[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 5:15 am

مسعود میکاییلی بازیکن رشتی سابق پیکان و پگاه گیلان به ملوان پیوست
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 6:17 am

امروز یکشنبه است....یعنی خبری میشه /11/ /11/ /11/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » يکشنبه ژوئن 02, 2013 7:03 am

اقا این رضا کاردوست رشت که بود همسایمون بود شنیدم داره میاد داماش خوشحال شدم زاکه خوبیه /7/ /7/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 7:11 am

ترانسفر مارکت مدعی شد/ جهانبخش بازیکن قطعی NEC

فوتبال ایران/ سایت ترانسفر مارکت انتقال جهانبخش را به تیم هلندی قطعی دانست.
به گزارش اوج نیوز، در شرایطی که بازیکن داماش منتظر حل شدن مشکل سربازی اش برای سفر به هلند و عقد قرارداد با باشگاه هلندی است، بخش انگلیسی سایت معتبر ترانسفر مارکت در صفحه مربوط به باشگاه NEC، جهانبخش را در لیست خریدهای قطعی این تیم گذاشته است. این سایت پست جهانبخش را بال راست ثبت کرده است.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » يکشنبه ژوئن 02, 2013 7:15 am

[quote:a14652a20b="popo131"]ترانسفر مارکت مدعی شد/ جهانبخش بازیکن قطعی NEC

فوتبال ایران/ سایت ترانسفر مارکت انتقال جهانبخش را به تیم هلندی قطعی دانست.
به گزارش اوج نیوز، در شرایطی که بازیکن داماش منتظر حل شدن مشکل سربازی اش برای سفر به هلند و عقد قرارداد با باشگاه هلندی است، بخش انگلیسی سایت معتبر ترانسفر مارکت در صفحه مربوط به باشگاه NEC، جهانبخش را در لیست خریدهای قطعی این تیم گذاشته است. این سایت پست جهانبخش را بال راست ثبت کرده است.[/quote:a14652a20b]
خداروشكـــــــر :arrow: پرسپوليس و سپاهان *
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:38 am

0
در میان نقل و انتقالی های داغ این روزها اثری از بازیکنان جوان و ستاره های اینده فوتبال ایران به چشم نمی خورد

سایت گل -

بادامکی شاید سایپا

سایت گل-حسین بادامکی بازیکنی که از پرسپولیس به ملوان رفته بود تا یک فصل رویایی را بگذراند ..در یک سال کابوس وار فصل را به پایان رساند و حالا جدایی خودش را از ملوان قطعی می داند.او که مشغول کارهای تسویه حسابش با ملوانی هاست به سایت گل گفت از یک تیم تهرانی پیشنهاد دارم به علاوه یک تیم شهرستانی که هنوز تصمیم خودم را نگرفتم.اگر چه می توان حدس زد آن تیم تهرانی سایپاست اما گفته می شود که راه آهنی ها نیز نیم نگاهی به حسین بادامکی دارند.

سرلک بعد از کعبی استقلالی می شود

سایت گل - حسین کعبی که فصل گذشته را در دو تیم راه‌آهن و صنعت نفت آبادان پشت سر گذاشت طی یکی دو روز گذشته مذاکراتی را با مربیان تیم استقلال خوزستان که به تازگی به مسابقات لیگ برتر صعود کرده‌اند داشت توانست به توافقات نسبی رسیده و در 24 ساعت آینده قرارداد خود را با این تیم ثبت خواهد کرد. استقلال خوزستان سیامک سرلک را هم می خواهد .

مهدی کریمیان ، استقلال ، پرسپولیس یا تراکتور ؟

مهدی کریمیان هافبک بازیساز تراکتورسازی از دو تیم استقلال و پرسپولیس پیشنهاد دارد . کریمیان که سابقه همکاری با قلعه نویی را دارد در حال سبک و سنگین کردن شرایط است . واقعا انتخاب سختی پیش روی اوست، نیست؟

طالبی در یک لیگ خارجی؟

سایت گل-فرشید طالبی بازیکن بی حاشیه ی فصل قبل سپاهان حالا که جدایی اش از سپاهان تقریباً قطعی شده است بیشتر از هرچیز دوست دارد فوتبالش را در خارج از ایران سپری کند .فرشید طالبی در حال تسویه حساب با سپاهان است مگر اینکه اتفاق خاصی رخ دهد.البته فرشید طالبی گویا از استقلالی ها پیشنهاد دارد و حتی با مدیر برنامه های او در این زمینه هم صحبت هایی شده. اما بیشتر از هرچیز دوست دارد پیشنهاد خارجی اش بررسی شود و اگر شرایط مهیا باشد فوتبالش را در کشوری دیگر ادامه دهد.

جمشیدیان ، در برزخ استقلال و تراکتور

احمد جمشیدیان در راه توافق با تراکتور به سمت استقلال تغییر مسیرداد . وی در گفت و گو با اوج درباره مذاکره اش با مسولان باشگاه استقلال اظهار داشت:باشگاه استقلال با من تماس گرفت و برای حضورم در این تیم ابراز تمایل کرد.بنابراین امروز به باشگاه آمدم تا مذاکراتی داشته باشم.

جمشیدیان درباره اینکه گفته می شود با تراکتورسازی قرارداد داخلی امضا کرده است گفت:من با تراکتورسازی و مدیر خوبش مذاکراتی کردم.در این زمینه به توافقاتی هم دست یافتیم اما قرار است مذاکرات تکمیلی امروز انجام شود.البته امروز هم با استقلال مذاکرات خوبی داشتم.قصد دارم مذاکراتم را ادامه بدهم و پس از آن تصمیم نهایی را بگیرم.هر چند باید بگویم انتخاب برایم خیلی سخت است و در واقع در یک برزخ هستم.امیدوارم خدا کمک کند بهترین تصمیم را برای آینده ام بگیرم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 9:48 am

امیدوارم کار علیرضا جهانبخش درست بشه بره تا گیر تیمهای اماده خور وفرصت طلبی مثل سرخابیها واصفهانی ها نیفته وهم اینکه با این اتفاق تعداد لژیونرهامون افزایش کنه وهم بازیکنای سایر تیمها متوجه بشند که میتونند با بازی های خوبشان به تیمهای اروپایی انتقال پیدا کنند ونیازی نیست که حتما به این تیمهای سوگلی بپیوندند
/13/
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 10:06 am

نظیف کار:اول باید با عابدینی حرف بزنم / احتمال ماندنم خیلی کم است

فردا آقای عابدینی به رشت می آید تا باهم صحبت کنیم اما احتمال ماندنم خیلی کم است چرا که واقعاً به خاطر یک سری مشکلات شخصی مجبورم داماش را ترک کنم.

سایت گل – علیرضا نظیف کار بعد از یک فصل خوب در داماش حالا به دنبال تغییر آب و هواست ، البته با رخصت امیرعابدینی . مصاحبه سایت گل با این بازیکن شمالی را بخوانید:

اوضاع وا حوال؟

درگیر مشکلات زندگی هستم. در این 2سال واقعاً خیلی به ما سخت گذشت و حالا این سختی هایی که در باشگاه بر ما گذشت تبدیل به یک مشکل شخصی شده است.

تمدید قرارداد با داماش به کجا رسید؟

فردا آقای عابدینی به رشت می آید تا باهم صحبت کنیم اما احتمال ماندنم خیلی کم است چرا که واقعاً به خاطر یک سری مشکلات شخصی مجبورم داماش را ترک کنم.

پیشنهاد داری؟

من از فولاد و راه آهن و نفت تهران و مس کرمان پیشنهاد دارم و صحبتهایی شده اما با هیچکدام مذاکره نکرده ام چرا که نمی خواستم مردم بگویند نظیف کار با تیم خودش صحبت نکرد و از این تیم جدا شد.برای همین می خواهم صحبت نهایی خودم را با آقای عابدینی انجام دهم و بعد تصمیم نهایی خودم را بگیرم اما احتمال ماندنم در داماش خیلی کم است و اگر زمانی بخواهم در داماش بمانم فقط به خاطر مردم است.

احتمال رفتنت به کدام تیم ها بیشتر است؟

هر 4 تیمی که صحبتهایی شده تیمهای خوبی هستند. فولادی ها از سال قبل هم با من صحبتهایی کرده بودند اما اولویت من تیمی است که بتوانم در آن بازی کنم و مفید واقع بشوم.

تصمیم نهایی؟

همه چیز تا 2روز اینده مشخص می شود و امیدوارم آن چیزی که به خیر و صلاح من و داماش است اتفاق بیفتد.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_5
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 10:10 am

محمد غلامی با سپاهان به توافق نرسید

غلامی حالا می تواند تیم آینده خود را انتخاب کند
سایت گل - محمد غلامی بازیکن سابق تیم ملی از این باشگاه جدا شد .
به گزارش خبرنگار گل از اصفهان ، در جلسه غلامی وعلیرضا رحیمی ،مدیر باشگاه اصفهانی ، نتیجه خاصی به دست نیامد و طرفین شرایط یکدیگر را نپذیرفتند تا غلامی با دریافت رضایتنامه به دنبال تیم دیگری باشد.
غلامی از بازیکنانی بود که با قرارداد خوب به سپاهان پیوست اما زلاتکو کرانچار اعتقادی به او نداشت . او سابقه بازی فیکس در تیم ملی در زمان سرمربیگری افشین قطبی دارد .
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط ostoreabi » يکشنبه ژوئن 02, 2013 11:41 am

اگه مشکلات مالی تیم حل بشه و امیر خان بتونه ممد غلامی رو دوباره برگردونه عالی میشه
نماد کاربر
ostoreabi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 11:52 am

محمد غلامی بیاد داماش خیلی خوب میشه /11/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 12:32 pm

رافخايي: از استقلال و پرسپوليس پيشنهاد ندارم

مهاجم تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: از استقلال و پرسپوليس پيشنهاد ندارم و اولويتم ماندن در ملوان است.

سيدجلال رافخايي در مورد پيشنهادهايي که از تيم‌هاي ديگر دارد، گفت: من از استقلال و پرسپوليس پيشنهاد ندارم و صحبت‌هايي هم که در مورد حضورم در تيم‌هاي ديگر مطرح است خيلي جدي نيست و هنوز تصميم نهايي‌ام را نگرفته ام البته اولويتم ماندن در ملوان است به شرطي که ببينم ملوان چطور بسته مي‌شود. اين مسئله حتي از مسئله مالي قراردادم هم با باشگاه ملوان مهم‌تر است. اينکه چه بازيکناني قرار است جذب ملوان شوند.

به نقل از فارس، وي در مورد حضور اسکوکيچ اولين مربي خارجي ملوان، اظهار داشت: من با او صحبت کردم و اين مربي تمايل دارد که من در ملوان بمانم. با اين حال تا 20 خرداد در مورد تيم آينده‌ام تصميم‌گيري نخواهم کرد زيرا ابتدا 20 خرداد با مسئولان باشگاه ملوان صحبت نهايي را انجام بدهم و بعد تصميم گيري کنم.

آقاي گل ليگ دوازدهم در مورد انتقادهايي که برخي از پيشکسوتان ملوان از حضور مربي خارجي در اين تيم انجام مي‌دهند، گفت: بهتر است که پيشکسوتان تيم و اسکوکيچ را حمايت کنند و با همهمه تمرکز سرمربي را برهم نزنند. بايد حضور اين مربي خارجي در ملوان را به فال نيک گرفت و نبايد تخريبش کرد.

این چی داره خودشو جر میده ولی کسی اینو ادم حساب نمیکنه مثلا اقای گل لیگ برتره /10/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه ژوئن 02, 2013 12:45 pm

خیالتون از بابت فصل نقل و انتقالات راحت باشه با توجه به کاهش لیگ به 16 تیم و سقوط 4 تیم به لیگ دسته ی اول و همین طور قانون منع حضور بازیکنان ایرانی در لیگ امارات و کاهش سهمیه ی جذب بازیکنان لیگ برتری برای تیمها مطمئن باشین هیچ تیمی در جذب بازیکن کم نمیاره مطمئن باشین بازیکن زیادم میاد الان همه دارن بازارگرمی میکنن اما روزای آخر همشون مجبور میشن قرارداد ببندن تا تو لیگ برتر بازی کنن بازی کردن تو داماش که یکی از تیمای لیگ برتریه ایرانه واسه هر بازیکنی افتخار بزرگیه پس خواهشا بازیکنا رو الکی گنده نکنین که فردا اومدن داماش بخوان سر ما هوادارا منت بذارن اینقدر بازیکن داریم که مطمئن باشین خیلیاشون بدون تیم میمونن الان چون هنوز به آخرای فصل نقل و انتقالات نرسیدیم دارن الکی بازارگرمی میکنن میگن پیشنهادات خارجی دارم با اینکه هممون خیلی خوب میدونیم باشگاه های اروپایی و حتی باشگاه های قطری هر بازیکن معمولی و بی کیفیتی رو جذب نمیکنن فقط لیگ امارات این کار رو میکرد که اونم راهش بسته شد پس مطمئن باشین استرس بازیکنا تو این فصل نقل و انتقالات از همه بیشتره همشون ادعای توخالی دارن چنان روزای آخر از ترس بی تیم موندن میان با نصف قیمت قرارداد میبندن که همه خواهید دید همین بازیکنایی که امروز به لطف مدیر برنامه ها و رسانه های دلال به ستاره تبدیل شدن . اونایی که تو دل فوتبال هستن حرف منو کامل متوجه میشن خوبه بعضی وقتا از یه نگاهی فراتر از نگاه هوادارای به مسایل نگاه کنیم . بجای اینکه خودمونو بزرگ کنیم نیاییم یه مشت بازیکن رو از تیم عزیزمون بزرگتر نشون بدیم .
حرف آخرم :
چه پول باشه چه پول نباشه چه سحر بیاد چه سحر نیاد در هر صورت مطمئن باشین بازیکنای خوب داماش خواهند موند و بازیکنای خوبی هم جذب تیممون خواهند شد و با درایت افشین ناظمی و امیرخان فصل بعد هم با قدرت به جنگ حریفامون خواهیم رفت .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » يکشنبه ژوئن 02, 2013 12:53 pm

خالقي‌فر به تيم فوتبال راه‌آهن پيوست
رضا خالقي‌فر مهاجم 29 ساله تيم فوتبال صنعت نفت، روز يکشنبه 12 خردادماه در باشگاه راه‌آهن حضور پيدا کرد و بعد از مذاکره با مديران باشگاه قرارداد خود را با اين تيم امضا کرد. قرارداد خالقي‌فر که يکي از بازيکنان تاثيرگذار صنعت نفت در فصل گذشته بود، سه ساله است و او از امروز در تمرينات تيم حاضر خواهد شد.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط aaataaa » يکشنبه ژوئن 02, 2013 1:59 pm

سایت گل -

کريميان، دوباره شاگرد قلعه نويي

مهدی کریمیان، هافبک هجومی باشگاه تراکتورسازی تبریز با استقلال به توافق اولیه رسیده. این بازیکن که مورد توجه استقلالی ها بود پس از انجام مذاکرات اولیه با مسئولان این باشگاه قول داد که فصل بعد برای استقلال بازی کند. استقلالی ها به دلیل مشکلات مالی به کریمیان گفته اند که تا مشخص شدن وضعیت مالی باشگاه استقلال صبرکند و این بازیکن هم به استقلالی ها قول داده با تیمی قرارداد نبندد تا وضعیت مالی باشگاه استقلال مشخص بشود. کریمیان بازیکنی است که توانایی بازیسازی در خط میانی را دارد و فصل قبل نیز عملکرد خوبی در تراکتورسازی تبریز داشت.كريميان در سپاهان شاگرد اول امير قلعه نويي بود و حالا اين احتمال وجود دارد كه دوباره با مربي سابقش، اين بار در استقلال كار كند.

لیست مازاد پرسپولیس

4 بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که با این تیم قرارداد دارند اما از سوی کادر فنی جدید با نظر مساعد برای بازی در این تیم روبرو نشده اند، از سوی مسئولان باشگاه برای انجام تسویه حساب و دریافت رضایتنامه به باشگاه فراخوانده می‌شوند.به گزارش ایسنا مهرزاد معدنچی، عادل کلاه کج، میثم نقی زاده و افشین اسماعیل زاده 4 بازیکنی هستند که قرار است با حضور در باشگاه به دنبال تسویه حساب و دریافت رضایتنامه باشند.

پهلوان گسترش

شاگرد جوان رسول خطیبی و بازیکن سابق تیم جوانان به تیم باشگاهی سابق اش بازگشت . احسان پهلوان که این فصل در ذوب اهن بازی می کرد به سایت گل گفت:من قرضی به ذوب آهن آمده بودم و حالا باید به تیم سابقم گسترش فولاد برگردم. او در بازی پلی آف هم ذوب آهن را همراهی نمی کند . پهلوان یک فوتبالیست دوپا و اینده دار است .

آرش منتظر استقلال

استقلالی ها با آرش افشین به توافق اولیه رسیدند و باید این بازیکن را هم جزو خریدهای جدید استقلال در فصل آتی دانست...

به گزارش گل در حالیکه دیروز منابع نزدیک به باشگاه فولاد خبر توافق او را با این باشگاه خوزستانی اعلام کردند ، اما آرش افشین به محض اینکه باشگاه استقلال به پول برسد و توانایی پرداخت پیش قرارداد را داشته باشد با این تیم قرارداد می بندد. در حال حاضر احتمال کمی هست که این تواففق به هم بخورد مگر آنکه استقلال دستش از پول کوتاه بماند . این حرفها در حالی است که گفته شده آرش افشین با پیراهن شماره 10 در فولاد می ماند . او سه روز دیگر با مدیران فولاد نشست دارد و استقلال اگر او را می خواهد باید بجنبد .

[b:2cd4c8f0a9]ناصحی در دفترعابدینی

رضا ناصحی هافبک چپ پای مشهدی امروز به اتفاق مدیربرنامه هایش به دفتر امیرعابدینی رفت تا پیشنهاد داماش را برای فصل اینده بررسی کند . ناصحی در این باره می گوید: آقای عابدینی فوتبالی هستند ومن افتخار می کنم که در خدمت ایشان باشم. البته شرایط باشگاه داماش خاص است و من شاید به پیشنهادهای دیگرم هم فکر کنم.
[/b:2cd4c8f0a9]

ستاره جوان نفتی می ماند

امین حاج محمدی مدافع جوان نفت تهران با این تیم تمدید قرارداد می کند . به گزارش گل ، حاج محمدی که عضو تیم امید ماست ، با رای مثبت یحیی گل محمدی در این باشگاه تهرانی به فعالیت ادامه خواهد داد . نفتی ها امسال مدافع میانی جذب نکرده اند و احتمالا بهمن کامل هم به گسترش فولاد می رود.
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان