[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تشویقهای جدید

تشویقهای جدید

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Chikchi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 3:42 am

متاسفانه دوستان این تاپیک رو زیاد قبول نکردن و باور بهش ندارن. شکی ندارم که آدمای خاص در حیطه های خاص وارد عمل میشن و بعضی از قلمروها واسشون جذابیت نداره. اما نگاه کنید تو این تاپیک کم نیستن این دسته آدم ها. حضور شما تو این تاپیک باعث خوشحالی ما و همه گیر شدن شعارها در صورت تصویبشون میشه.
من که خودم خیلی خوشحال میشم دوستان با نظرات مختلف تو این بحث شرکت کنن. حتی اگه این کارارو پیش افتاده می دونید و فک می کنید که یه سری آدمای خوشحال دور هم جمع شدن و بدون اینکه به اجرایی شدن این حرکتا فکر کنن دارن واسه آینده برنامه ریزی می کنن، بیاین انتقادتون رو بگید و یا اگه پیشنهادی دارید ما کلن گوشیم. مطمئنم از حرفای شما خیلی خوب می تونیم استفاده کنیم.
تحلیل های شما مطمئنن زوایای کوری رو که از چشم ما پنهون مونده رو واسمون روشن می کنه. یادمون باشه این شعارها وسیله ی انتقال خواسته ی ما به داخل زمین و به تیم داماش هست. خواسته ای که می تونه درخواست حمله باشه، می تونه اعلام نارضایتی از بازی باشه، می تونه نهییج بازیکنا و حتی جنگ روانی علیه تیم مقابل باشه. داماش تیمیه که وقتی جو سکوها آرام باشه و هماهنگ عمل کنه، بازی روونی رو به نمایش میذاره. ما با این کار می خوایم این جو رو پویا و زنده نگه داریم و همینکه از بحثا دو سه تا شعار خوب در بیاد که مورد توافق اکثریت باشه به نظرم کار بزرگیه. معتقدم بعضی شعارای بالقوه ای وجود داره که شرایط لازم برای اینکه فریادی بشه و از جانب هوادار گفته بشه رو نداره. مشکلی نداره. این شعارا، این ایده های نو سرجاشون می مونن تا در موقع مقتضی استفاده بشن.
ما رو تنها نذارید. مخصوصن تو حرکتایی که قراره مستقیمن رو جو ورزشگاه تاثیر بذاره. /3/
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 5:37 am

برخی دوستان شعارهای عالی درست کردن که امیدوارم از این شعارها استفاده بشه.در صورت موفقیت جهانبخش میشه یه بنر ازش با پیراهن nec (درحال شادی پس از گل) تهیه کرد.
درمورد تشویق زننده ی گل به سبک آلمانی ها اگر از طرف ورزشگاه همکاری نکردند، خود تماشاچیان می تونن به صورت دوطرفه این کار انجام بدن (یه طرف اسم بازیکن رو بلند و کشیده صدا بزنند بعد طرف دیگه فامیلی بازیکن رو) البته در مورد اینگونه تشویق ها باید بین همه هواداران هماهنگی باشه
همچنین میشه کارهای زیادی کرد به این عکس توجه کنید
[img:3ce04269f1]http://upload7.ir/images/63261605264088164535.jpg[/img:3ce04269f1]
درصورت امکان می تونیم دروازه ی حریف رو به بازیکنامون نشون بدیم یا اگر بازیکن حریف تماشاچی رو تحریک کرد می تونیم با این وسیله چشمان همیشه بسته ی کمیته انضباطی رو باز کنیم. البته تعداد این فلش ها باید محدود باشه و فقط در زمان خاصی ازش استفاده بشه
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط kiavash » سه شنبه ژوئن 18, 2013 5:49 am

آقایان داماشی می شعر تماما بوسته امیدوارم شمره خوش بایه واز ان استقبال بوکونید.اگرم نوکودید خیالی نیست
(نحوه خواندن :شبیه به شعر سپاهان)
ما داماشی هستیم به تیممون میبالیم
ما داماشی هستیم حشمت ومیرزا داریم

ما داماشی هستیم کوچیک وبزرگ نداریم
شهرمون رشته و غیرت رشتی داریم

ما داماشی هستیم همیشه قهرمانیم
ما داماشی هستیم سرور اصفهانیم

ما داماشی هستیم ماداماشی هستیم
توی لیگ برتر تک ستاره هستیم

ما داماشی هستیم ماداماشی هستیم ماداماشی هستیم ماداماشی هستیم ماداماشی هستیم ما داماشی هستیم .....

البته میتونیم در 2جایگاه یکی در میان بخونیم یا بصورت متمرکز در یه جایگاه /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:31 am

[quote:ebbeaaf9db="Chikchi"]متاسفانه دوستان این تاپیک رو زیاد قبول نکردن و باور بهش ندارن. شکی ندارم که آدمای خاص در حیطه های خاص وارد عمل میشن و بعضی از قلمروها واسشون جذابیت نداره. اما نگاه کنید تو این تاپیک کم نیستن این دسته آدم ها. حضور شما تو این تاپیک باعث خوشحالی ما و همه گیر شدن شعارها در صورت تصویبشون میشه.
من که خودم خیلی خوشحال میشم دوستان با نظرات مختلف تو این بحث شرکت کنن. حتی اگه این کارارو پیش افتاده می دونید و فک می کنید که یه سری آدمای خوشحال دور هم جمع شدن و بدون اینکه به اجرایی شدن این حرکتا فکر کنن دارن واسه آینده برنامه ریزی می کنن، بیاین انتقادتون رو بگید و یا اگه پیشنهادی دارید ما کلن گوشیم. مطمئنم از حرفای شما خیلی خوب می تونیم استفاده کنیم.
تحلیل های شما مطمئنن زوایای کوری رو که از چشم ما پنهون مونده رو واسمون روشن می کنه. یادمون باشه این شعارها وسیله ی انتقال خواسته ی ما به داخل زمین و به تیم داماش هست. خواسته ای که می تونه درخواست حمله باشه، می تونه اعلام نارضایتی از بازی باشه، می تونه نهییج بازیکنا و حتی جنگ روانی علیه تیم مقابل باشه. داماش تیمیه که وقتی جو سکوها آرام باشه و هماهنگ عمل کنه، بازی روونی رو به نمایش میذاره. ما با این کار می خوایم این جو رو پویا و زنده نگه داریم و همینکه از بحثا دو سه تا شعار خوب در بیاد که مورد توافق اکثریت باشه به نظرم کار بزرگیه. معتقدم بعضی شعارای بالقوه ای وجود داره که شرایط لازم برای اینکه فریادی بشه و از جانب هوادار گفته بشه رو نداره. مشکلی نداره. این شعارا، این ایده های نو سرجاشون می مونن تا در موقع مقتضی استفاده بشن.
ما رو تنها نذارید. مخصوصن تو حرکتایی که قراره مستقیمن رو جو ورزشگاه تاثیر بذاره. /3/[/quote:ebbeaaf9db]

آّبرار عزیز من بر خلاف مازیار که همیشه از بچه های وارش اسپرت حمایت میکنه معتقدم برای این دوستان چیز خاصی مهم نیست فقط از روی بیکاری میان تو سایت البته همشون به این شکل عمل نمی کنند ولی از استقبال این دوستان از همین موضوع شعار ها مشخصه و تشویق کردنشون توی استادیوم و خیلی مسایل دیگه من خوشحالم آبرارهای مثل تو به فکر تیم هستن ومیان به هر شکلی از تیمشون حمایت کنند خیلی از عزیزان مشغله دارن نمی تونند سر تمرین یا بازی بیرون خونه بیان ولی روز که ما میزبان هم هستیم کار خاصی از دوستان دیده نمیشه.به قول دوستان خارج خانه که نایی برف باران که نایی فقط تانی فحش بدی.در هر صورت ما تا قبل از شروع لیگ باید شعارهای جدید درست کنیم .برگ اجباره
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:39 am

ابرار کیاوش خیلی خوب فقط اون یتکه شهرمون بخونیم شهرمون شهر رشته ما بقی ردیفه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:19 am

آبرار کیاوش شعرت قشنگه فقط یه نکته به نظر من میرسه
تو شعرت دلیلی نداره خودمونو سرور سپاهان خطاب کنیم .
به نظرم اینجور بخونیم بهتر

ما داماشی هستیم کوچیک وبزرگ نداریم
شهرمون شهر رشته ، غیرت رشتی داریم

ما داماشی هستیم همیشه قهرمانیم
ما داماشی هستیم پای تیممون نشستیم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:38 am

حسام جان منم در مورد تشویق بوندس لیگایی با شما موافقم که اگه گوینده ی ورزشگاه موافقت نکرد خودمون پیادش کنیم. و این عکسیم که گذاشتی واقعن جالبه؛ اونقدر که منو وا داشت که یه جستجویی در موردش انجام بدم. اسم این تیم ماگدِبورگ هست و که تو لیگ دسته چهار آلمان بازی میکنه و این حرکت تماشاچیانش هم حدود یک سال پیش بعد اینکه تیمشون تو رتبه ی آخر جدول رده بندی قرار گرفت، انجام شد و به "پیکان های ماگدبورگ" معروف شد. اونا تو اون بازی تنها تونستن یه گل بزنن اما دو گل دریافت کردن. ولی چیزی که موند خلاقیت و عشق هوادارا به تیمشون بود. دوباره تشکر میکنم ازت.

کاوش جان ازینکه وقت میذاری و زحمت میکشی ممنونم. شعرتم باحاله. به نظر من، هرچند در ابتدای حرکت نسخه برداری از کار دیگران مشکلی نداره اما موافق ملودی های گیلکی هستم که راحت ترم رو زبونا می چرخه. مثلن یادمه پارسال که خیلی خوشحال بودم یه شعر نصفه نیمه ساختم:
قهرمانی داماش رِ سالِ سالِ/ جامَ بیگید فدراسیون باره باره
اَی داماش گیلان عشقی/ می قلبِ رو تو بینویشتی
گیله مردان تی هوادارید/ ارتش تیمَ جلودارید
بیشتر سعی کردم تا با فضای ترانه های گیلکی سازگاز باشه. هر چند می دونم مشکل ممکنه زیاد داشته باشه.

آقا پژمان، والا چرا دروغ. من خودم ازونایی بودم که تو کار تشویق نبودم و کلن حال نمی کردم با این حرکتا. اما بعد نسبت به این مسئله توجیه شدم که عوض شدن نسل هوادارا بیشتر منو به این نتیجه رسوند. خلاصه اینکه نمی خوام دوستان رو زور کنم که حتما بیان شعار بدن ولی ازشون انتظار دارم، مخصوصا اونایی که دغدغه های فرهنگی دارن تو این بحثا شرکت کنن. نمی گم شعار بسازن اما به بحث که می تونن رونق بدن. به خدا خود من تمام شعارایی که به ذهنم میاد به این دید می نویسم که حتمن یه جاهایی ازشون می لنگه و اگه دوستان بیان بگن که فلان جاش اصلن جالب نیست و کلن در مسکو به سر می بره ناراحت نمی شم. چون من کارم شعار ساختن نیست و می خوام با همفکری وارشی ها یه شعار خوب و بدرد بخور که راحت رو زبون بچرخه و بشه سریع راش انداخت، در بیارم.
ابراران شیمی مونتظریم
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:41 am

[quote:64eeaee0cf="hesam150"]برخی دوستان شعارهای عالی درست کردن که امیدوارم از این شعارها استفاده بشه.در صورت موفقیت جهانبخش میشه یه بنر ازش با پیراهن nec (درحال شادی پس از گل) تهیه کرد.
درمورد تشویق زننده ی گل به سبک آلمانی ها اگر از طرف ورزشگاه همکاری نکردند، خود تماشاچیان می تونن به صورت دوطرفه این کار انجام بدن (یه طرف اسم بازیکن رو بلند و کشیده صدا بزنند بعد طرف دیگه فامیلی بازیکن رو) البته در مورد اینگونه تشویق ها باید بین همه هواداران هماهنگی باشه
[img:64eeaee0cf]http://upload7.ir/images/63261605264088164535.jpg[/img:64eeaee0cf]
درصورت امکان می تونیم دروازه ی حریف رو به بازیکنامون نشون بدیم یا اگر بازیکن حریف تماشاچی رو تحریک کرد می تونیم با این وسیله چشمان همیشه بسته ی کمیته انضباطی رو باز کنیم. البته تعداد این فلش ها باید محدود باشه و فقط در زمان خاصی ازش استفاده بشه[/quote:64eeaee0cf]

اینجوری تمرکز بازیکنامون بهم میخوره بره :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط kiavash » سه شنبه ژوئن 18, 2013 9:48 am

به هر حال من استارت زدم.اگه بچه ها جایی رو قابل ویرایش میبینن لطف کنن بگن
ضمن اینکه یه چیز مهم اینه که چطور شعر یا شعارای جدید بین همه ترویج بدیم.لطفا همکاری کنید هرجوری که به ذهنتون میرسه:از طریق خوندن تو تمرینات تیم-از طریق پخش کردن تو سایت-از طریق نوشتن پرچم یا بنر ونصب تو استادیوم یاهرجور دیگه تا اونیی که حتی سالی 3بار ورزشگاه میان (بنا به مشکلات )ولی پیگیر تیم هستن هم آشنا باشن

امی عشق امی جان -----داماش تویی قهرمان
جهانبخش تو هلنده------داماشی سربلنده

/23/ /23/ /23/ /23/ /23/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam150 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 11:49 am

[quote:7993357e7b="nima_beckham"][quote:7993357e7b="hesam150"]برخی دوستان شعارهای عالی درست کردن که امیدوارم از این شعارها استفاده بشه.در صورت موفقیت جهانبخش میشه یه بنر ازش با پیراهن nec (درحال شادی پس از گل) تهیه کرد.
[img:7993357e7b]http://upload7.ir/images/63261605264088164535.jpg[/img:7993357e7b]
درصورت امکان می تونیم دروازه ی حریف رو به بازیکنامون نشون بدیم یا اگر بازیکن حریف تماشاچی رو تحریک کرد می تونیم با این وسیله چشمان همیشه بسته ی کمیته انضباطی رو باز کنیم. البته تعداد این فلش ها باید محدود باشه و فقط در زمان خاصی ازش استفاده بشه[/quote:7993357e7b]

اینجوری تمرکز بازیکنامون بهم میخوره بره :D[/quote:7993357e7b]
آبرار اینجوری که دیگه نه :D
من فکر کنم اولین بار برای اعتراض به بازیکنان خودی از این فلش ها استفاده شد. اما قبل از بازی، هنگام گرم کردن، در جریان بازی وقتی که حمله نمیشه اونم فقط در دست یه تعداد از افراد پشت دروازه ی حریف و به صورت نشسته نه اینجوری، در ایران منحصر به فرده.
به هر حال این یه پیشنهاد بود و من به نظر شما کاملا احترام می ذارم و اگه این کار به ضرر تیممونه صددرصد باههاش مخالفم
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه ژوئن 20, 2013 6:12 am

[color=green:065564a903][size=18:065564a903]آقا تو رو خدا قبل از همه اينها و اول از همه شرايطي رو بايد ايجاد كرد كه هر كسي كه دلش ميخواد لباس تيم رو تهيه كنه مثلاً من با حداقل 9 تا از بچه هامون كه هميشه تو استاديوم هستيم تجهيزات طرفداري باشگاه ،كه از همه مهمتر لباس تيم هست رو ميخوايم ولي نميتونيم بهش برسيم
از مديريت سايت و هر كسي كه ميتونه خواهش ميكنم يه حركت انقلابي در اين زمينه بكنند
ممنون ميشم[/size:065564a903][/color:065564a903]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » پنج شنبه ژوئن 20, 2013 7:26 am

عزیزم اون فلش هایی که به سمت دروازه گرفته بودن به این دلیل بود که تیمشون مدت‌ها بود گل نزده بود و میخواستن با این کار بازیکنان خودشون رو تحقیر کنن واسه تشویق نبود واسه تحقیر بود مثل بازی با سایپا که همه کریم انصاری فر رو تشویق کردیم که به کادر فنیمون بر بخوره /7/ /7/ /7/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » پنج شنبه ژوئن 20, 2013 7:32 am

یه مساله دیگه هم هست اینه که ما فقط میتونیم پشت یه دروازه از این فلشا استفاده کنیم چون پشت اون یکی‌ دروازه اصلا صندلی‌ نیست و این که پشت این دروازه‌ای هم که صندلی‌ هست اون قدر از دروازه دوره که اصلا جالب نمی‌شه تو خارج سکو‌ها به دروازه نزدیکن
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam150 » پنج شنبه ژوئن 20, 2013 8:07 am

درسته. درمورد دلیل استفاده از فلش ها کاملا حق با شماست من سرچ کردم و فهمیدم هواداران به این وسیله می خواستن تعصب بازیکنای حریف رو به رخ تیمشون بکشند....
به هیچ وجه قرار نیست این کار تو عضدی انجام بشه بلکه اونچه که مهمه خلاقیت هوادان اون تیم هست و اینکه ما می تونیم از اینجور خلاقیت ها الهام بگیریم و کارهایی انجام بدیم که تو ایران منحصر به فرده. حالا می خواد فلش باشه، کاغذهای رنگی باشه، پرچم های بزرگ پشت دروازه باشه، شال گردن باشه یا هر چیز دیگه....
:arrow:
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط golsar-boy » جمعه ژوئن 21, 2013 10:15 am

دو تا شعار به ذهنم میرسه

(مثلا وقتی مهدوی گل میزنه)
اماییم بچه رشتی *** رضا تو گول بکاشتی

آبای ملوانی *** بدان جیر خوس مایی