نظیف کار:اول باید با عابدینی حرف بزنم / احتمال ماندنم خیلی کم است
فردا آقای عابدینی به رشت می آید تا باهم صحبت کنیم اما احتمال ماندنم خیلی کم است چرا که واقعاً به خاطر یک سری مشکلات شخصی مجبورم داماش را ترک کنم.
سایت گل – علیرضا نظیف کار بعد از یک فصل خوب در داماش حالا به دنبال تغییر آب و هواست ، البته با رخصت امیرعابدینی . مصاحبه سایت گل با این بازیکن شمالی را بخوانید:
اوضاع وا حوال؟
درگیر مشکلات زندگی هستم. در این 2سال واقعاً خیلی به ما سخت گذشت و حالا این سختی هایی که در باشگاه بر ما گذشت تبدیل به یک مشکل شخصی شده است.
تمدید قرارداد با داماش به کجا رسید؟
فردا آقای عابدینی به رشت می آید تا باهم صحبت کنیم اما احتمال ماندنم خیلی کم است چرا که واقعاً به خاطر یک سری مشکلات شخصی مجبورم داماش را ترک کنم.
پیشنهاد داری؟
من از فولاد و راه آهن و نفت تهران و مس کرمان پیشنهاد دارم و صحبتهایی شده اما با هیچکدام مذاکره نکرده ام چرا که نمی خواستم مردم بگویند نظیف کار با تیم خودش صحبت نکرد و از این تیم جدا شد.برای همین می خواهم صحبت نهایی خودم را با آقای عابدینی انجام دهم و بعد تصمیم نهایی خودم را بگیرم اما احتمال ماندنم در داماش خیلی کم است و اگر زمانی بخواهم در داماش بمانم فقط به خاطر مردم است.
احتمال رفتنت به کدام تیم ها بیشتر است؟
هر 4 تیمی که صحبتهایی شده تیمهای خوبی هستند. فولادی ها از سال قبل هم با من صحبتهایی کرده بودند اما اولویت من تیمی است که بتوانم در آن بازی کنم و مفید واقع بشوم.
تصمیم نهایی؟
همه چیز تا 2روز اینده مشخص می شود و امیدوارم آن چیزی که به خیر و صلاح من و داماش است اتفاق بیفتد.
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_5