا باید دید عابدینی در جواب این خواسته چه می گوید.

شاید هم پرسپولیسی شدن آبشک در گرو آمدن عابدینی به هیئت مدیره پرسپولیس باشد !.
[/align:c70703d1b8]

www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8 ... A7?ICID=OP[/quote:c70703d1b8]
اگه عابدینی درک داشته باشه میفهمه که نباید ابشک بفرسته پرسپولیس
هرچندکه انتقال ابشک دست خودشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 02, 2013 9:56 pm

[quote:0cdc38e294="pedram_1367"][quote:0cdc38e294="popo131"]pedram_1367 جان هر چه دل تنگت ميخواهد بگو :?: :?: :?: :?: :?:[/quote:0cdc38e294]

من از اول موضعم نسبت به دروازه بانان تیممون مشخص بود و کماکان هم روی نظرم مبنی بر اینکه هیچ دروازه بان تاثیر گذاری در ایران نداریم هستم ...

اتفاقا اون روز هم به شما گفتم چون تا الان رودباریان نیومده سر تمرین و از اونجایی که ما باز هم خدمت کردیم به فوتبال این مملکت و رودباریان رو برگردوندیم ؛ قطعا احتمال بازگشتش کم هست و نگرانی من از ورود معمارزاده و اخیرا میرزاپور به شدت افزایش یافته ...

قبل از فصل هم شنیده بودم نظر محمدی امسال بازی می کنه که خبر مربیگریش یکم شوکه ام کرد ... البته با جذب کمک مربی های دیگه ؛ باز هم حدس می زنم نظر محمدی امسال بازی می کنه ... حالا باید دید چی میشه ...

در مورد آبشک هم نظرم اینه که اگه بخواد بره که ربطی به داماش و اجازه عابدینی نداره ... چون تا اونجایی که من می دونم قراردادش تموم شده و بازیکن آزاد هست و الان هم شاید قرارداد داخلی بسته باشه با تیم ... با توجه به این نکته که تازه ازدواج کرده و تشکیل زندگی داده ( که براش آرزوی خوشبختی می کنم ) ، شاید این یکم ورق رو به سمت ما برگردونه که حداقل این فصل رو به خاطر مسایل خانوادگی بمونه ... ( این کاملا حدسیات منه ! البته همچین حدسی در مورد ابراهیمی هم زده بودم ولی رفت )

در مورد جذب مگنو به نظرم اگه حاجی زاده رو رد می کردند ؛ خوب بود ... ولی با حضور حاجی زاده دیگه ما چند تا هافبک می خوایم ؟؟!! نمی دونم والله ...[/quote:0cdc38e294]

[color=darkblue:0cdc38e294]از امسال قرارداد داخلی به معنای قرارداد رسمی هست و هر بازیکنی که با یک تیم قرارداد ببنده دیگه رسما بازیکن تیم میشه و فقط باید سه روز بعد از امضای قرارداد ثبتش کنند تا اعتبارش باقی بمونه . آبشک و بقیه افرادی هم که تو لیست نوشتیم قرارداد امضا کردند و فقط رضا کاردوست مثل اینکه هنوز رسما امضا نکرده یه مشکلات کوچیکی سر مسائل مالیش داره .
[/color:0cdc38e294]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hesam14 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 5:18 am

[quote:6de5220fba="MEHRDAD"][quote:6de5220fba="pedram_1367"][quote:6de5220fba="popo131"]pedram_1367 جان هر چه دل تنگت ميخواهد بگو :?: :?: :?: :?: :?:[/quote:6de5220fba]

من از اول موضعم نسبت به دروازه بانان تیممون مشخص بود و کماکان هم روی نظرم مبنی بر اینکه هیچ دروازه بان تاثیر گذاری در ایران نداریم هستم ...

اتفاقا اون روز هم به شما گفتم چون تا الان رودباریان نیومده سر تمرین و از اونجایی که ما باز هم خدمت کردیم به فوتبال این مملکت و رودباریان رو برگردوندیم ؛ قطعا احتمال بازگشتش کم هست و نگرانی من از ورود معمارزاده و اخیرا میرزاپور به شدت افزایش یافته ...

قبل از فصل هم شنیده بودم نظر محمدی امسال بازی می کنه که خبر مربیگریش یکم شوکه ام کرد ... البته با جذب کمک مربی های دیگه ؛ باز هم حدس می زنم نظر محمدی امسال بازی می کنه ... حالا باید دید چی میشه ...

در مورد آبشک هم نظرم اینه که اگه بخواد بره که ربطی به داماش و اجازه عابدینی نداره ... چون تا اونجایی که من می دونم قراردادش تموم شده و بازیکن آزاد هست و الان هم شاید قرارداد داخلی بسته باشه با تیم ... با توجه به این نکته که تازه ازدواج کرده و تشکیل زندگی داده ( که براش آرزوی خوشبختی می کنم ) ، شاید این یکم ورق رو به سمت ما برگردونه که حداقل این فصل رو به خاطر مسایل خانوادگی بمونه ... ( این کاملا حدسیات منه ! البته همچین حدسی در مورد ابراهیمی هم زده بودم ولی رفت )

در مورد جذب مگنو به نظرم اگه حاجی زاده رو رد می کردند ؛ خوب بود ... ولی با حضور حاجی زاده دیگه ما چند تا هافبک می خوایم ؟؟!! نمی دونم والله ...[/quote:6de5220fba]

[color=darkblue:6de5220fba]از امسال قرارداد داخلی به معنای قرارداد رسمی هست و هر بازیکنی که با یک تیم قرارداد ببنده دیگه رسما بازیکن تیم میشه و فقط باید سه روز بعد از امضای قرارداد ثبتش کنند تا اعتبارش باقی بمونه . آبشک و بقیه افرادی هم که تو لیست نوشتیم قرارداد امضا کردند و فقط رضا کاردوست مثل اینکه هنوز رسما امضا نکرده یه مشکلات کوچیکی سر مسائل مالیش داره .
[/color:6de5220fba][/quote:6de5220fba]
دروازه بان تاثیر گذار نداریم؟؟؟پس کی استقلالو قهرمان کرد؟؟
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 5:36 am

زنيدپور نيامده از تبريز برگشت

[size=18:712fc886f3][color=green:712fc886f3]اين هافبک چپ پا در روزهاي ابتدايي نقل و انتقالات به جمع شاگردان رسول خطيبي اضافه شده بود.

به گزارش ايسنا ، زنيدپور مشکلات خانوادگي را دليل بر فسخ قرار داد با آبي‌پوشان تبريزي مي‌داند.[/color:712fc886f3][/size:712fc886f3]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 5:57 am

[quote:dcca3a196c="hesam14"][quote:dcca3a196c="MEHRDAD"][quote:dcca3a196c="pedram_1367"][quote:dcca3a196c="popo131"]pedram_1367 جان هر چه دل تنگت ميخواهد بگو :?: :?: :?: :?: :?:[/quote:dcca3a196c]

در مورد جذب مگنو به نظرم اگه حاجی زاده رو رد می کردند ؛ خوب بود ... ولی با حضور حاجی زاده دیگه ما چند تا هافبک می خوایم ؟؟!! نمی دونم والله ...[/quote:dcca3a196c]

[color=darkblue:dcca3a196c]از امسال قرارداد داخلی به معنای قرارداد رسمی هست و هر بازیکنی که با یک تیم قرارداد ببنده دیگه رسما بازیکن تیم میشه و فقط باید سه روز بعد از امضای قرارداد ثبتش کنند تا اعتبارش باقی بمونه . آبشک و بقیه افرادی هم که تو لیست نوشتیم قرارداد امضا کردند و فقط رضا کاردوست مثل اینکه هنوز رسما امضا نکرده یه مشکلات کوچیکی سر مسائل مالیش داره .
[/color:dcca3a196c][/quote:dcca3a196c]
دروازه بان تاثیر گذار نداریم؟؟؟پس کی استقلالو قهرمان کرد؟؟[/quote:dcca3a196c]

به نظر شما رحمتی استقلال رو قهرمان کرد ؟! یکی از عوامل قهرمانی استقلال رحمتی بود که 3 تا گل از داماش خورد و تا آخر عمرش باید یادش باشه مخصوصا گل های بازی برگشت جلوی 100 هزار نفر ...

عوامل زیادی در قهرمانی استقلال دخیل بود که یک نمونه خیلی تابلوش پنالتی ای بود که تو اهواز آقای ترکی بعد از تقریبا 2 ماه داوری نکردن براشون گرفت ....

دروازه بان تاثیر گذار کسی هست که همیشه در یک سطح باشه که تو ایران نداریم و همه عشقی و بگیر و نگیر هستند ... رحمتی یکبار چنان توپ میگیره که آدم فکر می کنه جادو کرده دروازه رو یکبار هم اون گل رو از حسین ابراهیمی تو تهران می خوره ... بقیه شون هم همینطور !!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:56 am

آقا رودباریان رفت که رفت

دوست نداره بمونه زوری که نمیشه نگاه داشتش

دستش درد نکنه یه فصل مثل بقیهٔ بازیکن هامون واسه تیم زحمت کشید الانم هر جا که هست براش آرزوی موفقیت می‌کنم

چرا همتون یه جوری صحبت می‌کنید که انگار میلاد دشمن تیم هست ؟!؟

حد اقل اینه که میلاد به تیم تعصب داره اندازهٔ همهٔ بازیکن‌های بومیمون

درسته فصل قبل اشتباهاتی هم داشته ولی‌ کی‌ اشتباه نمی‌کنه؟ دیگه تو ایران بزرگتر از رحمتی نیس که وقتی‌ رحمتیم اشتباه می‌کنه چه انتظاری از میلاد دارید خوب

مگه بقیه بازیکن هامون فصل قبل هیچ اشتباهی‌ نداشتن؟!

یه مدتی‌ بود که میلاد خیلی‌ خوب کار میکرد اگر الانم یه ذره باهاش کار بشه بازم میتونه به دروازبان مطمئن تبدیل بشه

خواهشاً اینقدر همین بازیکن‌های اندکی‌ که واسمون باقی‌ موندن رو نکوبید و یه ذره بهشون روحیه بدید
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:00 am

یکم ترافیک تو هافبک سنگینه : مگنو باتیستا و کاردوست و حاجی زاده و آبشک و حاجتی
بر عکس در حمله : متوسل زاده و افشین چاووشی
امیدوارم زودتر یه فکری بکنن .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:03 am

[quote:af68792d11="pouryaR-damash"]یکم ترافیک تو هافبک سنگینه : مگنو باتیستا و کاردوست و حاجی زاده و آبشک و حاجتی
امیدوارم زودتر یه فکری بکنن .
ترکاشوند مهاجم فصل پیش گهره ؟[/quote:af68792d11]

آره بازیکن خوبیه
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:03 am

سایت گل - سرمربی گسترش فولاد از جذب احتمالی یک بازیکن اهل آمریکای جنوبی خبر داد .
"رسول خطیبی"، سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در گفتگو با آناج در مورد جذب بازیکنان جدید به ترکیب تیم گفت: با دو بازیکن خارجی از کشور های پرو و صربستان مذاکراتی انجام دادیم و طی دو روز آینده بازیکن پرویی که در پست هافبک بازی می کند وارد تبریز خواهد شد و قرار داد خود را خواهد بست. اما با بازیکن صربستانی به توافق نرسیدیم و مذاکراتمان بی نتیجه ماند.

وی در مورد انتقال شهریار شیروند به تراکتورسازی اظهار کرد: تراکتورسازی تیم اول استان است و ما برای حمایت از این تیم و علاقه ای که به آن داریم، با انتقال شهریار شیروند، همانند داود نوشی صوفیانی به تراکتورسازی موافقت کردیم. شهریار شیروند یکی از بهترین و موثرترین بازیکنان تیم بود که امیدواریم که در تراکتورسازی موفق باشد و بتواند دل هواداران این تیم را شاد کند.

سرمربی تیم گسترش فولاد در خاتمه در مورد برنامه تمرینات این تیم افزود: از فردا (چهارشنبه) همه روزه تمرینات خود را از ساعت 6 عصر و در زمین چمن اختصاصی خود برگزار خواهیم کرد تا به آمادگی کامل برسیم و با قدرت وارد مسابقات لیگ برتر شویم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:28 am

انتقاد شدید عابدینی از تماس پرسپولیس با بازیکن داماش/آبشک کاری کرد که او را به هیچ تیمی ندهم
تماس باشگاه پرسپولیس با آبشک عصبانیت شدید عابدینی را به همراه داشته است.
مدیرعامل داماش در گفت وگو با اوج نیوز در خصوص مذاکره پرسپولیس با آبشک اظهار داشت:دلال فرستاده اند دنبال این بازیکن و با او مذاکره کرده اند.تازه بعد از اینکه مذاکره اشان تمام شد شیرینی زنگ زد به من و گفت که او را می خواهیم.
وی افزود:باز دم شیرینی گرم که به من زنگ زد اما من گفتم که بدون اجازه من با بازیکن صحبت شده حالا که تمام شده از من اجازه می گیرید.این چه کار زشتی است که می کنند؟چرا با بازیکنی که قرارداد دارد صحبت می کنند؟فوتبال ما شده دلال بازی و هرکسی که پول بیشتر دارد خود را محق می داند.
عابدینی خاطرنشان کرد:بعضی از بازیکنان نمک شناسند مثل جهانبخش که به اروپا رفته اما می گوید که باید با باشگاه حرف بزنید و صاحب اختیار من باشگاه است.این بازیکن پیشرفت می کند.اما برخی سقف آرزوهایشان کوتاه است و با 100 میلیون توامن این و آن ور می شوند.با 100 میلیون هویت خود را فراموش می کنند و به تیم شهرشان پشت می کنند.
وی افزود:بازیکنانی مثل نکونام تنها به خاطر مسایل فنی در سطوح بالا جای نگرفته اند بلکه یک سری اصول را رعابت کرده اند.اما برخی اینها را متوجه نمی شوند.
عابدینی تأکید کرد:آبشک کاری کرده که دیگر او را به هیچ تیمی ندهم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:29 am

رودباریان: با درخشش در مس به جام جهانی می روم/ برخی مشکلات باعث شد در داماش نمانم
دروازه بان جدید تیم فوتبال مس کرمان گفت: می خواهم با درخشش در مس کرمان برای دومین بار به جام جهانی بروم.
حسن رودباریان در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره پیوستنش به مس کرمان اظهار داشت: به توافقات نهایی رسیده ایم و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد. به زودی قراردادم را امضا می کنم و در تمرینات مس حاضر می شوم.
وی ادامه داد: دلیل اینکه در داماش نماندم مشکلات مالی نبود. مشکلات دیگری است که هروقت به طور قطعی با مس کرمان قرارداد امضا کردم آنها را بازگو می کنم. مسائلی وجود داشت که نمی توانستم در رشت بمانم و مجبور به جدایی شدم.
دروازه بان مس کرمان درباره شرایط این تیم تاکید کرد: مس در چند سال گذشته تیم خوبی بوده و در بالای جدول حضور داشته است. امسال این توانایی را داریم که در کورس قهرمانی باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.
رودباریان در پایان افزود: من هنوز هم به تیم ملی فکر می کنم. می خواهم با درخشش در مس کرمان برای دومین بار به جام جهانی بروم و امید زیادی دارم تا دوباره ملی پوش شوم.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:39 am

از حركت ديشب آبشك معلوم بود ..... :?: :?: :?: :?: ....ليگ حرفه ايران ؟؟؟؟!!! :?: :?: :?:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:07 am

[quote:cd6732a299="popo131"]رودباریان: با درخشش در مس به جام جهانی می روم/ برخی مشکلات باعث شد در داماش نمانم
دروازه بان جدید تیم فوتبال مس کرمان گفت: می خواهم با درخشش در مس کرمان برای دومین بار به جام جهانی بروم.
حسن رودباریان در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره پیوستنش به مس کرمان اظهار داشت: به توافقات نهایی رسیده ایم و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد. به زودی قراردادم را امضا می کنم و در تمرینات مس حاضر می شوم.
وی ادامه داد: دلیل اینکه در داماش نماندم مشکلات مالی نبود. مشکلات دیگری است که هروقت به طور قطعی با مس کرمان قرارداد امضا کردم آنها را بازگو می کنم. مسائلی وجود داشت که نمی توانستم در رشت بمانم و مجبور به جدایی شدم.
دروازه بان مس کرمان درباره شرایط این تیم تاکید کرد: مس در چند سال گذشته تیم خوبی بوده و در بالای جدول حضور داشته است. امسال این توانایی را داریم که در کورس قهرمانی باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.
رودباریان در پایان افزود: من هنوز هم به تیم ملی فکر می کنم. می خواهم با درخشش در مس کرمان برای دومین بار به جام جهانی بروم و امید زیادی دارم تا دوباره ملی پوش شوم.[/quote:cd6732a299]

دینیم چی کونی ده!!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:56 am

[quote:684d44eacb="pouryaR-damash"]یکم ترافیک تو هافبک سنگینه : مگنو باتیستا و کاردوست و حاجی زاده و آبشک و حاجتی
امیدوارم زودتر یه فکری بکنن .[/quote:684d44eacb]

مگنو که در حد حرف هست ... آبشک هم که صحبت از رفتنش هست ... با کاردوست هم که طبق گفته مهرداد تا الان قرارداد نبستند ...

پس در ادامه فرمایش شما باید بگم در همه پست ها وضع نزدیک به خراب و در بعضی از پست ها وضع خیلی خراب هست !
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:04 am

[color=darkblue:fec9d58016][size=18:fec9d58016]واسه دروازه یه گِلی باید به سرمون بگیریم!!!بابا یکی بگیرید بعد پولش رو میدیم دیگه کشتید مارو!!!!!!همه باشگاه ها پول ندارن که!!!!!!!!! /9/ /9/ /9/[/size:fec9d58016][/color:fec9d58016]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان