[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شورای شهر ، شاید ، تکیه گاه آخر

شورای شهر ، شاید ، تکیه گاه آخر

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط civilboy » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 3:28 pm

[quote:aa76f85618="777"][quote:aa76f85618="mahyarmaya"]ممنون آقا مجید "خیلی جالبه برام کـه یک جوان دیروزی (با احترام)اینقدر بفکر شهر و حواشی شهرش باشه"و اسیر روزمره گی نشده .
منم اعتقاد دارم عدم شرکت نکردن و سهیم نبود در اصلاح بود کاندید ضربه به خودی هستش"در واقع خودزنی معروف.
من مثال زیاد زدم برای قهر کردن و عدم پیشبرد هدف امـا نتیجه با بچه ها هستش.
من هرگز نمیگم به کی رای بدین امـا اصرار دارم تلاش کنید و صـرفا پیش داوری نکنید !
شهر ما هنوز توی بی فرهنگی غرق داره میشه"ما در شرایطی جلو هستیم "امـا هنوز هم توی شهر مـا پراز آشغالِ"هنوز رودخانه مـا آلودهترین رودخانه دنیاست"هنوز نسبت خیابون مـا با ماشین مـا مثل نسبت قایق موتوری با امواج دریاست"هنوز ترافیک..."هنوز زشتی پیاده روهای..."هنوزدیر عمل کردن شهرسازی..."هنوز ....
این رو تالش و ترک مهاجر نمیفهمه!
توی این پست نمیدونم کـی قصد رای ندادن داره امـا خواهش میکنم قبل از اینکه جواب کامنت منو بدید و دنبال جواب داد و گـارد باشید به این صحنه فکر کنید """"یه شیشه سوکوریت نانوایی بـــربـــری(!) پـر شده از عکس 3 کاندیدای ترک و آذری مهاجـر کـه 10 15 نفر گیلک صف ایستادن""""[/quote:aa76f85618]
الان یعنی بریم رای بدیم همه ی اینا درست میشه شهردیگه پرازاشغال نیست رودخونه ها تمیزمیشن و...همه وهم درست میشه
بااحترام به نظرشما من بعیدمیدونم حالا چه میخواد رشتیش بیاد چه ترکش همین اش وهمین کاسه چهارسال پیشم همین حرفابودفلان میکنم بیسارمیکنم اما وضع خوب که نشدهیچ بدترم شد کلا تواغلب شهرها همین طوریه رشت هم جزو اونا که تاکنون نماینده وکارگزار خوب نداشته هیچ دزدم بیرون اومده ازش شعاردادن خیلی اسونه مهم عمله که من تاحالا اون باوجودش روندیدم...[/quote:aa76f85618]

اینجوری فک نکن، با بیخیالی چیزی درست نمیشه.
انصافا اگه یه نماینده باعرضه بیاد سره کار حداقل فایده ش اینه که اوضاع از اینی که هست بدتر نمیشه
متاسفانه تو سیستم اداری و ارکان مدیریتی رشت دوتا مشکل اساسی هست (چیزی که من به شخصه از نزدیک شاهدشم)
1- افراد بیسواد در راسند (به دلایلی که نمیشه بازگو کرد)
2- درصد بالایی از همون افراد بیسواد رشتی که هیچ اصلا گیلانی نیستن و همین افراد ادارات و سایر مراکزو پر کردن از همشهریاشون.
شهری مثه اصفهان الگوی واقعا خوبی میتونه باشه، هفته پیش نامه دو تا از مدیران در یک سطح مدیریتی، یکی رشتی و دیگری اصفهانیو مقایسه میکردم که جفتشون تقاضای بودجه کرده بودن، نامه اصفهانیه اینقد شیوا،و رسا بود که طرفه مقابلو مجاب میکرد بودجه بدن، شهرهایی مثه اصفهان و مشهد و تبریزی بودجه میگیرن و کارم میکنن.
کارهای شورای شهر قبلی واقعا باعث ابروریزی بود جایه شکیم توش نیست. ولی همه رو با یه چوب نزنید، مطمئن باشین تو همین کاندیداها هم افرادی مثله قهرمانی چابک هستن که هدفشون فقط خدمته
اون چیزیم که واسه من ثابت شدست اینه که غیر بومیا اصلا سر سوزنی دلشون واسه این شهر نمیسوزه، اگه از 10 تا رشتی 9 تاش کار نکنن از 10 تا غیر بومی 11 تاش کار نمیکن!
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 4:28 pm

[size=16:3a69fa9d2b]شاید این اشتباه باشد !
چرا که روزگار . . .
اما ما هنوز اینجاییم ، با یک عشق مشترک و هزار دل نگرانی که همیشه با عاشق همنشین بوده .
ما اینحایم چرا که در بهانه ای عاشقانه به نام داماش از عشق به شهر و دیارمان بگوییم از کوچه های خاکی و باران خورده ، خیابانهای پر از چاله و شهر بارانی که با هر ترنم بارانی خیابانهایش لبریز از این نعمت خداوندی می شود
ما اینجاییم در شهری که هنوز قسمتهای زیادی از ان به اب سالم دسترسی تدارند !
و اینجا رشت ماست ، شهر سبزی که یکی از فقیرترین فضاهای سبز ایران را دارا است ! از شهری که اگر چه فرهنگش همیشه زبانزد خاص و عام بود اما هنوز از عاشقان فرهنگش بر روی صندلیهای پلاستیکی پذیرایی می کند!
شهری که قصه پر درد سینماهایش هروز به مانند یک سیلی بر گوش آنان که خاطره هایشان را با فضای تاریک و صدای گنگ آپاراتش شکل دادند فرود می آید ! شهری که . . .
اما امروز تنها به یک چیز می اندیشیم
امروز نگرانی ما تیمی است که روزهای سختی را در انتظارش می بینیم
و این تنها مرگ یک تیم نیست
ما نمی خواهیم روزی را ببینیم که شهری در سوگ از دست رفتن عشق جوانانش سوگوار گردد
ما نمی خواهیم به روزی بیاندیشیم که پیرمرد کتری چای بدست درهای عضدی را بسته ببیند!
ما نمی خواهیم آن جوان ساندویچ فروش در انتهای بازی حتی فرصت چوب حراج زدن بر ساندویچهای نفروخته اش را هم نداشته باشد
ما نمی خواهیم از دیدن بغض پیرمرد اسکیمو فروش وفتی صدای فحاشی یک جوان به خودش را می شنود محروم باشیم! . . . چرا ؟!! چونکه تنها دقایقی بعد به سمت جوان می آید و صورتش را می پوسد و ما می مانیم صورت غرق شرم یک جوان !
ما نمی خواهیم به جای فریادهای شادمانه ، حتی گریه های عاشقانه ، یک نسل بماند با یک خاطره دور از انچه برایش از ته دل فریاد می کشید ، از آنچه که می توانست برای نجاتش انجام دهد اما در گیر دار هزار اما و اگر گرفتار شد
سخت است ، می دانیم ، اما باور داشته باشیم که ما فراموشکار نیستیم ! ما بارها مرگ آرزوها را دیدیم ! ما . . . اما ما زنده ایم . . . ما اینجاییم و باور کنیم تیم و شهری که دوستش داریم اینروزها بیشتر از هر روزی به ما نیاز دارد تا در این شهر پشتیبانی بیابد که شاید بتواند تکیه گاهش باشد و باور کنیم نیاز شهرمان به داماش خیلی بیشتر از هزاران درد دیگر می باشد که محتاج درمان است . . . [/size:3a69fa9d2b]
[size=18:3a69fa9d2b] [color=darkblue:3a69fa9d2b] . . . چرا که هدیه داماش گیلان به این شهر امید ،غرور و عشقی بود که سالها از آن محروم بوده نگذاریم این امید و غرور در چشمان جوانانش بمیرد[/color:3a69fa9d2b][/size:3a69fa9d2b]
آخرين ويرايش توسط Majid_Rasht on چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:37 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:13 pm

زاكان شيمي همه تان دم گرم كي باموييد و جه ايتا آبرار خودوتان منستان حمايت بوگوديد؛ /3/

اول جي زحمتان مازيار و مهرداد تشكر كونم كي اگر نبستيبيد ، نشاستي ان همه جمعيت جومابه، بعد از همه بازيكنان و مربيان تشكر كونم كي همگي آبرار الماسخاله پوشت بيسائيد،
تشكر ويژه جه هواداران پرشور ، هم تيفوسيان ، هم وارشيان ، دارم،
جمعيت خوبي بوموبو با توجه به اينكه وقت زيادي ننابو كي همه باخبر ببئد،
زاكان نكته بعدي انه كي اگر ايتا سرچ بوكونيد اينترنت ميان تمام آدماي بزرگ و دلسوز سفارش بداده به شركت در انتخابات هم رياست جمهوري هم شورا
آما ايه به اولي كار ناريم، كه اون خودوتان دانيد به كويتا وستي راي دهن
آبراران و خاخوران ، هر كس تانه 15 نفر راي بده،
ه َ الان كلي كانديد تورك و تالش و گيلك بدرد نوخور خوشانه ره آماده گودئد كي بشد غارت بوكونئد، امي شهر مالَ
مطمئن بيبيد جه ان 315 نفري كي خوشان كانديد بوگودئد ؛ 15 نفر تانيم پيدا كونيم كي اول بومي ببئد و باغيرت و باعرق ، و دوم متخصص ؛

پس شيمي ليست كامل كونيد ، تك راي فانديد، و جه همه 15 تا راي استفاده بوكونيد،
ده گفتنييان زاكان اَ دوسه هفته ميان و جلسه يان ميان بوگوفتئد،
بيده ايد ايمرو امير عابديني شيمي جولو شرمنده بو ! چون او خبر خوشي كي آما اونَ رافا ايسابيم ، نداشتي بده، واقعا نداشتي

شيمي اميد جه دست نديد؛ آما جه ميرزا نسليم؛ پس مبارزه بوكونيد هوتو كي ورزشگاه عضدي ميان كونيد
15 نفر آماده كونيد؛ كي رشتي ببئد، تحصيلكرده ببئد و معتمد شهر ببئد،
حله حتما نياز نيه ليست 11 نفره باشگاه امرا مطابقت بداره تانيد چند نفر عوض كونيد
امير عابديني خودوش مرد سياست ايسه، پس يقين بدانيد كه شوراي شهر تانه امي داماش و امي شهر َ اميدوار بوكونه، هنه وستي تهران جا بومو رشت و الماسخاله جا حمايت بوگود ، پس خبر خوشا خودومان چاكونيم
.
وستي طوري ببه هيشكي غير رشتي نتانه به خودو ش جسارت بده بايه امي شهر ميان خوراكانديد بوكونه،چي فارسه به تورك ...

من ايتا ليست 15 نفره آماده گودم جه متخصصين و گيلانپرستان و رشتيان اصيل ، هركي دوس داره تانه مره پيغام خصوصي بنه. يا اگر شما كسي داريد تانيد مره پيشنهاد بديد،
من نانم اگر مديران سايت واهلئد ، مي پيشنهاد انه كي ليست هواداران داماش هيه منشر ببه

آبراران پس شمره ياد نشه،
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:41 pm

آبراران امی آقا فرهاد siabagh راست گه

شومان هیچ دانیدی کی 18 نفر تورک، خوشانَ رشتَ میَن کاندید بوکودید؟؟؟؟
شومان دانیدی کی ایتا سمنانی اَیا کاندید بوبوسته؟؟؟
هاسا بقیه فارسان و غیر گیلکان دِ هیچی!!!!
یعنی چی؟ یعنی امان بمرده ایم تا اوشان بَشَد شورا دورون!!!
پس ایتا " یا علی " بیگید تا امی رشتَ عزیزَ چاکونیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:43 pm

[quote:6ab22b38a1="The_King_of_rasht"]آبراران امی آقا فرهاد siabagh راست گه

شومان هیچ دانیدی کی 18 نفر تورک، خوشانَ رشتَ میَن کاندید بوکودید؟؟؟؟
شومان دانیدی کی ایتا سمنانی اَیا کاندید بوبوسته؟؟؟
هاسا بقیه فارسان و غیر گیلکان دِ هیچی!!!!
یعنی چی؟ یعنی امان بمرده ایم تا اوشان بَشَد شورا دورون!!!
پس ایتا " یا علی " بیگید تا امی رشتَ عزیزَ چاکونیم[/quote:6ab22b38a1]

چند تَه تالشم ایسه اید !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 7:45 pm

[align=center:c63f1b4497] [size=24:c63f1b4497][color=blue:c63f1b4497][b:c63f1b4497]... خبر خوشا خودومان چاكونيم[/b:c63f1b4497][/color:c63f1b4497][/size:c63f1b4497][/align:c63f1b4497]

مرسی فرهاد جان
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:04 pm

آبرار کسی خبر داره -حجت-(آخوند هست) رشتیه یا نه !؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siabagh » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 8:59 pm

[quote="nima_beckham"]آبرار کسی خبر داره -حجت-(آخوند هست) رشتیه یا نه !؟[/quot

آبرار:
غلام حضرت حجت ماله انزلیچی دافچاه خمام هست، م ي زا ن نيه :wink:
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 9:02 pm

[quote="siabagh"][quote:cadfc454f5="nima_beckham"]آبرار کسی خبر داره -حجت-(آخوند هست) رشتیه یا نه !؟[/quot

آبرار:
غلام حضرت حجت ماله انزلیچی دافچاه خمام هست، م ي زا ن نيه :wink:[/quote:cadfc454f5]

خمام رشتی هستن د برار :wink: ... هواداراش با وانت تو خیابونا افتادند ! اونایی که رشتی نیستن صداشون بیتره تا رشتیا :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط fire_boy » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 10:00 pm

[color=black:5979a642a0]من آماده دریافت لیست 15 نفره هستم
هرکی آماده کرده لطفا پ.خ کنه

من بر این اساس رأی میدم

1.متخصص در زمینه شهرسازی باشه(معماری - عمران)
2.جرعت حرف زدن داشته باشه! ---> مثل قهرمانی(استاندار سابق) + جعفر زاده(نماینده فعلی رشت)
3.افرادی رو که باشگاه معرفی کرده(حد اکثر 5 نفر)
باید بومـــــــی باشند

وضع شهرسازی رشت اسفناکِ اسفناکِ اسفناکِ
وقتی این قضیه قبل از خیلی مسائل قابل لمس میشه, که خارج از استان میریـــــــم...[/color:5979a642a0]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 4:58 am

مدیران محترم سایت لطفا اگه واستون امکان داره آخرین لیست کاندیداهای مورد حمایت باشگاه داماش رو واسمون اعلام کنین ممنون میشم این چند روز اینترنت مشکل داشت خیلی ها مثل خود من از لیست نهایی بی خبرن .
با تشکر /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 6:23 am

[quote:0da94527ef="pouryaR-damash"]مدیران محترم سایت لطفا اگه واستون امکان داره آخرین لیست کاندیداهای مورد حمایت باشگاه داماش رو واسمون اعلام کنین ممنون میشم این چند روز اینترنت مشکل داشت خیلی ها مثل خود من از لیست نهایی بی خبرن .
با تشکر /3/[/quote:0da94527ef]
باشگاه داماش گیلان با اعلام لیستی از کاندیداهای چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر رشت به انتخابات این دوره ورود کرد.
به گزارش وارش اسپرت ، [color=red:0da94527ef]اسماعیل حاجی پور ، محمد حسین شاه کوئی ، قربانعلی الماسخاله ، محمدرضا عابدی محزون ، محمد حسین واثق کارگرنیا ، رضا رسولی ، محمود باقری ، مرتضی احمدی سراوانی ، محمدرضا امیدظهور ، مصطفی زبردست و منوچهر جمالی[/color:0da94527ef] یازده کاندیدایی هستند که در لیست اعلام شده باشگاه داماش گیلان حضور دارند .
من برخلاف نظر دوست خوبم آقا فرهاد معتقدم باید به 11 یاری که داماش انتخاب کرده رای داد و اگر کس دیگری مد نظر شما هست جزء 4 انتخاب بعدی قرار بگیره.
مطمئنم باشگاه داماش دلایلی برای انتخاب این افراد داشته و هر کدوم اونها با داماش اعلام همکاری کردند و هماهنگی های لازم انجام شده.
من خودم بجر دو نفر در این لیست نسبت به بقیه چندان شناخت ندارم ولی با توجه به اعتمادی که به باشگاه و سراوانی دارم قصد دارم به هر 11 نفر رای بدم.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 7:17 am

[color=black:84eb2e659f]الماسخاله: درودگر به وعده‌هایی که به هواداران ملوان داده عمل کند

رئیس هیئت فوتبال گیلان گفت: درودگر به جای آنکه خود را نخود هر آش کند به وعده‌هایی که هواداران ملوان داده عمل کند.

قربانعلی الماسخاله در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اظهارات صادق درودگر گفت: بهتر است که او خود را نخود هر آشی نکند و به عنوان مدیرعامل ملوان انزلی فقط در مورد انتخابات شورای شهر انزلی صحبت کند.

بازیکنان داماش و مدیرعامل این باشگاه اگر از من حمایت می‌کنند به خاطر لطفی است که به من دارند.

مهدی آبشک، حاجتی و مهدوی بازیکنان من در باشگاه فجر بودند و سربازی خود را در باشگاه فجر گیلان گذرانده‌اند.

وی افزود: درودگر به جای این حرف‌ها بهتر است به وعده‌هایی که به هواداران ملوان داده عمل کند و با افکار عمومی بازی نکند. هیئت فوتبال گیلان در سال جاری نیز مثل سال‌های دیگر به دو باشگاه ملوان و داماش کمک می‌کند. بهتر است درودگر در مورد اینکه من چه گلی به سر فوتبال ایران زده‌آم صحبت نکند زیرا مردم گیلان خودشان می‌دانند من برای فوتبال این استان چه کرده‌ام و افرادی که خارج از استان هستند صحبتی در این مورد نکنند. ضمن اینکه او از من خواسته بود نامه‌ای به فدراسیون بنویسم و بگویم باشگاه ملوان بدهکار نیست اما من از حق بازیکنان نمی‌گذرم.[/color:84eb2e659f]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 7:37 am

لیست اعلام شده به نظرم لیست مناسب و خوبیه . به شخصه با آقای حاجی پور و حاج محمود باقری ارتباط نزدیک دارم و از بستگان ما هستن انصافا انسان های بزرگ و با معرفتی هستن مخصوصا حاج محمود باقری که البته اینجا جاش نیست بخوام مفصل توضیح بدم آقای حاجی پور هم که ما بهشون ارادت خانوادگی داریم در کل میخواستم بگم این دو نفر رو خیلی قبول دارم و خوشحالم که تو لیست هستن .آقای الماسخاله هم فقط در حد مسایل فوتبالی و چند برخورد میشناسم در زمینه ی ورزش انسان کار آمد و قابلی هستن اما در زمینه های دیگر چون شناختی ندارم نمیتونم نظر خاصی بدم . بقیه ی افراد رو هم فقط در حد اسم و رزومه هاشون میشناسم شناخت دقیقی روشون ندارم امیدوارم که انتخاب های خوبی باشن .
در کل وظیفه ی خودم میدونم که تو انتخابات شورای شهر شرکت کنم و واسه ی آینده ی شهرم تصمیم گیری کنم . خوشبختانه لیستی که داماشی ها انتخاب کردن فرا ورزشی هستش یعنی قابلیت و مدیریت این افراد در همه ی حوزه ها قوی و مناسب هستش .
بارها ما داماشی ها با اتحادمون مشکلات دشواری رو از پیش رو برداشتیم و واسه تیم داماش و شهرمون افتخار آفرینی کردیم پس باز هم فردا با اتحادمون برای آینده شهر عزیزمون رشت تصمیم گیری میکنیم .
البته افراد کارآمد و مناسب دیگری هم جز کاندیداهای شورای شهر هستن که خب بنا به دلایلی تو این لیست حضور ندارن من خیلی دوس داشتم تو اون 4 گزینه ی باقی مونده هم به یه اتحادی برسیم تا یه لیست 15 نفره داشته باشیم اما خب تصمیم با دوستانه . امیدوارم افراد اصلحی واسه شورای شهر انتخاب بشن و همچنین ما داماشی ها چندیدن کرسی در شورا داشته باشیم .
فقط این افراد کاندیدا بدونن که باید تا روز آخر پای قول ها و تعهداتشون بمونن همشون در مقابل این نسل جوون رشت مسئول هستن و باید پیش خدا و این مردم پاسخگوی حمایت های مردم رشت باشن اینو بدونن که عزت و افتخار ممکنه زود به دست بیاد اما اگر راهشون رو کج برن خیلی زود نابود میشن اینو هوادارای داماش بارها نشون دادن . جوون رشتی کار میخواد شغل مناسب میخواد مردم رشت امکانات شهری مناسب میخوان ورزش این شهر باید در حد آسیا بشه مشکلات رودخانه های رشت باید حل بشه به نسل جوون بها داده بشه شهر صنعتی رشت از این حالت موزه وار در بیاد کارخونه ها و شرکت های رشتی اینقدر غریبه پرستی نکنن و به جای جذب نیرو از جاهای دیگه از نیروهای بومیه شهر خودمون استفاده کنن جوون رشتی نباید بره تو قزوین ابهر تاکستان زنجان سرشو خم کنه که بهش کار بدن جوون رشتی نباید واسه ادامه تحصیل همش مهاجرت کنه دانشگاه های رشت باید مجهز به امکانات و رشته های به روز و تاپ بشن این همه افراد تحصیل کرده داریم اونوقت آدم وقتی میره دانشگاه آزاد رشت و رشته هاشو میبینه خجالت میکشه و خیلی خواسته ی دیگه که توی دلامون زیاده ...

پس حرف آخر با کاندیداها :

حمایت از ما = کار و تلاش و عمل کردن به وعده ها با شما

به امید فردایی روشن برای شهر عزیزمان رشت /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 7:48 am

ببخش آقا مازیار که جواب آقا پوریا را دادم. نمیدونستم خودت میای وگرنه جواب نمیدادم چون آقا پوریا گفته بود مدیران :wink: :wink: :wink:

ضمناً یه انتقادی از برخی دوستان دارم.
جدیداً مد شده خیلی ها میگن من نمیخام رای بدم ولی به اونایی که رای میدن توصیه میکنم به افرادی که داماش معرفی کرده رای بدند!!!
در این حرف چند نکته نهفته ، یکی اینکه یعنی خودت به یقین نرسیدی که این افراد لایق و شایسته هستند و میتونن به تیم و یا اهدافی که داری کمک کنند یعنی یه جورایی به حرفی که میزنی ایمان نداری. مطمئن باش اگر کسی به حرفی که میزنه اعتقاد نداشته باشه نمیتونه تاثیر خوبی رو مخاطبش بزاره.
اگر من بگم فلانی خوبه ولی بهش رای نمیدم، همینطور دیگری بگه منم میدونم خوبه ولی قرار نیست رای بدم پس چطور انتظار داریم افرادی که خوب و شایسته هستن بالا بیان و به این شهر خدمت کنن؟؟!!
سخن آخر
این اولین باره که باشگاه داماش وارد عرصه شده و قصد داره نشون بده که دارای پایگاه مردمی قدرتمندیه و میتونه در نهادی که قراره در خدمت مردم باشه تاثیر بزاره.
پس وظیفه ماست که به همه نشون بدیم واقعا باشگاه داماش در دلهای مردمان این شهر نفوذ کرده و دارای پایگاهی قوی تر از بسیاری نهادها و صنفها و سایر گروهاییست که دارن فعالیت میکنند
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان