[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:17 am

بابک پور غلامی /16/ /16/ /16/

اگه بیاد کلکسیون دفاع راستهای آنتیک رو جمع کردیم /10/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:18 am

پور غلامی نه ولی مازیار زارع اگه بیاد خووووووووووب هسته ...( با گفتار یاور طغرل در سریال شب های برره بخوانید )...

/7/ /7/ :wink: :wink: :wink: /21/ /21/ /21/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:20 am

[size=18:ef2d3583f2]حاج صادق درودگر کاربران وارش حمایت قاطع خود را برای شما اعلام میکند.[/size:ef2d3583f2]
در استقلال با چنگ و دندان می‌جنگم تا به جام‌جهانی بروم
نوری: درودگر ۸ ماه با شعور ملوانی‌ها بازی کرد/اگر قراردادی دارم چرا آن را نشان نمی‌دهند؟

هافبک جدید تیم فوتبال استقلال گفت: درودگر ۸ ماه با شعور ملوانی‌ها بازی کرد و امسال هم می‌خواهد همین بازی را ادامه دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پژمان نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اتفاقاتی که در باشگاه ملوان رخ داده افشاگری کرد و صحبت های زیر را انجام داد:

فارس: چه اتفاقی افتاد که به استقلال آمدی؟

همه چیز مشخص بود من از باشگاه استقلال پیشنهاد داشتم و پس از مذاکراتی که با مسئولان این باشگاه داشتم، بالاخره مقرر شد که یک سال در این تیم که در سه جام حضور دارند عضویت پیدا کنم. این برای من یک افتخار بود که پیراهن استقلال را با توجه به هواداران خونگرمی که دارد، بپوشم.

فارس: اما از همه بیشتر هواداران انزلی‌چی از تو ناراحتند.

خیلی ممنون از سؤال بسیار خوب شما، چون باید خیلی حرف‌ها با مردم و هواداران خوب انزلی بزنم. باید حرف‌هایم را با عاشقان فوتبال انزلی و درددل‌هایم را به آنها بگویم. اول از همه هواداران بدانند که بیشتر از این که آنها از من ناراحت باشند من از آنها ناراحتم. چون کارهایی انجام می‌دهند که واقعا فوتبال ملوان را از بین می برد.

فارس: منظورت چیست؟

هواداران، ملوان، بازیکنان، پیشکسوتان، بزرگان و همه ملوانی‌ها را رها کردند و چسبیدند به فردی به نام صادق درودگر که در حال بازی کردن با شعور فوتبال و انزلی‌چی‌ها است. او 8 ماه با شعور ما در فصل گذشته در ملوان بازی کرد و فصل جدید نیز دست از کار خود برنداشته و می‌خواهد با این بازی‌ها باز هم با شعور هواداران ما برای یک سال دیگر بازی کند. کسی نیست جلوی او را بگیرد و واقعا متاسفم، متاسفانه هواداران ما هم فریب او را خوردند و می‌بینید حال و روز ملوان چیست.

فارس: می‌شود حرف‌هایت را شفاف‌تر بزنی؟

خیلی راحت می‌گویم و از هواداران ملوان هم عاجزانه خواهش می‌کنم حرف هایم را خوب بخوانند. الان در ملوان نه هدایتی است، نه هیئت مدیره داریم و نه می‌دانیم چه کسی صاحب ملوان است. پس چرا صادق درودگر مدیرعامل است و چرا دست از سر تیم ما در انزلی برنداشت؟ من نمی‌دانم دلیل این همه دروغگویی و بی‌راهه کشیدن ملوان و وعده و وعیدهایی که به ملوان می‌داد ولی به آن عمل نمی‌کرد، چه بود؟! ایشان تیم خوب و مدعی ملوان را در فصل گذشته نابود کرد الان هم دست از کارش برنمی‌دارد.

فارس: پس چرا هواداران ملوان او را قبول دارند؟

نمی‌دانم، من از هواداران ملوان می‌پرسم همه پیشکسوتان، بازیکنان و کسانی که به خاطر پیراهن این تیم در فصل گذشته بدون هیچ منتی به خیلی از قراردادهای بزرگ جواب منفی دادند، بی‌غیرتند و حالا صادق درودگر راست می‌گوید. متاسفانه هیچکس نیست که جلوی درودگر را بگیرد اما مطمئن باشید زمان همه چیز را مشخص می‌کند و هواداران ما نیز همه چیز را متوجه می شوند. هواداران ملوان می‌فهمند که من راست می‌گویم و چه بلایی را آقایان بر سر این تیم می‌خواهند بیاورند.

فارس: اما صحبت‌های شما کمی احساسی است.

خیر، درددلم با هواداران است که همه چیز خود را به این آقا سپردند، اگر ملوان شبیه برق شیراز و یا استیل‌آذین نشد، هرچه می‌خواهید به من بگویید. این همه بازیکنان ملی‌پوش در استیل‌آذین جمع کردند اما در نهایت چه اتفاقی افتاد و استیل ‌آذین سرنوشتش چه شد؟

فارس: چرا از هواداران ملوان ناراحت هستی؟

متاسفانه همین هواداران ملوان که من همیشه خودم را مدیون آنها می‌دانم و دار و ندارم از ملوان است فقط می‌توانند صحبت‌هایی را در سایت‌ها بخوانند و زیر آن یک اظهارنظر بنویسند اما در عمل خود را کنار می‌کشند و راحت فریب برخی‌ها را می‌خورند. همه بازیکنان ملوان دروغ می‌گویند و یک آقایی آمده و دلش برای ملوان می‌سوزد. چه کسی باور می‌کند؟ متاسفانه هیچکس قدمی برنمی‌دارد و واقعا نمی‌دانم چه حرفی بزنم.

فارس: پیشنهاد 700 میلیونی درودگر راست بود؟

واقعا به نظر شما خنده‌دار نیست، خود شما و هواداران قضاوت کنید. عالم و آدم با باشگاه استقلال مشکل مالی دارند اگر برای من مشکل مالی مهم بود چرا به استقلال آمدم؟ چون اهل بازارگرمی نیستم هیچوقت در مورد پیشنهادهایم حرفی نزدم و سعی کردم هر وقت قرارداد بستم نظر بدهم حالا آقایان می‌گویند من به پیشنهاد 700 میلیونی ملوان جواب منفی دادم اما به استقلال آمدم خیال می‌کنند که هواداران از پشت کوه آمده‌اند. عزیزان من، رسانه‌ها را بخوانید و ببینید وضعیت مالی استقلال و این فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی چطور است من این حرف‌ها را احساسی نمی‌زنم واقعیت است.

فارس: یعنی مشکل تو با ملوان مالی نبود؟

خیر، می‌خواهم برای شما مثالی بزنم. مثل اینکه یک تهرانی زرنگ به شهرستان رفته و شهرستانی نا آگاه را پیدا کرده و می‌خواهد سر او کلاه بگذارد. کل انزلی می دانند بنده هیچوقت برای ملوان شرط پولی نگذاشتم اما وقتی شما کاپیتان تیم باشید و همه برای پیگیری کارهای خود به دیدار تو بیایند و به عنوان کاپیتان از تو کمک بخواهند اما من هم نتوانم کاری انجام بدهم، ماجرا چه می‌شود؟ آقایان به جای سیاه کردن هواداران بهتر است واقعیت را بگویند. من باز هم می‌گویم، هواداران ملوان زمان همه چیز را برای شما مشخص می‌کند و من نگران نیستم.

فارس: پس پیشنهاد 700 میلیونی و این مسائل را تکذیب می‌کنی؟

700 میلیونی را که می‌خواستند به من بدهند بروند به این بازیکنان در فصل گذشته بدهند که همه به خاطر عشق و علاقه به پیراهن و انزلی به میدان رفتند و با هزاران مشکلات مالی با چنگ و دندان تیم را در جایگاه خوبی نگه داشته‌اند. الان این آقایان شده‌اند دایه بهتر از مادر و همه بازیکنان ملوان شدند بی‌غیرت و پول‌پرست. نمی‌دانم اما دوست دارم هواداران ملوان خودشان قضاوت کنند. آقایان نمی‌دانم ازکجا درآوردند که به من پیشنهاد 700 میلیونی داده‌اند. مردم انزلی، چرا نمی‌روید از درودگر بپرسید که با چه استنادی این حرف‌ها را می‌زنی؟ شاید الان به من فحش و بدبیراه بگویند اما هواداران ملوان زمان همه چیز را مشخص می‌کند و نگران نباشید.

فارس: خیلی‌ها دوست دارند بدانند اگر مشکل تو پول نبود چرا در ملوان نماندی؟

جواب سؤال شما کاملا مشخص است، اگر در ملوان می‌ماندم درودگر کاری می‌کرد که فوتبال من هم مثل سایر بازیکنان تمام شود اما به استقلال آمدم تا عمر فوتبالیم ‌بیشتر شود، آمدم بازی کنم و زود مجبور نشوم با فوتبال خداحافظی کنم. من می‌خواهم صددرصد در جام جهانی باشم و مطمئن باشید در استقلال با چنگ و دندان می‌جنگم چون می‌خواهم با خاطره خوش از فوتبال بروم البته زمانش مشخص نیست اما دوست دارم که واقعیت را خیلی زود هواداران ملوان بدانند. من دار و ندارم باشگاه ملوان است اما ببینید که چه بلایی سرم آوردند که باعث شد از این تیم جدا شوم اما الان همه فکرم کمک به استقلال است.

فارس: در استقلال در کدام پست بازی می‌کنی؟

دوست دارم هافبک وسط باشم اما به نظر مربیان احترام می‌گذارم، قلعه‌نویی هم روی من در پست هافبک وسط نظر دارد اما برایم از همه چیز مهمتر کمک به استقلال در سه جام است، عاشق رقابت هستم و این رقابت است که بازیکن را در شرایط ایده‌آل و بالاتری قرار می‌دهد. فقط امیدوارم که مقابل هواداران و قلعه‌نویی انزلیچی باشم.

فارس: راستی قبل از عقد قرارداد با استقلال با ملوان قرارداد امضاء کرده بودی؟

این هم از مسائلی است که آقایان به دروغ به اطلاع مردم رسانده بودند. آقایان، اگر من با ملوان قرارداد امضاء کردم چرا آن را رو نمی‌کنید؟ سرمربی تیم می‌گفت که باید نوری در ملوان بماند. ایشان هم می‌خواست سر مربی تیم را کلاه بگذارد و می‌گفت با نوری قرارداد امضاء کردیم. اگر این اتفاق افتاده لطفا رو کنید تا همه مردم بدانند.

فارس: در پایان اگر حرفی داری بگو.

جدایی از ملوان یکی از سخت‌ترین تصمیم‌های زندگی‌ام بود اما مجبور شدم که این تصمیم را بگیرم، اما من بازیکنی هستیم که تمام توانم را برای تیمی که در خدمت آن قرار گرفتم به نمایش بگذارم و انشاءالله کاری خواهم کرد که استقلالی‌ها از جذب من لذت ببرند. برای آینده ملوان هم خیلی نگرانم و امیدوارم که سریع‌تر هواداران و مسئولین بلند شوند تا ملوان زمین نخورد.[b]
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:28 am

[size=18:a83f5bed68]ولی خدایی اگه این دروغخر نبود ما این همه سوژه داشتیم
در رابطه با پور غلامی اگه بیاد تو ورزشگاه عضودی جلوی 200000نفر بگه من از انزلیچیا بدم میاد و دوست دارم رشتی بشم ممکن ما قبولش بکنیم یه پول خوبی هم بهش بدیم /10/ /10/[/size:a83f5bed68]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:38 am

[quote:c062f03622="metall"][size=18:c062f03622]ولی خدایی اگه این دروغخر نبود ما این همه سوژه داشتیم
در رابطه با پور غلامی اگه بیاد تو ورزشگاه عضودی جلوی 200000نفر بگه من از انزلیچیا بدم میاد و دوست دارم رشتی بشم ممکن ما قبولش بکنیم یه پول خوبی هم بهش بدیم /10/ /10/[/size:c062f03622][/quote:c062f03622]

به عابدینی بگیم پژمان و زارع و همین پور غلامی نفری 700 بهشون بده بیان تو بازی الگیلانو اعلام کنند ما از *# بودنمون متنفریم برای همینه که هر وقت تو شهرک پول نیست میریم تهران ... چون تعصب نداریم ... :D :lol: :lol: :lol:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه ژوئن 18, 2013 11:07 am

از دوستان عزیز خواهش دارم زیاد این قضیه رو کشش ندن و وارد جزئیات نشن.
بهتره ما به تیم خودمون بپردازیم و عملکرد اونا به خودشون مربوطه. /13/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hesam150 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 12:04 pm

[quote:d9606c8df5="nima_beckham"][quote:d9606c8df5="mohammadrashti22"]ملوان با درودگر به جایی نمیرسه. اتحاد ملوانی ها رو این آقا بهم میزنه. تا زمانیکه درودگر باشه ملوان هیچ وقت رنگی خوشی نخواهد دید. میبینید که کم کم همه بازیکنا هم دارن به حرف میان از دستش و بهش میگن دروغگر!

ملوان تا به حال مربی خارجی نداشته. اصلاً نیاز نبود مربی خارجی چون ملوان از لحاظ مربی همیشه خودکفا بوده. اما این درودگر به انزلیچی ها اعتماد نداره![/quote:d9606c8df5]

جالبه این *# ها ! منظورم همین شهرکی ها هست :D میان میگند تا موقعی که عابدینی هست داماش به جایی نمیرسه :lol: بیچاره ها اینقدر مزخرف میگند تو دنیای دروغی خودشون گیر افتادند ! آخه یکی نیست بگه از مدیریت همین پیر فوتبال (عابدینی) نبود معلوم نیست تو این وضعیت و بی پولی چه بلایی سرمون میومد ....

[color=black:d9606c8df5]اوشانی که سال دُوازدَه ماه وارش (رش - باران) اسپرت میَن ایسه اید ... بیشید اَ دروغخر رَ اَ شیمی تیم بیرونَ کونید ... شومان که عقل نَرید .... به عنوان ایته پیله پِر شومانَ گَم تا زمانی که اَ موجود کثیف شیمی تیم میَن ایسه ، وضعیت ملوان بدتَرَ بِه ....[/color:d9606c8df5][/quote:d9606c8df5]
آبرار اینا از وقتی که درودگر علیه عابدینی 4تا مصاحبه کرد، عاشق درودگر شدن و اگه الان درودگر بگه دو دوتا میشه5 اونا هم قبول می کنن. به کامنت هایی که تو سایت های مختلف میذارن توجه کن.....اوشان وابدن....سرد آهن نشه چکوش زن
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 12:35 pm

عابدینی به مهر خبر داد:
قرارداد جهانبخش با هلندی‌ها به بن بست خورد/ پیشنهاد تازه‌ای به آنها داده‌ایم
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان از یک مشکل جدید بر سر عقد قراداد رسمی بازیکن این تیم با باشگاه هلندی خبر داد و گفت: پیشنهاد تازه‌ای را دوشنبه شب به هلندی‌ها دادیم و منتظر پاسخ آنها هستیم.
امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت علیرضا جهانبخش با باشگاه "ان ای سی" خاطرنشان کرد: تمام کارهای مقدماتی انجام شد و حتی او تست پزشکی باشگاه را نیز پشت‌سر گذاشت اما قراداد وی را به طور رسمی منعقد نکرده‌ایم که دلیل آن هم یک بند در قرارداد اوست که هلندی‌ها آن را اضافه کرده‌اند.

وی افزود: ما قرارداد را به صورت 1+2 بسته ایم ولی هلندی‌ها می‌گویند که باید قرارداد را 1+3 ببندیم تا این بازیکن سه سال در اختیار آنها باشد. جهانبخش 5 سال با داماش قراداد داشت و در این باره ما با آنها بحث داریم. البته ما دوشنبه شب پیشنهاد جدیدی را مطرح کردیم و به آنها گفتیم که اگر پیشنهاد جدیدی از سوی یک باشگاه بزرگ مطرح شود شرایط چگونه خواهد بود و منتظر پاسخ هلندی‌ها هستیم.

مدیرعامل باشگاه داماش تصریح کرد: غیر از حسین ابراهیمی که از جمع ما جدا شده است حاجی زاده هم خواستار بازگشت به فوتبال تبریز شد که موافقت کردیم. تلاش ما بر این است که از بازیکنان امید و زیر 23 سال استفاده کنیم که 9 بازیکن را تست گرفتیم و 6 نفر از آنها مورد تایید واقع شده‌اند که به تدریج نام این بازیکنان را اعلام خواهیم کرد.

عابدینی با اشاره به قراردادهای این باشگاه خاطرنشان کرد: ما کف قرارداد را یکصد میلیون و سقف را 500 میلیون تعیین کرده‌ایم. بازیکنان ما از تیم‌های دیگر واقعا پیشنهادهای 700 میلیونی داشته‌اند ولی در داماش با 400 میلیون مانده‌اند. آبشک، نظیف کار، مهدوی، فراهانی، رودباریان، متوسل زاده و... همگی از تیم های دیگر پیشنهادهای خوبی داشته‌اند.

وی در خصوص قرادادهای میلیاردی که این روزها از سوی بازیکنان مطرح می‌شود، عنوان کرد: به نظرم این نرخ تورم است که قیمت‌ها را بالا برده است. یک روز قراردادها 100 میلیون تومان بود ولی قراردادهای 18 میلیارد تومانی برای تبلیغات و پخش تلویزیونی وجود نداشت. البته اگر درآمد فوتبال به سقف آن برسد دیگر این قراردادها به چشم نمی‌آید.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Siavash » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 5:18 am

دوستانی که این روزها سر تمرین میرن میدونن که این بازیکنهای جدید و جوانی که آقای عابدینی ازشون صحبت کرده کیا هستن؟
نماد کاربر
Siavash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 06, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 7:21 am

[quote:4188c608e2="hesam150"][quote:4188c608e2="nima_beckham"][quote:4188c608e2="mohammadrashti22"]ملوان با درودگر به جایی نمیرسه. اتحاد ملوانی ها رو این آقا بهم میزنه. تا زمانیکه درودگر باشه ملوان هیچ وقت رنگی خوشی نخواهد دید. میبینید که کم کم همه بازیکنا هم دارن به حرف میان از دستش و بهش میگن دروغگر!

ملوان تا به حال مربی خارجی نداشته. اصلاً نیاز نبود مربی خارجی چون ملوان از لحاظ مربی همیشه خودکفا بوده. اما این درودگر به انزلیچی ها اعتماد نداره![/quote:4188c608e2]

جالبه این *# ها ! منظورم همین شهرکی ها هست :D میان میگند تا موقعی که عابدینی هست داماش به جایی نمیرسه :lol: بیچاره ها اینقدر مزخرف میگند تو دنیای دروغی خودشون گیر افتادند ! آخه یکی نیست بگه از مدیریت همین پیر فوتبال (عابدینی) نبود معلوم نیست تو این وضعیت و بی پولی چه بلایی سرمون میومد ....

[color=black:4188c608e2]اوشانی که سال دُوازدَه ماه وارش (رش - باران) اسپرت میَن ایسه اید ... بیشید اَ دروغخر رَ اَ شیمی تیم بیرونَ کونید ... شومان که عقل نَرید .... به عنوان ایته پیله پِر شومانَ گَم تا زمانی که اَ موجود کثیف شیمی تیم میَن ایسه ، وضعیت ملوان بدتَرَ بِه ....[/color:4188c608e2][/quote:4188c608e2]
آبرار اینا از وقتی که درودگر علیه عابدینی 4تا مصاحبه کرد، عاشق درودگر شدن و اگه الان درودگر بگه دو دوتا میشه5 اونا هم قبول می کنن. به کامنت هایی که تو سایت های مختلف میذارن توجه کن.....اوشان وابدن....سرد آهن نشه چکوش زن[/quote:4188c608e2]

میدونم. درودگر چیزی بارش نیست. خودشم اینو میدونه. اما داره با کارهای عوام فریبانه انزلی چی ها رو گول میزنه. میدونه بین این دو شهر کل کل هست واسه اینکه پایه های خودش رو در ملوان محکم کنه سعی میکنه چند وقت به چند وقت بتوپه به داماش تا انزلی چی ها تشویقش کنند. از ماجرای بازیکنای داماش گرفته تا بحث الماسخاله و اون طرز صحبت با مجتبی پوربخش و ... .

اینقدر درودگر تو انزلی با این کارهاش جلو رفت که تونست یه جوی علیه مجتبی پوربخش درست کنه. پوربخش همیشه سعی میکنه بی طرف باشه تو برنامه. بعضی وقتی از بعضی حرفاش هم ما شده ناراحت شدیم هم طرفدارای ملوان. دیگه مثل اون مجری دیگه نرفته 5 میلیون از ش.ق پول نگرفته که! همینه دیگه طرفدارای ملوان گول این بازی های درودگر رو خوردند. و تو این زمان هایی که میخواد به داماش گیر بده واقعاً لذت میبرم وقتی میبینم امیر عابدینی محلش نمیزاره :)))))))
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 7:38 am

بچه ها نمونه بارز اهالیه کوفه انزلیچیها هستن,اصلا بهما ربطی نداره,ولی یادمه رفته بودیم انزلی یه پرده زده بودن پژمان امپراتور,الان که رفته تموم جد و آبادش رو کشیدن جلو چشمش,حقش هست البته!!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 8:19 am

عسگری در راه بازگشت به داماش
گل زدن در لیگ ایران راحت است و اگر من تا حالا مهاجم بازی می کردم خیلی برایم بهتر بود.
سایت گل-جهانگیر عسگری هافبک و مهاجم فصل قبل راه آهن که علی دایی هم علاقه زیادی به او داشت و به خاطر شرایط خاص پرسپولیس به این تیم نرفت حالا در راه بازگشت به داماش است.
عسگری به سایت گل گفت: امسال می خواهم مهاجم بازی کنم چون مطمئن هستم که آقای گل می شوم.
عسگری افزود گل زدن در لیگ ایران راحت است و اگر من تا حالا مهاجم بازی می کردم خیلی برایم بهتر بود.
من از صبا و گسترش فولاد پیشنهاد دارم و با این تیمها صحبت هایی هم کرده ام اما هنوز تصمیم نهایی ام را نگرفتم.
داماش را دوست دارم و در این تیم راحت هستم برای همین ممکن است به این تیم برگردم.
همه چیز طی این چند روز مشخص می شود.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:27 am

هادی عقیلی به سپاهان پیوست

کاپیتان سابق سپاهان به تیم سابقش بازگشت
سايت گل - هادی عقیلی با عقد قراردادی به جمع طلايی پوشان سپاهان پیوست تا در مسابقات پیش رو این تیم را همراهی کند.
هادی عقیلی پس از مذاکره با مدیران باشگاه فولادمبارکه سپاهان و تائید هیات مدیره این باشگاه با عقد قراردادی به جمع طلايي پوشان سپاهان پیوست
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 12:12 pm

[b:cb486f0e3f]حمودي به سپاهان پيوست[/b:cb486f0e3f]
علي حمودي با عقد قراردادي به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پيوست.
به گزارش پايگاه خبري سپاهان ، علي حمودي پس از مذاکره با مديران باشگاه فولادمبارکه سپاهان و تائيد هيئت مديره اين باشگاه به جمع طلائي پوشان فولادمبارکه سپاهان پيوست ، تادر مسابقات پيش رو با پيراهن سپاهان به ميدان برود.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam150 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 3:22 pm

به من ربطی نداره ولی سپاهان تا الان دوتا دفاع وسط باقیمت نجومی گرفته (عقیلی و شجاع) واقعا پارسال اینقدر تو این پست ضعف داشت؟ تا الان 3تا دروازه بان دارن (احمدی ، گردان ، صادقی) یعنی انقدر نیاز داشتن؟ مس که پارسال پیشنهاد میلیاردی به قلعه نوعی داده بود و می خواست فردریک کانوته!!!!! جذب کنه تا الان چی کار کرده؟ انتقال علی کریمی به تراکتور هم بیشتر جنبه ی تبلیغاتی و اعتباری برای تراکتور داره نه فنی (مثل انتقال بازیکنای اروپایی به کشورهای عربی)
فولاد خوزستان که امسال آسیایی شده یعنی هیچ نقطه ضعفی نداره؟ شاید راه آهن تنها تیمی هست که تو فصل نقل و انتقالات هوشمندانه بازیکن گرفته باشه.
اگه ما بتونیم یه فکری به حال گوش چپ و راست بکنیم یا یه دفاع راست خوب بیاریم و هادی سهرابی رو هافبک کناری بزاریم و دربعضی از پست ها که توش ضعف نداریم به بازیکنای امید و بااستعدادمون هم فرصت بدیم، از بقیه ی تیم ها خیلی عقب نمی مونیم.
فاصله ی تیم ها تو لیگ ما بسیار کمه و ستاره ی 2 میلیاردی با بازیکن جوان 300 میلیونی فرق آنچنانی نداره. خودتون مقایسه کنید آبشک و دهنوی، نظیفکار و عقیلی، جهانبخش و انصاری فرد......بازیکنای باتعصب ما خیلی بهترند و صفرهای قرارداد ربطی به خوب یا بد بودن نداره. 8)
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان