[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه ژوئن 18, 2013 8:42 am

پژمان نوري به استقلال پيوست

هافبک تيم فوتبال ملوان انزلي پس از توافق با مسئولان استقلال به اين تيم پيوست.
[پژمان نوري به استقلال پيوست]

کايپتان فصل گذشته تيم فوتبال ملوان با استقلال به توافق رسيد.

به گزارش اوج نيوز، پژمان نوري که ظهر امروز براي انجام توافقات نهايي با علي فتح الله زاده به دفتر وي رفته بود با امضاي قراردادي يک ساله رسما به جمع آبي پوشان پايتخت پيوست.

نوري يکي از گزينه هايي بود که قلعه نوعي تاکيد زيادي روي جذب وي داشت.
جالبه پارسال این پسره تا دید پول اومده همه جا داد زد به عشق مردم انزلی و لباس با ارزش مول وان برگشته دینشو ادا کنه جان ... ولی الان که خبری از پول نیست آقای با غیرت پشت به تیمش کرد.بازم اینجا ما باید به غیرت تک تک بازیکنانمون بنازیم که 2سال دذر عین بی پولی پشت به شهرشون نکردن.رشتی آبرار غیزتا قوربان برار)
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 8:46 am

[quote:0b86ff8bad="mehdi_damash"]پژمان نوري به استقلال پيوست

هافبک تيم فوتبال ملوان انزلي پس از توافق با مسئولان استقلال به اين تيم پيوست.
[پژمان نوري به استقلال پيوست]

کايپتان فصل گذشته تيم فوتبال ملوان با استقلال به توافق رسيد.

به گزارش اوج نيوز، پژمان نوري که ظهر امروز براي انجام توافقات نهايي با علي فتح الله زاده به دفتر وي رفته بود با امضاي قراردادي يک ساله رسما به جمع آبي پوشان پايتخت پيوست.

نوري يکي از گزينه هايي بود که قلعه نوعي تاکيد زيادي روي جذب وي داشت.
جالبه پارسال این پسره تا دید پول اومده همه جا داد زد به عشق مردم انزلی و لباس با ارزش مول وان برگشته دینشو ادا کنه جان ... ولی الان که خبری از پول نیست آقای با غیرت پشت به تیمش کرد.بازم اینجا ما باید به غیرت تک تک بازیکنانمون بنازیم که 2سال دذر عین بی پولی پشت به شهرشون نکردن.رشتی آبرار غیزتا قوربان برار)[/quote:0b86ff8bad]

ملوان میره داماش هم میره-پرسپولیس میره استقلال هم میره .نمونه بازیکن با غیرت والله

دسخوش دارن بازیکنا ما خدایی
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 8:50 am

یعنی ما تو تیم امیدمون بین 2.5 میلیون گیلانی نتونستیم یه دفاع راست خوب آماده کنیم؟ پس تیم های پایه ی ما دارن چیکار میکنن؟!!!!!!!!!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:05 am

[color=red:7a91828d7e][size=24:7a91828d7e]پژمان نوري: آمدم استقلال تا به فوتبالم کمک کنم[/size:7a91828d7e][/color:7a91828d7e]
[color=black:7a91828d7e]کاپيتان فصل گذشته ملوان پس از پيوستن به استقلال مي‌گويد آمده به استقلال تا به فوتبالش کمک کند.
[پژمان نوري: آمدم استقلال تا به فوتبالم کمک کنم]
پژمان نوري پس از عقد قرارداد يک ساله با استقلال در اين‌باره گفت: واقعيت اين است که دوست داشتم در ملوان بمانم و به اين تيم کمک کنم اما شرايطم در آن‌جا مهيا نشد و بين گزينه‌هايي که داشتم ديدم استقلال از شرايط خوبي برخوردار است. اميدوارم در اين تيم موفق باشم.
به گزارش ايسنا ، او در پاسخ به اين سوال که آيا از پرسپوليس پيشنهادي داشت يا خير، اظهار کرد: امسال پيشنهادي نداشتم. سال گذشته و تا پيش از آمدن آقاي دايي از پرسپوليس پيشنهاد داشتم تا آمدن آقاي دايي به طور کل کنسل شد.
کاپيتان فصل گذشته‌ي ملوان در پاسخ به اين سوال که صادق درودگر مدعي شده پيشنهاد 700 ميليوني ملوان را رد کرده است، بيان کرد: [size=18:7a91828d7e]درودگر دروغ زياد مي‌گويد، اين هم يکي ديگر از دروغ‌هايش[/size:7a91828d7e]. شما فصل گذشته ديديد ما چقدر خوب بوديم اما در نيم‌فصل دوم تنها يک پيروزي به دست آورديم. امسال هم آقاي درودگر مي‌خواهند تنهايي تيم را بگردانند و ان‌شاءالله همه نتيجه‌ي کار او را خواهند ديد.
نوري در پاسخ به اين سوال که ايا صحت دارد هواداران ملوان در فرودگاه جلوي او را گرفته‌اند و از او خواسته‌اند ملوان را ترک نکند، گفت: اين‌گونه نبود که هواداران بيايند. من خواستم سوار هواپيما شوم که ديدم آقاي درودگر از هواپيما پياده شد. او متاسفانه چيزي گفته و جو داده است. ما واقعا دو سه دقيقه در فرودگاه صحبت کرديم و او اين حرف‌ها را پخش کرده است.
وي در ادامه با ابراز اميدواري از موفقيت استقلال افزود: خيلي به استقلال و موفقيتش اميدوارم. من از رقابت استقبال مي‌کنم؛ چرا که به فوتبالم کمک مي‌کند.
بازيکن جديد استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا حضورش در پرسپوليس و در سال‌هاي گذشته تقابل با هواداران اين تيم را ايجاد نخواهد کرد، بيان کرد: من 4 سال است که از پرسپوليس درآمده‌ام. روزهاي خوبي را با پرسپوليس گذراندم و با اين تيم قهرمان شدم ولي آمده‌ام استقلال؛ چرا که مي‌خواهم پيشرفت کنم.
نوري در پايان درباره زمان حضورش در تمرينات استقلال اظهارکرد: بايد به شمال بروم و کارهايم را انجام بدهم. پس از بازگشت به تمرينات استقلال مي‌پيوندم.[/color:7a91828d7e]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:07 am

از فردا ملوانکلاب:

درودگر حیا کن...چهل سال گدایی رو رها کن /10/

اصلا مقایسه یه انزلیچی با رشتی باتعصب و بافرهنگ اشتباه هست :Pخدایی بازیکنای مارو با این بی غیرت ها مقایسه کنید :roll:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:20 am

[quote="abarar0131"][quote:cd91eea448="alimoteboy"][quote:cd91eea448="ali_damashi"]پورغلامی: شاید رفتم داماش
90: بابک پورغلامی مدافع راست ملوان وضعیت نامشخص دارد و احتمال جدایی‌اش از ماندنش بیشتر شده است او در این رابطه به90 می‌گوید:‌ مشکل اصلی من با ملوان بر سر قرارداد فصل جدید بود چرا که خیلی کمتر از فصل گذشته پیشنهاد دادند. اگر بگویم پیشنهادشان خنده‌دار بود حرف بی‌ربطی نزده‌ام پس بهترین راه همان جدایی بود. مدافع بومی ملوان در مورد احتمال پیوستن به داماش نیز می‌گوید:« اگر داماش پیشنهاد بدهد به این تیم خواهم رفت و مشکل خاصی ندارم. در استان خودم بازی کردنم بهتر از خارج است!

پورغلامی بیاد رشت ؟!!!!!
ههههههههههه خنده داره :lol:[/quote:cd91eea448]
ولی خداییش یکی از مودب ترین بازیکنای ملوانه برعکس نوری و زارع و .... خیلی هم متعصبه.یادمه بازی 2 سال پیش تو عضدی که کاپیتان بود سمت تماشاگرامون تشویق کرد.من ازش خوشم میاد بازیکن خوبیم هست.با جمله آخرشم میگه تو استان خودم بازی می کنم هم خیلی حال کردم.[/quote:cd91eea448]
ابره کجا این مودبه این مرتیکه یادمه سال گذشته بازی داماش ملوان اومد برای گرم کردن ما پشت دروازه بودیم بعد بچه ها هووو کردن با حرکت دستش بچه هارو به فحش کشید بعد این با ادبه؟
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:24 am

[quote="alimoteboy"][quote:e4e0d4c939="abarar0131"][quote:e4e0d4c939="alimoteboy"][quote:e4e0d4c939="ali_damashi"]پورغلامی: شاید رفتم داماش
90: بابک پورغلامی مدافع راست ملوان وضعیت نامشخص دارد و احتمال جدایی‌اش از ماندنش بیشتر شده است او در این رابطه به90 می‌گوید:‌ مشکل اصلی من با ملوان بر سر قرارداد فصل جدید بود چرا که خیلی کمتر از فصل گذشته پیشنهاد دادند. اگر بگویم پیشنهادشان خنده‌دار بود حرف بی‌ربطی نزده‌ام پس بهترین راه همان جدایی بود. مدافع بومی ملوان در مورد احتمال پیوستن به داماش نیز می‌گوید:« اگر داماش پیشنهاد بدهد به این تیم خواهم رفت و مشکل خاصی ندارم. در استان خودم بازی کردنم بهتر از خارج است!

پورغلامی بیاد رشت ؟!!!!!
ههههههههههه خنده داره :lol:[/quote:e4e0d4c939]
ولی خداییش یکی از مودب ترین بازیکنای ملوانه برعکس نوری و زارع و .... خیلی هم متعصبه.یادمه بازی 2 سال پیش تو عضدی که کاپیتان بود سمت تماشاگرامون تشویق کرد.من ازش خوشم میاد بازیکن خوبیم هست.با جمله آخرشم میگه تو استان خودم بازی می کنم هم خیلی حال کردم.[/quote:e4e0d4c939]
ابره کجا این مودبه این مرتیکه یادمه سال گذشته بازی داماش ملوان اومد برای گرم کردن ما پشت دروازه بودیم بعد بچه ها هووو کردن با حرکت دستش بچه هارو به فحش کشید بعد این با ادبه؟[/quote:e4e0d4c939]

آبرارای گلم دیگه حرف این میوه های گندیده رو توی تیم نزنید,تمومش کنید.ما بازیکن از شهرک همسایه نمیگیریم,تموم!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:30 am

[color=green:63aa417add][size=24:63aa417add]پور غلامي ؟همينو كم داشتيم . . . . . . . . . . . . . [/size:63aa417add]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [/color:63aa417add]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:40 am

[quote:432ebb5343="miladcivil"][color=red:432ebb5343][size=24:432ebb5343]پژمان نوري: آمدم استقلال تا به فوتبالم کمک کنم[/size:432ebb5343][/color:432ebb5343]
[color=black:432ebb5343]کاپيتان فصل گذشته ملوان پس از پيوستن به استقلال مي‌گويد آمده به استقلال تا به فوتبالش کمک کند.
[پژمان نوري: آمدم استقلال تا به فوتبالم کمک کنم]
پژمان نوري پس از عقد قرارداد يک ساله با استقلال در اين‌باره گفت: واقعيت اين است که دوست داشتم در ملوان بمانم و به اين تيم کمک کنم اما شرايطم در آن‌جا مهيا نشد و بين گزينه‌هايي که داشتم ديدم استقلال از شرايط خوبي برخوردار است. اميدوارم در اين تيم موفق باشم.
به گزارش ايسنا ، او در پاسخ به اين سوال که آيا از پرسپوليس پيشنهادي داشت يا خير، اظهار کرد: امسال پيشنهادي نداشتم. سال گذشته و تا پيش از آمدن آقاي دايي از پرسپوليس پيشنهاد داشتم تا آمدن آقاي دايي به طور کل کنسل شد.
کاپيتان فصل گذشته‌ي ملوان در پاسخ به اين سوال که صادق درودگر مدعي شده پيشنهاد 700 ميليوني ملوان را رد کرده است، بيان کرد: [size=18:432ebb5343]درودگر دروغ زياد مي‌گويد، اين هم يکي ديگر از دروغ‌هايش[/size:432ebb5343]. شما فصل گذشته ديديد ما چقدر خوب بوديم اما در نيم‌فصل دوم تنها يک پيروزي به دست آورديم. امسال هم آقاي درودگر مي‌خواهند تنهايي تيم را بگردانند و ان‌شاءالله همه نتيجه‌ي کار او را خواهند ديد.
نوري در پاسخ به اين سوال که ايا صحت دارد هواداران ملوان در فرودگاه جلوي او را گرفته‌اند و از او خواسته‌اند ملوان را ترک نکند، گفت: اين‌گونه نبود که هواداران بيايند. من خواستم سوار هواپيما شوم که ديدم آقاي درودگر از هواپيما پياده شد. او متاسفانه چيزي گفته و جو داده است. ما واقعا دو سه دقيقه در فرودگاه صحبت کرديم و او اين حرف‌ها را پخش کرده است.
وي در ادامه با ابراز اميدواري از موفقيت استقلال افزود: خيلي به استقلال و موفقيتش اميدوارم. من از رقابت استقبال مي‌کنم؛ چرا که به فوتبالم کمک مي‌کند.
بازيکن جديد استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا حضورش در پرسپوليس و در سال‌هاي گذشته تقابل با هواداران اين تيم را ايجاد نخواهد کرد، بيان کرد: من 4 سال است که از پرسپوليس درآمده‌ام. روزهاي خوبي را با پرسپوليس گذراندم و با اين تيم قهرمان شدم ولي آمده‌ام استقلال؛ چرا که مي‌خواهم پيشرفت کنم.
نوري در پايان درباره زمان حضورش در تمرينات استقلال اظهارکرد: بايد به شمال بروم و کارهايم را انجام بدهم. پس از بازگشت به تمرينات استقلال مي‌پيوندم.[/color:432ebb5343][/quote:432ebb5343]
[size=18:432ebb5343]درودگر: نوری با ما قرارداد 700 میلیونی امضا کرد و رفت/ هر چه دلش می خواهد بگوید[/size:432ebb5343]

مدیرعامل باشگاه ملوان گفت: پژمان نوری برای من قابل احترام است.

صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره اظهارات پژمان نوری که گفته ملوان پیشنهاد 700 میلیونی به وی نداده و مدیرعامل این باشگاه دروغگو است، اظهارداشت: نمی دانم چرا نوری چنین حرفهایی زده است. من شاهدان زیادی برای اینکه ثابت کنم نوری حاضر نشد با مبلغ 700 میلیون تومان در ملوان بماند دارد. معاون خودم، مسئول امور مالی باشگاه و مدیر رسانه ای تیم شاهد هستند که نوری با ما قرارداد داخلی 700 میلیونی امضا کرد اما به آن پایبند نماند.

وی ادامه داد: به خاطر احترامی که برای نوری قایل بودیم قراردادش را دادیم دست خودش و به همین دلیل او توانست با استقلال قرارداد ببندد.

درودگر درباره اظهارات نوری که گفته ملوان با این مدیرعامل به جایی نمی رسد خاطرنشان کرد: نوری هرچه گفته خوب گفته. به خاطر زحماتی که برای ما کشیده صحبتی درباره اظهاراتش ندارم و به کسی هم ارتباطی ندارد او چه حرفهایی زده است. فقط به خودش مربوط است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:58 am .
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:54 am

ملوان با درودگر به جایی نمیرسه. اتحاد ملوانی ها رو این آقا بهم میزنه. تا زمانیکه درودگر باشه ملوان هیچ وقت رنگی خوشی نخواهد دید. میبینید که کم کم همه بازیکنا هم دارن به حرف میان از دستش و بهش میگن دروغگر!

ملوان تا به حال مربی خارجی نداشته. اصلاً نیاز نبود مربی خارجی چون ملوان از لحاظ مربی همیشه خودکفا بوده. اما این درودگر به انزلیچی ها اعتماد نداره!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:00 am

[quote:255608a6e3="mohammadrashti22"]ملوان با درودگر به جایی نمیرسه. اتحاد ملوانی ها رو این آقا بهم میزنه. تا زمانیکه درودگر باشه ملوان هیچ وقت رنگی خوشی نخواهد دید. میبینید که کم کم همه بازیکنا هم دارن به حرف میان از دستش و بهش میگن دروغگر!

ملوان تا به حال مربی خارجی نداشته. اصلاً نیاز نبود مربی خارجی چون ملوان از لحاظ مربی همیشه خودکفا بوده. اما این درودگر به انزلیچی ها اعتماد نداره![/quote:255608a6e3]

جالبه این *# ها ! منظورم همین شهرکی ها هست :D میان میگند تا موقعی که عابدینی هست داماش به جایی نمیرسه :lol: بیچاره ها اینقدر مزخرف میگند تو دنیای دروغی خودشون گیر افتادند ! آخه یکی نیست بگه از مدیریت همین پیر فوتبال (عابدینی) نبود معلوم نیست تو این وضعیت و بی پولی چه بلایی سرمون میومد ....

[color=black:255608a6e3]اوشانی که سال دُوازدَه ماه وارش (رش - باران) اسپرت میَن ایسه اید ... بیشید اَ دروغخر رَ اَ شیمی تیم بیرونَ کونید ... شومان که عقل نَرید .... به عنوان ایته پیله پِر شومانَ گَم تا زمانی که اَ موجود کثیف شیمی تیم میَن ایسه ، وضعیت ملوان بدتَرَ بِه ....[/color:255608a6e3]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:05 am

[quote="soroosh8"][quote:db7841aeec="alimoteboy"][quote:db7841aeec="abarar0131"][quote:db7841aeec="alimoteboy"][quote:db7841aeec="ali_damashi"]پورغلامی: شاید رفتم داماش

پورغلامی بیاد رشت ؟!!!!!
ههههههههههه خنده داره :lol:[/quote:db7841aeec]
ولی خداییش یکی از مودب ترین بازیکنای ملوانه برعکس نوری و زارع و .... خیلی هم متعصبه.یادمه بازی 2 سال پیش تو عضدی که کاپیتان بود سمت تماشاگرامون تشویق کرد.من ازش خوشم میاد بازیکن خوبیم هست.با جمله آخرشم میگه تو استان خودم بازی می کنم هم خیلی حال کردم.[/quote:db7841aeec]
ابره کجا این مودبه این مرتیکه یادمه سال گذشته بازی داماش ملوان اومد برای گرم کردن ما پشت دروازه بودیم بعد بچه ها هووو کردن با حرکت دستش بچه هارو به فحش کشید بعد این با ادبه؟[/quote:db7841aeec]

آبرارای گلم دیگه حرف این میوه های گندیده رو توی تیم نزنید,تمومش کنید.ما بازیکن از شهرک همسایه نمیگیریم,تموم![/quote:db7841aeec]
ما کلا بازیکن از تیم گندیده نمی گیریم تمام. :)
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:05 am

حاج صادق درودگر حمایتت میکنیم. آبای صادق همینطور ادامه بده /10/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:08 am

وي پس از امضا قرارداد نهايي با استقلال درباره اينکه مگر با تراکتورسازي به توافق نرسيده بود اظهار داشت:صحبت هاي ما با تراکتورسازي نهايي شده بود اما دست آخر در صحبتي که با استقلال داشتيم 24 ساعت از تراکتورسازي وقت گرفتم.با آقاي زيني زاده هم صحبت کردم و او گفت که چون بازيکن آزاد هستي حق مسلمت است که تيمت را انتخاب کني.پس از آن با استقلال توافق نهايي انجام شد و قسمت اين بود که استقلالي شوم.خدا را شکر مي کنم.

به گزارش اوج نيوز، وي درباره مشکلات مالي در استقلال اظهار داشت:مشکلات مالي همه جا هست.ان شالله اين مشکلات حل مي شود.اگر چک من پاس نشده،چک بقيه بازيکنان هم پاس نشده است.ما همه به هم گره خورده ايم.اميدوارم براي تيم مشکل درست نشود.

جمشيديان درباره زمان حضورش در تمرينات گفت:در اولين تمريني که با حضور همه بازيکنان برگزار شود من شرکت خواهم داشت.الان 4،5 روز است در تهران هستم و مشکلي ندارم.

وي افزود: همه اهدافم در استقلال در زمين فوتبال مشخص مي شود.بايد خيلي تلاش کنم تا به اهدافم برسم.
این قلعه نوعی هر فصل یه بازیکن رو به چنگ می ده.تقی پور،بایو،جمشیدیان و ....این داستان ادامه دارد
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 10:14 am

امضای قرارداد ۷۰۰ میلیونی با پژمان نوری در جشن تولد و [size=24:8ad38d922d][color=red:8ad38d922d]در ویلایی در انزلي[/color:8ad38d922d][/size:8ad38d922d]

/10/ /10/ /10/ /10/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان