[quote="soroosh8"][quote:db7841aeec="alimoteboy"][quote:db7841aeec="abarar0131"][quote:db7841aeec="alimoteboy"][quote:db7841aeec="ali_damashi"]پورغلامی: شاید رفتم داماش
90: بابک پورغلامی مدافع راست ملوان وضعیت نامشخص دارد و احتمال جداییاش از ماندنش بیشتر شده است او در این رابطه به90 میگوید: مشکل اصلی من با ملوان بر سر قرارداد فصل جدید بود چرا که خیلی کمتر از فصل گذشته پیشنهاد دادند. اگر بگویم پیشنهادشان خندهدار بود حرف بیربطی نزدهام پس بهترین راه همان جدایی بود. مدافع بومی ملوان در مورد احتمال پیوستن به داماش نیز میگوید:« اگر داماش پیشنهاد بدهد به این تیم خواهم رفت و مشکل خاصی ندارم. در استان خودم بازی کردنم بهتر از خارج است!
پورغلامی بیاد رشت ؟!!!!!
ههههههههههه خنده داره

[/quote:db7841aeec]
ولی خداییش یکی از مودب ترین بازیکنای ملوانه برعکس نوری و زارع و .... خیلی هم متعصبه.یادمه بازی 2 سال پیش تو عضدی که کاپیتان بود سمت تماشاگرامون تشویق کرد.من ازش خوشم میاد بازیکن خوبیم هست.با جمله آخرشم میگه تو استان خودم بازی می کنم هم خیلی حال کردم.[/quote:db7841aeec]
ابره کجا این مودبه این مرتیکه یادمه سال گذشته بازی داماش ملوان اومد برای گرم کردن ما پشت دروازه بودیم بعد بچه ها هووو کردن با حرکت دستش بچه هارو به فحش کشید بعد این با ادبه؟[/quote:db7841aeec]
آبرارای گلم دیگه حرف این میوه های گندیده رو توی تیم نزنید,تمومش کنید.ما بازیکن از شهرک همسایه نمیگیریم,تموم![/quote:db7841aeec]
ما کلا بازیکن از تیم گندیده نمی گیریم تمام.