[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamed-rashti » سه شنبه ژوئن 18, 2013 3:50 am

با توجه به وضع موجود واسه سمت چپ شاید محسن یوسفی بد نباشه .
البته که هیچی جهانبخش نمیشه .
داسیلوا رو هم میشه به عنوان هافبک راست استفاده کرد .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:06 am

جواب رد پژمان نوري به پيشنهاد 700 ميليوني

مديرعامل باشگاه ملوان از پاسخ منفي پژمان نوري به پيشنهاد 700 ميليوني اين باشگاه خبر داد.
[جواب رد پژمان نوري به پيشنهاد 700 ميليوني]

صادق درودگر در مورد وضعيت پژمان نوري گفت: پژمان نوري بازيکن بسيار بزرگ و بااخلاقي است و ملوان خانه پژمان نوري و پژمان نوري هاست. با او امروز مذاکره کرديم و قرار شد 80 ميليون طلب فصل گذشته‌اش به علاوه چک 150 ميليوني‌اي که هدايتي به او داده بود را به او پرداخت کنيم. ضمن اينکه براي فصل آينده به او پيشنهاد 700 ميليوني دادم اما ظاهرا پيشنهاد استقلال و دو باشگاه ديگر بسيار بالاتر است و به همين خاطر او به پيشنهاد ملوان پاسخ منفي داد.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: نوري از بازيکنان بااخلاق فوتبال ايران است و ما هم تلاش کرديم نظرش را تامين کنيم اما با توجه به شرايط اقتصادي کنوني نتوانستيم بيش از 700 ميليون تومان به او پيشنهاد کنيم. به همين دليل برايش در هر تيمي که حضور خواهد يافت آرزوي موفقيت مي‌کنم. امروز هم با جلال رافخايي براي ماندن در ملوان مذاکره خواهيم کرد
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:16 am

با حرف‌هاي جلالي دلم شکست
ه نظر می رسد دلیل اصلی حضور محسن فروزان در گسترش فولاد ترس او از تکرار اتفاقات فصل اخیر بوده است.

بدشانسی آورم که همبازی کریمی نشدم
فروزان: با حرف‌های جلالی دلم شکست
شراره ایمانی
90: به نظر می‌رسد دلیل اصلی حضور محسن فروزان در گسترش فولاد ترس او از تکرار اتفاقات فصل اخیر بوده است. این دروازه‌بان جوان می‌خواهد فیکس باشد و دوباره اعتماد به نفس خود را پیدا کند. به همین سبب پیشنهادات خوبی را هم رد کرده است. تازه‌ترین حرف‌های فروزان را بخوانید.
90: الان در سرعین به سر می‌برید، از اردو راضی هستید؟
بله، اردو خیلی خوب برگزار می‌شود و من در حال آماده کردن خودم هستم تا فیکس بازی کنم.
90: شما چرا در بازی‌های تدارکاتی در سرعین بازی نکردید؟
من حضور داشتم، اما بازی نکردم چون هنوز آمادگی لازم را کسب نکرده‌ام. ان‌شاءاله در اردوی تهران آماده می‌شوم.
90: تراکتور مهره‌های خوبی گرفته، حسرت نمی خوری نماندی؟
دوست داشتم کنار افرادی همچون علی آقا کریمی باشم. باعث افتخار من است ولی بدشانسی آوردم!
90: جلالی از تو نخواست بمانی؟
خواستند که به عنوان گلر دوم باشم، من واقعا دلم شکست. من در گذشته شرایط سختی را گذراندم و نمی‌خواهم دوباره آن شرایط برایم تکرار شود. آقای زینی‌زاده هم خیلی دوست داشت که من بمانم اما نشد. من از همه عذرخواهی کردم و حلالیت خواستم.
90: بهتر نبود می ماندی و رقابت می‌کردی؟
حامد گلر خوبی است و امیدوارم موفق باشد. اما الان موقعیتم از همه چیز مهمتر است و برایم مهم نیست که با کسی در رقابت باشم! وقتی باشگاه من را نمی‌خواهد من چطور بمانم؟
90: در زمان تونی هم نیمکت‌نشین شدی. واقعیت چه بود؟
بی‌مهری‌های تونی و رفیق‌بازی‌هایش باعث شد که من فیکس نباشم. من هم مقابل کارهایش ایستادم اما ضرر اصلی را مردم تبریز دیدند. تونی خیلی دوست داشت رفقای خودش فیکس باشند، می خواستند من را خراب کنند!
90: خبر داری تونی مریض است و حتی مشکوک به سرطان ؟
انشاءاله خوب شود.
90: همین؟
بله، کار دیگری از دستم برنمی‌آید!
90[color=red:c9464dfd00]: چرا با داماش به توافق نرسیدی؟
من از داماش پیشنهادی نداشتم، می دانم که مردم رشت دوست دارند من در این تیم باشم، من هم علاقه خاصی به شهرم دارم اما نشد دیگر.
90: اگر پیشنهاد می دادند قبول می‌کردی؟
بله، تمام فکر و تمرکزم را می‌گذاشتم روی این مسئله. لابد گلرهای خوبی دارند. به هر حال مسئولان انگار علاقه‌ای به حضور من نداشتند.[/color:c9464dfd00]
90: از استقلال و پرسپولیس هم پیشنهاد داشتی؟
بله، داشتم اما الان شرایط خوب نیست برای حضورم در این تیم‌ها. انشاءاله در آینده برای حضور در استقلال و پرسپولیس برنامه‌ریزی می‌کنم. در حال حاضر برایم خیلی مهم است که فیکس بازی کنم.
90: حالا چرا گسترش فولاد؟
به دو دلیل اول آنکه مردم تبریز را خیلی دوست دارم و به این شهر عادت کرده‌ام. از طرف دیگر یک فصل در این تیم بازی کرده‌ام و با مجموعه باشگاه ارتباط خوبی دارم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:18 am

پورغلامی: شاید رفتم داماش
90: بابک پورغلامی مدافع راست ملوان وضعیت نامشخص دارد و احتمال جدایی‌اش از ماندنش بیشتر شده است او در این رابطه به90 می‌گوید:‌ مشکل اصلی من با ملوان بر سر قرارداد فصل جدید بود چرا که خیلی کمتر از فصل گذشته پیشنهاد دادند. اگر بگویم پیشنهادشان خنده‌دار بود حرف بی‌ربطی نزده‌ام پس بهترین راه همان جدایی بود. مدافع بومی ملوان در مورد احتمال پیوستن به داماش نیز می‌گوید:« اگر داماش پیشنهاد بدهد به این تیم خواهم رفت و مشکل خاصی ندارم. در استان خودم بازی کردنم بهتر از خارج است!

رحیمی: با جدایی جهانبخش و ابراهیمی داماش ضرر نمی‌کند
90: اکثر بازیکنان داماش قراردادشان را تمدید کردند حتی ابوذر رحیمی که قرار بود از این تیم جدا شود. او در این رابطه به 90 می‌گوید:« باور کنید اگر تسویه حسابم را نمی‌دادند قراردادم را تمدید نمی‌کردم وقتی با همه خواسته‌هایم موافقت کردند کجا بروم بهتر از داماش؟! به نظرم اگر داماشی‌ها همینطوری از تیم حمایت کنند فصل پیش رو برای گرفتن سهمیه خواهیم جنگید.» او در مورد جدایی جهانبخش و ابراهیمی نیز می‌گوید:« به نظرم جوانهایی که به تیم اضافه شدند و چند نفر دیگر که در راهند جای آنها را پر خواهند کرد. همین دو بازیکن در داماش بازیکن شدند دیگر.»
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:26 am

[quote:3a43805c2e="ali_damashi"]با حرف‌هاي جلالي دلم شکست
ه نظر می رسد دلیل اصلی حضور محسن فروزان در گسترش فولاد ترس او از تکرار اتفاقات فصل اخیر بوده است.

بدشانسی آورم که همبازی کریمی نشدم
فروزان: با حرف‌های جلالی دلم شکست
شراره ایمانی
90: به نظر می‌رسد دلیل اصلی حضور محسن فروزان در گسترش فولاد ترس او از تکرار اتفاقات فصل اخیر بوده است. این دروازه‌بان جوان می‌خواهد فیکس باشد و دوباره اعتماد به نفس خود را پیدا کند. به همین سبب پیشنهادات خوبی را هم رد کرده است. تازه‌ترین حرف‌های فروزان را بخوانید.
90: الان در سرعین به سر می‌برید، از اردو راضی هستید؟
بله، اردو خیلی خوب برگزار می‌شود و من در حال آماده کردن خودم هستم تا فیکس بازی کنم.
90: شما چرا در بازی‌های تدارکاتی در سرعین بازی نکردید؟
من حضور داشتم، اما بازی نکردم چون هنوز آمادگی لازم را کسب نکرده‌ام. ان‌شاءاله در اردوی تهران آماده می‌شوم.
90: تراکتور مهره‌های خوبی گرفته، حسرت نمی خوری نماندی؟
دوست داشتم کنار افرادی همچون علی آقا کریمی باشم. باعث افتخار من است ولی بدشانسی آوردم!
90: جلالی از تو نخواست بمانی؟
خواستند که به عنوان گلر دوم باشم، من واقعا دلم شکست. من در گذشته شرایط سختی را گذراندم و نمی‌خواهم دوباره آن شرایط برایم تکرار شود. آقای زینی‌زاده هم خیلی دوست داشت که من بمانم اما نشد. من از همه عذرخواهی کردم و حلالیت خواستم.
90: بهتر نبود می ماندی و رقابت می‌کردی؟
حامد گلر خوبی است و امیدوارم موفق باشد. اما الان موقعیتم از همه چیز مهمتر است و برایم مهم نیست که با کسی در رقابت باشم! وقتی باشگاه من را نمی‌خواهد من چطور بمانم؟
90: در زمان تونی هم نیمکت‌نشین شدی. واقعیت چه بود؟
بی‌مهری‌های تونی و رفیق‌بازی‌هایش باعث شد که من فیکس نباشم. من هم مقابل کارهایش ایستادم اما ضرر اصلی را مردم تبریز دیدند. تونی خیلی دوست داشت رفقای خودش فیکس باشند، می خواستند من را خراب کنند!
90: خبر داری تونی مریض است و حتی مشکوک به سرطان ؟
انشاءاله خوب شود.
90: همین؟
بله، کار دیگری از دستم برنمی‌آید!
90[color=red:3a43805c2e]: چرا با داماش به توافق نرسیدی؟
من از داماش پیشنهادی نداشتم، می دانم که مردم رشت دوست دارند من در این تیم باشم، من هم علاقه خاصی به شهرم دارم اما نشد دیگر.
90: اگر پیشنهاد می دادند قبول می‌کردی؟
بله، تمام فکر و تمرکزم را می‌گذاشتم روی این مسئله. لابد گلرهای خوبی دارند. به هر حال مسئولان انگار علاقه‌ای به حضور من نداشتند.[/color:3a43805c2e]
90: از استقلال و پرسپولیس هم پیشنهاد داشتی؟
بله، داشتم اما الان شرایط خوب نیست برای حضورم در این تیم‌ها. انشاءاله در آینده برای حضور در استقلال و پرسپولیس برنامه‌ریزی می‌کنم. در حال حاضر برایم خیلی مهم است که فیکس بازی کنم.
90: حالا چرا گسترش فولاد؟
به دو دلیل اول آنکه مردم تبریز را خیلی دوست دارم و به این شهر عادت کرده‌ام. از طرف دیگر یک فصل در این تیم بازی کرده‌ام و با مجموعه باشگاه ارتباط خوبی دارم[/quote:3a43805c2e]
بازیکن خوبیه ولی خیلی پر حاشیه است از مهدی رحمتی بیشتر رو سایت های خبریه!تا موقعی که تیم حسابی سرو سامون نگرفته خرید این بازیکنا اشتباه محضه.ایشالا هرجا هست موفق باشه.کاپیتان توتی هم قول داده تا موقعی که تو تبریز هست سالی 2 تا ایستگاهی براش بذاره کنار تا آمادگی بدنش رو تست کنه. 8) :wink:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:29 am

شجاعی در مس ماند

بهترين گلزن مس در ليگ دوازدهم سرانجام با مسوولان اين باشگاه به توافق رسيد تا يك سال ديگر در تركيب نارنجي‌هاي كرمان بازي كند. مصطفي شجاعي با امضاي قرارداد يكساله در مس ماند تا امسال را زير نظر مجتبي تقوي فعاليت كند.

محمدرضایی شاید در تبریز

عباس محمد رضایی که در نیم فصل لیگ برتر به استقلال آمد مورد توجه رسول خطیبی قرار دارد و این بازیکن با مسئولان این باشگاه توافقاتی هم کرده اما با توجه به قرارداد یک ساله ای که دارد فعلا نمی تواند با تیم تبریزی قرارداد ببندد.به نقل از نامه، قرار است محمد رضایی در صورت دریافت رضایتنامه روز شنبه در تبریز حاضر شده و قراردادش را با گسترش فولاد امضا کند.

تیغ نورد می رود کرمان؟

كاپيتان فصل گذشته آلومينيوم مورد توجه مس كرمان و گسترش فولاد قرار گرفته تا پيراهن يكي از اين دو تيم را به تن كند. محمود تيغ‌نورد كه بازيساز آلومينيوم بود به احتمال فراوان راهي كرمان مي‌شود تا براي مس بازي كند. البته كه هنوز گسترش فولاد هم براي جذب او شانس دارد.

فرکی حاتمی را می خواهد

آرش افشين هنوز به موضوع تمديد قرارداد با فولاد جواب مثبت نداده تا حسين فركي دنبال جايگزيني براي او باشد. مي‌گويند فولاد، فرزاد حاتمي را مي‌خواهد. حسين فركي هم تاييد مي‌كند و از تمايل خود براي جذب مهاجم استقلال پرده برمي‌دارد. البته هنوز مشخص نيست حاتمي در استقلال مي‌ماند يا از اين تيم جدا مي‌شود.

نوری شاید استقلال

پژمان نوری کاپیتان ملوان که گفته می شد با این تیم قرارداددش را تمدید کرده است در یک قدمی استقلال قرار دارد.این بازیکن تاکنون چندین جلسه با استقلالی ها برگزار کرده و توافقات لازم را هم انجام داده اما استقلالی ها به او قول داده اند بلافاصله چک این بازیکن را پاس کرده و در نهایت با او قرارداد امضا کنند.گفته می شود نوری روز پنجشنبه رسما استقلالی خواهد شد.

منوچهری بالاخره...

بالاخره امين منوچهري تيم جديدش را انتخاب كرد.مهاجم بلند قامت استقلال در نبم فصل اول ليگ دوازدهم كه در نيم فصل دوم زير نظر منصور ابراهيم زاده در نفت تهران كار كرده بود قرار است دوباره با اين مربي اصفهاني كاركند.منوچهري كه البته دوست داشت به استقلال برود سرانجام به راه آهن پيوست و ديروز قراردادي سه ساله با اين باشگاه امضا كرد.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:29 am

[quote="ali_damashi"]پورغلامی: شاید رفتم داماش
90: بابک پورغلامی مدافع راست ملوان وضعیت نامشخص دارد و احتمال جدایی‌اش از ماندنش بیشتر شده است او در این رابطه به90 می‌گوید:‌ مشکل اصلی من با ملوان بر سر قرارداد فصل جدید بود چرا که خیلی کمتر از فصل گذشته پیشنهاد دادند. اگر بگویم پیشنهادشان خنده‌دار بود حرف بی‌ربطی نزده‌ام پس بهترین راه همان جدایی بود. مدافع بومی ملوان در مورد احتمال پیوستن به داماش نیز می‌گوید:« اگر داماش پیشنهاد بدهد به این تیم خواهم رفت و مشکل خاصی ندارم. در استان خودم بازی کردنم بهتر از خارج است!

پورغلامی بیاد رشت ؟!!!!!
ههههههههههه خنده داره :lol:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:33 am

[quote:f6ed56a4dd="abarar0131"]شجاعی در مس ماند

بهترين گلزن مس در ليگ دوازدهم سرانجام با مسوولان اين باشگاه به توافق رسيد تا يك سال ديگر در تركيب نارنجي‌هاي كرمان بازي كند. مصطفي شجاعي با امضاي قرارداد يكساله در مس ماند تا امسال را زير نظر مجتبي تقوي فعاليت كند.

محمدرضایی شاید در تبریز

عباس محمد رضایی که در نیم فصل لیگ برتر به استقلال آمد مورد توجه رسول خطیبی قرار دارد و این بازیکن با مسئولان این باشگاه توافقاتی هم کرده اما با توجه به قرارداد یک ساله ای که دارد فعلا نمی تواند با تیم تبریزی قرارداد ببندد.به نقل از نامه، قرار است محمد رضایی در صورت دریافت رضایتنامه روز شنبه در تبریز حاضر شده و قراردادش را با گسترش فولاد امضا کند.

تیغ نورد می رود کرمان؟

كاپيتان فصل گذشته آلومينيوم مورد توجه مس كرمان و گسترش فولاد قرار گرفته تا پيراهن يكي از اين دو تيم را به تن كند. محمود تيغ‌نورد كه بازيساز آلومينيوم بود به احتمال فراوان راهي كرمان مي‌شود تا براي مس بازي كند. البته كه هنوز گسترش فولاد هم براي جذب او شانس دارد.

فرکی حاتمی را می خواهد

آرش افشين هنوز به موضوع تمديد قرارداد با فولاد جواب مثبت نداده تا حسين فركي دنبال جايگزيني براي او باشد. مي‌گويند فولاد، فرزاد حاتمي را مي‌خواهد. حسين فركي هم تاييد مي‌كند و از تمايل خود براي جذب مهاجم استقلال پرده برمي‌دارد. البته هنوز مشخص نيست حاتمي در استقلال مي‌ماند يا از اين تيم جدا مي‌شود.

نوری شاید استقلال

پژمان نوری کاپیتان ملوان که گفته می شد با این تیم قرارداددش را تمدید کرده است در یک قدمی استقلال قرار دارد.این بازیکن تاکنون چندین جلسه با استقلالی ها برگزار کرده و توافقات لازم را هم انجام داده اما استقلالی ها به او قول داده اند بلافاصله چک این بازیکن را پاس کرده و در نهایت با او قرارداد امضا کنند.گفته می شود نوری روز پنجشنبه رسما استقلالی خواهد شد.

منوچهری بالاخره...

بالاخره امين منوچهري تيم جديدش را انتخاب كرد.مهاجم بلند قامت استقلال در نبم فصل اول ليگ دوازدهم كه در نيم فصل دوم زير نظر منصور ابراهيم زاده در نفت تهران كار كرده بود قرار است دوباره با اين مربي اصفهاني كاركند.منوچهري كه البته دوست داشت به استقلال برود سرانجام به راه آهن پيوست و ديروز قراردادي سه ساله با اين باشگاه امضا كرد.[/quote:f6ed56a4dd]
این خطیبی که روزای اول می گفت گسترش خونه بازیکنای بومیه این همه بازیکن غیر بومی رو می خواد چی کار کنه پس؟!!!!!!!!!!
البته چون تبریز مهد فوتباله و شهر بازیکن سازیه ایشالا مثل تراکتور با بازیکنای بومی موفق میشه!!!!!!!!
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:33 am

[quote:596c69b44b="ali_damashi"]پورغلامی: شاید رفتم داماش

رحیمی: با جدایی جهانبخش و ابراهیمی داماش ضرر نمی‌کند
90: اکثر بازیکنان داماش قراردادشان را تمدید کردند حتی ابوذر رحیمی که قرار بود از این تیم جدا شود. او در این رابطه به 90 می‌گوید:« باور کنید اگر تسویه حسابم را نمی‌دادند قراردادم را تمدید نمی‌کردم وقتی با همه خواسته‌هایم موافقت کردند کجا بروم بهتر از داماش؟! به نظرم اگر داماشی‌ها همینطوری از تیم حمایت کنند فصل پیش رو برای گرفتن سهمیه خواهیم جنگید.» او در مورد جدایی جهانبخش و ابراهیمی نیز می‌گوید:« به نظرم جوانهایی که به تیم اضافه شدند و چند نفر دیگر که در راهند جای آنها را پر خواهند کرد. همین دو بازیکن در داماش بازیکن شدند دیگر.»[/quote:596c69b44b]

برو عمو ما بازیکن درپیت نمیخوایم جنازه هادی سهرابی میارزه به این *#.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:37 am

[quote="alimoteboy"][quote:a9ee3b0f6a="ali_damashi"]پورغلامی: شاید رفتم داماش

پورغلامی بیاد رشت ؟!!!!!
ههههههههههه خنده داره :lol:[/quote:a9ee3b0f6a]
ولی خداییش یکی از مودب ترین بازیکنای ملوانه برعکس نوری و زارع و .... خیلی هم متعصبه.یادمه بازی 2 سال پیش تو عضدی که کاپیتان بود سمت تماشاگرامون تشویق کرد.من ازش خوشم میاد بازیکن خوبیم هست.با جمله آخرشم میگه تو استان خودم بازی می کنم هم خیلی حال کردم.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:43 am

آبرار ؟ پور غلامی مودبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:46 am

[quote:8de9b5e471="pezhman-paskiyabi"]آبرار ؟ پور غلامی مودبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:8de9b5e471]
خیلی بهتر از نوری و زارع و رافخاییه.باور کن.البته منم نمی گم بیاد.ولی این که جنگ رشت و انزلی رو بازیچه خبرنگارا نکرد به نظرم کار خوبیه.همین.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:49 am

[quote:3d7a0eb162="abarar0131"][quote:3d7a0eb162="pezhman-paskiyabi"]آبرار ؟ پور غلامی مودبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:3d7a0eb162]
خیلی بهتر از نوری و زارع و رافخاییه.باور کن.البته منم نمی گم بیاد.ولی این که جنگ رشت و انزلی رو بازیچه خبرنگارا نکرد به نظرم کار خوبیه.همین.[/quote:3d7a0eb162]
آبرار اینا از خداشون باید باشه بیان داماش...همین پژمان نوری تو رختکن به خاطر پگاه گریه میکرد.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:52 am

آبرار اون یه مهره سوختس .کارش تو بازی رفت فصل قبل تو رشت یادت رفت.من همه میدونند هیچوقت به انزلیچی ها فوش نمیدم از کسی هم جانب داری نمی کنم ولی بازیکن بسیار بی شخصیتی هستش باز دم مازیار گرم تو 90امسال گفتم اشتباه کردم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 18, 2013 7:55 am

[quote:61394caeac="Rashti0131"][quote:61394caeac="abarar0131"][quote:61394caeac="pezhman-paskiyabi"]آبرار ؟ پور غلامی مودبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:61394caeac]
خیلی بهتر از نوری و زارع و رافخاییه.باور کن.البته منم نمی گم بیاد.ولی این که جنگ رشت و انزلی رو بازیچه خبرنگارا نکرد به نظرم کار خوبیه.همین.[/quote:61394caeac]
آبرار اینا از خداشون باید باشه بیان داماش...همین پژمان نوری تو رختکن به خاطر پگاه گریه میکرد.[/quote:61394caeac]
موافقم اینا که هیچی اگه به بازیکنای آکادمی خودمون میدون بدیم شاید تجربه کمتری داشته باشن ولی تیم رو تو بحران رها نمی کنن نمونش رو 2 سال پیاپی دیدیم ولی اینا از سر بی پولی و بی تیمی اسم مقدس داماش رو میارن.خدای نکرده یکم اوضاع تیم به هم بریزه هم همه چی واویلاست.
به امید موفقیت بچه های متعصب داماش و محصولات آکادمی خودمون
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان