در کل وظیفه ی خودم میدونم که تو انتخابات شورای شهر شرکت کنم و واسه ی آینده ی شهرم تصمیم گیری کنم . خوشبختانه لیستی که داماشی ها انتخاب کردن فرا ورزشی هستش یعنی قابلیت و مدیریت این افراد در همه ی حوزه ها قوی و مناسب هستش .
بارها ما داماشی ها با اتحادمون مشکلات دشواری رو از پیش رو برداشتیم و واسه تیم داماش و شهرمون افتخار آفرینی کردیم پس باز هم فردا با اتحادمون برای آینده شهر عزیزمون رشت تصمیم گیری میکنیم .
البته افراد کارآمد و مناسب دیگری هم جز کاندیداهای شورای شهر هستن که خب بنا به دلایلی تو این لیست حضور ندارن من خیلی دوس داشتم تو اون 4 گزینه ی باقی مونده هم به یه اتحادی برسیم تا یه لیست 15 نفره داشته باشیم اما خب تصمیم با دوستانه . امیدوارم افراد اصلحی واسه شورای شهر انتخاب بشن و همچنین ما داماشی ها چندیدن کرسی در شورا داشته باشیم .
فقط این افراد کاندیدا بدونن که باید تا روز آخر پای قول ها و تعهداتشون بمونن همشون در مقابل این نسل جوون رشت مسئول هستن و باید پیش خدا و این مردم پاسخگوی حمایت های مردم رشت باشن اینو بدونن که عزت و افتخار ممکنه زود به دست بیاد اما اگر راهشون رو کج برن خیلی زود نابود میشن اینو هوادارای داماش بارها نشون دادن . جوون رشتی کار میخواد شغل مناسب میخواد مردم رشت امکانات شهری مناسب میخوان ورزش این شهر باید در حد آسیا بشه مشکلات رودخانه های رشت باید حل بشه به نسل جوون بها داده بشه شهر صنعتی رشت از این حالت موزه وار در بیاد کارخونه ها و شرکت های رشتی اینقدر غریبه پرستی نکنن و به جای جذب نیرو از جاهای دیگه از نیروهای بومیه شهر خودمون استفاده کنن جوون رشتی نباید بره تو قزوین ابهر تاکستان زنجان سرشو خم کنه که بهش کار بدن جوون رشتی نباید واسه ادامه تحصیل همش مهاجرت کنه دانشگاه های رشت باید مجهز به امکانات و رشته های به روز و تاپ بشن این همه افراد تحصیل کرده داریم اونوقت آدم وقتی میره دانشگاه آزاد رشت و رشته هاشو میبینه خجالت میکشه و خیلی خواسته ی دیگه که توی دلامون زیاده ...
پس حرف آخر با کاندیداها :
حمایت از ما = کار و تلاش و عمل کردن به وعده ها با شما
به امید فردایی روشن برای شهر عزیزمان رشت

حرفهات کاملا درست آبرار پوریا
ضمناً ما قبلاً نشون دادیم که میتونیم مطالباتمونو در استادیوم فریاد بزنیم.
کاندیداها باید بدونن که اگر اینبار به وعده هاشون عمل نکنن وضع خیلی فرق میکنه چون اینبار همه ما داماشی ها مستقیماً ازشون حمایت کردیم(در صورتی که رای بیارن) و در صورت خلف وعده ما در استادیوم مستقیم اسمشونو صدا میزنیم و متهمش میکنیم و میدونند فریاد ما در استادیوم فریادی جهانی خواهد بود، لذا مجبورن به قولها و قرارهاشون پایبند باشند.
به امید فردایی بهتر