[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shervin1381 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:08 pm

میثم نقی زاده خیلی بدرد تیم داماش میخوره هم جوونه وهم در پستی بازی میکنه که ما خیلی بهش نیاز داریم بهتره حالا که پرسپولیس نیمخوادش ما بگیر یمش در ضمن اسماعیل زاده هم که بازیکنه خودمونه
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:28 pm

به سلامتی در حرف مشکلات حل شد ...

اما جذب دفاع وسط در تیمی که 3 تا دفاع وسط خوب که 2 تاشون عالی هستند و یک جوان هم داره و تاکید هم بر حفظ همه هست از نکات عجیب هست !!!

ما اصلا به دفاع وسط نیاز نداریم ... پس این همه مصاحبه که امسال هادی محمدی رو خواهید دید و ... چی شد ؟؟

نمی دونم چرا بازی دادن به جوان ها با میزان پولداری تیم ها نسبت عکس داره ؟؟!!! یعنی پول نباشه جوان هست و پول باشه جوان نیست /5/ /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:30 pm

احمد جمشيديان به استقلال پيوست
احمد جمشيديان هافبک فصل گذشته تيم سپاهان که ظهر امروز با مسئولان باشگاه استقلال مذاکره کرده بود دقايقي پيش با آنها به توافق رسيد و با عقد قراردادي يک ساله به عضويت استقلال درآمد.

به گزارش فارس، اين بازيکن چند روز پيش با مسئولان باشگاه تراکتورسازي مذاکره کرد و تا پاي قرارداد هم پيش رفت اما سرانجام امروز با استقلالي‌ها قرارداد داخلي امضا کرد تا در ليگ سيزدهم پيراهن آبي بر تن کند.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:33 pm

[quote:08cc66adea="pedram_1367"]به سلامتی در حرف مشکلات حل شد ...

اما جذب دفاع وسط در تیمی که 3 تا دفاع وسط خوب که 2 تاشون عالی هستند و یک جوان هم داره و تاکید هم بر حفظ همه هست از نکات عجیب هست !!!

ما اصلا به دفاع وسط نیاز نداریم ... پس این همه مصاحبه که امسال هادی محمدی رو خواهید دید و ... چی شد ؟؟

نمی دونم چرا بازی دادن به جوان ها با میزان پولداری تیم ها نسبت عکس داره ؟؟!!! یعنی پول نباشه جوان هست و پول باشه جوان نیست /5/ /5/[/quote:08cc66adea]

دل من به شحصه برای تحلیل و صحبت های فنی شما تنگ شده بود :P العا بیشتر از همه چی به این پست ها نیاز داریم:هافبک چپ-دفاع راست-مهاجم و دروازه بان البته اگه حسین بره یه هافبک راست هم باید گرفت...اگه میخوایم فصلی بدون دقدقه رو سپری کنیم باید تو این پست ها بازیکن بگیریم...به نظر من توی بقیه پست ها مشکلی نداریم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط masoud449 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:47 pm

[color=black:2a1453e50e][size=18:2a1453e50e]ناصحی در دفترعابدینی[/size:2a1453e50e]

رضا ناصحی هافبک چپ پای مشهدی امروز به اتفاق مدیربرنامه هایش به دفتر امیرعابدینی رفت تا پیشنهاد داماش را برای فصل اینده بررسی کند . ناصحی در این باره می گوید: آقای عابدینی فوتبالی هستند ومن افتخار می کنم که در خدمت ایشان باشم. البته شرایط باشگاه داماش خاص است و من شاید به پیشنهادهای دیگرم هم فکر کنم. [/color:2a1453e50e]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B3?ICID=HP
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:59 pm

افشین اسماعیل زده که بازیکن خودمونه رو از پرسپولیس پس بگیریم خوبه

میثم نقی‌ زاده هم بازیکن خیلی‌ خوبیه اگه بتونیم اونم بگیریم خیلی‌ خوبه

ولی‌ بازم مهم‌ترین پست‌هایی‌ که بازیکن نیاز داریم :

دفاع راست

هافبک گوش به مقدار لازم

مهاجم نوک

دروازبان ( در صورت آماده نبودن میلاد )
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 4:07 pm

به نظر من
دروازبان : به احتمال زياد رودباريان رفتنيه ( محسن فروزان )
دفاع راست : از بين كعبي و فخرلديني (من بازيه تيزرو نديدم ولي دوستان ميگن خوبه)
هافبگ چپم كه قرار ناصحي بياد
يه هافبگ كه كمك كنه به كاپيتان نظرم رو ايمان مبعلي هستش
مهاجم نوكم ممد غلامي
البته همه بازيكنامونو بايد حفظ كنيم (ممد ابشك و نظيفكار و...) و حسين ابراهيمي هم برگرده با اين بازيكنا كه گرفتنشونم راحته 100% ميتونيم آسياي بشيم و جام حذفي هم ميتونيم واسه خودمون كنيم /8/ :twisted:
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه ژوئن 02, 2013 4:21 pm

ساشا کلونیجا دفاع سرزن و قدرتی و سرعتی هستش خیلی خوب میجنگه مخصوصا زمانی که تو پاس همدان بود همیشه خوب بازی میکرد میتونه به خط دفاعمون خیلی کمک کنه . هم سن مناسبی داره هم فیزیک بدنی خوبی داره به نظرم گزینه ی خوبیه در ضمن با فوتبال ایران خیلی آشناست .
رضا ناصحی هم که امسال برنامه ی نود هم اعلام کرد یکی از خوبای لیگ بود و بازیای خیلی خوبی تو آلومینیوم انجام داد ویژگی های مثبتش اینه که بازیکن آروم و بی ادعایی هستش به هیچ وجه دنبال حاشیه نیست با این که مشهدیه اما تو هر تیمی که بازی کرده با تعصب بوده حضور در سپاهان تجربه ی خیلی خوبی واسش بوده در ضمن ناصحی یه حسن خیلی بزرگ داره اونم اینه که بازیکن چند پستی هستش با اینکه پست تخصصیش هافبک چپه اما بارها دیدم تو دفاع و حمله هم بازی کرده و قدرت شوت زنی و سرزنی خیلی خوبی داره در ضمن ایستگاهی زن خیلی خوبی هست .

در کل هر دو گزینه به نظر من مناسب هستن .
هم بازیکنای فنی هستن هم با اخلاق .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط parakhod » يکشنبه ژوئن 02, 2013 4:27 pm

فروزان: ديگر در تراکتورسازي نمي‌مانم

دروازه‌بان تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: ديگر در تراکتورسازي نمي‌مانم و هرچه منتظر ماندم مسئولان اين تيم با من تماس نگرفتند.
[فروزان: ديگر در تراکتورسازي نمي‌مانم]

محسن فروزان در مورد شرايطش گفت: جدايي‌ام از تراکتورساز قطعي است و ديگر به اين تيم فکر نمي‌کنم تا امروز منتظر تماس اين تيم بودم اما به نظر آنها احترام مي‌گذارم. 2 سال براي تراکتورسازي زحمت کشيدم. 4-5 پيشنهاد خوب دارم هيچ عجله‌اي ندارم و تا آخر هفته سعي مي‌کنم تصميم خوبي بگيرم.

به نقل از فارس، وي در مورد پيشنهاداتي که دارم خاطرنشان کرد: از يکي از تيم‌هاي بزرگ پايتخت و برخي تيم‌هاي تهراني پيشنهاد دارم چند تيم شهرستاني نيز با من صحبت کردند و به زودي تصميم‌گيري مي‌کنم. نامي از تيمي نمي‌توانم ببرم اما به زودي تصميم‌ام را مي‌گيرم.

فروزان يادآور شد: تا الان به خاطر تراکتورسازي به پيشنهادات ديگر جواب ندادم اما اکنون که آنها تماسي نگرفتند، مجبورم تصميم ديگري بگيريم و ديگر در اين تيم نمي‌مانم.

فروزان در مورد اينکه آيا از مسئولان تراکتورسازي ناراحت است، تأکيد کرد: فوتبال حرفه‌اي است و اصلاً ناراحت نيستم. منتظر تماس مسئولان تراکتورسازي بودم اما اتفاقي نيفتاد و مجبور هستم به آينده فکر کنم. در حال حاضر بازيکن آزاد هستم و مي‌خواهم بهترين تصميم را براي آينده‌ام بگيرم.
نماد کاربر
parakhod
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 30, 2013 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه ژوئن 02, 2013 4:28 pm

رضا ناصحی...

نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Siavash » يکشنبه ژوئن 02, 2013 5:13 pm

امیدوارم که این خبر‌های خوب در روزهای آینده هم ادامه داشته باشه و با حفظ بازیکن‌های اصلی‌ و جذب چند بازیکن جدید تیم خوبی رو برای فصل آینده بببندیم.

در مورد ساشا کلنیجا هم باید بگم که به نظرم دفاع خوبی میاد. ساشا این فصل ۲۱ بازی اول لیگ رو واسه گهر بازی کرد. گهر توی این ۲۱ بازی ۲۹ گٔل خورد که میانگینش می‌شه ۱.۳۸ گٔل در هر بازی. از هفتهٔ ۲۲ تا ۳۴ دیگه بازی نکرد که نمیدونم مصدوم شد یا اتفاق دیگه‌ای افتاد. توی این ۱۲ بازی آخر گهر ۳۰ تا گٔل خورد که می‌شه ۲.۳۱ گٔل در هر بازی. به نظر میاد که حضور ساشا توی اون ۲۱ بازی اول فصل خیلی‌ تو استحکام خط دفاعیشون تاثیر داشته. نکتهٔ مهم اینکه که فعلا باشگاه با ساشا به توافق رسیده و فکر نمیکنم که هنوز قرارداد امضا شده باشه. من فکر می‌کنم که ساشا جانشین احتمالی‌ نظیفکار خواهد بود. یعنی‌ اینکه باشگاه سعیش رو می‌کنه که نظیفکار رو حفظ کنه، ولی‌ اگه نشد ساشا به جاش میاد. که البته منم امیدوارم که بازیکنای خوبی مثل نظیفکار، آبشک و ابراهیمی تو تیم بمونن.
نماد کاربر
Siavash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 06, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » يکشنبه ژوئن 02, 2013 5:19 pm

اگر ناصحی و ساشا جذب بشن خیلی‌ خوبه تو دفاع مرکزی هم نیاز به یه بازیکن داشتیم ولی‌ این در صورتیه که نیازهای دیگه که واجب تر هستن رو هم پاسخ گو باشیم

در مورد کعبی هم که بعید میدونم بیاد داماش / یه بازیکن جوون تر و بی‌ ادعا تر بگیریم خیلی‌ بهتره مثل فخردینی و اسماعیل بیگی و رضأییان و ...

اگر رودباریان هم که بره حتما باید یه درواز‌بان بگیریم فروزان گزینهٔ بدی نیست ولی‌ فک نکنم زیاد دلش با داماش باشه
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژوئن 02, 2013 5:36 pm

[color=brown:28752e0e1c]ناصحی خوبه ، به کار تیم میاد ، حالا که جهانبهخش نیست میتونه با خصوصیاتی متفاوت مفید واقع بشه . [/color:28752e0e1c]

[color=blue:28752e0e1c]امیدوارم حاجی به فکر جذب فشنگچی هم باشه ، که به امید خدا با موندن حسین و سایر یارای کلیدی ما
فقط به فکر پوشش نقاط ضعف (دروازه ، دفاع راست و مهاجم نوک) باشیم . [/color:28752e0e1c]

[color=black:28752e0e1c]البته با اومدن کاردوست ترکیب 4 هافبک دفاعیمون معلوم میشه (آبشک،کاردوست،سهرابی و حاجتی) .
فقط نمیدونم این ساشا کلونیجا چه صیغه ای هست ؟!؟!؟!؟ (شاید نظیفکار رفتنی باشه) :o در صورت
موندن نظیفکار و همچنین بودن مختاری و ابراهیمی و هادی محمدی ، عملا ساشا آوردیم واسه دورهم
بودن ! [/color:28752e0e1c][color=red:28752e0e1c]مگر اینکه خبر دیگه ای باشه .[/color:28752e0e1c]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه ژوئن 02, 2013 5:39 pm

ناصحی *# سوراخ کن به ملوان گل زده /11/ 3 گل تو این فیلم به مولوان زده
نظر من 100% هست

http://www.varzeshema.com/App_Upload/Ra ... _part1.mp4
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژوئن 02, 2013 5:44 pm

حالا که سحر اومده !
پس اول باید یه دروازه بان بگیریم
هنوز استراتژی باشگاه در این زمینه مشخص نشده
دروازه بان مس و فجر گلر های خوبی بودند(اسمشون یادم نیست)

قبلا شنیده بودم احتمال داره این فصل علی نظر محمدی هم گلر ما باشه!!!!
نمیدونم این حرف چه قدر صحت داره و چه قدر علی چیلاورت آماده هست؟
یا اصلا باشگاه با گلری اصلا صحبت کرده یا خیر؟

حالا اگه کسی توی این زمینه اطلاعاتی داره به ما هم بگه (مخاطب مدیریت)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 4 مهمان