هر چه آدم قصد داره صبور باشه ، حرفی نزنه ، نمی شه ، آخه یک خبر بد ، دو خبر بد ، چند تا ؟!
از خبر جذب رودباریان بیش از رفتن حسین و جهانبخش ناراحت شدم ، چرا که این امید همواره وجود داره تا ابراهیمی ها و جهانبخش های جدیدی به عرصه فوتبال معرفی شوند ، اما درون دروازه این شرایط را نداره ،
اگر این پسرک (فراهانی )توی دروازه باشه ، هر توپی ، از هر جایی توسط هر بازیکن مبتدی ،زده بشه ، کافی تو چهارچوب دروازه داماش باشد ، بدون شک گل هست !!!
تازه این شخص ، در اواخر فصل ( بازی با سپاهان ) شاهکارهایش را تکمیل کرد، و ضربه آزاد سپاهانی ها رو خودش گرفت و وارد دروازه کرد ،
این عابدینی هم که تازه پیمان مودت با رویانیان می بنده !!! چی برای هم پپسی باز می کنند !!!!
هر چی به این عابدینی گوشزد می شه انگار نه انگار ، باز برای لنگی ها کاسه داغ تر از آش شده !!!! آقای عابدینی این تیم داماش ره به ترکستان خواهد برد ، می فهمی ؟! من که فکر نمی کنم ،
در هر حال با این توصیف به نظر می رسه ، نظر محمدی باید گزینه اول داماش باشد ، با فراهانی 100% ، بگونه ای دسته یک منتظر ما خواهد بود که نه در هفته آخر بلکه سه ، چهار هفته به پایان لیگ تکلیف داماش روشن خواهد بود !