زاكان شيمي همه تان دم گرم كي باموييد و جه ايتا آبرار خودوتان منستان حمايت بوگوديد؛
اول جي زحمتان مازيار و مهرداد تشكر كونم كي اگر نبستيبيد ، نشاستي ان همه جمعيت جومابه، بعد از همه بازيكنان و مربيان تشكر كونم كي همگي آبرار الماسخاله پوشت بيسائيد،
تشكر ويژه جه هواداران پرشور ، هم تيفوسيان ، هم وارشيان ، دارم،
جمعيت خوبي بوموبو با توجه به اينكه وقت زيادي ننابو كي همه باخبر ببئد،
زاكان نكته بعدي انه كي اگر ايتا سرچ بوكونيد اينترنت ميان تمام آدماي بزرگ و دلسوز سفارش بداده به شركت در انتخابات هم رياست جمهوري هم شورا
آما ايه به اولي كار ناريم، كه اون خودوتان دانيد به كويتا وستي راي دهن
آبراران و خاخوران ، هر كس تانه 15 نفر راي بده،
ه َ الان كلي كانديد تورك و تالش و گيلك بدرد نوخور خوشانه ره آماده گودئد كي بشد غارت بوكونئد، امي شهر مالَ
مطمئن بيبيد جه ان 315 نفري كي خوشان كانديد بوگودئد ؛ 15 نفر تانيم پيدا كونيم كي اول بومي ببئد و باغيرت و باعرق ، و دوم متخصص ؛
پس شيمي ليست كامل كونيد ، تك راي فانديد، و جه همه 15 تا راي استفاده بوكونيد،
ده گفتنييان زاكان اَ دوسه هفته ميان و جلسه يان ميان بوگوفتئد،
بيده ايد ايمرو امير عابديني شيمي جولو شرمنده بو ! چون او خبر خوشي كي آما اونَ رافا ايسابيم ، نداشتي بده، واقعا نداشتي
شيمي اميد جه دست نديد؛ آما جه ميرزا نسليم؛ پس مبارزه بوكونيد هوتو كي ورزشگاه عضدي ميان كونيد
15 نفر آماده كونيد؛ كي رشتي ببئد، تحصيلكرده ببئد و معتمد شهر ببئد،
حله حتما نياز نيه ليست 11 نفره باشگاه امرا مطابقت بداره تانيد چند نفر عوض كونيد
امير عابديني خودوش مرد سياست ايسه، پس يقين بدانيد كه شوراي شهر تانه امي داماش و امي شهر َ اميدوار بوكونه، هنه وستي تهران جا بومو رشت و الماسخاله جا حمايت بوگود ، پس خبر خوشا خودومان چاكونيم
.
وستي طوري ببه هيشكي غير رشتي نتانه به خودو ش جسارت بده بايه امي شهر ميان خوراكانديد بوكونه،چي فارسه به تورك ...
من ايتا ليست 15 نفره آماده گودم جه متخصصين و گيلانپرستان و رشتيان اصيل ، هركي دوس داره تانه مره پيغام خصوصي بنه. يا اگر شما كسي داريد تانيد مره پيشنهاد بديد،
من نانم اگر مديران سايت واهلئد ، مي پيشنهاد انه كي ليست هواداران داماش هيه منشر ببه
آبراران پس شمره ياد نشه،