[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 3:56 pm

[quote:c37b86c78f="ali126"]واقعا خاک تو سره ملوان دوتا بازیکن بومی خوب دیگه ندارن چسبیدن ب رشتیا فروزان،میکاییلی[/quote:c37b86c78f]

به خیال خودشون بازیکن خوبشون اولادی بود که اونهم رفت مس(رجوع شود به کامنت قبلی من در همین تاپیک)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 04, 2013 4:00 pm

[quote:7e17d087a3="The_King_of_rasht"]مهرداد اولادی به مس کرمان پیوست
به گزارش اوج نیوز مهرداد اولادی بازیکن فصل گذشته ملوان بندر انزلی با باشگاه مس کرمان به توافق ضمنی رسیده اند و شنیده ها حاکی از عقد قرارداد داخلی دوساله این بازیکن با باشگاه مس دارد.
وی به خبرنگار اوج نیوز گفت : از باشگاه مس پیشنهاد خوبی داشتم و تصمیم گرفته ام تا فصل آینده در خدمت این تیم باشم. میخواهم در جایی بدون حواشی کار کنم تا دغدغه فکری و مالی نداشته باشم.
او در باره شرایط و نحوه جداییش از ملوان گفت: اوایل در ملوان همه چیز خوب به نظر می رسید ولی کم کم حاشیه های مخربی پیدا شد سرمربی با بازیکن مشکل داشت؛بازیکن با سرمربی،مدیرعامل با هردو!!! در مورد هواداران بهتر است حرفی نزنم چون نمیخواهم بیشتر باعث حواشی آن تیم بشوم فقط همین را بگویم که جالب نیست داخل استادیوم تشویق شوی و بیرون استادیوم تهدید!!!
بعد از پایان فصل هم منتظر تماس آقای درودگر ماندم ولی خبری نشد چند روز پیش هم گفتند که مربی جدید فیلم بازیهای تیم را دیده و به بازی شما اعتقادی ندارد.[/quote:7e17d087a3]

[color=red:7e17d087a3]
[size=24:7e17d087a3]او در باره شرایط و نحوه جداییش از ملوان گفت: اوایل در ملوان همه چیز خوب به نظر می رسید ولی کم کم حاشیه های مخربی پیدا شد سرمربی با بازیکن مشکل داشت؛بازیکن با سرمربی،مدیرعامل با هردو!!! در مورد هواداران بهتر است حرفی نزنم چون نمیخواهم بیشتر باعث حواشی آن تیم بشوم فقط همین را بگویم که جالب نیست داخل استادیوم تشویق شوی و بیرون استادیوم تهدید!!! [/size:7e17d087a3][/color:7e17d087a3]

خاک بر سر این وحشیا !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 4:05 pm

[quote:bfc1ad5d0f="nima_beckham"][quote:bfc1ad5d0f="The_King_of_rasht"]مهرداد اولادی به مس کرمان پیوست
به گزارش اوج نیوز مهرداد اولادی بازیکن فصل گذشته ملوان بندر انزلی با باشگاه مس کرمان به توافق ضمنی رسیده اند و شنیده ها حاکی از عقد قرارداد داخلی دوساله این بازیکن با باشگاه مس دارد.
وی به خبرنگار اوج نیوز گفت : از باشگاه مس پیشنهاد خوبی داشتم و تصمیم گرفته ام تا فصل آینده در خدمت این تیم باشم. میخواهم در جایی بدون حواشی کار کنم تا دغدغه فکری و مالی نداشته باشم.
او در باره شرایط و نحوه جداییش از ملوان گفت: اوایل در ملوان همه چیز خوب به نظر می رسید ولی کم کم حاشیه های مخربی پیدا شد سرمربی با بازیکن مشکل داشت؛بازیکن با سرمربی،مدیرعامل با هردو!!! در مورد هواداران بهتر است حرفی نزنم چون نمیخواهم بیشتر باعث حواشی آن تیم بشوم فقط همین را بگویم که جالب نیست داخل استادیوم تشویق شوی و بیرون استادیوم تهدید!!!
بعد از پایان فصل هم منتظر تماس آقای درودگر ماندم ولی خبری نشد چند روز پیش هم گفتند که مربی جدید فیلم بازیهای تیم را دیده و به بازی شما اعتقادی ندارد.[/quote:bfc1ad5d0f]

[color=red:bfc1ad5d0f]
[size=24:bfc1ad5d0f]او در باره شرایط و نحوه جداییش از ملوان گفت: اوایل در ملوان همه چیز خوب به نظر می رسید ولی کم کم حاشیه های مخربی پیدا شد سرمربی با بازیکن مشکل داشت؛بازیکن با سرمربی،مدیرعامل با هردو!!! در مورد هواداران بهتر است حرفی نزنم چون نمیخواهم بیشتر باعث حواشی آن تیم بشوم فقط همین را بگویم که جالب نیست داخل استادیوم تشویق شوی و بیرون استادیوم تهدید!!! [/size:bfc1ad5d0f][/color:bfc1ad5d0f]

خاک بر سر این وحشیا ![/quote:bfc1ad5d0f]

این مازندرانی فهمیده ، کجا اومده! قرن 21 هستیم این جور کارها واقعا دیگه منسوخ شده!!!! تهدید دیگه چیه؟ این مطلب رو خوندم واقعا از این یک تیکه اش ناراحت شدم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 04, 2013 4:10 pm

[quote:f163fc72f7="The_King_of_rasht"][quote:f163fc72f7="nima_beckham"][quote:f163fc72f7="The_King_of_rasht"]مهرداد اولادی به مس کرمان پیوست
بعد از پایان فصل هم منتظر تماس آقای درودگر ماندم ولی خبری نشد چند روز پیش هم گفتند که مربی جدید فیلم بازیهای تیم را دیده و به بازی شما اعتقادی ندارد.[/quote:f163fc72f7]

[color=red:f163fc72f7]
[size=24:f163fc72f7]او در باره شرایط و نحوه جداییش از ملوان گفت: اوایل در ملوان همه چیز خوب به نظر می رسید ولی کم کم حاشیه های مخربی پیدا شد سرمربی با بازیکن مشکل داشت؛بازیکن با سرمربی،مدیرعامل با هردو!!! در مورد هواداران بهتر است حرفی نزنم چون نمیخواهم بیشتر باعث حواشی آن تیم بشوم فقط همین را بگویم که جالب نیست داخل استادیوم تشویق شوی و بیرون استادیوم تهدید!!! [/size:f163fc72f7][/color:f163fc72f7]

خاک بر سر این وحشیا ![/quote:f163fc72f7]

این مازندرانی فهمیده ، کجا اومده! قرن 21 هستیم این جور کارها واقعا دیگه منسوخ شده!!!! تهدید دیگه چیه؟ این مطلب رو خوندم واقعا از این یک تیکه اش ناراحت شدم[/quote:f163fc72f7]
[size=18:f163fc72f7]
[color=red:f163fc72f7]این هوادارای ملوانی که به داماش توهین میکنند ! تاکید میکنم اونایی که کوچک ترین توهین رو میکنند و در بازی داماش مقابل تیم ها سرزمین ها دیگه (سپاهان و ...) در مقابل تیم داماش گیلان قرار میگیرند و تو پیجشون از سپاهان حمایت میکنند از سگ کمترند ! [/color:f163fc72f7][color=darkblue:f163fc72f7]حقشون همینه که یه مازندرانی ازشون بد بگه .... واقعا تاسف داره[/color:f163fc72f7][/size:f163fc72f7]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه ژوئن 04, 2013 4:20 pm

ماجرای برگشت حسین ابراهیمی به طور کل منتفی شد. /15/ /15/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 5:19 pm

سایت گل - حسن رودباریان دروازه بان سابق تیم ملی که فصل پیش در باشگاه داماش گیلان به میدان رفت ، سرگرم انتخاب تیم اینده خود است .
به گزارش گل ، این دروازه بان با تجربه که دو فصل پیش در راه آهن بازی می کرد ممکن است دوباره به تیم سابق اش برگردد اما ظاهرا سایپا مقصد نهایی این گلر بی حاشیه فوتبال ایران است.
رودباریان در این باره به سایت گل می گوید: با مدیربرنامه هایم مشغول بررسی شرایط هستیم . پارسال سال سختی را در داماش پشت سر گذاشتیم اما من بازی در این تیم را دوست داشتم . به هرحال امیدوارم امسال در یک جای بکم حاشیه با تمرکز کامل بازی کنم تا به آن حد آمادگی که خودم از خودم انتظار دارم برسم.

/15/
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » سه شنبه ژوئن 04, 2013 6:30 pm

مهدي نظري استقلالي شد
از نيمه هاي فصل پيش زمزمه حضور نظري در استقلال شنيده مي شد و اکنون اين زمزمه به واقعيت پيوست . نظري گفت: امير قلعه نويي و هواداران پرشور و دوست داشتني استقلال باعث شد تا پيشنهادهاي خيلي سنگين ساير تيم ها را رد کنم و در استقلال حضور يابم واميدوارم با اين تيم به موفقيت هاي خوبي دست يابم . البته آقاي اميري معاون باشگاه هم يک انسان بسيار خوب و دوست داشتني است و در اين جلسه علاقه من به ايشان بيشتر شد و همانند برادر بزرگتر دوستشان دارم.

به گزارش اول نيوز ، وي افزود : در استقلال مهاجمان باتجربه و خوبي وجود دارد و من هم مي خواهم در کنار آنها قابليت هاي خود را بيش از پيش به نمايش بگذارم و تمام تلاشم را ميکنم تا در بازيهاي آسيايي به خوبي بدرخشم و با استقلال قهرماني آسيا را جشن بگيريم.

در اين جلسه امير قلعه نويي به دليل مسافرت خارج از کشور حضور نداشت اما بصورت تلفني با معاون باشگاه و نظري مذاکره کرد و نظر مثبت خود را اعلام کرد .

مهدي نظري در خصوص فجر شهيد سپاسي شيراز هم گفت: من تيم فجر و همه عوامل و بخصوص هوادارانش رو دوست دارم و دين خود را به تيم ادا کرده‌ام و براي پيشرفت فوتبالم از اين تيم جدا شدم و اميدوارم بتوانم نماينده خوبي براي مردم خوب شيراز و استان فارس در سطح اول فوتبال کشور باشم .

استقلال تمرينات يک هفته اي خود را از روز شنبه در تهران آغاز مي کند و پس از آن به اردويي خارج از کشور مي رود.

مهاجم جديد و 23 ساله استقلال در پايان گفت " من از کودکي يک استقلالي بوده ام و آرزو داشتم روزي در اين تيم بزرگ و محبوب بازي کنم و اکنون با حمايت خانواده و پشتکار خودم به آروزيم رسيدم.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه ژوئن 04, 2013 7:00 pm

بازیکنانی چون مهدی نظری و ایمان موسوی ، سقف و حد نهایی فوتبالشان همین حدی هست که از انها دیده ایم ، جایی برای پیشرفت آنها حداقل برای بنده قابل پیش بینی و باور نیست . [b:fb895aa234]برعکس بعضی از بازیکنان که به هلند ترانسفر می شوند [/b:fb895aa234]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 8:31 pm

[color=red:1304d18547]نظر شخصی خودمه و اگر با نظرات دوستان متفاوت بود ببخشید ، به عنوان یک سهم از هواداری داماش نظرمو میگم :[/color:1304d18547]
[size=13:1304d18547][color=black:1304d18547]ریشه دار بودن خیلی مهمتر از شاخه و برگ تزیینی داشتنه...
محبوب بودن خیلی برتر از قهرمان شدنه...
گیلانی بودن خیلی فاخرتر از هفتاد و دوملتی بودنه...
جوان و گمنام اما باانگیزه و جان برکف و گوش به فرمان بودن خیلی بهتر از ستاره میلیاردیه که نشه بهش گفت بالا چشت ابرو...
هویت داشتن خیلی بهتر از اسم داشتنه...
خلاصه اینکه وقتی هوادار و اصالت و هویت حقیقی و حقوقی داماش گیلان راه خود را پیدا کرده باشند که همین طور هم هست آقای بازیکن xیاy باید بدونه با مصاحبه و بی مصاحبه با بازارگرمی و بی بازارگرمی ، تنها و تنها اگه خواست و طلبه بود و فکر کرد دلش واقعا با داماشه، منه هوادار دستم وسطه : "بزن قدش و یا علی"
امــــا داماش پرغرور و با اصالت و ریشه دار جای هر روز مصاحبه و ازین جور حرفا نیست....
[/color:1304d18547][/size:1304d18547]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 8:58 pm

[quote:b429c1e892="Majid_Rasht"]سایت گل - حسن رودباریان دروازه بان سابق تیم ملی که فصل پیش در باشگاه داماش گیلان به میدان رفت ، سرگرم انتخاب تیم اینده خود است .
به گزارش گل ، این دروازه بان با تجربه که دو فصل پیش در راه آهن بازی می کرد ممکن است دوباره به تیم سابق اش برگردد اما ظاهرا سایپا مقصد نهایی این گلر بی حاشیه فوتبال ایران است.
رودباریان در این باره به سایت گل می گوید: با مدیربرنامه هایم مشغول بررسی شرایط هستیم . پارسال سال سختی را در داماش پشت سر گذاشتیم اما من بازی در این تیم را دوست داشتم . به هرحال امیدوارم امسال در یک جای بکم حاشیه با تمرکز کامل بازی کنم تا به آن حد آمادگی که خودم از خودم انتظار دارم برسم.

/15/[/quote:b429c1e892]

کم کم گاومون داره میزاد :idea: :roll:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 4:31 am

هنوز دفاع راست خوب پیدا نکردیمم که باهاش وارد مذاکره بشیم؟!
کم کم داره دیر میشه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 7:20 am

ابرار گور بابای این مازندرانیه .باید افتخار میکرد تو یه تیمه گیلانی بازی کرده اول فصل سر نخواستنش دعوا بود.قابل توجه بعضی از دوستان که زیاد بازیکن غیر بومی رو تشویق می کنند
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط masoud449 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 7:58 am

[size=18:e224946ae5][color=black:e224946ae5]۲۲۰ هزار یورو درآمد باشگاه داماش از انتقال جهانبخش[/size:e224946ae5]

باشگاه داماش گیلان بابت انتقال بازیکن خود به باشگاه هلندی ۲۲۰ هزار یورو درآمد خواهد داشت.
خبرگزاری فارس: ۲۲۰ هزار یورو درآمد باشگاه داماش از انتقال جهانبخش

به گزارش خبرگزاری فارس، انتقال علیرضا جهانبخش به باشگاه هلندی « ان ایی سی » هلند قطعی شده است و این بازیکن هفته آینده راهی این کشور اروپایی خواهد شد.

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش با تایید این خبر به فارس گفت: بابت این انتقال 220 هزار یورو به باشگاه داماش می‌رسد و 200 هزار یورو هم به خود جهانبخش داده می‌شود. ضمن اینکه بابت انتقال بعدی جهانبخش نیز سهمی به باشگاه داماش گیلان خواهد رسید.[/color:e224946ae5]
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 12:45 pm

هنوزم غلامی میگه هیچکس از باشگاه کسی بهش زنگ نزده آخه بازیکن به این خوبی ک خودشم میهواد بیاد چرا بهش زنگ نمیزنننن!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 1:06 pm

اشجاري با قرارداد دو ساله به ملوان پيوست

مديرعامل باشگاه ملوان از جذب بازيکن فصل گذشته استقلال خبر داد.

صادق درودگر اظهار داشت: با حسن اشجاري قراردادي به مدت دو سال امضا کرديم و اين بازيکن امروز به طور رسمي به ملوان پيوست.

به گزارش فارس حسن اشجاري فصل گذشته در تيم استقلال حضور داشت.

اين اولين خريد باشگاه ملوان در فصل نقل و انتقالات است.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان