[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط kiavash » جمعه ژوئن 14, 2013 7:47 am

[quote:23fb91ffc9="soroosh8"][quote:23fb91ffc9="kiavash"][quote:23fb91ffc9="soroosh8"][quote:23fb91ffc9="kiavash"]داماشی های گرامی.یه خواهشی دارم ازتون.بیایم یه تغییری در خودمون بدیم.یکم از خودمون شروع کنیم
قبول دارم همه صلاح تیمو میخوایم و همه به تیم عشق میورزیم.اما بهتره زمانیکه همه در قالب تیم هستیم پشت همدیگه رو خالی نکنیم وبه هم امید بدیم همدیگه رو باور داشته باشیم و به اینکه میتونیم هرکاری رو انجام بدیم باور داشته باشیم.ممکنه بعضی بازیکنا رو ضعیف و بعضیهارو در حد داماش ندونیم.اما بنظرتون اگه هر روز ازش بد بگیم غیر از اینه که اون شخص همون 1% که هست رو نتونه تو زمین نشون بده؟رحمان احمدی در بازی ایران-عمان رو یادتونه؟چه حرکاتی میکرد؟
ما باید تا زمانیکه کسی تو تیم هست ازش حمایت کنیم تا اونم بتونه بهترین زمان فوتبالیشو تو داماش داشته باشه
چرا باید بازیکنا تو تیمای دیگه معروف بشن و فوق العاده باشن بعد ما بریم سراغشون وازشون انتظار داشته باشیم که برای ما هم بهترین باشن(معمولا اینطور نمیشه)من هم نسبت به 2-3 نفر از بازیکنا دل خوشی ندارم.اما هرگز اسمی نمیبرم تا مشکلی برای تیممون پیش نیاد با اینجور حرفا
لطفا بجای تخریب بازیکنی بهش روحیه بدید تا این فرهنگ تو داماش جا بیفته که ما پشت همه بازیکنامون هستیم واین کمک میکنه بازیکنامون خودشونو بهتر نشون بدن
مخصوصا جوونا که الان به حمایت ما نیاز دارن تا به یه جهانبخش دیگه تبدیل بشن
از همه تون که بخاطر داماش دغدغه دارین ممنونم :wink: :wink:[/quote:23fb91ffc9]

آبرار عزیز ولی این به معنی این نیست که هیچ نظر مخالفی نباید باشه و انتقاد سازنده نشه,انتقاد باعث تقویت تیم میشه,و در مورد بعضی بازیکنها هم بگم که حمایت هم واسشون اثر نداره و اونا گند میزنن و دل مارو خون میکنن,باید برن تا جاشون رو جوانان و امید داماش پر کنن.[/quote:23fb91ffc9]
نطر شما رو کاملا محترم میشمارم.انتقاد خیلی خوبه وبعضی مواقع جواب میده.منظور اصلیم این بود که وقتی کادر فنی (باشگاه)تشخیصی داده ما هم حمایت کنیم نه اینکه بکوبیم وعکس باشگاه عمل کنیم.این باعث میشه جریاناتی اینچنین بعدها به استادیوم وتمرینات کشیده بشه[/quote:23fb91ffc9]

من منظورم اینه بخدا بعضی حرفها زده نشه یعنی ما خیانت کردیم به تیممون,نباید هرچی میشه بگیم به به چه خوبه,همه چیز رو هم نباید بگیم بده,ولی این حرفا و انتقادات فقط تا پشت در استادیوم هست,اونجا دیگه ما همه هدفمون واحد هست,حتی ببازیم هم نباید به هیشکی متعرض شد که همه طرفدارای فهیم و با غیرت داماش این رو ثابت کردن و باید تیم تشویق بشه,ولی من میگم انتقادات رو بکنیم,سطح خودمون هم پایین نیاریم به کم هم راضی نشیم,مثل اینه واسه 20 برو که نمره قبولی رو بگیری,واسه نمره قبولی بری 0 هم نمیشی![/quote:23fb91ffc9]
حرفت کاملا درسته و قبول دارم.ایشالا همه دایره تحملشونو بالا ببرن و بعضیا هم خودشونو اصلاح کنن
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 14, 2013 7:49 am

[quote:26c73a969f="navidmadan"][color=black:26c73a969f]بابت تمدید قرارداد بچه ها خیلی خوشحالم و بابت رفتن حسین ابراهیمی هم متاسفم ...
فقط یه سوال : بالاخره جهانگیر میاد داماش یا منتفی شده اومدنش؟؟؟[/color:26c73a969f][/quote:26c73a969f]
تا اوایل هفته مشخص میشه . پیشنهاد داده شد و خود عسگری باید با این پیشنهاد تصمیم بگیره ولی خب یه مقدار سخته که بخواد بیاد .

[quote:26c73a969f="amirreza_pro"]سلام دوستان. من هم مثل همه شما از تمدید قرارداد بازیکن های اصلی تیم خوشحالم. فقط چند سوال:
1- خبری از "کبه" نیست؟ قراردادش تمدید نشد؟
2- برای خط دفاع قرار بود بازیکن سرعتی بگیرند، برای مهدوی هم قرار بود جایگزینی انتخاب کنند و همچنین در خط حمله، در ضمن با رفتن دو بال کناری تیم، در این پست ها هم کمبود بازیکن احساس میشه. آیا مدیریت تیم و کادر فنی قصد گرفتن بازیکن در این تیم ها رو ندارند؟[/quote:26c73a969f]
کبه و داسیلوا هر دو قراردادشون یک سال و نیم هست .
2- برای مهدوی بازیکن جایگزین رو نشنیده بودم! تیم ما کلی هافبک داره . اگر خبر صفحه اصلی سایت رو مطالعه کنی به نوعی مستقیم یا غیر مستقیم به سوال ها پاسخ داده شد .

[quote:26c73a969f="mohammadrashti22"]دادرسی دفاع راسته؟[/quote:26c73a969f]
تا جایی که من دیدم راست بازی می کنه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 14, 2013 8:04 am

[color=red:66614369af]راستی دوستان مدیر عزیز ؛ [/color:66614369af][color=darkblue:66614369af]اون بازیکنی که سابقه حضور در یکی از تیمهای سرخابی داره و در تیمهای ملی پایه هم یازی کرده ، همون افشین اسماعیل زاده خودمون نیست ؟!؟!؟[/color:66614369af]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:05 am

[quote:821429afba="soroosh8"][quote:821429afba="pedram_1367"][quote:821429afba="abarar0131"]دوستان میلاد همون بازیکنی هستش که روزای اول وظیفه خودش رو به نحو احسنت به عنوان جایگزین محمدی انجام داد ولی سال قبل آماده نبود یادمون باشه که پارسال تیم 3تا مربی عوض کرد و خیلی هم مشکل مالی داشت به نظرم اینقدر یه بازیکن رو نکوبونیم بهتره میدونم خیلی از دوستان به خاطر قضیه گلسار از میلاد دلخورن ولی خواهشا اونو به فراموشی بسپریم و نذاریم سکوها از الان ضد یه بازیکن بشه تا اونم با استرس بازی کنه مطمین باشید امیر خان به صلاح تیم عمل می کنه تمدید با میلاد هم حتما خیر.به امید تکرار بازی های خوب 2سال پیشش.[/quote:821429afba]

کاملا تایید ...

دوستان چنان فراهانی بدبخت رو می کوبند که انگار ما کاسیاس و بوفون رو داریم ولی فراهانی رو بازی میدیم !!!

رودباریانی که الان سوگولی ما شده رو با تیر دروازه و گل های زاویه بسته اش از یاد بردیم !!!؟؟ رودباریان اخلاقی عالی و فنی متوسط رو به پایین هست ... به نظر من تکنیک و رفلکس های لایقی فر و فراهانی از رودباریان بهتره ...

اون بنده خدا لایقی فر هم که فقط به خاطر رده امید بودن توی تیم بود و مطمئنم هیچوقت روش ریسک نمی کنند برای بزرگسالان ... نمونه اش هم اینه که الان بحث اومدن پورقلی هست که به نظر من لایقی فر ثانی هست چون هم تکنیک داره و هم رفلکس اما قد بلندی نداره ... هیچ کسی روی اینها ریسک نمی کنه اول از همه هوادارها ...!!

حالا دوستانی که خیلی هاشون هم در جریان درگیری فراهانی نیستند و از اخبار دهان به دهان و اشاره کوچکی که توی این سایت شده ؛ چوب رو برداشتند و دارند می زنند ... والله رفیق ما که در صحنه حضور داشت و با چند نفر صحبت کرد ، می گفت فراهانی به گفته شاهدان عینی بی تقصیر بوده ... حالا می خواین برنامه بذاریم سر اولین تمرین بگیریم بزنیمش و بعدش تموم کنیم ؟؟؟ یا می خواین پشت وانت سوارش کنیم و به عنوان نادم تو کل شهر بگردونیمش ... هنوز فصل شروع نشده ها ... از الان اینطوری باشه خدا باید این فصل رو به خیر بگذرونه !!

فراهانی خوب یا بد 2 سال بی حاشیه داشت تو رشت ... به قول معروف از دیوار صدا بلند شد از اون نه ... از لحاظ فنی هم همیشه سر تمرینات بود و جان خودش رو هم داد و تو زمین هم بد نبود برای ما ... درسته اشتباهاتی داشت ولی کلا اگه بخوایم بگیم تو این 2 سال چه ثمری برامون داشته به نظر من سودش بیشتر از ضررش بوده ... حالا بیرون یک مشکلی پیش اومد که تمام شد دیگه ما چرا اینقدر اونو بزرگ می کنیم ؟؟ مگه واسه بازیکنان بومیمون از این مشکلات پیش نمیاد ؟؟

الان خیلی از دوستان از شگفتی سازی چاووشی میگند در این فصل ... بعدش کامنت ها خواندن داره در حین بازی های لیگ !!![/quote:821429afba]

پدرام عزیز من میخواستم دیگه در مورد این قضیه صحبت نکنم,ولی نگم نمیشه اصلا!!!
کی؟؟؟؟؟فراهانی رفلکسش خوبه از رودباریان بهتره؟؟؟!!!!!!!گل آخری که از سپاهان خوردیم یادته توی دستش بود نتونست بگیره؟من نمیگم رودبایان خداست اونم ضعف داره ,ولی حداقل اصول اول رو بلده,خدایی یه سطل آب پرکنی بزاری وسط دروازه از فراهانی بهتره توپ دفع میکنه,حالا چون بی پولیم نمیتونیم بازیکن جذب کنیم دلیل نمیشه از کسایی که خراب کاری میکنن حمایت کنیم!
من با خود این شخص مشکل ندارم که,من میگم شما توی این 2سال هیچ پیشرفتی نکردی,هنوز توی کرنر و ارسال از جناحین ضعف داری و خیلی چیزای دیگه,ما هم اونجا داریم سکته میزنیم!![/quote:821429afba]

والله اگه بخوایم موردی بریم جلو اتفاقا من هم خیلی مواردی از برادر گرانقدر رودباریان مد نظر دارم ... بازی با تراکتور تو تبریز که 5 تا تیر خوردن رو یادم هست ... بازی با نفت تو آبادان توپی رو که فکر می کرد میره اوت رو ول کرد و توپ به تیرمون خورد تو تبریز هم همین کار رو کرده بود و چند بار دیگه هم تکرار شد ... 2 تا گل ناز که ناشی از بی فکری بود از نفت تهران خورد که هر 2 تا به دلیل ترک دروازه اون هم بی دلیل بود ... گلی که از پرسپولیس در حذفی خوردیم که کاملا زاویه بسته بود و ضعف دروازه بان که فقط پهن میشه رو زمین !! جالبه خودش هم تو مصاحبه گفته بود که من خودم رو پهن کردم !!! و خیلی از این کارها که نشان میده رودباریان تکنیک لازم رو نداره و به عبارتی چوب خشک شده ...

من نمی گم فراهانی یا رودباریان بهترین هستند چون نیستند و اصلا ما تو ایران دروازه بانی که نتیجه عوض کنه نداریم ! یکی داریم که رحمتی هست و اونم توپ ها رو نه نمیگه ... 3 تا گلی که از داماش خورد رو به یاد بیارید ... اما اینکه اینطوری هم بکوبیم درست نیست ... حرف من این هست ...

در مورد رفلکس هم قطعا روی حرفم هستم ... توی این دروازه بانانی که من سر تمرین داماش تا الان دیدم ؛ به ترتیب لایقی فر ، پورقلی ، فراهانی ، اصلانی و رودباریان هستند ... چون رفلکس به آمادگی بدنی مربوط میشه نه تجربه ... هرچند من خودم با "تجربه" مشکل دارم ... تو ایران متاسفانه هرکی سنش میره بالا می کنیمش استاد و با تجربه !! واسه همینه که الان کارشناسان ما بیشتر از بازیکنان ما هستند ولی باز هم پیشرفتی نداریم !!! در حالیکه شاید جوان تر ها بهتر و با فکر تر باشند ... مگه تو کشورهای که صاحب سبک هستند همه با تجربه هستند ؟؟ اونا آموزش رو مهمتر و مفیدتر از تجربه می دونند ... دروازه بانی که از اولین روزهای تمرینی طریقه تخمین زدن و زمان خروج و ... و یاد نگیره ؛ تا آخر عمرش همون ضعف ها رو داره چه 20 سالش باشه چه 50 سال ...

یک چیز دیگه هم بازی با پای فراهانی هست که به نظرم یکی از بزرگترین خوبی هاش هست و توپ هاش همه هدف دار هست و خوراک تیمی مثل داماش که هافبک و دفاع هایی داره که بازی می کنند ... تا دوستان نقض نیاوردند خودم بگم که همین فراهانی تو یه بازی که یادم نیست توپ رو صاف انداخت زیر پای حریف و نزدیک بود گل بخوریم ... ولی از اونور تو بازی با پیکان تو تهران 2 تا گل از روی ضربات فراهانی زدیم ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در جمعه ژوئن 14, 2013 8:08 am .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط kiavash » جمعه ژوئن 14, 2013 8:05 am

آقا حالا که بازیکنا تمدبد کردن آیا از خرید هم خبری هست یا نه؟البته منظورم خبر جدیده ها!!!!
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:13 am

[quote:b516febfba="soroosh8"][quote:b516febfba="pedram_1367"][quote:b516febfba="abarar0131"]دوستان میلاد همون بازیکنی هستش که روزای اول وظیفه خودش رو به نحو احسنت به عنوان جایگزین محمدی انجام داد ولی سال قبل آماده نبود یادمون باشه که پارسال تیم 3تا مربی عوض کرد و خیلی هم مشکل مالی داشت به نظرم اینقدر یه بازیکن رو نکوبونیم بهتره میدونم خیلی از دوستان به خاطر قضیه گلسار از میلاد دلخورن ولی خواهشا اونو به فراموشی بسپریم و نذاریم سکوها از الان ضد یه بازیکن بشه تا اونم با استرس بازی کنه مطمین باشید امیر خان به صلاح تیم عمل می کنه تمدید با میلاد هم حتما خیر.به امید تکرار بازی های خوب 2سال پیشش.[/quote:b516febfba]

کاملا تایید ...

دوستان چنان فراهانی بدبخت رو می کوبند که انگار ما کاسیاس و بوفون رو داریم ولی فراهانی رو بازی میدیم !!!

رودباریانی که الان سوگولی ما شده رو با تیر دروازه و گل های زاویه بسته اش از یاد بردیم !!!؟؟ رودباریان اخلاقی عالی و فنی متوسط رو به پایین هست ... به نظر من تکنیک و رفلکس های لایقی فر و فراهانی از رودباریان بهتره ...

اون بنده خدا لایقی فر هم که فقط به خاطر رده امید بودن توی تیم بود و مطمئنم هیچوقت روش ریسک نمی کنند برای بزرگسالان ... نمونه اش هم اینه که الان بحث اومدن پورقلی هست که به نظر من لایقی فر ثانی هست چون هم تکنیک داره و هم رفلکس اما قد بلندی نداره ... هیچ کسی روی اینها ریسک نمی کنه اول از همه هوادارها ...!!

حالا دوستانی که خیلی هاشون هم در جریان درگیری فراهانی نیستند و از اخبار دهان به دهان و اشاره کوچکی که توی این سایت شده ؛ چوب رو برداشتند و دارند می زنند ... والله رفیق ما که در صحنه حضور داشت و با چند نفر صحبت کرد ، می گفت فراهانی به گفته شاهدان عینی بی تقصیر بوده ... حالا می خواین برنامه بذاریم سر اولین تمرین بگیریم بزنیمش و بعدش تموم کنیم ؟؟؟ یا می خواین پشت وانت سوارش کنیم و به عنوان نادم تو کل شهر بگردونیمش ... هنوز فصل شروع نشده ها ... از الان اینطوری باشه خدا باید این فصل رو به خیر بگذرونه !!

فراهانی خوب یا بد 2 سال بی حاشیه داشت تو رشت ... به قول معروف از دیوار صدا بلند شد از اون نه ... از لحاظ فنی هم همیشه سر تمرینات بود و جان خودش رو هم داد و تو زمین هم بد نبود برای ما ... درسته اشتباهاتی داشت ولی کلا اگه بخوایم بگیم تو این 2 سال چه ثمری برامون داشته به نظر من سودش بیشتر از ضررش بوده ... حالا بیرون یک مشکلی پیش اومد که تمام شد دیگه ما چرا اینقدر اونو بزرگ می کنیم ؟؟ مگه واسه بازیکنان بومیمون از این مشکلات پیش نمیاد ؟؟

الان خیلی از دوستان از شگفتی سازی چاووشی میگند در این فصل ... بعدش کامنت ها خواندن داره در حین بازی های لیگ !!![/quote:b516febfba]

پدرام عزیز من میخواستم دیگه در مورد این قضیه صحبت نکنم,ولی نگم نمیشه اصلا!!!
کی؟؟؟؟؟فراهانی رفلکسش خوبه از رودباریان بهتره؟؟؟!!!!!!!گل آخری که از سپاهان خوردیم یادته توی دستش بود نتونست بگیره؟من نمیگم رودبایان خداست اونم ضعف داره ,ولی حداقل اصول اول رو بلده,خدایی یه سطل آب پرکنی بزاری وسط دروازه از فراهانی بهتره توپ دفع میکنه,حالا چون بی پولیم نمیتونیم بازیکن جذب کنیم دلیل نمیشه از کسایی که خراب کاری میکنن حمایت کنیم!
من با خود این شخص مشکل ندارم که,من میگم شما توی این 2سال هیچ پیشرفتی نکردی,هنوز توی کرنر و ارسال از جناحین ضعف داری و خیلی چیزای دیگه,ما هم اونجا داریم سکته میزنیم!![/quote:b516febfba]
سروش جان ابرار خداییش یکم بی انصافیه بازی های خوب 2 سال پیش میلاد رو فراموش کنیم منم به شخصه از منتقدهای اصلی پارسالش هستم ولی نشون داده اگه تو آمادگی روحی روانی خوبی باشه میتونه به تیم کمک کنه.مگه تشویقای فراهانی فراهانی 2 سال پیش یادتون رفته.من میگم که اولا با این بازیکن قرارداد بستیم و ظاهرا هم موندنی هستش و مهم تر این که تو ایران غیر 2 3 مورد دروازه بان خوب نداریم که اونا هم به هیچ وجه با پولی که ما داریم پاشونو اینجا نمی ذارن.یه نمونه هم میشه به همین همشهری خودمون که خیلیم دروازه بان درجه یکی نیست(در حد رحمتی) اشاره کرد که ترجیح داد به تیم تازه لیگ برتر شده بره ولی یک بار راجع به داماش حرف نزنه.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:16 am

[quote:f87fcfcc3a="miladcivil"][quote:f87fcfcc3a="abarar0131"]دوستان میلاد همون بازیکنی هستش که روزای اول وظیفه خودش رو به نحو احسنت به عنوان جایگزین محمدی انجام داد ولی سال قبل آماده نبود یادمون باشه که پارسال تیم 3تا مربی عوض کرد و خیلی هم مشکل مالی داشت به نظرم اینقدر یه بازیکن رو نکوبونیم بهتره میدونم خیلی از دوستان به خاطر قضیه گلسار از میلاد دلخورن ولی خواهشا اونو به فراموشی بسپریم و نذاریم سکوها از الان ضد یه بازیکن بشه تا اونم با استرس بازی کنه مطمین باشید امیر خان به صلاح تیم عمل می کنه تمدید با میلاد هم حتما خیر.به امید تکرار بازی های خوب 2سال پیشش.[/quote:f87fcfcc3a]

[color=darkblue:f87fcfcc3a]دوست عزیزمون abarar0131 ؛ [/color:f87fcfcc3a][color=black:f87fcfcc3a]اکثریت حرفای شما مورد تاییده. اما یکی از مهترین دلایل افت و ناآمادگی فراهانی در فصل قبل به نسبت
دو فصل قبل ، همین حواشی بود خودش ، خودشو درش درگیر کرد. اگه فراهانی برامون خوب بازی کنه ، علاوه بر منفعتی که داماش میبره
خودش هم ذی نفع هست و سود میبره. پس یه معامله دو طرفه هست و از طرفی هم هوادارا راض میشن ، البته قبول هم دارم بعضی
دوستان کمی تند انتقاد میکنن و بسیاری از موضوعات لحاظ نمیکنن. [/color:f87fcfcc3a]
[color=green:f87fcfcc3a]حسم اینه اخبار اون موضوع به گوش حاجی رسیده و باید نصحیت و اندرزی میکرده (احتمالا کرده) . [/color:f87fcfcc3a]
[color=blue:f87fcfcc3a]فصل جاری فصل امتحان مجدد فراهانی هست ، باید دید چطوری آزمونشو پس میده ؟!؟! مثل مختاری بین مردم جا باز میکنه و یا مثل خیلیا
باید بارشو جمع کنه و .......... [/color:f87fcfcc3a][size=24:f87fcfcc3a][color=red:f87fcfcc3a][تا ببینیم][/color:f87fcfcc3a][/size:f87fcfcc3a][/quote:f87fcfcc3a]
منم امیدوارم با توجه به تقریبا بومی بودنش(مادرش سنگریه)از حاشیه هاش کم کنه به تمرینش برسه تا ما اون میلاد آماده رو که محمدی رو از ذهنمون پاک کرد رو ببینیم تا هم ما هم خودش نفع ببریم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 14, 2013 8:22 am

ببخشيد وارد بحث ميلاد ميشم ولي به نظر من تنها دليل خوب نبودن ميلاد تو فصل
پيش ....فكر ميكرد رودباريان رقيبش نيست ..... به دليل همين سعي نكرد ..پيشرفت كنه ....برعكس دو فصل پيش ... قبل ورود به داماش ميدونست كه رقيبي مثل محمدي داره و تو اون فصل تلاش كرد ...به هر حال اميدوارم ...با خوب شدن وضع مالي بچه ها هم انگيزه لازم رو پيدا كرده باشن ..... از دوستان هم خواهش ميكنم ...فردا هم بيان سر تمرين .. /13/ /13/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 14, 2013 8:27 am

[quote:2134e16446="miladcivil"][color=red:2134e16446]راستی دوستان مدیر عزیز ؛ [/color:2134e16446][color=darkblue:2134e16446]اون بازیکنی که سابقه حضور در یکی از تیمهای سرخابی داره و در تیمهای ملی پایه هم یازی کرده ، همون افشین اسماعیل زاده خودمون نیست ؟!؟!؟[/color:2134e16446][/quote:2134e16446]
اینی که تو خبر اومده و گفتی دو نفر مختلفه :wink:
اونایی که تو خبر اومده یکیش تو سرخابی سال قبل سابقه بازی داره و مقابل ما هم بازی کرده و اونی که تو تیم ملی جوانان هست هم هافبک کنار هست .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در جمعه ژوئن 14, 2013 8:31 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 14, 2013 8:31 am

[quote:b513352ee6="MEHRDAD"][quote:b513352ee6="miladcivil"][color=red:b513352ee6]راستی دوستان مدیر عزیز ؛ [/color:b513352ee6][color=darkblue:b513352ee6]اون بازیکنی که سابقه حضور در یکی از تیمهای سرخابی داره و در تیمهای ملی پایه هم یازی کرده ، همون افشین اسماعیل زاده خودمون نیست ؟!؟!؟[/color:b513352ee6][/quote:b513352ee6]
اونایی که تو خبر اومده یکیش تو سرخابی سال قبل سابقه بازی داره و مقابل ما هم بازی کرده و اونی که تو تیم ملی جوانان هست هم هافبک کنار هست .[/quote:b513352ee6]

[color=black:b513352ee6]خب خدارو 100000000 مرتبه شکر مهرداد عزیز . تا باشه از اینجور اشتباهات و برداشتهای ناصحیح .[/color:b513352ee6]
[color=red:b513352ee6]از شنیدن اومدن خبر امثال نصرتی و اسماعیل زاده والله آدم ممکنه چندنفر یکی حساب بکنه [/color:b513352ee6]:wink:
[color=blue:b513352ee6]پس خبری از اسماعیل زاده نیست دیگه ، خاطر جمع [/color:b513352ee6] :lol: :lol: :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژوئن 14, 2013 8:33 am

[quote:e4a5519d8a="yankee"]مازیار جان همه قراردادها یکساله تمدید شده ؟[/quote:e4a5519d8a]
اگر اشتباه نکنم طبق قانون سازمان لیگ بازیکنان زیر 28 سال دوساله بسیتند و بازیکنان بالای 28 یک ساله و بازیکنان زیر 23 هم سه ساله

[quote:e4a5519d8a="mohammadrashti22"]دادرسی دفاع راسته؟[/quote:e4a5519d8a]
دادرسی هافبک راست هست.
به احتمال فراوان و با آمدن رضاکاردوست و ترافیک در هافبک وسط ، هادی سهرابی دفاع راست اصلی ما میشه و محمدسیاه و آرمین منفردوست دفاع راست های جایگزین هادی هستند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 14, 2013 8:34 am

[quote:8d5e36c7b2="miladcivil"][quote:8d5e36c7b2="MEHRDAD"][quote:8d5e36c7b2="miladcivil"][color=red:8d5e36c7b2]راستی دوستان مدیر عزیز ؛ [/color:8d5e36c7b2][color=darkblue:8d5e36c7b2]اون بازیکنی که سابقه حضور در یکی از تیمهای سرخابی داره و در تیمهای ملی پایه هم یازی کرده ، همون افشین اسماعیل زاده خودمون نیست ؟!؟!؟[/color:8d5e36c7b2][/quote:8d5e36c7b2]
اونایی که تو خبر اومده یکیش تو سرخابی سال قبل سابقه بازی داره و مقابل ما هم بازی کرده و اونی که تو تیم ملی جوانان هست هم هافبک کنار هست .[/quote:8d5e36c7b2]

[color=black:8d5e36c7b2]خب خدارو 100000000 مرتبه شکر مهرداد عزیز . تا باشه از اینجور اشتباهات و برداشتهای ناصحیح .[/color:8d5e36c7b2]
[color=red:8d5e36c7b2]از شنیدن اومدن خبر امثال نصرتی و اسماعیل زاده والله آدم ممکنه چندنفر یکی حساب بکنه [/color:8d5e36c7b2]:wink:
[color=blue:8d5e36c7b2]پس خبری از اسماعیل زاده نیست دیگه ، خاطر جمع [/color:8d5e36c7b2] :lol: :lol: :lol:[/quote:8d5e36c7b2]
نه من اینو نگفتم ، گفتم اونایی که در موردش نوشتم اسماعیل زاده نیست . شاید قرار باشه اسماعیل زاده هم بیاد اما من مطمئن نیستم و ننوشتم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 14, 2013 8:39 am

[quote:8a576ba983="abarar0131"][quote:8a576ba983="miladcivil"][quote:8a576ba983="abarar0131"]دوستان میلاد همون بازیکنی هستش که روزای اول وظیفه خودش رو به نحو احسنت به عنوان جایگزین محمدی انجام داد ولی سال قبل آماده نبود یادمون باشه که پارسال تیم 3تا مربی عوض کرد و خیلی هم مشکل مالی داشت به نظرم اینقدر یه بازیکن رو نکوبونیم بهتره میدونم خیلی از دوستان به خاطر قضیه گلسار از میلاد دلخورن ولی خواهشا اونو به فراموشی بسپریم و نذاریم سکوها از الان ضد یه بازیکن بشه تا اونم با استرس بازی کنه مطمین باشید امیر خان به صلاح تیم عمل می کنه تمدید با میلاد هم حتما خیر.به امید تکرار بازی های خوب 2سال پیشش.[/quote:8a576ba983]

[color=darkblue:8a576ba983]دوست عزیزمون abarar0131 ؛ [/color:8a576ba983][color=black:8a576ba983]اکثریت حرفای شما مورد تاییده. اما یکی از مهترین دلایل افت و ناآمادگی فراهانی در فصل قبل به نسبت
دو فصل قبل ، همین حواشی بود خودش ، خودشو درش درگیر کرد. اگه فراهانی برامون خوب بازی کنه ، علاوه بر منفعتی که داماش میبره
خودش هم ذی نفع هست و سود میبره. پس یه معامله دو طرفه هست و از طرفی هم هوادارا راض میشن ، البته قبول هم دارم بعضی
دوستان کمی تند انتقاد میکنن و بسیاری از موضوعات لحاظ نمیکنن. [/color:8a576ba983]
[color=green:8a576ba983]حسم اینه اخبار اون موضوع به گوش حاجی رسیده و باید نصحیت و اندرزی میکرده (احتمالا کرده) . [/color:8a576ba983]
[color=blue:8a576ba983]فصل جاری فصل امتحان مجدد فراهانی هست ، باید دید چطوری آزمونشو پس میده ؟!؟! مثل مختاری بین مردم جا باز میکنه و یا مثل خیلیا
باید بارشو جمع کنه و .......... [/color:8a576ba983][size=24:8a576ba983][color=red:8a576ba983][تا ببینیم][/color:8a576ba983][/size:8a576ba983][/quote:8a576ba983]
منم امیدوارم با توجه به تقریبا بومی بودنش(مادرش سنگریه)از حاشیه هاش کم کنه به تمرینش برسه تا ما اون میلاد آماده رو که محمدی رو از ذهنمون پاک کرد رو ببینیم تا هم ما هم خودش نفع ببریم.[/quote:8a576ba983]
من تاکید کنم دلیل اون موقع تشویق شدن فراهانی نفرتی بود که از محمدی داشتیم
و امسال هم اکـثر تشویق هایی کـه در حین بازی از فراهانی شد برای بالا بردن روحیه اش بود "البته بعد از سوتی ها مکرر
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط kiavash » جمعه ژوئن 14, 2013 8:47 am

یعنی کیه که تو سرخابی سال قبل بوده وجلو ما هم بازی کرده والانم داره ازشون جدا میشه؟یکم بیشتر راهنمایی کنی بد نیستا!!!!من هرجور فکر کردم متوجه نشدم /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 14, 2013 8:54 am

[quote:72255abdfc="kiavash"]یعنی کیه که تو سرخابی سال قبل بوده وجلو ما هم بازی کرده والانم داره ازشون جدا میشه؟یکم بیشتر راهنمایی کنی بد نیستا!!!!من هرجور فکر کردم متوجه نشدم /4/ /4/ /4/[/quote:72255abdfc]

[color=darkblue:72255abdfc]"عباس محمدرضایی" [/color:72255abdfc][color=black:72255abdfc] میتونه باشه[/color:72255abdfc] :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان