[quote:d17bb8d509="kiavash"][quote:d17bb8d509="soroosh8"][quote:d17bb8d509="kiavash"]داماشی های گرامی.یه خواهشی دارم ازتون.بیایم یه تغییری در خودمون بدیم.یکم از خودمون شروع کنیم
قبول دارم همه صلاح تیمو میخوایم و همه به تیم عشق میورزیم.اما بهتره زمانیکه همه در قالب تیم هستیم پشت همدیگه رو خالی نکنیم وبه هم امید بدیم همدیگه رو باور داشته باشیم و به اینکه میتونیم هرکاری رو انجام بدیم باور داشته باشیم.ممکنه بعضی بازیکنا رو ضعیف و بعضیهارو در حد داماش ندونیم.اما بنظرتون اگه هر روز ازش بد بگیم غیر از اینه که اون شخص همون 1% که هست رو نتونه تو زمین نشون بده؟رحمان احمدی در بازی ایران-عمان رو یادتونه؟چه حرکاتی میکرد؟
ما باید تا زمانیکه کسی تو تیم هست ازش حمایت کنیم تا اونم بتونه بهترین زمان فوتبالیشو تو داماش داشته باشه
چرا باید بازیکنا تو تیمای دیگه معروف بشن و فوق العاده باشن بعد ما بریم سراغشون وازشون انتظار داشته باشیم که برای ما هم بهترین باشن(معمولا اینطور نمیشه)من هم نسبت به 2-3 نفر از بازیکنا دل خوشی ندارم.اما هرگز اسمی نمیبرم تا مشکلی برای تیممون پیش نیاد با اینجور حرفا
لطفا بجای تخریب بازیکنی بهش روحیه بدید تا این فرهنگ تو داماش جا بیفته که ما پشت همه بازیکنامون هستیم واین کمک میکنه بازیکنامون خودشونو بهتر نشون بدن
مخصوصا جوونا که الان به حمایت ما نیاز دارن تا به یه جهانبخش دیگه تبدیل بشن
از همه تون که بخاطر داماش دغدغه دارین ممنونم

[/quote:d17bb8d509]
آبرار عزیز ولی این به معنی این نیست که هیچ نظر مخالفی نباید باشه و انتقاد سازنده نشه,انتقاد باعث تقویت تیم میشه,و در مورد بعضی بازیکنها هم بگم که حمایت هم واسشون اثر نداره و اونا گند میزنن و دل مارو خون میکنن,باید برن تا جاشون رو جوانان و امید داماش پر کنن.[/quote:d17bb8d509]
نطر شما رو کاملا محترم میشمارم.انتقاد خیلی خوبه وبعضی مواقع جواب میده.منظور اصلیم این بود که وقتی کادر فنی (باشگاه)تشخیصی داده ما هم حمایت کنیم نه اینکه بکوبیم وعکس باشگاه عمل کنیم.این باعث میشه جریاناتی اینچنین بعدها به استادیوم وتمرینات کشیده بشه[/quote:d17bb8d509]
من منظورم اینه بخدا بعضی حرفها زده نشه یعنی ما خیانت کردیم به تیممون,نباید هرچی میشه بگیم به به چه خوبه,همه چیز رو هم نباید بگیم بده,ولی این حرفا و انتقادات فقط تا پشت در استادیوم هست,اونجا دیگه ما همه هدفمون واحد هست,حتی ببازیم هم نباید به هیشکی متعرض شد که همه طرفدارای فهیم و با غیرت داماش این رو ثابت کردن و باید تیم تشویق بشه,ولی من میگم انتقادات رو بکنیم,سطح خودمون هم پایین نیاریم به کم هم راضی نشیم,مثل اینه واسه 20 برو که نمره قبولی رو بگیری,واسه نمره قبولی بری 0 هم نمیشی!