[quote:ae15a5ab78="sepidroudi"][quote:ae15a5ab78="meraj130"]علیرضا صبوری در داماش گیلان ....
_علیرضا صبوری آزاد پدیده امسال سپیدرد و آقای گل لیگ دو با 11 گل زده این روزهاااا در تمرینات تیم داماش گیلان حضور پیدا کرده و با عملکرد خوب خود نظر افشین ناظمی سرمربی تیم را جلب کرده ...
شنیده شده تا چند روز آینده قرارداد صبوری با داماش گیلان منعقد می شود .....[/quote:ae15a5ab78]
بازم عشق بی پایان, سپیدرود
بهترین اتفاق ممکنه داره میافته - با این وضعیت نامشخص سپیدرود امکان جدایی صبوری و خراب شدن و هدر رفتن استعدادش زیاد بود و من هم نگران همین موضوع بودم که خوشبختانه داره اتفاق خیلی خوبی میافته - دوستانی که بازیهای صبوری رو دیدند حتما تایید میکنند که باشگاه نباید درنگ کنه و باید سریع جذبش کنه خصوصا وقتی که هنوز 18 سالشه! - صد در صد صبوری میتونه تو پستهای حسین ابراهیمی و جهانبخش بازی کنه و هم بهترین فرصته که خودشو نشون بده و هم جای خالی ابراهیمی و جهانبخش زیاد احساس نشه
من خیلی وقته که پیشنهاد جذبش رو به بعضیا که دست اندر کارن گفتم

- خدا رو شکر که داره عملی میشه

[/quote:ae15a5ab78]
یکی از نکاتی که تمرین دیروز داشت این بود که صبوری بازی خوبی از خودش به نمایش گذاشت که با یک گل زیبا ازش تماشاگرا به وجد اومدن و به شدت تشویق شد.بعد این گل و تشویق دیگه کسی بهش پاس نمیداد که جای تعجب داشت