[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه جولاي 02, 2013 2:54 pm

در صورتی که خبر واقعیت داشته باشه الان ما موندیمو یه دروازه بان * و آبشک هم که رفت واقعا متاسفم اگه حرفی هم بزنم میگن سیاست عابدینی پس ترجیح میدم => /15/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:06 pm

اینجوری پیش بره باید از همین بچه های وارش اسپرت تست بگیرن !
2ساله مشکلات قراره به زودی حل بشه ! من نمیدونم این به زودی کی میخواد بیاد !! الان هم که دونه دونه بازیکنامونو داریم از دست میدیم !! هیچی دیگه ، با تمام احترامی که برای فراهانی قائلم ولی اگه بشه دروازه بان اول ؛ باید هر بازی دسته دسته گل تقدیم حریفامون کنیم !!!
اگه اوضامون واقعا خرابه و قرار نیست درست بشه حداقل اعلام کنن که وعده الکی به خودمون ندیم!!!! این چه اوضاع رو به سامانیه که همه میخوان ازش فرار کنن؟؟
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:11 pm

هر چه آدم قصد داره صبور باشه ، حرفی نزنه ، نمی شه ، آخه یک خبر بد ، دو خبر بد ، چند تا ؟!
از خبر جذب رودباریان بیش از رفتن حسین و جهانبخش ناراحت شدم ، چرا که این امید همواره وجود داره تا ابراهیمی ها و جهانبخش های جدیدی به عرصه فوتبال معرفی شوند ، اما درون دروازه این شرایط را نداره ،
اگر این پسرک (فراهانی )توی دروازه باشه ، هر توپی ، از هر جایی توسط هر بازیکن مبتدی ،زده بشه ، کافی تو چهارچوب دروازه داماش باشد ، بدون شک گل هست !!!
تازه این شخص ، در اواخر فصل ( بازی با سپاهان ) شاهکارهایش را تکمیل کرد، و ضربه آزاد سپاهانی ها رو خودش گرفت و وارد دروازه کرد ، /9/ /9/ /9/

این عابدینی هم که تازه پیمان مودت با رویانیان می بنده !!! چی برای هم پپسی باز می کنند !!!!
هر چی به این عابدینی گوشزد می شه انگار نه انگار ، باز برای لنگی ها کاسه داغ تر از آش شده !!!! آقای عابدینی این تیم داماش ره به ترکستان خواهد برد ، می فهمی ؟! من که فکر نمی کنم ،

در هر حال با این توصیف به نظر می رسه ، نظر محمدی باید گزینه اول داماش باشد ، با فراهانی 100% ، بگونه ای دسته یک منتظر ما خواهد بود که نه در هفته آخر بلکه سه ، چهار هفته به پایان لیگ تکلیف داماش روشن خواهد بود !
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:16 pm

اینقدر دل پری دارم که اصلا دستم به نوشتن نمیره....
پارسال اوایل فصل واقعا وضعیت به مراتب بهتری از این فصل داشتیم....این فصل اصلا معلوم نیست که چی می خواد بشه....
واقعا ما چی مون از مس کرمان،تراکتورسازی ، نفت تهران راه آهن و.... کمتر هستش؟!!!
امسال تیم ملی به جام جهانی رفته و طبیعتا اسپانسر های بیشتری دنبال تیم ها ی فوتبال هستند ولی....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:24 pm

الان که 4 تیم پولدار و با نفوذ لیگ تیمشون رو تقریبا بستند، نوبت به تیم هایی مثل مس و ذوب آهن و سایپا و... رسیده تا بازیکنان باقی مانده و بازیکنان دیگر تیم ها را به هر روش و با تمام قدرت و ثروت و لابی خودشون جذب کنند. (چه قانونی چه غیرقانونی) :( در واقع یه جورایی موج دوم شروع شده و کار ما تو این مرحله به مراتب سخت تره چون چشم تیم هایی مثل مس به دنبال بازیکنان ماست.
به هر حال اگه رفتن رودباریان قطعی شده تنها راه حل ممکن (در این شرایط بهترین راه ممکن) برگشت بهنام لایقی فرد هست که حتما تو این فصل بهش نیاز می شه اما اگه باشگاه به دنبال خرید جانشین برای رودباریان باشه که احتمالش کم هست، وحید شیخ ویسی،علیرضا سلیمی، علیرضا بیرانوند و....حتی اگه ممکنه به طور قرضی می تونن برای این فصل جذب بشن یا با یکی از بازیکنان بزرگسال معاوضه بشند.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط hatam » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:26 pm

من از اخبار ورزشی شنیدم رودباریان به مس رفت ، مگه تمیدید نکرده بود؟! :roll:
50 % دلمون به داخل دروازه خوش بود... /15/
آبشک هم بره دیگه نمیدونم چی بگم با این وضعیت ، دلمون به چی خوش باشه

مهندس جان بجای مصاحبه های رنگارنگ درمورد چرتچولیس، به وضع داماش برس..
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:29 pm

آقای رودباریان مرسی واقعا ازت ممنونیم فکر نمیکردیم اینقدر نامرد باشی اگه دنبال پول بودی چرا از اول به ما نگفتی که فکر دروازه بان باشیم تیم ما خیلی حال و روز خوشی داره تو هم بهش ضربه بزن . بفرما اما بدون یه خدایی اون بالا هستش
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:37 pm

آبشک میمونه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط aryanrecord در سه شنبه جولاي 02, 2013 6:02 pm .
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:37 pm

دوستان به نامردی بازیکنان زیر اب زدنشون توجه نکید هر جا میرن به سلامت در رو هم پشت سرشون ببندند
همین نامردی ها از خیلی ها باعث شد که علاقه ما روز افزون به داماش باشه و هر روز عزیز تر مطمعن باشید تو فصل جدید شیرنی برد هامون با جوانان با تعصب و غیرت گیلانی صد چندان میشه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:43 pm

رودباریان و بقیه بازیگن ها داخلی بستند هنوز تو هیئت فوتبال ثبت نکردن می ترسم بقیه هم برند!!
همه تیم ها بازیکن گرفتن ازین ور ما همینجوری وایستادیم آقا دیگه مهلت نقل و انتقالات تموم شد ها!!
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:44 pm

لیست نقل و انتقالات داماش در بلوک انتهای صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه جولاي 02, 2013 5:47 pm

برای دروازه بانی اگر جانشین مناسب برای رودباریان پیدا نشه باید گفت حکم سقوط به دسته 1از الان امضا شده /15/ فراهانی که مطمئنم به هیچ توپی نه نمیگه! معلوم نیست این کی گلر کرده! :(
تا دیر نشده باید یه کاری انجام داد دوستان اگر راهی برای اعتراظ به مدیریت باشگاه دارن اعلام کنن
چون دارم اون روزی میبینم داماش شده رنگ تفریح بقیه تیمها و آبراران تو این سایت کاسه چه کنم چه کنم دست گرفتن اخطار جدی دارم میدم که ترکیب تیم نسبت به فصل قبل بشدت تضعیف شده شوخی نیست که تا الان 5بازی کن درجه یک از دست دادیم بدون اینکه جانشینی مناسب جذب بشه /9/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه جولاي 02, 2013 6:42 pm

[quote:ff70540598="MEHRDAD"]لیست نقل و انتقالات داماش در بلوک انتهای صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد .[/quote:ff70540598]

با وجود ابشک وحاجتی مهدوی وکاردوست وسهرابی وحاجی زاده فکرنکنم دیگه نیازی به مگنو وخدابنده لو که هردو هافیک دفاعی هستن باشن.درمورد نظر محمدی هم حالا کاری به امادگیش ندارم که در چه حد هست ولی مطمئنا اگه نظر محمدی به عنوان گلر اضافه بشه محبوبیتی که داره اجازه فعالیت به بقیه گلر ها هم نمیده!فک کنم یه گلر خارجی معمولی(باتوجه به وضعیت مالی باشگاه) مثل کاسپاروف ذوب بتونه نیازها داماشو رفع کنه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » سه شنبه جولاي 02, 2013 6:43 pm

فراهانی در حده دروازبان سوم تیم هم نمیشه روش حساب کرد. آخه یه بار لایقی فر و یا یه دروازه بانه دیگه رو تست نکردن تو فصل قبل الان دیگه نه وضعیت تهاجمی خوبه نه خیال از بابت دروازه با این اوضاع فصل بعد ...
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه جولاي 02, 2013 6:49 pm

این دل دیگه داره میترکه دیگه نمیتونه این وضع تحمل کنه مگه ما ار اون ترک های آشغال با بچه تهرونی های سوسول چی کم داریم؟؟؟؟!من خودم کسی هستم که عاشق عابدینی ام و فکر کنم همیشه همتو این سلیت از آقای عابدینی حمایت کردم ولی ایشون دیگه داره با ما بازی میکنه!آیا ایشون نمیدونن که ما مصابحه های ایشون میخونیم نه این حرف یعنی چی که اگر پرسپولیس به من پیشنهاد بده من میپذیرم؟؟!!!یعنی این حرف که گفته داماش مثل بچه منه پشه ای براش ارزش قال نیستم!! ولی از اون طرف قلبم میگه که در مرام و منش عابدینی نیست واقعا آدم میمونه چی فکر کنه!!الانم شاید این فکر و میکنه که بله ما کاردوست و جذب کردیم حاجی ذاده رو هم داریم پس آبشک و بدیم به تیم محبوب خودش پس پس این سینه پر از حرفه پر از انتقاد از آقای عابدینی پر از بدبختی اینکه چرا یکی نمیاد این تیم و بگیره چرا؟!!این همه پولدار تو رشت هست!!واقعا خدا 3 ساله بدبختیم هیچ تیمی نمیتونه زیر این بدبختی دوام بیاره :?
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان