[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » سه شنبه جولاي 02, 2013 6:50 pm

[quote:55e40bac38="888"][quote:55e40bac38="MEHRDAD"]لیست نقل و انتقالات داماش در بلوک انتهای صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد .[/quote:55e40bac38]

با وجود ابشک وحاجتی مهدوی وکاردوست وسهرابی وحاجی زاده فکرنکنم دیگه نیازی به مگنو وخدابنده لو که هردو هافیک دفاعی هستن باشن.درمورد نظر محمدی هم حالا کاری به امادگیش ندارم که در چه حد هست ولی مطمئنا اگه نظر محمدی به عنوان گلر اضافه بشه محبوبیتی که داره اجازه فعالیت به بقیه گلر ها هم نمیده!فک کنم یه گلر خارجی معمولی(باتوجه به وضعیت مالی باشگاه) مثل کاسپاروف ذوب بتونه نیازها داماشو رفع کنه.[/quote:55e40bac38]
آبشک میره دیگه شاید مبنا کار این باشه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:01 pm

[quote:bcfdd4a7f9="ali126"][quote:bcfdd4a7f9="888"][quote:bcfdd4a7f9="MEHRDAD"]لیست نقل و انتقالات داماش در بلوک انتهای صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد .[/quote:bcfdd4a7f9]

با وجود ابشک وحاجتی مهدوی وکاردوست وسهرابی وحاجی زاده فکرنکنم دیگه نیازی به مگنو وخدابنده لو که هردو هافیک دفاعی هستن باشن.درمورد نظر محمدی هم حالا کاری به امادگیش ندارم که در چه حد هست ولی مطمئنا اگه نظر محمدی به عنوان گلر اضافه بشه محبوبیتی که داره اجازه فعالیت به بقیه گلر ها هم نمیده!فک کنم یه گلر خارجی معمولی(باتوجه به وضعیت مالی باشگاه) مثل کاسپاروف ذوب بتونه نیازها داماشو رفع کنه.[/quote:bcfdd4a7f9]
آبشک میره دیگه شاید مبنا کار این باشه[/quote:bcfdd4a7f9]

در حال حاضر اصلا بحث رفتن آبشک نیست .
در مورد خدابنده لو هم سهمیه زیر 23 هست و وقتی یه تیم می تونه 38 بازیکن (بزرگسال + زیر 23 سال و امید و جوانان ) داشته باشه طبیعی هست که در یه چندین بازیکن حضور داشته باشند . از طرفی به نظر می رسه با توجه به تمرینات از هادی سهرابی برای سمت راست استفاده می کنند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:01 pm

[color=green:6dec4bd3d2][size=18:6dec4bd3d2]واي خدايا مي ديل بتركس
آخه تا كي بايستي با استرس و اضطراب اخبار و سايتها رو نگاه كنيم
من ديگه تحملشو ندارم نميدونم اين اسمش چيه كه هر روز بايد با بغض اخبار و مصاحبه هاي اين مدير قدرتمند و منجي شهر باران رو بخونيم
با اين فوتبال و داماش دارم به كفر ميرسم ،از همه چي داره بدم مياد
بخدا تاثيرش رو زندگي اداره و خونوادمون كاملا مشخصه
اي تف به اين پول بياد ؛اي تف به هر چي نامرد و نامردي
كاش ميشد تو اين آشفته بازار با هر ترفندي شده محسن فروزان رو بياريم[/size:6dec4bd3d2][/color:6dec4bd3d2]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:11 pm

[quote:e995e8c20d="MEHRDAD"][quote:e995e8c20d="ali126"][quote:e995e8c20d="888"][quote:e995e8c20d="MEHRDAD"]لیست نقل و انتقالات داماش در بلوک انتهای صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد .[/quote:e995e8c20d]

با وجود ابشک وحاجتی مهدوی وکاردوست وسهرابی وحاجی زاده فکرنکنم دیگه نیازی به مگنو وخدابنده لو که هردو هافیک دفاعی هستن باشن.درمورد نظر محمدی هم حالا کاری به امادگیش ندارم که در چه حد هست ولی مطمئنا اگه نظر محمدی به عنوان گلر اضافه بشه محبوبیتی که داره اجازه فعالیت به بقیه گلر ها هم نمیده!فک کنم یه گلر خارجی معمولی(باتوجه به وضعیت مالی باشگاه) مثل کاسپاروف ذوب بتونه نیازها داماشو رفع کنه.[/quote:e995e8c20d]
آبشک میره دیگه شاید مبنا کار این باشه[/quote:e995e8c20d]

در مورد خدابنده لو هم سهمیه زیر 23 هست و وقتی یه تیم می تونه 38 بازیکن (بزرگسال + زیر 23 سال و امید و جوانان ) داشته باشه طبیعی هست که در یه چندین بازیکن حضور داشته باشند . از طرفی به نظر می رسه با توجه به تمرینات از هادی سهرابی برای سمت راست استفاده می کنند .[/quote:e995e8c20d]
امیدوارم اینطور باشه آقا مهرداد :?:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:18 pm

[quote:e7fa54219e="ali126"][quote:e7fa54219e="MEHRDAD"][quote:e7fa54219e="ali126"][quote:e7fa54219e="888"][quote:e7fa54219e="MEHRDAD"]لیست نقل و انتقالات داماش در بلوک انتهای صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد .[/quote:e7fa54219e]

با وجود ابشک وحاجتی مهدوی وکاردوست وسهرابی وحاجی زاده فکرنکنم دیگه نیازی به مگنو وخدابنده لو که هردو هافیک دفاعی هستن باشن.درمورد نظر محمدی هم حالا کاری به امادگیش ندارم که در چه حد هست ولی مطمئنا اگه نظر محمدی به عنوان گلر اضافه بشه محبوبیتی که داره اجازه فعالیت به بقیه گلر ها هم نمیده!فک کنم یه گلر خارجی معمولی(باتوجه به وضعیت مالی باشگاه) مثل کاسپاروف ذوب بتونه نیازها داماشو رفع کنه.[/quote:e7fa54219e]
آبشک میره دیگه شاید مبنا کار این باشه[/quote:e7fa54219e]

در مورد خدابنده لو هم سهمیه زیر 23 هست و وقتی یه تیم می تونه 38 بازیکن (بزرگسال + زیر 23 سال و امید و جوانان ) داشته باشه طبیعی هست که در یه چندین بازیکن حضور داشته باشند . از طرفی به نظر می رسه با توجه به تمرینات از هادی سهرابی برای سمت راست استفاده می کنند .[/quote:e7fa54219e]
امیدوارم اینطور باشه آقا مهرداد :?:[/quote:e7fa54219e]
در مورد "در حال حاضر" امیدواری؟ :wink:
معنی جملم اینه که تا این لحظه که کامنت رو می نویسم این مسئله مطرح نیست ،در مورد هر خبری باید گفت بعد رو خدا داند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:38 pm

دوسنان یک خبر موثق دارم اونم اینه که علی نظر محمدی به احتمال زیاد میاد داخل دروازه.به نظرم میتونه خوب باشه :wink:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:46 pm

[quote:5aba449163="mehdi_damash"]دوسنان یک خبر موثق دارم اونم اینه که علی نظر محمدی به احتمال زیاد میاد داخل دروازه.به نظرم میتونه خوب باشه :wink:[/quote:5aba449163]

اگه حاشیه شو کم کنه بهتر هم میشه :) :)
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:49 pm

امروز نبودم....
تازه اومدم تو سایت....
چه خبرهای بدی....
از درو دیوار داره واسمون میباره.... 8O
متنفرم از فصل نقل و انتقالات.....
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه جولاي 02, 2013 7:49 pm

[quote:fb9ab4cb0f="metall"][quote:fb9ab4cb0f="mehdi_damash"]دوسنان یک خبر موثق دارم اونم اینه که علی نظر محمدی به احتمال زیاد میاد داخل دروازه.به نظرم میتونه خوب باشه :wink:[/quote:fb9ab4cb0f]

اگه حاشیه شو کم کنه بهتر هم میشه :) :)[/quote:fb9ab4cb0f]
ایشالا.درسته هم رودباریان هم فراهانی برامون زحمت کشیدن ولی به نظرم علی میتونه با حضورش خیلی بهتر از اینا کار کنه البته این نظر منه
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 02, 2013 8:08 pm

اگه علی آمادگی خودش رو حفظ کرده باشه با غیرت و تجربه ای که داره خیلی میتونه به داماش کمک بکنه و بهترین گزینه بعد از رفتن رودباریان همینه ! فقط امیدوارم مثل مهدوی آماده باشه .

این فصل امید من فقط به این 3 نفر هست ...علی نظرمحمدی و محمدرضا مهدوي و افشین ناظمی :)
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه جولاي 02, 2013 8:13 pm

[quote:087729a5be="popo131"]pedram_1367 جان هر چه دل تنگت ميخواهد بگو :?: :?: :?: :?: :?:[/quote:087729a5be]

من از اول موضعم نسبت به دروازه بانان تیممون مشخص بود و کماکان هم روی نظرم مبنی بر اینکه هیچ دروازه بان تاثیر گذاری در ایران نداریم هستم ...

اتفاقا اون روز هم به شما گفتم چون تا الان رودباریان نیومده سر تمرین و از اونجایی که ما باز هم خدمت کردیم به فوتبال این مملکت و رودباریان رو برگردوندیم ؛ قطعا احتمال بازگشتش کم هست و نگرانی من از ورود معمارزاده و اخیرا میرزاپور به شدت افزایش یافته ...

قبل از فصل هم شنیده بودم نظر محمدی امسال بازی می کنه که خبر مربیگریش یکم شوکه ام کرد ... البته با جذب کمک مربی های دیگه ؛ باز هم حدس می زنم نظر محمدی امسال بازی می کنه ... حالا باید دید چی میشه ...

در مورد آبشک هم نظرم اینه که اگه بخواد بره که ربطی به داماش و اجازه عابدینی نداره ... چون تا اونجایی که من می دونم قراردادش تموم شده و بازیکن آزاد هست و الان هم شاید قرارداد داخلی بسته باشه با تیم ... با توجه به این نکته که تازه ازدواج کرده و تشکیل زندگی داده ( که براش آرزوی خوشبختی می کنم ) ، شاید این یکم ورق رو به سمت ما برگردونه که حداقل این فصل رو به خاطر مسایل خانوادگی بمونه ... ( این کاملا حدسیات منه ! البته همچین حدسی در مورد ابراهیمی هم زده بودم ولی رفت )

در مورد جذب مگنو به نظرم اگه حاجی زاده رو رد می کردند ؛ خوب بود ... ولی با حضور حاجی زاده دیگه ما چند تا هافبک می خوایم ؟؟!! نمی دونم والله ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه جولاي 02, 2013 8:57 pm

نظر محمدی چند سالشه؟ /4/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » سه شنبه جولاي 02, 2013 9:05 pm

[size=24:7a17ea423b][color=black:7a17ea423b]غروب مطلق در رشت حاکم است![/color:7a17ea423b][/size:7a17ea423b]... /15/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 02, 2013 9:06 pm

از تمام آبرارها میخوام خاک بریزن رو این شست که من گفتم یه دروازه بان میخوایم همه گفتن رودباریان هست تازه بعضیها میگفتن آقای فراهانی در حد بوفون هستن!!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 02, 2013 9:17 pm

[align=center:9df0d86cc7][color=darkblue:9df0d86cc7][b:9df0d86cc7]تماس شیرینی با عابدینی/حاجی آبشک رو بده به ما
[/b:9df0d86cc7][/color:9df0d86cc7]

[img:9df0d86cc7]http://u.goal.com/270400/270493_heroa.jpg[/img:9df0d86cc7]
کثیتر از شیرینی دیگه وجود نداره !

حالا پرسپولیسی ها سخت به دنبال هافبک دفاعی هستند و هر طور شده می خواهند آبشک را از داماش بگیرند
سایت گل-پرسپولیس که در فصل نقل و انتقالات نتوانست یک هافبک دفاعی خوب بگیرد حالا می خواهد هر طور که شده آبشک را از داماشی ها بگیرددر همین رابطه حالا شیرینی ساعاتی پیش با امیر عابدینی تماس گرفت تا اجازه حضور آبشک را در داماش بگیرد.[color=red:9df0d86cc7]
[b:9df0d86cc7]در این مکالمه شیرینی خیلی جدی در نهایت صمیمیت به عابدینی گفت:حاجی آبشک رو بده به ما..[/b:9df0d86cc7][/color:9df0d86cc7]
حالا باید دید عابدینی در جواب این خواسته چه می گوید.

شاید هم پرسپولیسی شدن آبشک در گرو آمدن عابدینی به هیئت مدیره پرسپولیس باشد !.
[/align:9df0d86cc7]

www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8 ... A7?ICID=OP
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در سه شنبه جولاي 02, 2013 9:19 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان