[quote:3a43805c2e="ali_damashi"]با حرفهاي جلالي دلم شکست
ه نظر می رسد دلیل اصلی حضور محسن فروزان در گسترش فولاد ترس او از تکرار اتفاقات فصل اخیر بوده است.
بدشانسی آورم که همبازی کریمی نشدم
فروزان: با حرفهای جلالی دلم شکست
شراره ایمانی
90: به نظر میرسد دلیل اصلی حضور محسن فروزان در گسترش فولاد ترس او از تکرار اتفاقات فصل اخیر بوده است. این دروازهبان جوان میخواهد فیکس باشد و دوباره اعتماد به نفس خود را پیدا کند. به همین سبب پیشنهادات خوبی را هم رد کرده است. تازهترین حرفهای فروزان را بخوانید.
90: الان در سرعین به سر میبرید، از اردو راضی هستید؟
بله، اردو خیلی خوب برگزار میشود و من در حال آماده کردن خودم هستم تا فیکس بازی کنم.
90: شما چرا در بازیهای تدارکاتی در سرعین بازی نکردید؟
من حضور داشتم، اما بازی نکردم چون هنوز آمادگی لازم را کسب نکردهام. انشاءاله در اردوی تهران آماده میشوم.
90: تراکتور مهرههای خوبی گرفته، حسرت نمی خوری نماندی؟
دوست داشتم کنار افرادی همچون علی آقا کریمی باشم. باعث افتخار من است ولی بدشانسی آوردم!
90: جلالی از تو نخواست بمانی؟
خواستند که به عنوان گلر دوم باشم، من واقعا دلم شکست. من در گذشته شرایط سختی را گذراندم و نمیخواهم دوباره آن شرایط برایم تکرار شود. آقای زینیزاده هم خیلی دوست داشت که من بمانم اما نشد. من از همه عذرخواهی کردم و حلالیت خواستم.
90: بهتر نبود می ماندی و رقابت میکردی؟
حامد گلر خوبی است و امیدوارم موفق باشد. اما الان موقعیتم از همه چیز مهمتر است و برایم مهم نیست که با کسی در رقابت باشم! وقتی باشگاه من را نمیخواهد من چطور بمانم؟
90: در زمان تونی هم نیمکتنشین شدی. واقعیت چه بود؟
بیمهریهای تونی و رفیقبازیهایش باعث شد که من فیکس نباشم. من هم مقابل کارهایش ایستادم اما ضرر اصلی را مردم تبریز دیدند. تونی خیلی دوست داشت رفقای خودش فیکس باشند، می خواستند من را خراب کنند!
90: خبر داری تونی مریض است و حتی مشکوک به سرطان ؟
انشاءاله خوب شود.
90: همین؟
بله، کار دیگری از دستم برنمیآید!
90[color=red:3a43805c2e]: چرا با داماش به توافق نرسیدی؟
من از داماش پیشنهادی نداشتم، می دانم که مردم رشت دوست دارند من در این تیم باشم، من هم علاقه خاصی به شهرم دارم اما نشد دیگر.
90: اگر پیشنهاد می دادند قبول میکردی؟
بله، تمام فکر و تمرکزم را میگذاشتم روی این مسئله. لابد گلرهای خوبی دارند. به هر حال مسئولان انگار علاقهای به حضور من نداشتند.[/color:3a43805c2e]
90: از استقلال و پرسپولیس هم پیشنهاد داشتی؟
بله، داشتم اما الان شرایط خوب نیست برای حضورم در این تیمها. انشاءاله در آینده برای حضور در استقلال و پرسپولیس برنامهریزی میکنم. در حال حاضر برایم خیلی مهم است که فیکس بازی کنم.
90: حالا چرا گسترش فولاد؟
به دو دلیل اول آنکه مردم تبریز را خیلی دوست دارم و به این شهر عادت کردهام. از طرف دیگر یک فصل در این تیم بازی کردهام و با مجموعه باشگاه ارتباط خوبی دارم[/quote:3a43805c2e]
بازیکن خوبیه ولی خیلی پر حاشیه است از مهدی رحمتی بیشتر رو سایت های خبریه!تا موقعی که تیم حسابی سرو سامون نگرفته خرید این بازیکنا اشتباه محضه.ایشالا هرجا هست موفق باشه.کاپیتان توتی هم قول داده تا موقعی که تو تبریز هست سالی 2 تا ایستگاهی براش بذاره کنار تا آمادگی بدنش رو تست کنه.