[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط kiavash » جمعه ژوئن 14, 2013 9:00 am

[quote:12b7102b08="miladcivil"][quote:12b7102b08="kiavash"]یعنی کیه که تو سرخابی سال قبل بوده وجلو ما هم بازی کرده والانم داره ازشون جدا میشه؟یکم بیشتر راهنمایی کنی بد نیستا!!!!من هرجور فکر کردم متوجه نشدم /4/ /4/ /4/[/quote:12b7102b08]

[color=darkblue:12b7102b08]"عباس محمدرضایی" [/color:12b7102b08][color=black:12b7102b08] میتونه باشه[/color:12b7102b08] :wink:[/quote:12b7102b08]
خبری مبنی بر ترک استقلال در موردش نیومده هنوز!!شایدم من خبر ندارم
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 14, 2013 9:01 am

[quote:41587571aa="kiavash"]یعنی کیه که تو سرخابی سال قبل بوده وجلو ما هم بازی کرده والانم داره ازشون جدا میشه؟یکم بیشتر راهنمایی کنی بد نیستا!!!!من هرجور فکر کردم متوجه نشدم /4/ /4/ /4/[/quote:41587571aa]
مگه 20 سوالیه؟ :lol:
فقط خواستم پاسخ میلاد رو بدم و بگم درسته که بازیکن زیر 23 هست اما منظور اسماعیل زاده نبود .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 14, 2013 9:03 am

[color=black:d33798b012]آقا منتظر میمونیم تا ببینیم چی میشه دیگه . خلاصه یکی هست[/color:d33798b012] :wink: /7/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 14, 2013 9:12 am

[color=black:6a2088f48f]ضمن احترام به همه نظرات دوستان که صد البته با هدف حمایت از شهر و تیم داماش می باشد ، باید عرض کنم :
در ایران تمام نگاه ها به روی سکوها زوم شده است ، با کوچکترین حرکت خلافی ، بزرگترین رسوایی برای یک شهر رقم خواهد خورد که برای تیم و شهر ما پارسال بارها و بارها اتفاق افتاد ، حال اگر مستطیل سبز هر استادیوم را هسته مرکزی یک جامعه تصور کنیم ، چطور است که هیچگونه خلافی از سوی 20000تماشاگر نباید سر زند اما 22 بازیکن حاضر در زمین که حداقل چهارصد میلیون تومان درآمد سالانه دارند ، هر عملی که دلشان خواست می توانند در جامعه مرتکب شوند ؟!
محروم نمودن و جریمه تیم و هواداران ، محفوظ و منطقی می باشد ، تخلفات اجتماعی یک عده نو کیسه را چه کسی نقد خواهد کرد ؟
آینده را چنین پیش بینی می کنم که بعضی از نو کیسه ها به مانند مهدوی کیا و نیکبخت ، با چشمان گریان باید در برنامه نود اراجیفی را راست یا دروغ مطرح نمایند .
جوانی که از وقت و مال خود می زند تا یک عده در مستطیل سبز را بعنوان الگو در نظر بگیرد از چه چیز باید الگوبرداری نماید؟! از بازی منفی او در زمین مسابقه یا از عملکرد آنچنانی او در سطح جامعه و . . .!؟[/color:6a2088f48f]
آخرين ويرايش توسط RASHTBOY on جمعه ژوئن 14, 2013 9:31 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:23 am

جام حذفی
ترکیب پرسپولیس : نیسلون کوره‌آ، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن بنگر، امیرحسین فشنگ‌چی، میثم نقی‌زاده، رضا حقیقی (محمد نوری در دقیقه‌ی 74)، مارکو پروویچ (علی کریمی در دقیقه‌ی 62)، زلاتکو دانوسکی (هادی نوروزی در دقیقه‌ی 75)، غلام‌رضا رضائی و کریم انصاریفرد
سرمربی : یحیی گل‌محمدی
رفت لیگ
پرسپوليس تهران: نيلسون،رضا نور محمدى،جلال حسينى،امير حسين فشنگچى،روح الله سيف الهى( كريم انصاري فر) ،سامان آقا زماني ،حسين ماهينى،مهرداد پولادى،غلامرضا رضايى( محمد قاضي) ،هادى نوروزى( علي كريمي) ،ايمون زايد.
سرمربى: مانوئل ژوزه.

برگشت لیگ
نیلسون،جلال حسینی،محسن بنگر،مهرداد پولادی،حسین ماهینی،رضا خقیقی،کریم انصاری فرد(از دقیقه 78 هادی نوروزی)،عادل کلاه کج(از دقیقه 61 میثم نقی زاده)،محمد نوری،غلامرضا رضایی،مارکو پروویچ(از دقیقه 69 امیر حسین فشنگچی)
سرمربی: یحیی گل محمدی
رفت لیگ
ترکیب استقلال : سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، جی‌لوئد ساموئل، جواد نکونام، میثم بائو (میثم حسینی در دقیقه‌ی 43)، سیاوش اکبرپور، امین منوچهری، آرش برهانی و خسرو حیدری.

بر این اساس آبی پوشان در این بازی با مهدی رحمتی،علی حمودی،حسن اشجاری،امیر حسین صادقی،حنیف عمران زاده،جواد نکونام،عباس محمد رضایی،سیاوش اکبرپور،آرش برهانی و فرهاد مجیدی در این بازی به میدان می روند.

اینا کل ترکیب سرخابیا جلو ماست حالا باید دونه دونه حدس زد! /4/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه ژوئن 14, 2013 9:30 am

دوستان چنتا سوال داشتم میخواستم حالا یا مدیرا یا اون ابرارایی که مطلع هستن لطف کنن جواب بدن.
1) اگه اشتباه نکنم کبه و داسیلوا قراردادشون یک سال و نیمه ست و این یعنی این فصل هم تو داماش میمونند دیگه درسته؟
2)این فصل هافبکای راست و چپ مون کیان؟ یا احتمال داره کیا باشن؟(ذخیره و فیکس فرق نداره کلا میخوام بدونم تو این پست کیارو داریم)
3)تمدید قرار داد ابشک و نظیف کار 100% دیگه؟ (اخه اسمشون از نقل و انتقالات ورزش 3 برداشته نشده و خودشونم بعد خبر تمدید مصاحبه ای نکردن)
4) مسعود نظر زاده کیه؟ همونی که تو مس بازی میکرد؟ و الان دوباره داره میره؟
5)حسین رحیمی کیه؟
مرسی.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam150 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:31 am

اگه نظر من اشتباهه امیدوارم منو ببخشید. اما دوستان تا حالا فکر کردید چرا جهانبخش لژیونر شد؟ چرا این همه بازیکن مثل مجیدی و عزیزی و نیکبخت و معدنچی وخلعتبری و... با اینکه توانایی فنی خوبی داشتن هیچ وقت تو اروپا یا موفق نبودند یا اصلا لژیونر نشدند.
به نظر من به این دلیله که علیرضا ی ما اخلاق حرفه ای داره. با اینکه خیلی جوانه اما طوری برخورد می کنه انگار که با یک فرد پخته طرفیم. (حضورش در برنامه 90 یادتون هست؟) در حالی که بقیه بازیکنان مذکور فاقد تفکر حرفه ای بودند.
این همه مقدمه ای بود تا بگم اگه می خوایم چند سال بعد چندتا جهانبخش داشته باشیم باید این تفکر، این اخلاق، این رفتار و کردار حرفه ای رو به جوان ها آموزش بدیم. بازیکنامون باید بدونن که رشد فنی در موازات رشد اخلاقیه.
میلاد فراهانی پارسال افت داشت که این افت برآیند افت فنی و اخلاقی بود. اما اگه بخواد تلاششو بیشتر کنه و تواضع و فروتنی بیشتری از خودش نشون بده می تونه موفق باشه به شرط اینکه خودش قبول کنه فراهانی پارسال به درد داماش نمی خوره و فراهانی دو سال پیش باید رشد بکنه.
ببخشید پرحرفی کردم :x
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:36 am

[quote:15e911a803="hesam150"]اگه نظر من اشتباهه امیدوارم منو ببخشید. اما دوستان تا حالا فکر کردید چرا جهانبخش لژیونر شد؟ چرا این همه بازیکن مثل مجیدی و عزیزی و نیکبخت و معدنچی وخلعتبری و... با اینکه توانایی فنی خوبی داشتن هیچ وقت تو اروپا یا موفق نبودند یا اصلا لژیونر نشدند.
به نظر من به این دلیله که علیرضا ی ما اخلاق حرفه ای داره. با اینکه خیلی جوانه اما طوری برخورد می کنه انگار که با یک فرد پخته طرفیم. (حضورش در برنامه 90 یادتون هست؟) در حالی که بقیه بازیکنان مذکور فاقد تفکر حرفه ای بودند.
این همه مقدمه ای بود تا بگم اگه می خوایم چند سال بعد چندتا جهانبخش داشته باشیم باید این تفکر، این اخلاق، این رفتار و کردار حرفه ای رو به جوان ها آموزش بدیم. بازیکنامون باید بدونن که رشد فنی در موازات رشد اخلاقیه.
میلاد فراهانی پارسال افت داشت که این افت برآیند افت فنی و اخلاقی بود. اما اگه بخواد تلاششو بیشتر کنه و تواضع و فروتنی بیشتری از خودش نشون بده می تونه موفق باشه به شرط اینکه خودش قبول کنه فراهانی پارسال به درد داماش نمی خوره و فراهانی دو سال پیش باید رشد بکنه.
ببخشید پرحرفی کردم :x[/quote:15e911a803]

یه دلیل دیگه هم داره که خیلی مهم هست

امیر عابدینی

فردی که تو آمریکا بوده و ارتباطات بین المللی داره

مشتری اروپایی داماش و مشتری قطری که یادتون نرفته! اینا نشونه ی ارتباطات جهانی امیر شهر باران هست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 9:40 am

[quote:6507a6c836="abarar0131"]جام حذفی
ترکیب پرسپولیس : نیسلون کوره‌آ، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن بنگر، امیرحسین فشنگ‌چی، میثم نقی‌زاده، رضا حقیقی (محمد نوری در دقیقه‌ی 74)، مارکو پروویچ (علی کریمی در دقیقه‌ی 62)، زلاتکو دانوسکی (هادی نوروزی در دقیقه‌ی 75)، غلام‌رضا رضائی و کریم انصاریفرد
سرمربی : یحیی گل‌محمدی
رفت لیگ
پرسپوليس تهران: نيلسون،رضا نور محمدى،جلال حسينى،امير حسين فشنگچى،روح الله سيف الهى( كريم انصاري فر) ،سامان آقا زماني ،حسين ماهينى،مهرداد پولادى،غلامرضا رضايى( محمد قاضي) ،هادى نوروزى( علي كريمي) ،ايمون زايد.
سرمربى: مانوئل ژوزه.

برگشت لیگ
نیلسون،جلال حسینی،محسن بنگر،مهرداد پولادی،حسین ماهینی،رضا خقیقی،کریم انصاری فرد(از دقیقه 78 هادی نوروزی)،عادل کلاه کج(از دقیقه 61 میثم نقی زاده)،محمد نوری،غلامرضا رضایی،مارکو پروویچ(از دقیقه 69 امیر حسین فشنگچی)
سرمربی: یحیی گل محمدی
رفت لیگ
ترکیب استقلال : سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، جی‌لوئد ساموئل، جواد نکونام، میثم بائو (میثم حسینی در دقیقه‌ی 43)، سیاوش اکبرپور، امین منوچهری، آرش برهانی و خسرو حیدری.

بر این اساس آبی پوشان در این بازی با مهدی رحمتی،علی حمودی،حسن اشجاری،امیر حسین صادقی،حنیف عمران زاده،جواد نکونام،عباس محمد رضایی،سیاوش اکبرپور،آرش برهانی و فرهاد مجیدی در این بازی به میدان می روند.

اینا کل ترکیب سرخابیا جلو ماست حالا باید دونه دونه حدس زد! /4/[/quote:6507a6c836]
زیر 23 سال کریم و سف اللهی هستند کریم که بعیده!احتمالا سیف اللهی هستش
اینم آمار امسالش تو لیگ
آمار فصل جاری
ردیف تاریخ میزبان مهمان گل کارت زرد کارت قرمز گل به خودی دقایق حضور
1 1391/05/29 داماش گیلان پرسپولیس تهران 78
2 1391/09/13 پرسپولیس تهران تراکتورسازی تبریز 21
3 1392/02/20 تراکتورسازی تبریز پرسپولیس تهران 34
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 14, 2013 9:58 am

[quote:c85535b316="soheil_shahre_baran"]دوستان چنتا سوال داشتم میخواستم حالا یا مدیرا یا اون ابرارایی که مطلع هستن لطف کنن جواب بدن.
1) اگه اشتباه نکنم کبه و داسیلوا قراردادشون یک سال و نیمه ست و این یعنی این فصل هم تو داماش میمونند دیگه درسته؟
2)این فصل هافبکای راست و چپ مون کیان؟ یا احتمال داره کیا باشن؟(ذخیره و فیکس فرق نداره کلا میخوام بدونم تو این پست کیارو داریم)
3)تمدید قرار داد ابشک و نظیف کار 100% دیگه؟ (اخه اسمشون از نقل و انتقالات ورزش 3 برداشته نشده و خودشونم بعد خبر تمدید مصاحبه ای نکردن)
5)حسین رحیمی کیه؟
مرسی.[/quote:c85535b316]

[color=darkblue:c85535b316]البته سهیل عزیز ، بنده در مورد سئوالات شما در حد جزئی اطلاعات دارم که خدمتتون عرض میکنم :[/color:c85535b316]
[color=black:c85535b316]1- مثل اینکه کبه موندنی شده اما داسیلوا خیر.
2- بجز بازکنایی که ممکنه بیان (جهانگیر عسگری و یکی دو بازیکن کناری دیگه) الان حلافی و مظلوم و حتی بروش واسه هافبکهای کناری داریم.
3- طبق گفته آقای سراوانی که 17 بازیکن ما تمدید کردن و این دو هم جزءشون هستن.
4- از نفت تهران نیم فصل پارسال اومد. استیل خوبی داره و مهاجم بازی میکنه و حس میکنم سهمیه امید باشه (مطمئن نیستم) . درخشان این
بازیکن آوردش و چنتا بازی هم بهش داد.
5- ایشون هم هنوز شناسایی نشده ، خیلیا میگن همون حسین ابراهیمی که به اشتباه نوشتن رحیمی ! [/color:c85535b316]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در جمعه ژوئن 14, 2013 10:21 am .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه ژوئن 14, 2013 10:21 am

اتفاقا من فکر میکنم کریم انصاری فر از خداش باشه بیاد داماش، چون تو این تیم میتونه بخوبی بدرخشه و سال بعد توسط امیرعابدینی به اروپا ترانسفر بشه.
ضمن اینکه در ورزش3 اسم انصاری فر را در لیست خروجی زده ولی ننوشته به کجا ولی در لیست استقلال اسم سیف الهی نزده
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط golsar-boy در جمعه ژوئن 14, 2013 10:27 am .
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه ژوئن 14, 2013 10:25 am

[quote:1a012d7836="miladcivil"][quote:1a012d7836="soheil_shahre_baran"]دوستان چنتا سوال داشتم میخواستم حالا یا مدیرا یا اون ابرارایی که مطلع هستن لطف کنن جواب بدن.
5)حسین رحیمی کیه؟
مرسی.[/quote:1a012d7836]

[color=darkblue:1a012d7836]البته سهیل عزیز ، بنده در مورد سئوالات شما در حد جزئی اطلاعات دارم که خدمتتون عرض میکنم :[/color:1a012d7836]
[color=black:1a012d7836]1- مثل اینکه کبه موندنی شده اما داسیلوا خیر.
2- بجز بازکنایی که ممکنه بیان (جهانگیر عسگری و یکی دو بازیکن کناری دیگه) الان حلافی و مظلوم و حتی بروش واسه هافبکهای کناری داریم.
3- طبق گفته آقای سراوانی که 17 بازیکن ما تمدید کردن و این دو هم جزءشون هستن.
4- از نفت تهران نیم فصل پارسال اومد. استیل خوبی داره و مهاجم بازی میکنه و حس میکنم سهمیه امید باشه (مطمئن نیستم) . درخشان این
بازیکن آوردش و چنتا بازی هم بهش داد.
5- ایشون هم هنوز شناسایی نشده ، خیلیا میگن همون حسین ابراهیمی که به اشتباه نوشتن رحیمی ! [/color:1a012d7836][/quote:1a012d7836]
نه آبرار من فکر میکنم منظورش ابوذر رحیمی بود که به اشتباه نوشته حسین رحیمی، چون در ورزش3 هم حسین ابراهیمی نوشته و هم حسین رحیمی!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » جمعه ژوئن 14, 2013 10:31 am

مگنو باتیستا در لیست خروجی نفت تهرانه، اگه به تیم برگردونیمش عالی میشه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه ژوئن 14, 2013 10:49 am

نمیدونم چرا با فرهانی تمدید کردن /4/ از تیمهای پایه گلر اضافه میکردن بهتر نبود :roll:
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 11:07 am

[quote:bcf26ab122="golsar-boy"]اتفاقا من فکر میکنم کریم انصاری فر از خداش باشه بیاد داماش، چون تو این تیم میتونه بخوبی بدرخشه و سال بعد توسط امیرعابدینی به اروپا ترانسفر بشه.
ضمن اینکه در ورزش3 اسم انصاری فر را در لیست خروجی زده ولی ننوشته به کجا ولی در لیست استقلال اسم سیف الهی نزده[/quote:bcf26ab122]
پرسپولیسیه مال استقلال نیست.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان