اول با اجازه مديران عزيز سايت
من احساس كردم ايجاد اين تاپيك لازمه، حالا اگر نظر شما چيز ديگريست، من تابع مقررات و نظر شما عزيزان هستم
دوستان خوبم ؛ ميدونم همه ما يه جورايي از دست مسئولان گله منديم كه چرا فلان زمان كمك نكردند و پشتيبان نشدند ، واسه همين بيشتر شما ديگه علاقه اي به مشاركت در انتخابات نداريد، منم مثل شما
...
ولي بايد بدونيد وقتي راي نديم افرادي ميرن داخل شورا؛ كه از ما نيستند ؛ عرق ندارد؛ دست آخر همونطور كه ديديم 940 ميليارد تومن دزديدند و رفتند....
بدتر اينكه يكيشون ترك و يكيشون هشتپري (همشهري حسن زاده)بود
...
اينكه بگيم ما جلوي تمام دشمناي داماش واي ميستيم و همه رو شكست ميديم مثل درخشان و قويدل ؛ دوستان من كافي نيست
همه ما ديگه متفق القول هستيم؛ ما تو شهر خودمون غريبيم ،چون بي تفاوت بوديم(نسلاي گذشته رو ميگم)
حالا اين نسل جديدرشت كه ادعا داره ديگه مانند نسلهاي گذشته بي تفاوت نيست بايد تو همه زمينه ها مشاركت داشته باشه؛
بايد نفوذ رشتي ها وگيلكهاي هويت طلب و آبرار ، از يه جايي شروع بشه؛
ما گام اول يعني ثبات هويتي داماش رو محكم برداشتيم
سختي هاي زيادي داشت ولي پيروز شديم
الان ديگه داماشم مثل سپيدرود هويت و اصالت داره
چون پشتش غرور جوانان قرار گرفته اشكهاي جوانان قرار گرفته، دختران اين شهر هم بهش عرق دارند\
ميمونه قدمهاي بعدي
انتخابات شوراي شهر رشت قدم بعديه...
ما طرفداران داماش اراده كنيم مانند گذشته متحد باشيم،ميتونيم هر كس رو بخوايم وارد شورا كنيم
ما 10000 هزار نفر در هر بازي به ورزشگاه ميريم؛ ، اين سايت 2000 عضو داره
روزي 30 هزار IP منحصر از اين سايت بازديد ميكنند؛
در شورايي كه يك كانديد با 3000 راي هم ميتونه وارد شورا بشه ، قطع بدونيد كه ما ميتونيم ؛ چند نفر رو كه ميشناسيم ، رك بگم دزد نيست و رشتيه؛ غم ما رو ميشناسه و همدرده با ماو متخصصه ؛خلاصه مثل خودمون آبراره رو وارد شورا كنيم
چرا محموديان ترك ، بياد تو شهر ما عضو شورا بشه ، بعد به ريش ما نميخندن!؟من محموديان رو ميشناسم؛ يه آدم ضد گيلك ؛ و پان ترك؛ مطمئن باشد پشت سر ما و تو جمع هاي تركان حرف ميزنند برضد ما حتي عمل ميكنند
دوستان محموديان ترك تو شهر ما 100 ميليار تومن اختلاص كرده...
با 940 ميليار تومن ، ميشه كلي مشكلات بيكاري و ازدواج جوونا رو حل كرد وكلي پروژه انجام داد؛ چرا بايد رشتيا آواره تهران و عسلويه و اصفهان و ساوه و ... بشن!؟
بابا يكم به خودمون بيايم؛ راي ندادن كه هنر نيست، ميدونم دلتون پره، نميتونيم اعتماد كنيد ، اين نشان از شعور و فهم بالاي مردم رشتي اصيل داره كه نوكر و زير دست يه ادم نميخواد بشه،اينجا من نام رشتي رو يبرمف چون بحث شوراي شهر رشت در ميان؛ وگرنه من همه گيلكها رو از خودمون ميدونم؛ رشت جزيي گيلانه
همونطور كه داماش جزيي از رشت و گيلانه
من اينجا رشتي ها و گيلك ها رو به دو بخش تقسيم ميكنم
رشتي اصيل (آّبرار ها) چه زن چه مرد
رشتي هاي غير اصيل
اصلا هم مهم نيست كه شما كجا بدنيا اومده باشيد، يكي مثل شهردار فعلي ثابت قدم متولد رشته؛ تحصيلكرده هم هست ولي اينقدر غيرت نداره؛ كه تو شهرداري از جووناي تحصيلكرده و جوياي كار رشتي و گيلك استفاده كنه ، نه از غير بومي ها ؛ نه از ترك و تهراني و اصفهاني و مشهدي!!!
آره اينجور رشتي هم داريم كه مايه ننگند\
ما بايد آدماي با وجود و دانا به مسائل گيلان و رشت رو به سر كار بياريم؛
از شورا بايد شروع كنيم ؛ بعد نمايندگي مجلس ؛ مطمئن باشيد تو مقامات غير انتخاباتي هم دولت محترم اگه اتحاد ما رو بببينه ، چشم به دهن ما ميدوزه؛ كه چه كسي رو استاندار كنه؛ چه كسي رو رييس ادارات گيلان بذاره
اونوقت كه ما متحد بشيم كسي جرات نميكنه ، كسي مثل سعادتي رو بذاره استاندار!
پس مثل ورزشگاه با هم باشيم
من نام ميبرم؛ الان بايد از الماسخاله حمايت بشه، بعد نميتونيم مدعي بشيم چرا شوراي شهر و شهرداري كمك نميكنه ،اتو بوس نميذاره؛ ؟!
بعد نياين به اعضاي شوراي شهر خرده بگيرين!
مطمئن باشيم شوراي شهر ميتونه حتي كل هزينه هاي هر دو تيم سپيدرود و داماش رو برعهده بگيره، و هر دو تا رو بخره؛ يا ورزشگاه بسازه
دوستان 940 ميليارد تومن بوسيله 7 نفر دزديده شده، داماش فقط سالي 6-7 ميليارد تومن ميخواد، آيا تو شورايي كه اين همه پول جابجا شده، نميشه فقط 6 ميليار به عشق جووناي اين شهر كمك بشه
از آقاي عابدي محزون هم بايد حمايت بشه؛ چون بمعني كامل يه آبرار مثل خودتونه، حتي بيشتر از الماسخاله شما رو درك ميكنه چون همسن ماست
..
الماسخاله هم كه نياز به توضيح نيست، بويژه تو اين دوسال ديدين تنها مقام استاني كه بدون چشم داشت پشت ما وايستاد همين الماسخاله بود
..به هر حال همه اشتباهاتي داشتن ، منكر نميشيم ، الماسخاله هم همينطور ،ميشه توضيح خواست ازشون ولي نميشه، از خدماتي كه كرد چشم پوشي كرد
ببينيند بايد يه لابي داماشي ، يه لابي آبراري، شكل بگيره يه لابي گيلاني ، اسمش ميتونه هرچي باشه
ببينيد از الان شروع كنيم ؛ مطمئن باشيد در عرض 5 سال ، استاندار ، 3 نماينده رشت ، نمايندگان ديگر گيلان ؛ اعضاي شورا ؛ فرماندهاي انتظامي؛ فرمانداران و بخشداران، انزلیچی ادرات، همه در جبهه ما خواهند بود ، خيلياشون رو ما بهشون مشروعيت ميديم
مجموعه شورا و شهرداري ؛ قدرت مالي زيادي داره، مطمئن باشد تا حد زيادي ميتونه اشتغال زايي كنه
دوستان شورا ي شهر تو نام گذاري هم تصميم سازه، ميتونيم اسامي فوق العاده حساسيت زا ؛ رو هم حذف كنيم
آذربايجانيهاي مقيم رشت ياهر قوميت ديگه ، بايد بدونند اينجا اومدند بايد رشتي باشند؛ و حساسيت ما بايد باعث بشه زير فشار ديگه نتونند ، اسم مغازه و فروشگاه و ساختمون رو ، بذارند آذربايجان و آرتا و سبلان و ساوالان و سهند و ازين جور چيزا
احترام همه اقوام مهمان واجبه، ولي يه غير بومي به دليل نداشتن اشراف نبايد به خودش جرات بده كه كانديد شورا و مجلس بشه
اگه باغيرتيم بايد دست بكار بشيم،
آقا جون گذشتگان ما غيرت نداشتند، بي تعارف، چرا بايد الياس حضرتي ترك از رشت بره مجلس! چرا بايد تو شورا يه ترك بياد غارت كنه!؟ چرا رييس فلان اداره تهراني و همداني و شيراز ي باشه!؟
مسئله بعدي زمين و ساخت و ساز ه؛ دوستان خيلي حساسه، و شورا ميتونه با جمع كردن متخصصان و سرمايه گذاران گيلك ؛ بخش ساختمون رو انحصارن در دست خودمون نگه داره
چرا بايد بخش زيادي از خريد و فروش و ساخت و ساز در رشت دست تركان باشه؟! اين آينده اقتصادي و مالي همه ما رو به خطر ميندازه
ما بعنوان جووناي اين شهر نبايد اجازه بديم اقتصاد شهر دست غريبه بيفته؛ چون همه ميدونيم تركا ذاتا همشهري باز هستند و انحصار طلب.
بايد مثل قديم بيان زير دست ما و تبديل به كارگران زير دست ما باشند نه آقا بالاسر ما!
مشكل بعدي ما خودمون هستيم؛ جسارت نباشه شما رو نميگم؛ با خودمون رو راست باشيم، ما تو شهر خودومن گيلكهاي شل و ول و بي غيرت و بي تعصب هم زياد داريم، اينا ستمه اينا ، بدبختيه؛ اينان كه بايد در راس امور نباشند
اينا رو بايد مغزشون رو همراه كنيم با خودمون
مسئله بعدي زبان و فرهنگ گيلانه \
تو اين هم شورا ميتونه تاثير گذار باشه؛ چون از طرف مردم انتخاب شدن، شورا ميتونه فرهنگ سازي كه ، جشنواره شعر و داستان بذاره ؛ حمايت مالي بكنه از نويسندگان گيلكي، جلوي برنامه ها و توهين هاي افراد در تلويزيون و رسانه ها وايسته، اگه صدا و سيما هم برنامه اي درست ميكنه كه تو اون مردم گيلك ، دست پا چلفتي و بي عرضه و... نشون داده ميش محكم جلوشون وايسته
برادران و خواهران من پس يه بار تصميم بگيريم، متحد بشيم ، اميدوار باشيم كه ميتونيم اين وضع رو عوض كنيم، اگه واقعا شهرمون رو دوست داريم؛ بايد دست به كار بشيم ، ما هيچ چيز از اصفهان و كرج و مشهد و ييزد و تبريز و .. كم نداريم، شهر ما شهر اولين هاست ؛ پيشتاز بوده، از گذشته فقط متاسفانه يه نام مونده،
به راحتي ميتونيم 4000 نفر 5000 نفر رو جمع كنيم، چه بسا بيشتر
بايد در انتخابات شورا افراد با عرق و مشتي و آبرار رو بفرستيم ، نه بي غيرت و غير بومي و دزد،
فعلا الماسخاله و محزون؛
اميدوارم روي چند نفر ديگه هم به جمع بندي برسيم، بشن 7-8 نفر
با حفظ و احترام به همه قوانين و چارچوب هاي كشور
استفاده از اين مطلب در همه جا آزاده ، بدون اينكه نام كاربري من رو ببريد؛
بويژه در FB
تشكر شيمي جان قوربان